Lika som bär?!

Haha, jag hittade en bild från förra kräftfisket. En bild på mig och Curry, är det bara jag som tycker att vi är lika som bär på denna bild? haha!


31 januari - 10

Kan ni förstå att det här är sista dagen på denna månad? Det kan inte riktigt jag göra, på ett sätt känns det som att det gått så himla fort, men samtidigt så himla sakta.. Jag får inte ihop det där riktigt! Jag sitter i alla fall och tittar på lite bilder från i somras. Kan inte tiden gå liiite fortare? Tänk vad skönt att kunna gå ut nu med shorts utan att frysa! Men jag  bor i Sverige och då får jag leva med det här.. haha.


bild på mig från igår.


31 januari - 10

Nu sitter jag här i sängen och bara kollar runt lite på olika bloggar. Min dag kan inte riktigt börja förrän jag har fått läsa bloggarna jag följer, vet inte riktigt varför. Har ni någon speciell blogg ni följer? Kan ni vara utan den 1 dag? ;)

Ska läsa lite italienska glosor nu hade jag tänkt, jobbigt! Men det måste tyvärr göras..


Ser inte allt för pigg ut..

30 januari - 10

Nu håller jag på att städa mitt rum, skulle ha gjort det igår, men blev något annat istället. Minns inte just nu vad jag gjorde! haha. Dåligt minne! :) Men i alla fall, när jag städar känns det som att det bara blir stökigare och stökigare ju mer jag gör.. Är det någon mer som känner så?


Tog en paus i städandet och hade lite kul med camen! haha

Ny design på gång!

Har funderat lite fram och tillbaka nu hur min nya design på bloggen ska se ut. Vi går mot ljusare tider och jag tänkte därför att denna svarta trista design ska bort. Vad tycker ni om det? :)

Så himla svårt att bestämma sig för vilken färg man ska ha, och hur allt ska se ut.. Det visar sig :) Men jag hoppas att innan februari månad är slut (som inte ens börjat) så ska den vara klar! Nya bilder måste även tas, spännande! haha.


29 januari - 10

Har precis kommit hem från hockey. Smb vann med 6-2 över Avesta! Det gillar vi skarpt.. På slutet blev det enormt kallt i hallen, men man fick helt enkelt stå ut. Vi vann ju matchen!

Nu sitter jag här och äter riskakor och dricker coca cola till det. Riskakor med Gräddfil och vitlökssmak (mums).. Tyvärr har jag nu ätit upp hela förpackningen! haha.


Bättre sent än aldrig! :)

Hittade precis sladden till min kamera, men inte till mobilen. Men bilderna på kameran är ju snäppet bättre, så inget att klaga på :) haha. Bilderna är tagna idag innan trippen till Ludvika!


29 januari - 10

Förlåt för den kassa uppdateringen, men jag lyckades bli sjuk igen. Mådde inte alls bra i tisdags kväll, så jag har varit hemma onsdag och torsdag från skolan. Men idag gick jag dit och hade lite foto. Fick reda på att vi till nästa fredag ska ha gjort ett bildreportage. Skissade lite i skolan hur mina bilder ska se ut, men jag kan säga en sak.. Skisserna är inte till stor nytta! hahaha! Skulle rita en människa som satt på en stol med ryggen mot "kameran". Lisa frågade om det var någon som satt på en potta! Haha.. Slutade i alla fall tidigt på fotot eftersom det bara är bildreportaget som ska göras och det kan jag inte göra i skolan. Skyndande mig från skolan ned till busstationen på 13 minuter, och jag hann! Det är verkligen längre än vad man tror.. Kunde nästan tävlat i gång! haha. :)

När jag kom hem åt jag lite mat och sedan åkte mamma och jag till Ludvika. Vi handlade lite mat på olika affärer och sedan åkte vi även till Nisses.

Tänkte jag skulle lägga med någon bild i detta inlägg, men kabeln ligger någonstans på golvet i mitt enormt stökiga rum! Nu finns det bara en sak att göra.. Städa!

26 januari - 10

Nu sitter jag här och fryser.. Har vaknat för en stund sen, för jag började må så dåligt så gick in lite och la mig. Somnade nog innan jag hade hunnit ned till kudden, sen blev jag nyss väckt av mamma.

Idag i skolan hade vi ett "prov" på Shakespeare, ja vad ska man säga om det? inget.. Sedan hade vi idrott, längdskidor. Vi fick först spela något bollspel, vi blev indelade i 4 lag och sedan fick 2 och 2 lag spela mot varandra. Man skulle passa sina lagkompisar och bollen skulle komma igenom en linje, då blev det mål. Men man fick inte bara kasta den. Jag vill säga en sak, det är hur svårt som helst när man har skidor på sig. Det värsta var att man fick tacklas och hur lätt är det att stå emot en kille som trycker till en? haha. Vet inte hur många ggr jag låg i snön :)

Sedan fick vi spela fotboll, med en skida på. Det var kul att spela fotboll på ett nytt sätt! Synd att ingen var sjuk och kunde ta kort på oss, borde sett roligt ut när alla låg i hög för att man snubblade på varandra!

Vi hade företagsekonomi efter idrotten och där gjorde vi klart praktikfallet till seminariumet på torsdag.




24 januari - 10

Jag är ledsen för min extremt dåliga uppdatering, men har inte haft nå sug på att skriva här. Så kan det vara ibland! Nu sitter jag och tittar på tv, nyss var det "Sex barn i familjen". Handlade om en mamma och en pappa som försökt få barn länge, men det blev bara missfall. Sen tänkte de adoptera, men då blev hon med barn. Det blev inte bara 1 utan 5 st. Var faktiskt riktigt underhållande att se, föräldrarna hade ganska bra koll på barnen trots att de var i trotsåldern.

24 januari - 10

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och läser lite italienska glosor. Usch, glosor är något jag inte tycker om! Har så himla svårt att komma ihåg alla.. Men får försöka iaf! haha. Ska försöka läsa på lite om Shakespeare sen, puhh..

Fotbollscup halva dagen!

Kom till Grängesberg ungefär 14.30 och var sedan kvar till 18.30. Hann se en hel del matcher, och det var riktigt kul. Cissi och jag frös väl lite, men det är inget jag ska klaga på! Vi hade ju handvärmare ;) haha.

23 januari - 10

Nu sitter jag här och smörjer in mig med en underbar bodybutter. Köpte den på planet nu när vi var till Teneriffa. Den innehåller många olika frukter, och jag tycker i alla fall att den luktar riktigt gott, fräscht på något sätt! haha.

Idag ska jag nog upp till Gränges med Cissi och titta på fotboll :)


22 januari - 10

Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Kom nyss hem från hockeyn, det var Smb-Björbo. Det slutade 7-1 och det var ju riktigt bra! :) Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, någon som har någon idé? haha. Kanske ska sitta och bläddra igenom skolkatalogen, senare ska jag i alla fall åka med mamma till Ludvika och hämta David.

Gamla bilder!

Hittade just en mapp på datorn som är grymt gammal, eller inte grymt.. haha. Men någon kan jag visa :)


Från gamla skolan, såhär tyckte jag om SO lektionerna! haha




22 januari - 10

Idag har jag haft fotoB i skolan, fick några uppgifter att göra. Ta kort med rörelseskärpa, rörelseoskärpa och rörelseskärpa panorering. Vi skulle även fota med kort och långt skärpedjup, och det gick finfint! :) Eller, jag hade ingen "Modell" när jag skulle fota. Becca ställde upp på rörelseoskärpan, men inte på rörelseskärpan. Så fick helt enkelt fota mig själv med självutlösaren! haha.


21 januari - 10

Nu har jag nyss kommit hem från Heros, har kollat på bandy för första gången i hela mitt liv. Det var faktiskt helt okej, men satan va kallt det var där nere! Pappa och jag drog hem efter ungefär 60 min, och det har aldrig varit så underbart att få sätta sig i bilen! haha.


Skulle du använda dessa?

Sitter som vanligt och kollar runt lite på google. Sedan hittade jag ett par underliga jeans. Det var någon tjej som önskat ett par jeans som satt lägre ned än höften, men som skulle sitta snyggt och hållas uppe. Hur snygga är dessa? Skulle någon komma med ett par såna här i Sverige tror jag jätte många skulle ställa sig och bara stirra. Idén kanske är smart, men det är ju inte snyggt! Någon kanske tycker det?!


Halloweentårta!

När jag ändå är inne på tårtor, jag hittade precis en tårta som passar perfekt till Halloween. Man blir inte särskilt sugen på tårta när man ser den! I alla fall inte jag..


Coolaste tårtorna nånsin!

Sitter och kollar runt på lite olika cupcakes. Eller, det var det jag skulle göra, men kom in på tårtor. Har hittat de coolaste tårtor jag nånsin har sett!






(vänster)







Frusen om fötterna?

Nu under den här kalla tiden så brukar i alla fall jag jämt frysa om fötterna.. Hur kul är det? Men det finns ett par tofflor som gör att man aldrig behöver frysa. Bara stoppa in dem i mikron i 90 sekunder och sedan värmer dem i cirka 2 timmar..



För att komma till sidan där dessa tofflor säljs, tryck här.

21 januari - 10

Idag var jag till skolan första gången denna vecka. Kändes tungt när jag skulle gå upp eftersom jag somnade väldigt sent. Men jag tog mig i alla fall upp och det är huvudsaken! Hade företagsekonomi i skolan, gjorde klart vårat praktikfall som vi nästa vecka har redovisning på. Vi kollade även UF-företag och ställde frågor. haha. Vi hade en återsamling i klassrummet 10.15 och efter det fick vi sluta.. Jag traskade själv ned till busstationen och kom i bra tid. Behövde bara vänta 5 minuter på nästa buss!

Nu sitter jag här och kollar runt på lite bloggar, och lyssnar på musik.


Ute


Inne

Vad betyder priset?

Många sitter och kommenterar priser på precis allt de köper. Men då undrar jag, vad betyder egentligen priset? Det är väl ändå inte priset som gör att kläderna sitter skönt? I vissa fall kan det väl vara det men jag tycker att det är ett överdrivet snack om märkeskläder och sådant. Vad är det för fel om man köper kläder på t.ex H&M? Mina kläder vill jag ska sitta bekvämt och ändå ha ett snyggt utseende till ett skapligt pris.

Har kollat runt lite på H&Ms hemsida och nu har jag tagit ut några varor som jag gjort ett kollage av. Skulle inte tacka nej till något av dessa plagg! Det mesta har jag hittat på fliken "Sale" men skorna och trosorna är från "vanliga" sortimentet.



Jeans - 199 kr
Klänning - 59,50 kr
Kimono - 74,50 kr
Topp - 49,50 kr
Skor - 99 kr
Trosa - 79,50 kr
Bh - 99 kr
Armband - 39,50 kr
Armband - 39,50 kr
Hårband - 29,50 kr


 


20 januari - 10

Nu sitter jag här och tar det lugnt. Vaknade med feber även imorse, och flera ggr inatt vaknade jag och FRÖS! Blev alltså hemma från skolan, men jag håller tummarna för att jag kan gå dit imorgon. Det är riktigt jobbigt att vara hemma och jag hoppas att det aldrig kommer bli som förra året när jag gick 1:an.. Fick konstaterat i april att jag hade körtelfeber och sedan var jag hemma 5 veckor från skolan. Usch, det var riktigt jobbigt! Sedan var jag tvungen att gå tillbaka för jag hade missat så himla mycket, mådde inte bra då heller.

Ska äta en hamburgare nu och sen får jag se.. haha.


haha!

Blondinskämt!

Sitter just nu och läser olika blondinskämt på någon sida. Kan verkligen inte låta bli att skratta, dock är det inte så att blondiner är mer dumma. Eller? Vissa kanske lever upp till det ;)  Kanske några bloggare från Stockholm? haha.

"Hur får du en blondin att skratta på en fredag?"
"Dra en vits på torsdag."

19 januari - 10

Nu sitter jag här framför den "stora" datorn. Lyssnar på Måns Zelmerlöws låt, Impossible. Den är så sjukt fin och den kommer nog snart upp som dagens låttips. Som många kanske vet älskar jag Måns, haha. Eller älskar gör jag väl inte, men jag tycker verkligen om hans musik. Många ser han som en idol just för att han har ett snyggt utseende. Jag kan väl hålla med om det, men det är ändå hans musik som gör att jag gillar honom :) Han har en speciell röst och texterna i låtarna är så fina!

Jag sitter alltså och sjunger med lite  samtidigt som jag trycker i mig lite juice. Eller vet inte om jag kan säga att det är juice, kanske mer som lättdryck. Luktar i alla fall godis av den! haha. Ser ut som utspädd nyponsoppa! 

 

18 januari - 10

Förlåt för en extremt dålig uppdatering men jag har legat på soffan hela dagen! Har alltså varit hemma från skolan idag. Fixade iordning mig som vanligt imorse och gick till bussen, när jag kom dit blev jag alldeles kallsvettig så jag gick hem igen. Tänkte att jag kunde sova lite och sedan ta en senare buss. Men när jag vaknade då hade jag feber, så blev en hemmadag för mig. Men jag mår även illa och har lite svårt att äta. Så blir nog hemma imorgon också, sen får vi se.

Jag ska gå och lägga mig nu, för är helt slut. Återkommer troligtvis imorgon!


17 januari - 10

Nu sitter jag här och tittar på Project runway. Har förflyttat mig från golvet upp till sängen med datorn, var mycket drygt! haha, nejdå.. När PR är slut blir det blåsningen, första avsnittet idag, får se hur det är!


Har även hunnit med att leka lite med kameran! haha

17 januari - 10

Idag har jag varit på kalas för kusin som fyllt 30 år. Vi blev bjudna på smörgåstårta och fika. Det var riktigt gott! :) Längesen man åt smörgåstårta nu faktiskt!

Jag var sugen på att åka till Borlänge idag och se på Avatar och isåfall skulle jag frågat davids kompis om jag kunde få åka med i bilen. Men David sa direkt nej. haha. Så det blev inget av det! Alla som sett filmen säger att den är sjukt bra, därför är jag sugen på att se den. Men första gången jag såg trailern på tv så sa jag att den ska jag se. Mamma jobbar nu, och pappa ligger i soffan och tittar på tv. Jag sitter på mitt golv som vanligt, och vet inte alls vad jag ska hitta på! Fick just en snilleblixt (tyckte det först) och det är att gå ut och fota. Men, sen kom jag på att det är mörkt ute = mindre bra kort. Kanske man ska ta och baka något? Slå på en film?


Säg vad du tycker!

Jag tänkte faktiskt ta in lite tips från er läsare nu. Vill att min blogg ska vara så omtyckt som möjligt, och då måste jag få veta lite vad ni tycker :) Jag skulle verkligen uppskatta om så många som möjligt svarar på dessa frågor:

Vad är bra/dåligt med bloggen?
Är det något mer än det jag har som du vill att jag ska skriva om?
Hur hittade du bloggen?
Är det dags för mig att fixa en ny design?

Tack på förhand! :)

Inte nog med röd mule..

Nu har jag precis upptäckt att jag börjar flagna! Det är något av det värsta som finns, det kliar, färgen försvinner och man blir att se ut som en fläckig hyena! Det är trist, nu är det nästan 1 vecka sedan jag kom hem, och färgen försvinner redan! Aja, får vara glad för den lilla tiden jag fick! haha


Det där var absolut den minsta skinnbiten! fy bubblan..

Coca Cola robot!

Sitter och kollar runt lite på google, jag vet inte varför. Ibland kan man hitta roliga bilder, och jag sökte på Coca Cola. Då fick jag upp en cool bild på en Coca cola robot. Tänk om man skulle ha en sån med sig överallt, en robot som är som min svans! Kanske skulle bli jobbigt i längden, men cola skulle jag alltid få!


Rudolf (Linnea) med röda mulen..

Alltså, min näsa gör verkligen jätteont nu. Jag måste ha bränt den eller något när vi var utomlands, för jag tappar skinnbitar, eller det är som skorvar. Så nu är nästan hela näsan sårig! haha



Blogg.se krånglar!

Jag har försökt uppdatera ett litet tag nu, men allt har bara låst sig när jag försökt. Vi får hoppas det går att spara det här inlägget!

Har tittat på Robinson, det är faktiskt kul att se. Människor som går från person till person bara för att tro att han/hon får stanna kvar i tävlingen. Jag tycker att det skulle vara ganska kul att vara med på något sådant, bara för att se hur mycket man egentligen klarar av. Här hemma är det nog lätt att säga att det där är inga problem för mig. Men när man väl är där tror jag att det blir en helt annan sak. Man har ingenting som man har hemma.. Skulle nog känna hur jäkla beroende man är av elektricitet. På ön finns bara solen, om man har tur. haha. Är det någon som är på att starta ett eget Robinson? ;)


16 januari - 10

Nu sitter jag här på golvet, proppmätt. Har precis ätit kyckling, mums! Idag väckte pappa mig vid 10 och då gick jag upp och satte på skyddet till displayen på mobilen, efter det åt jag frukost och sedan åkte jag ut och fotade lite. Fick passa på nu innan snön försvinner! haha. Snart blir det robinson, sen får jag se..

15 januari - 10

Nu har jag precis kommit hem från hockeyn, Smb-Falun. Det slutade 1-5, men domarn var inte den bästa. Men men.. Nu sitter jag här framför öppna spisen, igen. haha. Det är fortfarande varmt och skönt! Dricker även ett glas cola, blir ni förvånade? Det blir inte jag, för jag är helt beroende! haha.


15 januari - 10

Nu sitter jag här framför vår öppna spis och försöker hålla elden vid liv. Det är riktigt svårt, vedbitarna är fuktiga, så jag kan inte stänga helt. Då blir det sjukt mycket rök. Jag vill inte att brandvarnaren ska börja låta! Det är inte någon annan hemma heller just nu, så jag måste vara duktig! haha.

Idag i skolan startade kursen FotoB, vi fick en ny lärare. Han skickade direkt ut oss för att fota, när det var så fint ute. Så det gjorde vi, och satan vad kallt det var! Men blev en hel del bra bilder :) Vi fick sedan skriva ut 1 varsin och han gick igenom alla bilder, jag är faktiskt skapligt nöjd med min! Vi fick även ta ett varsitt porträtt foto så han har koll på vilka vi är.

När vi slutat drog Lisa och jag ned på stan, jag köpte en tub bh, så man inte får nån ful bränna i sommar! haha. Köpte även sminkborttagnings pads!


haha!

Cupcakes!

Satt precis och läste på fokis blogg. Hon har skrivit om just cupcakes och jag blir så himla sugen på att försöka göra såna någon dag, med riktigt snygg topping! Frågan är då, vem ska äta? haha. Jag tycker det är jätte kul att baka, men jag är inte ett fikamonster. tyvärr! haha.

Men har i alla fall bestämt att iår ska jag göra cupcakes någon gång, jag tar det som ett lite för sent nyårslöfte! :)



Dagens låttips

Dagens låttips blir: Erik Grönwall - Is it true




14 januari - 10

Idag åkte jag till skolan som vanligt, och jag mådde inte så bra. Inte alls bra faktiskt! Satt mig så nära en papperskorg som det bara gick, men inget hade. TACK OCH LOV! Hade i alla fall två lektioner med företagsekonomi, och shit vad snabbt det gick. Men vi håller på med en uppgift som man bara ska diskutera i grupp, eller man ska skriva också. Det är jätte svårt och just för tillfället undrar jag VARFÖR jag valde ekonomi? Ja, när jag gått ut skolan kanske det känns bra, det visar sig..

Jag åt ingen mat på skolan, för jag tycker INTE om Gulaschsoppa eller ärtsoppa (blä!!). Så åkte hem, och sen direkt jag kom in i huset ringde mamma och fråga om jag ville med på en biltur. Kände mig sugen på Donken, så vi drog till Ludvika. Var riktigt gott! :) Sen åkte vi hem, och efter det har det inte hänt så mycket.

Eller jag kom nyss hem, mamma och jag har varit ute och gått. Vi var t.ex ner till ishallen och kollade om skridskorna mamma lämnat in var sålda. Men det var dem inte! Gick även in en vända på ica där jag köpte cola och choklad. Nyttiga dagen? haha. Men ibland måste man få äta sådant.


Bild från Teneriffa. Titta vad underbart det ser ut! Jag förstör bilden, men jag var extremt trött! haha. Vill tillbaka NU!


13 januari - 10

Imorse var det fortfarande lika tungt att gå upp för att sedan åka till skolan.. Tror inte jag tagit igen mig helt efter Teneriffa, men någon gång kommer det väl! Idag hade jag klassråd, engelska och italienska på schemat. Alltid lika drygt med språk, fick reda på engelskan att vi ska ha ett litet prov om Shakespeare om två veckor.. Något mer intressant kunde vi väl ha fått :) Italienskan gick lika segt som vanligt, men efter den var dagen slut, och då var klockan 11.45. Så tidigt slutar jag varje onsdag och torsdag. Stannade kvar och åt pannkaka på skolan och sedan traskade jag till busstationen. Det stack i benen och i ansiktet, fast det bara var -11 grader ute. Kan inte förstå att alla här hemma hade -30 grader när jag var på Teneriffa. haha.

Jag somnade på bussen, men tack och lov var det någon som skulle av på hållplatsen innan min. Får även tacka att det var bussen med högst ljud när man trycker på stanna. Jag kom i alla fall av i rätt tid, och det var skönt! Annars hade det blivit så himla kallt att gå.


12 januari - 10

Nu ska jag göra ett försök att skriva lite här igen.. Ibland blir det pauser, jag är ju en vanlig människa! haha. Som sagt,  jag har varit på Teneriffa i en vecka. Kom hem i söndags kväll.

Vi var 30 st som åkte för min kusin fyllde 30 år. Jag tror faktiskt det inte var tänkt att vi skulle vara 1 för varje år.. haha. Vi åkte den 3 januari buss till Arlanda och väl framme där checkade vi in, och sedan var det bara att vänta på att få stiga ombord på planet. Kan väl ärligt säga att jag inte var speciellt sugen på det, hela jag skakade! Men flygresan gick riktigt bra, dock var landningen lite läskig! När man klev av planet kände man direkt hur värmen slog till en i ansiktet, men gud va härligt det kändes!

Sol och värme nästan hela tiden, så jag ska absolut inte klaga! :) En kväll var vi även på ett ställe som hette Rock Story, där var det band som gjorde cover låtar av, The Beatles, Pink Floyd och Queen. Det första och sistnämnda var helt klart bäst! Kunde inte en enda låt med Pink Floyd, men det uppträdandet var ändå helt okej. Efteråt kom vi fram till att sångaren var svensk, det var ju faktiskt lite coolt.

Jag lyckades även göra illa mig när vi var nere vid havet och badade. Just den dagen var det extremt stora vågor, och det tyckte jag bara var kul, till en början i alla fall. Sedan kom jag mitt i den största vågen, men det hade jag även gjort med några mindre. Men denna våg hade mer kraft så jag drogs mot bottnen (david över mig), skrapade i ansiktet och flera andra ställen. Det gick bra ändå, för två dagar senare var jag tillbaka i vågorna! :) haha

Flygresan hem gick bra, det skakade lite. Men jag var så trött så tänkte inte så himla mycket på det..

Det har helt enkelt varit en sjukt bra resa men jag önskar att det inte skulle ha gått så himla fort!

Nu kanske ni vill se bilder från resan, men nej det får ni faktiskt inte göra. Jag lägger inte ut bilder här på bloggen om jag inte har tillåtelse av personen på bilden. Så en bild på mig är det enda ni får :)


11 januari - 10

Har inte kunnat/orkat skriva här på bloggen på senaste tiden. Sent igår kväll kom jag hem från 1 vecka på Teneriffa, och idag har jag mest tagit det lugnt. Återkommer imorgon efter skolan, kan förhoppningsvis orka blogga lite då ;)