Förlåt..

Jag får ursäkta för den dåliga uppdateringen, men idag har jag varit i Borlänge med Cissi hela dagen :) Gjorde en hel del köp faktiskt, så nu är jag nöjd! Nu när jag varit hemma efter shoppingen har jag hunnit med att basta, plocka iordning på rummet, äta, spela kort och kolla tv. Det ni ;)  Om en vecka  fyller jag år, och det blir nice :D bara så ni vet. När jag orkar och har tid ska jag börja uppdatera oftare. Just nu har jag viktigare saker att tänka på!

30 juli - 09

Jag saknade bloggen alldeles för mycket, så nu sitter jag faktiskt vid den stora datorn. Mamma och jag har hunnit vara i Ludvika sen senast jag skrev. Köpte mig en ny svart bh och mamma en bikini. Sedan matshoppade vi lite, för sådant behövs varje dag faktiskt. Efter det har jag inte gjort så mycket, eller har kollat på en film på TV1000. Tyvärr vet jag inte vad den hette, vet bara att den var sjukt bra!

Imorgon drar Cissi och jag till Borlänge och går runt på kupolen lite. Blir riktigt riktigt trevligt :) En hel dag med världens bästa!


30 juli - 09

Hej på er alla! Sa igår att jag skulle uppdatera bloggen mycket idag. Tyvärr blir det inget av det. Haft virusskydd på prov på min dator, ska skaffa ett nytt nu. Så har inget skydd på den just nu, och den här datorn orkar jag bara inte sitta vid.
Idag har jag duschat, städat toaletten och snorat ungefär, haha. Ute regnar det, som vanligt kanske man ska säga.

Föresten, inte bara virusskyddet som inte funkar på min dator nu. Mina touch mediaknappar har på något sätt lagt av, så får se om jag måste skicka in hela datorn.


29 juli - 09

Nu sitter jag här i sängen och funderar på att sova. Skulle vara skönt med en tidig kväll. Idag har jag legat ute i solstolen och solat. Underbart skönt var det! Sedan sa pappa åt mig att räfsa upp gräset, så visst gjorde jag det. Blev lite brun på köpet i alla fall. Sist men inte minst blev det att kolla på fotboll. Tyvärr vann Ludvika med 0-1, men det var dem inte värda tycker jag. Minst oavgjort skulle det blivit!

Känner att ögonlocken börjar bli tunga nu, blir bättre uppdatering imorgon! :)

Girl, positive

Jag måste tipsa er om en film jag såg inatt när jag lagt mig. Den visades på Tv1000 family och den hette "Girl, Positive". Jag hann tyvärr inte se början på den, men såg en hel del.

Den handlade om en tjej som heter Rachael, jag vet faktiskt inte hur gammal hon var. Men hon var ungefär i min ålder. Hon började bli orolig över att hon kanske hade HIV, så hon bestämde sig för att gå till HIV"sjukhuset" och säga att hon ville börja skriva en blogg om just HIV. Men istället gör hon ett test på sig själv för att se om  det verkligen stämmer. Men när testet är gjort så sticker hon bara därifrån. En lärare på hennes skola jobbar på just det sjukhuset så hon ser namnet på provstickan och sedan upptäcker hon att det är positivt.

Läraren pratar med Rachael om detta men hon bara ignorerar det. Sedan kommer hon på att hon haft oskyddat sex med en kille som precis hade gått bort. Hon börjar då bli orolig och pratar med sin nuvarande pojkvän. Han gör då slut med henne och berättar för sin mamma fast han lovat att hålla tyst. Mamman åker till Rachaels mamma och berättar. Från börjar tror inte Rachaels mamma på det, men sedan frågar hon Rachael och då berättar hon. Mamman följer med till HIV sjukhuset för att Rachael behöver göra ett nytt test eftersom det första kanske inte stämde.


Filmen berörde mig väldigt, den hade verkligen ett budskap om att man ska vara försiktig och helst använda skydd när man har sex. Får ni chans att se den, så gör det! :)



29 juli - 09

Vaknade ovanligt tidigt tidigt idag om man tänker på hur sent jag somna inatt. Men nu har jag hela dagen framför mig och det känns ju underbart. Dock vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på nu, men senare ikväll blir det i alla fall att kolla på Derbymatch på Herosvallen. Det är Smedjebacken mot Ludvika. Förra matchen gick inte så bra, hoppas det går bättre denna match. Jag är förberedd på att jag måste se ut som en Michelingubbe ikväll. För det blåser alltid så himla kallt på Heros, och det beror på sjön Barken som är precis vid planen. Men det är i alla fall fint där, huvudsaken? :)

Sitter just nu och kollar på ztv för där är det morronmix. Det betyder att man kan få mycket tips på bra låtar.


28 juli - 09

Nu har pappa och jag precis tittat klart på filmen Yes Man. Jim Carrey var huvudpersonen och som vanligt när han är det är filmerna roliga. Innan filmen slogs igång var jag ner i källaren och bastade lite och gjorde en härlig hårinpackning. Nu är mitt hår mjukt och skönt. När jag kom upp från bastun och duschen gjorde jag en ansiktsmask med salt från Döda Havet. Nu är jag alltså len i ansiktet, underbart skönt. Ska helt klart börja göra ansiktsmask oftare.

Just nu ligger jag i min säng med datorn och ett glas vatten. Blir verkligen jätte törstig när jag bastat, och det sägs ju att vatten ska vara den bästa vätskan för att släcka törst.


28 juli - 09

Nu ska jag och pappa kolla på komedifilmen Yes Man. Jag bloggar när den är slut, den som väntar på något gott ;)


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Mando Diao - Gloria




28 juli - 09

Nu har jag precis kommit in från solstolen och solen så klart. Den tittade fram litet tag och jag tog vara på den. Det var skönt så länge det varade, alltså några minuter.  Mamma har precis åkt till Söderbärke och jag är ensam hemma. Pappa är i Grängesberg och spelar golf och bror är i Ö-vik. Kul för han lär jag säga!

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, blir nog att ta det lugnt eftersom jag fortfarande är sjuk.


osminkad & ofräsch Linnea

Vidal sassoon nano?

Nu är det dags för mig köpa en ny plattång. Hände ju en liten olycka med mina gamla. Jag råkade trampa sönder den, dock var det ganska längesen. Men jag har klarat mig utan plattång, ända till nu. Har kollat på några men jag har ingen aning om vad jag ska köpa för sort.

Jag har kollat extra mycket på en Vidal sassoon nano. Just för att den är så liten men verkar också ganska bra.

Är det någon som har just den plattången? Isåfall, vad tycker ni om den? Eller har ni något annat tips på en bra  plattång? :)



Vidal sassoon nano


Godmorgon!

Sitter här i köket och tar det lite lugnt. Gick upp för kanske tjugo minuter sedan. Ute skiner solen och himmelen är blå och vit. I alla fall på ena sidan av huset, men på den andra är det regnmoln. Mamma ringde mig precis nu, hon berätta att det var säsongsavslutning på Antikdeckarna. Jag har blivit helt beroende av det programmet, efter sommarjobbet. Jag skriver sen igen, måste se tv nu :)


Natti Natti!

Nu är klockan tolv och jag har sjukt tråkigt. Jag har ingenting att göra så då kan jag lika gärna lägga mig för att sova. Föresten, jag har hunnit kolla på Lipstick Jungle och Prison Break nu. Helt sjukt vad de serierna är bra!



Usch för koksalt!

Nu börjar jag få svårt att andas igen, så blir att använda lite mer koksalt. Det är hemskt! Men blir jag bättre av det, så varför inte :) Lycka till Linnea!


Tacos utan smak!

Har precis käkat tacos med pappa, dock kände jag ingen smak alls. Får nästan panik när man varken har luktsinne eller smaksinne. Maten var nog säkert god eftersom att tacos är min favoriträtt. Innan maten sov jag lite på soffan, det behövdes verkligen! Men vaknade faktiskt till ibland och tittade lite på The Hills.

krig i mitt huvud..

Det smäller och håller på i mitt huvud så tänkte att det kanske blir lite bättre om jag får i mig någon sorts vätska. Har fyllt ett glas med vatten, sedan hällt i några droppar nypressad lime och sist men inte minst lagt i några gurkskivor. Riktigt gott är det! Vanligtvis tycker jag inte alls om vanligt vatten, men om man lägger i t.ex en gurkskiva eller citronskiva blir det en helt annan sak.


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Måns Zelmerlöw - Hold on




Makeover..

Nu har jag precis fixat iordning mig lite, smink kan göra väldigt mycket.


FÖRE


EFTER

Vart har veckorna tagit vägen?

Nu är det måndag och det har redan gått 6 måndagar sedan vi fick sommarlov. Efter idag har vi bara två kvar. Det känns hemskt, vart har veckorna tagit vägen? Har dem åkt med allt regn kanske? Jag känner att jag kunde gjort mycket mer om vädret varit bättre. Jag har t.ex. kunnat bada och sola. Blev en sväng till Gesunda och jobb i tre veckor, något annat har jag inte gjort. På ett sätt känns det trist. Men hoppas de tre sista veckorna blir bra. Jag har en födelsedag att se fram emot och så klart kryssningen. Dock är det fixat så båda grejerna är samma dag.

Är ni nöjda med er sommar eller är det något som saknas med den?


27 juli - 09

Jag sitter just nu och tar det lite lugnt. Huvudet smäller och jag känner mig bara yr när jag reser mig. Troligtvis har jag bihåleinflammation, men vi får se. Jag ska prova koksalt ett tag, men usch vad äckligt det är. Varje gång jag tar det istället för nässpray får jag kallsup. Jag får helt enkelt tåla det. Det kunde ju faktiskt varit  mycket värre, så jag ska inte klaga.

Idag ska jag först och främst ta det lugnt. Vi får se om jag blir att må bättre, det visar sig. Ikväll är det i alla fall Lipstick Jungle och Prison Break :)

Mina köp

Nu har jag äntligen lagt in bilderna på datorn, på mina grejer som jag köpt. Här kommer dem! :)


Rosa- och vitrandig shortklänning


'
Marinblå kjol


vita leggings



röda hårsnoddar


genomskinligt nagellack från Depend


olivgrön väska

Jag hittade även lite balsam och sådant smått och gott. Jag är helt klart nöjd med mina köp och hela kalaset gick på 270 kr. Inte så farligt dyrt va? ;)

26 juli - 09

Nu ligger jag här i sängen med datorn i knät, riktigt härligt. Vaknade ganska tidigt imorse och vädret gjorde mig som vanligt besviken. Det regnade faktiskt, ovanligt va? Nej inte det minsta, när kommer sommaren egentligen? Jag tycker inte ens det märks att jag har sommarlov nu. Förutom att man inte behöver åka till skolan varje dag.

Aja, idag har mamma, moster och jag varit en sväng till Ludvika. Åhlens var den enda affären som hade öppet, men det dög gott och väl för oss. För i alla fall jag tycker att det finns snyggare kläder där nu än förut. Det var ju en riktig rea också,  då blir det ännu roligare att shoppa. Jag ska lägga in bild på grejerna jag köpte idag, men de kommer lite senare. För jag orkar inte gå och hämta sladden till kameran :) jag bjuder så länge på en bild på mig själv!


25 juli - 09

Nu sitter jag här i soffan och kollar på lite tv och äter brända mandlar. Det är riktigt gott, mamma hade köpt åt mig i Söderbärke. På tv är det Supersize vs. Superskinny. Ganska kul att se faktiskt, förstår mig inte på någon av personerna. Vissa säger att fettma är mer äckligt än anorexia. Men om man kollar på bilder på t.ex. google på någon som har anorexia så är det ganska äckligt. Båda är i alla fall allvarliga sjukdomar som är väldigt svåra att ta sig ur.

Idag har jag kollat på film, det blev A Cinderella story. Det är nog min favoritfilm för jag har sett den hur många gånger som helst, men har fortfarande inte tröttnat.

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Brandy - True




25 juli - 09

Vet inte riktigt vad som har tagit åt mig, för några dagar sedan bloggade jag flera gånger /dag. Men nu blir det högst ett om dagen, jag ska skärpa mig. Bara för er skull! Igår kväll gick Cissi och jag på en liten promenad. Först drog vi in på ica för jag skulle köpa ett kontantkort. Sedan visade jag henne vart man samlas när man ska jobba och sist men inte minst gick vi hem till henne för hon skulle äta. Hon åt på några minuter sedan bestämde vi oss för att gå hem till mig för att jag skulle äta. Vi slog även på en film hemma vid mig, det blev Good Luck Chuck. Det är ingen första dejten film enligt oss. haha.




Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska säga hej då åt bror i alla fall. För idag åker han upp till Ö-vik. Sedan får jag inte se han förrän den 7 augusti. Det är faktiskt väldigt mycket som kommer hända då. För det första, bror och Elene firar ett år tillsammans, vi ska åka på kryssning med birka paradise och det största utav allt... jag fyller 17 år :)

Jag har glömt skriva att vi ska åka på kryssning. Men det var för någon dag sedan som vi beställde. Världens bästa Cissi ska följa med mig och vi ska ha en perfekt dag/kväll/natt/morgon/ dag. Jag antar att vi inte kommer sova särskilt mycket, för det finns ju faktiskt en bussresa hem sen. En dryg sådan!

Glömsk som man är..

Jag kom just på att jag inte har skrivit något här idag. Så nu kommer det, bättre sent än aldrig :) Har faktiskt tittat på två bra filmer och det är nog anledningen till att jag glömt blogga. Ikväll blir det nog en till film, den går på 3:an klockan 20.00. Den heter "My Boss's Daughter" och verkar enligt reklamen vara riktigt bra och rolig. Men det visar sig väl när jag ser den.

Prisvärd bikini!

För några dagar sedan skrev jag att jag köpt mig en ny bikini, tänkte tipsa om den här.



Den är verkligen jätte bekväm och i alla fall jag tycker den är jättesnygg. Det som är så bra  är att både överdelen och nederdelen har fått nedsatta priser.

Nederdelen: Från början kostade den 129 kr men nu kostar den 59,50 kr :)
Överdelen: Från början kostade den 129 kr men nu kostar den 59,50 kr :)

Denna bikini finns att köpa här eller i någon Lindex butik. Kan dock inte garantera att rätt strl finns kvar.

Jag ångrar nästan att jag inte köpte en till som ett extra ombyte, för den är verkligen prisvärd.

23 juli - 09

Nu sitter jag här och lyssnar på några låtar som Michael Jackson gjort. Vissa av låtarna är verkligen helt underbara. Jag kom på att jag glömde berätta en rolig sak som jag sa igår kväll. Eller rolig och rolig, lite humor i alla fall. Jag var ju hur trött som helst när mamma väckte mig och va orolig. Det första jag sa var: tänk om jag har svininfluensa! (sen börja jag grina). haha. Lite humor i alla fall, iof. skulle inte vara kul om jag hade fått det men.

Jag bjuder på en bild på en sjuk Linnea ;)


Nu vill jag inte vara sjuk..

Nu är äntligen sista dagen fixad och klar på jobbet. Idag har vi faktiskt inte gjort mycket alls. Först sov vi i 1,5 timme, sen rensade vi lite ogräs, sedan blev vi bjudna på glass och pizza. Det var alltså inte speciellt ansträngande dag. Jag tycker det var skönt faktiskt, för jag mår inte så jättebra.

Igår när jag hade varit ute lite så började jag få jätte ont i halsen och ryggen. Pappa masserade mig och hade på lite Voltaren.Jag gick och la mig ungefär klockan nio. Måste ha somnat direkt, för när mamma kom hem från jobbet halv tio, blev jag väckt. Hon tyckte jag skulle kolla febern eftersom att jag var varm som en kakelugn. Det visade sig att jag hade feber, så fick sova med ett lakan över mig bara. Kallt!

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Cassie - Is it you






Väldigt härlig dag..

Idag fick vi börja jobbet med att sova i två timmar, det var riktigt härligt. Sedan blev det att käka smörgåstårta, som mamma hade gjort åt oss nere på Heros. När vi hade ätit upp vår "lilla" bit började vi rensa ogräs på kulstötningsbanan. Det gick fort, och mycket mer har vi inte gjort.

Nu ska jag gå ut och lägga mig lite i solen, man måste passa på när den väl är framme. Jag skriver sen när jag kommer in igen :)

Är det sommar nu?

Nu ligger jag här i sängen och kollar på filmen Störtkär som går på 3:an. Riktigt bra är den, men just nu är det paus. Tidigare var jag på fotboll, Smedjebacken-Östansbo. Det var riktigt kallt att stå ute i den regniga vädret. Dock  blev det 3-2, så det var i alla fall bra. Nu börjar filmen igen, så måste kolla på den lite :)

Mycket härlig dag!

Idag var det riktigt tungt att gå upp, det kändes som att mina ben var gjorda av sten. Jag lyckades till slut ta mig upp och få i mig en liten macka och ett glas juice. Sedan blev det en "skön" cykeltur ner till Heros. Där var dörrarna låsta, så vi fick sitta ute i blåsten och vänta. Sedan kom Hoffman och då fick vi reda på att vi skulle få göra något i ishallen. Det stämde, vi fick skura hela golvet med skurmaskinen. Det gick väl sådär måste jag säga. Alla märken som finns på planen drogs av lite pga. skrapan på skurmaskinen.

Sedan har vi inte gjort så mycket mer idag, vi har fikat, sovit och rensat lite ogräs. Vi fick sluta klockan två och egentligen skulle vi sluta halv fyra.

Nu sitter jag här i köket och gäspar lite för mig själv. Drygt att vara morgonmänniska.. haha. Ikväll blir det att kolla fotboll på Hagvallen.

Dagens låttips

Dagens låttips blir: E-type - True Believer




Nu kör vi igen..

Nu har jag blivit av med första dagen på sista veckan. Känns otroligt skönt att jag har tre dagar kvar, sen är jobbet klart. Kan knappt beskriva min glädje. Idag har Amanda och jag fått skura Smedjehallen, igen. Denna gång lyckades jag även åka ut ur hallen och sedan backa in i skrubben. Det första Hoffman fråga var:
- Vart sitter bucklorna?

Taskigt eller hur? haha. Jag hade allt under kontroll men ändå lyckades både Amanda och jag bli nervösa.

Sedan fick vi "turen" att städa Smedjehallens enda kontor. Där var det nog inte städat på flera år vill jag lova. Glasrutorna hade inte blivit rengjorda sen 1977 eller vad han sa. Det behövdes verkligen nu kan jag säga! Nu skiner hela Heros, men är någonsin.

När jag kom hem slängde jag mig direkt på soffan, var riktigt nära att ögonlocken slogs ihop. Dock lyckades jag hålla dem öppna för filmen "Se upp för dårarna" gick på tv:n. Jag har älskat den filmen sen första gången jag såg den.

Nu har jag precis tagit en dusch och jag sitter här i enbart ett badlakan. Blir snart att fixa iordning sig lite för kvällen, med hudlotion och pyjamas. Sedan blir det att bänka framför tv:n. Idag är det Lipstick Jungle och Prison Break som visas hos mig.


Första dagen på sista veckan..

Nu sitter jag här och är pigg som en lärka. Klockan är 04.35 och det känns lite konstigt att jag är vaken nu. Grejen är den, Curry spydde för ett tag sen och då vaknade jag. Stackarn hade försökt väcka mamma och pappa, eller de vakna men trodde bara att han gnällde för att han var hungrig. Men så var inte fallet. Tur att min dörr var igendragen så han inte kom in hit. För jag om någon hade fått panik om han spytt  här inne. Blä! Nu ligger stackarn utanför min dörr men jag vågar inte släppa in han.

Ute öser regnet ner just nu, det är inte speciellt kul. Helst när man vet att man har ett "utejobb" idag. På tal om det jag har bara måndag-torsdag kvar. Sedan är jag äntligen klar med att jobba, känns riktigt härligt. Dessutom slutar jag 13.00 på torsdagar men brukar bli mycket tidigare.

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Rihanna. feat Justin Timberlake - Rehab





Fördelar och nackdelar..

Fördelar med hundar:

Mysiga
Bra sällskap
Man får motion

Nackdelar med hundar:

De spyr
Fästingar
Måste plocka upp bajs
Lortar ner
Dregglar
Skäller
Kostar pengar


I väntan på Curry..

Jag kom just på att jag faktiskt inte kan ta det speciellt lugnt idag. För idag och två dagar framåt ska vi vara hundvakt åt Curry. När han är här blir det aldrig någon lugn stund och blir promenader fast det regnar. Nice eller? Nej det kan jag inte riktigt påstå. Men man får helt enkelt stå ut!

Vad har hänt med mig?

Nu sitter jag här i min säng och klockan är 09.15!! Vaknade ungefär 08.50. Jag förstår liksom inte vad det är för fel på mig, jag har aldrig vaknat såhär tidigt när det är lov. Eller när jag jobbar är jag ju tvingad, men inte nu. Men på ett sätt känns det skönt att vakna så här tidigt. För det första har man hela dagen ledig då, och för det andra kanske jag blir lite mer pigg när jag ska upp till jobbet imorgon. Vi får väl se hur det blir med det.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vädret ser i alla fall inte alls bra ut. Det blir kanske att ta det lugnt och slå på någon film. Nu var det ett tag sen jag kollade på film faktiskt, eller okej jag var på bio igår. Men det tycker i alla fall inte jag gills.

En lyckad dag..

Nu har jag precis kommit hem ifrån Ludvika. Det har varit riktigt trevligt. Först åkte Becca, Lisa och jag till Emilia. Eller vi blev snarare avsläppta sedan mötte hon oss. Vi spelade först lite wii, och jag vann mot alla förutom Emilia.. Måste bero på att jag hade otur ;)

När vi hade spelat lite wii var det dags att äta. Först åt vi grillad kyckling och klyftpotatis. Till efterrätt blev det kladdkaka, med sirap och marshmallows i. Det var riktigt gott, både maten och efterrätten.

Efter maten blev det lite fix och trix inför bion, men det var egentligen bara Emilia som fixade sig. Vi andra nördade lite framför hennes tv. När hon var klar med allt fix så fick vi skjuts till bion. Superbra platser, och filmen var helt okej. Jag tycker den var bra, men slår absolut inte de andra filmerna.


lisa och becca


jag och becca

Dagens låttips

Dagens låttips blir: One Republic. feat. Timbaland - Apologize





Svininfluensan?!

Jag satt nyss och läste lite på aftonbladet.se om svininfluensan. När jag läser tidigarna reagerar jag alltid på att de alltid ska göra en större grej av allt än vad det egentligen är. Tidningarna påstår att vi ska vara rädda vart vi än är, på gatan, vid badet. Man kan inte gå runt och vara rädda  för någonting. Isåfall skulle vi behöva vara rädda för allt.
Vissa dagar skriver tidningarna även om att man inte ska äta frukt för att man kan dö tidigare då, pga. fettma. Men okej, hur länge har inte vi människor ätit frukt? Vissa äter minst en frukt om dagen, och vad jag vet mår de människorna bättre än folk som fikar istället.

Det är klart, jag inser att svininfluensan är farlig, men den är precis som alla andra ïnfluensor. Men jag ska vara ärlig, det här känns läskigare på något sätt. För i tidningen idag stod det att den drabbar främst unga och friska människor. Eller den drabbar alla åldrar men det är just unga människor som 
blir riktigt dåliga av den. 

Är det någon här som är livrädd för denna influensa eller ignonerar ni den bara?  

Sommaren är kort..

Nu sitter jag här och tar det lite lugnt, ska snart trycka i mig något litet till frukost. Sedan måste jag börja fixa iordning mig, för ungefär klockan 3 drar Lisa, Becca och jag hem till Emilia. Innan vi åker dit ska  Lisa och jag gå och köpa lite dricka.

Vid Emilia ska vi äta mat och förhoppningsvis ha det riktigt trevligt, senare på kvällen blir det att gå på bio. Filmen som visas är Harry Potter och halvblodsprinsen. Mina förväntningar är väldigt höga på den filmen, för hittills har jag älskat varje Harry Potter film. Men jag har hört att många har varit besvikna på den här filmen, hoppas verkligen inte att det stämmer!

Jag kom nyss på att det redan är den 18 juli, och snart är verkligen sommaren slut. Vi börjar skolan om en månad, eller om man ska vara petig så börjar vi skolan om en månad - en dag. Det känns verkligen inte kul.

Dock fyller jag år snart, men jag kan tänka mig att vänta liiiiiite med det.

Avslöjandet..

Jag är beroende av min mobil..

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Yohanna - Is it true




Glad tjej!

Nu sitter jag på mitt rum och bloggar, känns otroligt bra faktiskt. Mamma, pappa och jag åkte upp till Ludvika en sväng idag för vi skulle köpa en router på Telia. Vi köpte routern men mamma och jag var ändå tvungna att gå i lite affärer. Så klart hittade jag lite grejer. Det blev bikini, strandtunika, smycken, hårsnoddar och hårband. Jag är helt klart nöjd, skulle dit för routern men kom hem med mycket mer grejer.

Jag har faktiskt precis installerat routern och det gick förvånansvärt bra!

Senare ska vi grilla och sedan blir det nog att sitta här och nörda för min del. haha. Så himla kul med ny dator och allt ju!


titta nörden i spegeln ;) hahaha

Sovmorgon?

Nu sitter jag här, klockan är 09.37 och jag är vaken.. Det konstiga är att jag vakna 08.40. Förstår inte vad som hänt med mig, jag har blivit piggare på morgonen! På ett sätt är det bra, man missar inte hela dagen.

Ska snart käka lite frukost och göra iordning mig. Sedan tror jag att det blir att åka en sväng till Ludvika. Blir nog att köpa en trådlös router. NICE!

Senare blir det att gå på kalas hos moster. Fira både henne och kusinen! Trevligt trevligt.

Avslöjandet..

Något av det värsta jag vet är att vara ensam hemma på kvällen. Jag är sjukt mörkrädd!

Dagens låttips

Dagens låttips blir: FloRida - Right round





Två veckor gjorda..

Nu är äntligen två veckor gjorda på jobbet. Har bara en kvar och det känns extremt skönt!  Hade dock varit skönare om även den sista varit klar nu. Idag har Amanda och jag rensat ogräs och fikat. haha. Vi har börjat bli vana med det nu, att alltid sitta inne i personalrummet. Fick sluta tolv idag, och då tog vi oss en dryg cykeltur hemåt. Motvind och regnet i ansiktet, men båda kom i alla fall hem.

Jag satt mig direkt och pillade lite med datorn, trodde att kameran inte funkade. Men fick till slut igång den! Sedan blev det duschning och fix. Efter det drog mamma, pappa och jag ner till körskolan. Där gick vi på en handledarkurs, så nu jäklar ;)

Nyss gjorde jag varma mackor i ugnen åt oss i familjen. Blev faktiskt överraskat goda! haha




Jag bjuder på en bild från min bärbara dator. Finns inte internet på den än, så usb-minne funkar perfekt! :D

Snart läggdags..

Nu är klockan snart 22.00 och det känns som att denna dag bara har sprungit förbi. Men det beror nog på att jag "lekt" med nya datorn! Jag borde gå och sova nu, sen skryta om att jag faktiskt gått och lagt mig "tidigt" för en gångs skull.

Föresten, imorgon kommer det nog inte komma in så många nya blogginlägg från mig. Det beror på hur mkt tid jag har på mig när jag kommer hem från jobbet. Jag ska nämligen på en kurs på trafikskolan imorgon, så jag får börja övningsköra. Dock har jag varit 16 i snart ett år, men bättre sent än aldrig. Jag får i alla fall ett år att övningsköra på. Nu är det bäst att jag varnar er på vägarna ;) Snart kommer jag! haha.

Avslöjandet..

Jag är ENORMT morgontrött..

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Erik Hassle - Hurtful





Ännu en dag avklarad..

Nu har ännu en dag gått på jobbet, idag har det varit ganska skönt. Började med att Amanda och jag fick måla ett "staket" med falu-rödfärg. När det var klart var det ogräsrensing som stod på schemat. Vi gjorde ganska mycket, men det varma vädret gjorde att man inte orkade. ÄNTLIGEN märks det att sommaren faktiskt är här. Dock ser inte vädret lika bra ut nu.. Vår cykeltur hem från jobbet idag var ovanligt snabb! Det berodde till största delen på att jag äntligen fått hem min dator. Glad tjej! Men än har jag inte internet på den, men det kommer snart hoppas jag. Så länge får jag blogga från den här stora burken.

Jag följde aldrig med till Syster och Fredrik för att grilla. Känner mig trött efter jobbet och nu vill man bara sitta och trycka på nya datorn. JAG ÄLSKAR DEN!  Ikväll blir det lugnt, måste ladda för sista jobbdagen imorgon. Alltså för denna vecka..

Fler bevakare på bloglovin!

Vill du ge din lilla blogg en chans att synas? En ny idé har växt fram med ett BlogLovin sammarbete mellan de små bloggarna. Gå in på min blogg, följ mig med BlogLovin och släng en kommentar, så kommer jag att följa er.

Gör sedan andra bloggar uppmärksamma på detta - följ dem så att de följer dig. Du får inte bara sidvisningar och klättrar på topplistorna, du får också fler bevakare via BlogLovin och klättrar upp på deras egen lista!

Helmysig morgondag.

Jag kom just på att imorgon så blir det inte speciellt mycket bloggande. För det första så jobbar jag till halv fyra, förhoppningsvis lite tidigare. För jag vill hem och packa upp min nya dator så fort som möjligt då. Sedan åker jag ner till Syster och Fredrik i nya huset :) Där bjuds det på grillat! Vet inte hur länge man blir därnere. Ska försöka att åtminstone skriva ett inlägg imorgon. Det borde jag klara!


Otursdag eller?

Jobbade även idag, börjar bli van nu med att gå upp tidigt.. Började inte så bra, Boman slog ut hela träoljan på golvet. Då var vi tvungna att skura golvet med maskinen. Hoffman fick fylla på vattnet och han tappade vattenslangen och fick allt på sig. Sedan gick det bra ett tag, men sedan fastnade Amanda i nätet på något konstigt sätt så någonting åkte av på maskinen.. Vi hade TUR att en från kommunen precis kom dit, så han lagade den. Sedan kunde vi skura klart golvet.

Då var det dags att olja in alla 12 bänkar som fanns ute. Vi lyfte in dem i hallen ifall att de skulle börja regna. Det gick bra från början, men sedan skulle Amanda och jag välta ett. Då fick jag det på mig rätt under hakan. Kunde knappt röra på munnen. Efter det fick vi sluta för dagen, alltså när alla bänkar var klara. Nu när jag kom hem började jag bli yr och få riktigt ont i huvudet och även lite illamående. Så vem vet, har jag dragit på mig en liten hjärnskakning?

Nu har även företaget som ska frakta hit min dator ringt. Imorgon förmiddag kommer jag få den. Dock jobbar jag just då. Men pappsen får ta emot den och jag kommer längta ihjäl mig tills jag kommer hem.. Bättre sent än aldrig som man säger! :D Kommer i alla fall trampa som aldrig förr på cykeln!

Avslöjandet..

Jag är väldigt duktig på att stöka till på mitt rum..


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Michael Jackson - Man In The Mirror








Vila i frid "King of Pop"! (F) du var den bästa!

Beroende av tv serier?

Är det någon där ute som är helt beroende av någon tv-serie? Isåfall vilken?

Om ni missar ett enda avsnitt så är det som jordens undergång och ni känner er nästan ledsna över att ni inte såg det..

Jag kan säga en sak, jag brukade inte vara så jätte intresserad av tv serier tidigare. Men nu är jag helt fast av Gossip Girl, Lipstick Jungle, Prison Break och Dr House. Jag har missat ett enda avsnitt av alla de serierna, och det är ett på Lipstick Jungle. När det är ungefär 10 minuter kvar till programmet börjar, brukar jag slå igång tv:n och göra mig redo. Man vet ju aldrig om det blir något fel på tv:n..


 

 

Inte idag heller..

Jag sitter här och börjar bli smått tokig. Vill så gärna få hem min baby nu (datorn). haha. Gått och väntat på att få beställa en så länge, nu har jag gjort det. Så här segt har tiden aldrig gått.. Datorn skickades till fraktföretaget för två dagar sen, då borde den väl komma snart tycker jag?! :)  Jag bönar och ber för det i alla fall.

Tänkte att jag kan visa en bild på den :) Så klart beställde jag den i rosa!




Dell Studio 17

Avslöjandet..

Mitt tredje avslöjande är att jag alltid har ont i mina tår. När jag gick i tvåan ramlade jag när vi spelade brännboll och bröt tre tår. Läkte inte helt rätt, så nu är tårna helt konstiga..


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Celine Dion - Alone





Andra jobbveckan..

Idag var det första dagen på andra jobbveckan, kändes riktigt drygt att åka och jobba imorse. Men Amanda och jag kämpade på och gjorde klart hela långsidan på ishallen. Det tog ungefär två timmar. Tycker det var väldigt bra gjort, för det var mycket ogräs. Det började även växa ett litet träd. Men inte längre, för nu är det borta! Sedan var det dags för vår frukost, blev att trycka i sig en macka. Sedan gick vi ut och tog bort lite ogräs mellan plattorna vid Smedjehallen, helt plötsligt kom Hoffman (handledare) och gav oss varsin Nogger för att vi jobbade så bra. Glada tjejer! haha.

Det började regna nästan direkt när vi ätit upp glassen, så vi fick gå in och köra med den roliga rengöringsmaskinen, igen. Idag segade vi oss lite, för vi orkade inte göra massa annat. Fast maskinen bara gick i 5,6 km/h blev vi klara med hallen för tidigt, så då fick vi sätta i de sista hakarna i nätet. Vi hann med ett nät, sen var det mat. Käkade min sallad och drack cola till. Sedan drog Hoffman iväg, så då la vi oss på madrassen i hallen. Amanda sötnosen var så trött så hon somnade hela tiden.

Efter ungefär en timme där gjorde vi klart det andra nätet och när det var klart drog vi till ishallen igen och gjorde klart den allra sista sidan. Solen började komma fram då och det blev varmt som sjutton. Men skönt, för jag ska inte klaga när det väl är sol. När det var klart fick vi olja en bänk, en bänk av 12(?!) Så vi har mycket kvar till imorgon. Oljningen gick bra och när det var klart blev vi bjudna på fika av Boman. Wienerbröd och coca cola. Nu mår jag sjukt illa efter dagen. Men det är väl sånt man får tåla, antar jag! :D Imorgon fortsätter vi med oljningen, även om det regnar.







Ny design!

Nu har jag fixat en mer somrig design, enligt mig själv i alla fall. Blir det en hiss eller diss? :)



nya



gamla

Klockan tickar..

Nu sitter jag här och leker lite i Photoshop. Tänkte lägga in en bild jag nyss fixade. Frågan är, har jag för mycket fritid? :O haha. Nej, jag har bara tråkigt faktiskt.



På ett sätt längtar jag till jobbet imorgon, för jag hade ju faktiskt riktigt kul under veckan. Hoppas denna vecka blir ännu bättre!

Andra avslöjandet..

Mitt andra avslöjande är att jag tycker det är hemst att prata i telefon. Läskigt att inte kunna se personen som man pratar med..

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Björn Rosenström - Pojkarna som busar





Sommar sommar sommar..

Nu har nästan hela dagen gått. För en gångs skull har man kunnat vara ute utan att bli genomblöt. Jag har varit ute och tagit lite kort. Blev mest på mig själv men även på en fluga. Mamma och jag har även hunnit med att ta en cykeltur, skönt var det. Vi cyklade förbi vid ICA och handlade lite smått. Sedan var det bara att börja trampa hemåt. Sista backen blev riktigt jobbig, jag fick lite svårt att andas och började hosta. Det beror nog troligen på körtelfebern som jag hade för ett tag sen. Jag mår fortfarande inte helt bra efter de veckorna. Usch så dålig har jag aldrig varit i hela mitt liv, men det har i alla fall gått åt rätt håll nu efter.

Pappa, David och Elene har varit och spelat golf i Gränges idag. När de kommer hem blir det grillat. mums!

Tänkte att jag kan bjuda på lite bilder från idag, sommarfeelings!



flyg fula fluga flyg.. och den fula flugan..... satt kvar. haha







Fixat och klart.

Nu är jag klar med min "makeover". Det blev i alla fall bättre än innan! Sitter och funderar lite just nu, vart har regnet tagit vägen? Har det tagit slut eller har det bara bestämt sig för att vi redan fått tillräckligt? Mycket bra fråga lär jag säga. Solen skiner och just ovanför vårat hus är det blå himmel. Lite komiskt är det faktiskt. Jag bor i strålkastarljuset, det ni ;) Nu ska jag gå ut lite i solen.

dags för makeover..

Idag har jag duschat och fixat klart på mitt rum. Nu är jag nöjd, med rummet i alla fall! Tänkte att jag ska fixa iordning mig lite nu, för vem vill gå runt och känna sig som ett träsktroll? Inte jag!  Jag uppdaterar efter min "makeover" ;)  ciao


Black and white..

Tänkte jag kan passa på att lägga in kort på mitt rum nu när det är städat och fint. För det brukar inte hända ofta..


Här har jag gjort iordning för min dator, mysig hörna blir det :)


Egentligen ska det inte stå något på golvet, men kassarna och kartongen är i alla fall borta nu.


För första gången på länge bäddade jag sängen. Klaga inte på lampan! Vill bara inte göra några hål i väggen till en annan! haha

Ser ni vad det föreställer?

Idag när jag städade hittade jag lite gamla skolarbeten från när jag fick på Vinsbo och Berga. Vi fick i uppgift att måla en mardröm. Det här var min största mardröm då. Ser någon vad/vilken det föreställer? haha



Första avslöjandet..

Tänkte från och med nu börja med att skriva ett nytt avslöjande varje dag. Vi får se hur detta blir, vad tror ni? Hiss eller diss? :)


Det första jag vill avslöja är att jag är LIVRÄDD för getingar. Får panik så fort jag ser en..

Vinn ett armband



Nu har du chansen att vinna det här söta armbandet. Om du går in här ser du vad du behöver göra för att kunna vinna det. :)

Vinn P.S. I Love You.



Nu har du chansen att vinna filmen "P.S I love you". Gå in här så ser du vad du ska göra för att kunna vinna.

Någonting saknas..

Precis hela min dag har jag spenderat på mitt rum. Har städat precis allt som går att städa. Nu syns mitt golv igen, jag gick igenom garderoberna och städade ur lådorna. Äntligen har jag fint på rummet! Det enda som saknas är den bärbara datorn. Troligtvis får jag den nästa vecka, det blir nice. Jag ser verkligen fram emot det!

Antalet läsare på min blogg har ökat med ganska många bara idag. Det beror på att jag har videobloggat. Blev helt chockad över att se hur många som verkligen ville se det. Nu känner jag mig nog tvingad att göra ett till inlägg, någon gång..


Vinn en Blinc Heated Lash Curler



"En tävling pågår i hollywooddivans blogg, där kan du vinna en elektrisk ögonfransböjare från Blinc.
Jag är med och tävlar! Om det blir fler än 20st som är med och tävlar drar hon även en till vinnare som vinner en Mascara från Blinc. Gå in på hennes blogg för att vara med och tävla "www.hollywooddivan.blogspot.com"

Vinn ett tandsmycke hos Soya




Nu har du chansen att vinna ett tandsmycke hos Soya. För att komma direkt till denna tävling kan du gå in här.

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Heat - 1000 miles






man kan bli blöt om både skor och strumpor.

Godmorgon på er alla! Jag vaknade för ungefär 1 timme sen, men ändå är jag hur trött som helst nu. När jag kom upp var det klarblå himmel och solen sken. YES! tänkte jag då. Satt mig lite här vid datorn och helst plötsligt öppnade sig hela himlen. Hade tänkt att jag skulle gå ut och sola, men nu blev det inget av det. Tror faktiskt inte att regnet gör mig så brun. haha. Nu tycker  jag att det får räcka med regn, nu är det inte torrt någonstans. Så snälla, stäng av det!

Skönhetsideal, vad är det?

Nu för tiden finns det ett skönhetsideal man ska följa. Människor svälter sig varje dag för att se "rätt" ut. Vi tycker det är så sorgligt om någon dör pga. en ätstörning. Men kan man inte börja tänka steget längre, den döden kanske beror just på att någon velat följa ett sjukt ideal. När man kollar i alla tidningar ser man smala tjejer precis överallt. Det finns inte längre några större tjejer med. Jag känner mest ilska över detta, duger man inte om man inte är smal som en pinne? Är det verkligen meningen att alla ska se lika ut?


Jag kan säga med handen på hjärtat att även jag mår dåligt över detta. Om man kollar tidningar så ser man att jag är  annorlunda, ful, tjock .. Jag vet inte allt som man kan beskriva mig med. På ett sätt känns det drygt, nej jag är inte pinnsmal. Jag kommer heller aldrig bli det. Kommer inte heller svälta mig själv bara för att bli "perfekt".

Vad tycker alla om just skönhetsideal? Håller någon med mig eller är det någon som har en annan åsikt? Säg vad ni tycker om detta!



Ska jag fortsätta?

Är det någon som läser min blogg och vill att jag ska fortsätta? Eller går ni in på den av misstag? Skulle uppskatta om ni kan svara på detta! :)

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Ted Gärdestad - Himlen är oskyldigt blå

Denna låt har jag alltid tyckt om. Från första gången jag hörde det har jag tyckt det varit något speciellt med just denna låt. Den spelades ofta när jag var liten, det är nog kanske en anledning till att jag bara älskar låten.



Dagens klädval.

Tänkte att jag ibland ska lägga in vad jag har för kläder vissa dagar, jag antar att detta inte kommer uppdaters så ofta som allt annat. För jag brukar vara glömsk när det gäller att ta kort.





linne - lindex
chinos - ginatricot
armband - glitter

Regnet det bara öser ner.

Idag åkte mamma, pappa, Elene och jag en sväng till Kupolen. Vi upptäckte att ju närmare vi kom Borlänge desto mer vatten var det överallt. Vi kom plötsligt till en skylt där det stod: "Översvämning". Vi åkte lite längre fram, och då såg vi allt vatten som gick över vägen. Men envis som pappa är skulle han åka igenom, bara för att det skulle vara kul. Jag satt i baksätet och var rädd för vattnet var flera decimeter högt. Kändes nästan lite som när man åker båt, kan stoppa ut händerna utanför och få vatten på fingrarna. Tror faktiskt det hade gått idag. Nog om det, på Kupolen hittade jag ett armband från glitter. Fick ju ett armband i Solo tidningen igår, men det gick sönder i bilen idag. Tyckte det var lika bra att köpa ett nytt istället.

Sedan åt vi på Matpalatset, jag tog en Plutos köttbit, som vanligt! Varje gång jag äter där tar jag samma. Det är oxfilé och strips. Som ni hör på namnet hör det till barnmenyn. Dock är det mer mat på just den rätten än de flesta på "vuxenmenyn". Det är i alla fall helt omöjligt för mig att äta upp så mycket.

Nu sitter jag här och funderar på vad sjutton jag ska hitta på och göra ikväll. Mamma och pappa ska bort och grilla, David är med Elene. Någonting borde jag hitta på, tycker jag.




Bilden är suddig, men det syns i alla fall att det är mycket vatten.
Vanligtvis brukar det inte vara något vatten alls där.


Bonaqua emotion.



Jag måste tipsa er om Bonaqua emotion. Från första gången jag drack den har jag varit helt beroende. Dock har jag hittills bara smakat med äpplesmak. Det finns även med persikosmak. Det som är speciellt med dessa Bonaqua jämfört med de tidigare är att de nya sorterna innehåller kostfibrer. Kostfibrerna gör så att magen hålls i balans. Jag kan faktiskt dra egen slutsats där, magen mår bättre av att dricka detta.

Vissa tycker just denna Bonaqua smakar avslagen äpplejuice, men jag tycker det är perfekt för en varm dag då mycket vätska behövs. Det har blivit en favorit för mig, och jag kommer fortsätta fylla på förrådet med tomma flaskor! :)

det finns inget dåligt väder..



Nu har det regnat precis hela dagen, har faktiskt tröttnat. Jag är tyvärr en sån person som oftast gnäller på vädret. Förut klagade jag alltid, även fast det var varmt. Nu har jag lärt mig uppskatta sommaren och värmen. Känslan av att kunna gå i shorts och linne utan att frysa. Det är helt underbart! Men det är som alla säger, det finns inget dåligt väder. Bara dåliga kläder. Det stämmer väldigt bra tycker jag. Hade t.ex. regnbyxor på mig idag till jobbet. Annars tycker jag det är "töntigt" att ha det. Men jag upptäckte att även fast man får putstjärt så är det riktigt behagligt att ha ett par på sig.

För det första, man blir inte blöt. Då blir man oftast inte heller kall. Det är ju faktiskt helt perfekt.

Ägget eller hönan?

Vad kom först, ägget eller hönan?

          eller   ?

Ögonen svider, men jag är glad ändå!

Nu har jag precis ätit tacos. Det var hur gott som helst, och det är ju faktiskt min favorit mat. Så gott och så nyttigt! Skulle jag vara tvingad att leva på en maträtt i resten av mitt liv, skulle jag inte ens tveka. Svaret är tacos! Dock är det väldigt kladdigt att äta. haha.


Mina ögon mår inte alls bra nu. De är helt röda och svider som sjutton. Det är min allergi som busar lite, men sånt kanske man får tåla. Det var för några år sedan som jag började känna för gräs. Nu för tiden blir det bara värre och värre för varje år som går. Grejen är den att jag hatar att ha vätskor i ögonen. Tycker det är så obehagligt. Men det är det enda jag kan göra för att det ska sluta klia. Eller det slutar aldrig, men blir bättre!


9 juli - 09

Just nu är jag en glad tjej! Mamma kom nyss hem från affären, och hon hade köpt tidningen "SOLO" till mig. Nu tänker nog säkert ni, det är väl inget speciellt med det. Jo för mig är det det. Jag har letat efter just det här numret av tidningen men det har varit slutsålt överallt. Kollade t.ex. på Sollerön. Där fanns en tidning kvar, men någon hade snott armbandet och läppglanset som hörde till. Jag förstår inte hur folk kan vara så fräcka! Men nu har jag i alla fall min tidning + armband och läppglans. 

Egentligen borde jag nog fixa en prenumeration på just den tidningen. För då behöver det inte bli såhär, utan då får jag istället hem tidningarna på posten. Mycket smidigare! Finns det någon annan där ute som är helt beroende av Solo och bara älskar tidningen? :) Här har ni i alla fall en!

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Beyonce - Halo

Jag tycker verkligen om denna låt. Beyonce har en underbar röst, och man blir lätt beroende av den här låten. Tummen upp helt enkelt!


9 juli - 09

Nu är äntligen första veckan avklarad på jobbet, och vad ska man säga egentligen? Känns inte precis som att jag har parkarbete. Förra året rensade jag bara ogräs. Amanda och jag har asroligt nere på Heros, och vi får välja lite själva vad vi vill göra. Vår handledare från början har tagit semester, så det finns en kvar som jobbar därnere. Han tittar till oss ibland, och då är vi oftast klara med allt han sagt åt oss. Idag har vi faktiskt fått varit inne, pga. det dåliga vädret. Fick först skura hela golvet med den gula maskinen. Hur kul som helst! :D Dock gick den bara 5,6 km/h. Sedan har vi fått sudda i omklädningsrummen, och målat över en linje på golvet.


Eftersom tiden skulle gå lite på slutet så fick vi städa i ett förvaringsrum, det gick på 5 min. När det var klart fick vi cykla hem. Motvind och regn, kan det bli sämre? Ja, faktiskt.. Min kedja på cykeln hoppade precis i sista backen. Kände inte för att stå ute i regnet och fixa det. Fick helt enkelt traska hem. Var ju redan genomblöt.


Jag är helt klart nöjd med jobbet iår, har faktiskt riktigt kul. Nu får vi bara hoppas på bättre väder till nästa vecka, då blir det oljning på alla bänkar och även måla visa grejer.


Just nu sitter jag här, håret ligger slickat. Men vad gör det? Jag har ju faktiskt sommarlov! :) Då tycker jag inte man behöver tänka så mycket på sitt utseende. Har inte sminkat mig på ett tag nu, det beror väl kanske till största delen på att jag är för trött på morgonen innan jobbet.







8 juli - 09

Nu är klockan lite väl mycket, så nu är det dags för lilla Linnea att gå och lägga sig. Imorgon kommer jag vara en glad tjej för då har jag redan jobbat en vecka. Jag skriver så fort jag är hemma imorgon! Men nu får ni ta och sova så gott :)  natti natti

Dagens låttips

Jag tänkte att jag varje dag ska ge er ett litet låttips på musik som jag lyssnar på. Alla har inte samma smak på musik, men jag ska i alla fall försöka få in lite blandat. Hiss eller diss? :) Jag kommer även fixa en länk så ni kan gå in på youtube och lyssna på låten.


Dagens låttips blir: Milow - Ayo Technology    <---- lyssna här

Från första gången jag hörde denna låt har jag varit helt fast. Den sätter sig verkligen på hjärnan direkt, i alla fall på mig. För tillfället är detta helt klart min favorit låt! :)


8 juli - 09

Har precis kommit upp från bastun och duschen. Idag var det helt underbart att basta, man blir att känna sig så ren efteråt. Men vissa gånger klarar man inte av att sitta ner så länge, istället börjar det krypa i benen. Då har jag lärt mig att man ska gå ut och ta en dusch istället. Nu luktar hela rummet vanilj, jag har en bodylotion från Oriflame som luktar vanilj. Jag bara älskar den! Tyvärr har den slutat säljas, men jag hade turen att få tag i 4 st. Det lär räcka ett tag i alla fall.

Jag har kommit på att jag är fett stolt över mig själv. För ett tag sen bet jag på naglarna, och det har jag gjort så länge jag kan minnas. Titta nu, har inte bitit på ett tag. Jag gillar verkligen resultatet! :) Blir faktiskt att känna sig mer fräsch med längre naglar, tro det eller ej.


8 juli - 09

Nu är äntligen den tredje dagen avklarad på jobbet, det betyder att vi bara har en dag kvar denna vecka. Vi slutar klockan ett om vi inte tar någon lunch. Då står jag gärna över den faktiskt! Idag har vi i alla fall fått rensa ogräs hela dagen. Det värsta med det är att man står böjd hela tiden. Ryggen gör ganska ont nu, och jag har svårt att sträcka på mig. Får se hur det går imorgon, då det blir skitväder och fortsatt rensning. Vi hade riktigt tur med vädret idag! Solen var framme hela tiden, och vi jobbade i t-shirt. Så fort vi slutat och satt oss på cyklarna började det regna. Hoppas vi har lika tur imorgon! :)

När jag kom hem åskade det. Jag är fett glad att det inte kom någon smäll tidigare. För rädd som jag är hade jag nog börjat grina. haha. Finns inte så mycket att göra när det åskar, så jag la mig på soffan. Givetvis somnade jag, det var riktigt härligt faktiskt. Senare idag blir det nog bara tv, och sedan sova tidigt.

7 juli - 09

Nu har klockan tickat iväg lite, snart är det väl dags för sängen igen. Sedan blir det att gå upp 6 imorgon, det tar kål på mig. haha. Jag kom nyss på att om exakt en månad idag, fyller jag ju faktiskt år! En månad brukar gå snabbt! Vi får hoppas det gör det nu också. Det var allt jag ville säga för den här gången :)

7 juli - 09

Nu var även andra dagen avklarad på jobbet, det känns hur skönt som helst! Egentligen har vi inte riktigt slutat än, men Amanda och jag jobbar fort, så fanns inget mer inne att göra. Skulle även vara onödigt att börja på något nytt ute! Idag har vi i alla fall gjort klart med näten, det känns otroligt skönt! Händerna är lagomt svullna och gör ont nu, men det får man helt enkelt tåla. Vi har även städat hallen, haha. Det var ett tag sen sist, upptäckte vi..

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Känner att jag inte orkar göra nått, för jag är helt slut! ´




På bilden är det en osminkad och trött Linnea! klockan var faktiskt bara 8!! ;)

Är programmen installerade?

Nu behöver jag verkligen veta en sak. Är sjukt intresserad av en dator från dell.se .. Man får plocka ihop den själv, alltså med vilka program man vill. Jag ska isåfall köpa med photoshop. Installerar DELL photoshop då? Eller skickas det på en separat cd? Om du vet, så måste du svara.  :)

6 juli - 09

Nu är första dagen avklarad på jobbet. Skönt som sjutton tycker jag. Inte var det så drygt som jag hade trott heller. Amanda och jag blev i alla fall jobbarkompisar. haha. Vi fick äran att vara nere på heros, INNE i Smedjehallen. Där fick vi byta näten som finns mellan planerna. Jag kan bara säga en sak, sliten tjej! Det var drygt som sjutton att ta bort "hållarna". haha. Blåsor och svullna fingrar består mina händer av just nu.. Men jag får pengar för smärtan, inte fy skam! Lunchen blev lite problem eftersom vi bara har en halvtimme, så vi drog till Hamnkiosken och köpte Muffins och Coca cola. Det blev helt enkelt vår lunch. Imorgon ska vi fortsätta inne i hallen, sedan blir det att rensa ogräs vid fotbollsplanen skulle jag tro. Men inte fy skam det heller.. haha.






5 juli - 09

Nu sitter jag här och borstar tänderna, blir läggdags där jag är klar. För imorgon kör jobbet igång, måste gå upp tidigt. Alldeles för tidigt enligt mig.. haha. Jag bloggar när jag kommer hem imorgon! Godnatt  :)

Bara för en dag.

När jag satt i bilen påväg hem från Gesunda började jag fundera massa. Frågan som hade det svåraste svaret var vilken jag skulle vilja vara för en dag. Kom aldrig på en speciell person, men jag vill i alla fall att det ska vara en kändis. Jag tycker om att få uppmärksamhet, och skulle gärna vilja se hur det är att vara kändis en hel dag. Bara känslan av att nästan alla vet vilken du är. Det tycker jag är spännande, just nu är jag ju en i mängden. En dalkulla helt enkelt.

Vilken skulle ni vilja vara för en dag och varför? :) 


5 juli - 09

Förut uppdaterade jag bloggen ganska, men varför sitta framför datorn hela tiden under lovet? haha. Jag ska försöka skriva i alla fall ett inlägg varje dag. Igår hände det inte alls mycket för mig, blev mest att ta det lugnt. Träffade lilla Meja för första gången. Hur söt som helst var hon! Senare blev det film och datorn.

Idag hade jag på klockan 9, lika bra att gå upp lite tidigare än vanligt. Gick in på msn till 10 för då skulle Lisa skicka bilden på The Poodles. Men den rackaren sov över, så fick vänta någon timme på bilden ändå. haha. Till slut fick jag den i alla fall, så måste väl lägga in den här. För jag är grymt stolt över den ;) haha. När jag hade fått bilden drog Becca och jag ner till hamnen och spelade minigolf. Jag säger bara en sak, det är svårt att bli så skicklig som jag är ;) Vann ganska överlägset. haha.

Nu sitter jag här och tar det lugnt, och det blir nog så resten av kvällen också. För imorgon börjar jobbet, och tre veckor framöver. Börjar klockan 7 varje dag, och slutar fyra tror jag. Det blir drygt, men jag är inte bitter! Har kollat på hur vädret blir, tyvärr ser det inte bra ut.. 5-10 grader på tisdag. MUMS vad skönt att sitta ute hela dagen då..




bild från ludvika festen, the poodles (y)



Minigolf på blöta banor.


3 juli - 09

Nu har jag kommit hem från Gesunda, dagarna där har varit sjukt mysiga. Kom dit på dagen i tisdags och jag kommer
faktiskt inte ihåg vad vi gjorde mer den dagen. Eller på kvällen åkte vi till Mångberg och tog oss ett kvällsdopp. På onsdagen åkte vi in till Mora en sväng. Blev en hel del inköp för min del, köpte mig faktiskt en ny pyjamas!

Igår åkte vi direkt till Mångberg och solade och badade. Det var hur skönt som helst! Man fick även en hel del färg! Senare på kvällen tog vi en promenad, eller jag cyklade till Sollerön. Vi hade tidigare bestämt att vi skulle äta på restaurangen "Jugen Jon". Jag beställde lövbit och pommes frites, det var riktigt gott. Men ack så mätt jag blev.

Idag har dagen spenderats i Mångberg, riktigt härligt. Vädret kan man inte heller klaga på. Sedan var det bilresan hem, den gick väldigt fort för jag råkade somna ett tag. Jag har i alla fall haft super bra dagar i Gesunda!

Lägger även in några bilder som ni kan få kolla på. :)