Ergonomi uppgift, check!

Nu har jag även gjort klart ergonomiuppgiften, så nu får det vara bra med plugg för idag!


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Jay Sean - Down




31 mars - 10

Nu är praktiken avklarad för min del, imorgon är jag ledig. Skönt, då kan jag skriva på praktikrapporten som ska lämnas in veckan efter lovet. Har precis skrivit klart en engelska uppgift som vi fick nu under praktiken, som så klart handlar om praktik, eller "Work Experince" som det kallas på engelska. haha! Nu håller jag på att skriva en ergonomi uppgift som kommer ifrån idrotten. Har kommit igång bra tycker jag själv, men det beror nog på godiset som jag sitter och trycker i mig. Mums! Ett glas cola har jag även hällt upp, för ska man skriva massa "uppsatser" då behövs verkligen något sött. Annars tappar jag väldigt snabbt motivationen.
Nu kan jag säga åt mig själv, skriv 5 meningar, sedan får jag ta en godis. Tro mig det funkar!


Såhär mycket fick jag ned på engelskan, och tro mig, för mig är det mycket. För det är ju faktiskt engelska vi pratar om = inte mitt bästa ämne!


Lunch!

Nu sitter jag här hemma, har lunch. Börjar 13.00 igen, men mamma skjutsar mig så jag hinner skriva här först. Mina cupcakes var verkligen omtyckta och först trodde de mig inte att det var jag som bakat. haha! Men jag ska vara ärlig, smakade riktigt bra!

När vi fikade fick jag en present som tack för dessa två veckor, ett påskägg fullt med godis. Gud vad glad jag blev, eller är kanske man säger.




Cupcakes!

Vet ni vad jag precis blev klar med? :) Jo mina cupcakes som jag imorgon ska bjuda på, på praktiken.









Tack Karin för lånet av muffinsplåten, men jag behövde aldrig använda den :)

Norsk historia..

Norrmannen satt på kajen med sin slips hängande i vattnet. En dam gick förbi.
"Vet ni om att ni har slipsen i vattnet? säger hon."
"Javisst, jag metar, svarar norrmannen."
"Men ni kan väl inte meta med slipsen?"
"Varför inte? En del använder fluga."

Dagens klädval.


30 mars - 10

Idag har jag klarat ytterligare en dag på praktiken, och nu är det 1,5 dag kvar. Nu trivs jag faktiskt riktigt bra, när jag kommit in i allt! Kommer bli drygt att gå tillbaka till skolan sen kan jag säga.

Nu sitter jag är och lyssnar på lite musik, italiensk musik faktiskt. Måste ju förbereda mig inför italienska lektionerna sen ;) haha.



Top Model 13!

Just nu är jag världens gladaste tjej, för ikväll klockan 20.00 startar Top Model igen. Den 13:onde säsongen! Härligt med lite nya avsnitt, för nu har jag tjatat ut alla gamla! haha


29 mars - 10

Nu har sista veckan på praktiken börjat, första dagen är avklarad. Bara 2,5 dag kvar, skönt att få lov sen!

Idag vet jag inte vad som händer, borde börja skriva på en engelsk artikel om praktiken, men orkar verkligen inte..


Bild från igår..

Bjuder på en bild från igår, med min mysiga och snygga tröja! :) LEKSAND!


27 mars - 10

Nu har jag precis kommit hem, har faktiskt varit i Leksand. Kan ni gissa vad jag gjorde där? :) Jo, jag var på hockey.. Leksand-AIK! Det blev så att det bästa laget vann, Leksand. Gud vad bra det var, då finns det ändå en chans till Elitserien! Det var pappa och jag som var iväg, och vi hade galet bra platser! Stämningen var underbar i arenan, men hade AIK klacken inte varit där så hade det varit helt perfekt.




Dagens låttips

Dagens låttips blir: Matt Cab and Snuggles Try sleeping with a broken heart (cover)



27 mars - 10

Godmorgon snyggingar! Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik och åt precis upp min sista Toffifee.. Är det bara jag som tycker att godis och chips, eller ja alla sötsaker är mycket godare på morgonen? Ett chips kan vara smaklöst och äckligt på kvällen, men på morgonen har det smak igen och smakar bra. Det tycker jag är konstigt!

Förstår inte hur jag kunde vakna så tidigt idag, 08.20 var jag pigg som en lärka. Jag blev själv förvånad! haha.


Dagens talang!


Fredagshumor!

Haha, den här historian är så himla dålig! Men den är ändå så himla bra, sitter här och asgarvar för mig själv..

Två älgar var ute och flög.
Plötsligt störtar den ena. Varför?
Han fick en bulle i ögat.

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Jason Derulo - Whatcha Say (acoustic)




26 mars - 10

Idag var det sista arbetsdagen för denna vecka, så nu har jag gjort hälften av praktiken. Fick sluta lite tidigare och då hämtade mamma mig och vi åkte till Ludvika. Kollade i den nya gallerian, herregud säger jag bara. Kändes inte som Ludvika och jag blev alldeles yr i huvudet. Men det känns så himla bra med lite förändring!

Vi åkte hem och jag började direkt med städningen av mitt rum.. Puuuuh! Men det gick inte så bra, började sjunga lite karaoke. haha.

Nu sitter jag och äter Toffifee och dricker cola, riktigt fredagsmys! :)


Vad jag kollar på för filmer!

Fick en fråga om vad jag kollar på för filmer och jag är väl den där tjejen som gillar filmer med lyckliga slut. Tonårsfilmer där man redan från början kan räkna ut vad som händer i slutet. Jag tycker även om skräckisar, men kunde inte komma på någon bra just nu. Satt ihop några filmer här nedanför som är några av mina favoriter..

Jag kollar inte på film så jätte ofta, men det händer ibland och det är faktiskt enormt skönt att sitta med en filt på sig och en popcorn skål i knät. Verkligen avkopplande! 


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Donkeyboy - Ambitions




24 mars - 10

Blir uppdatering här varannan dag, bättre än ingen dag? haha. Idag var det tredje dagen på praktiken och det känns som att det är rätt ställe med tanke på våra ämnen i skolan. Idag har jag inte gjort så jätte mycket, fick sluta vid lunch för ingen skulle vara kvar i huset. Det är bara att tacka och ta emot!

Igår var jag med på en Högskole mässa i Ludvika. Var där från 09.00-15.00. Vi blev bjudna på en låda med olika sorters mat, hur gott som helst! Grillspetten var väldigt starka, men ändå väldigt goda. Till maten fick jag en burk cola, mums! haha. Godisätande blev det också hela dagen, för det fanns en skål på varje skolas/företags bord. Träffade Lisa på bussen hem, kul att få prata av sig lite! haha.

När jag kom hem idag från praktiken åt jag mat och sedan la jag mig direkt på soffan, och somnade.. Det gick snabbt vill jag lova! haha.


Dalmål!



Åååååh nej! Pratar jag så? :O haha

22 mars - 10

Idag var första dagen på min praktik på Näringslivsenheten. Det känns som att det kommer bli två intressanta och lärorika veckor! Tiden gick även väldigt snabbt, så jag kom dit. Sedan slutade jag ;) haha. Nej kanske inte riktigt, men det gick snabbt i alla fall!

Nu sitter jag här och äter riskakor med Sourcream & onion smak, mums! Finns det något godare? Tror faktiskt inte det, eller cola är godare men det är ju som sagt en dryck. Jag skulle kunna äta upp en hel förpackning med riskakor, eller jag vet att jag kan det för jag gjorde det för någon vecka sen :) haha. Det där var egentligen ointressant, men det är min blogg = jag skriver om precis vad jag vill.


Ny bloggdesign!

Nu har jag fixat en ny design här på bloggen, men den är absolut inte klar! Allt tar sin tid :) Vad tycker ni, hittills? :)

Dagens klädval.




20 mars - 10

Idag vaknade jag ungefär 11.30, för jag somnade inte förrän 3.30 inatt.. Vet inte varför, kunde bara inte sova. Jag har varit ute och gått med Cissi idag, var riktigt skönt! Vi satt oss även på trottoarkanten och solade och pratade. Mysigt! Ikväll blir det grillat, mums! :)








Fler bevakare på bloglovin!

Vill du ge din lilla blogg en chans att synas? En ny idé har växt fram med ett BlogLovin sammarbete mellan de små bloggarna. Gå in på min blogg, följ mig med BlogLovin och släng en kommentar, så kommer jag att följa er.

Gör sedan andra bloggar uppmärksamma på detta - följ dem så att de följer dig. Du får inte bara sidvisningar och klättrar på topplistorna, du får också fler bevakare via BlogLovin och klättrar upp på deras egen lista!


Bloggdesign!?

Nu är det såhär, för längesen pratade jag om en ny bloggdesign. Jag har fixat lite på en varje dag (har en provblogg) men det blir bara dåligt. Jag vill kunna göra en helt egen design och inte bara en speciell header. Nu blir det så att jag bara har en enfärgad färg som bakgrund. Vill ha lite roligare och att designen mer ska passa in på mig.

Är det någon som kan ge mig lite hjälp? Hur gör man en helt egen design?  Jag vill inte köpa någon, utan jag vill klara av det helt själv, eftersom det är min personliga blogg!

19 mars - 10

Mamma och jag hämtade David från skolan och sedan åkte vi till Borlänge. David provade en frack inför balen, skitsnyggt! Innan sa jag att frack inte var snyggt, men jag hade fel.. haha. Sedan åkte vi hem, eller först åkte vi till pizzerian. Jag köpte någon med skinka, ananas, jordnötter och räkor. Den var faktiskt riktigt god!

Nu sitter jag här, proppmätt.. Jag har oftast väldigt svårt för att äta i rätt mängd, blir alltid så himla mätt!
 


Dagens klädval.


19 mars - 10

Blev inget mer blogginlägg igår, förlåt för det! Men jag bara njöt av att inte ha något skolarbete, svenskan gjorde jag klar väldigt snabbt! På kvällen var jag ute och sprang med David, herregud säger jag bara! Det var jobbigt, men välbehövligt. Nu ska jag ta tag i det här, och inte vara någon soffpotatis, haha. Men jag kan säga såhär, känslan i kroppen direkt när jag kom hem. Den var hemsk! Jag bara kastade mig på golvet, och försökte få kroppen att inse att det här inte var sista gången. Den sa emot mig, benen orkade knappt röra sig! haha.

Idag vaknade jag vid 09.00, ingen skola för min del. Fotoläraren skulle bort idag och vi behövde inte åka till skolan, så då är det klart man stannar hemma och kanske tar någon fin bild? haha. Senare ska jag åka till borlänge med mamma och David. Först ska jag få i mig lite mat!


18 mars - 10

Nu är jag tillbaka här igen, har ingen företagsekonomi att göra. SKÖNT! Jag hade som sagt prov idag, det handlade om Debet och Kredit. Hoppas verkligen att jag klarade ett G på det! Vi får helt enkelt hålla tummarna för det. När provet var klart spelade jag kort med några killar i klassen, som vanligt vill alla ha ut mig.. haha. Bara lyste fusk om alla ;) Efter det hade vi fortfarande företagsekonomi, vi gick igenom praktiken. Eller inte praktiken, utan hur vi ska skriva praktikrapporten. Puuuh, det kommer bli jobbigt!

Tänkte att jag ska skriva klart en svenskagrej och skicka in, sedan skiter jag i läxor ett bra tag  ;) Ska bli så underbart skönt!


Dagens klädval.


16 mars - 10

Jag skrev att jag trodde det skulle bli en bättre uppdatering idag, men jag har absolut inte haft tid. Skolan går före allt annat, så är det! Idag var det en lång dag, till 16.00. Man blir enormt trött på sista lektionen, som är svenska.

När jag kom hem från skolan så åt jag pannkakor och sedan startade jag med att göra engelskaläxan. Slutade med att jag nästan somnade i boken, så jag tyckte det var lika bra att lägga sig lite. Jag gick och la mig på soffan och sov litet tag, var välbehövligt kan jag lova.. Sedan var det bara att starta med engelskan, och nu känner jag mig klar med den. Orkar inte göra något annat, får bli imorgon? Är så himla trött på skolan just nu, aldrig känt såhär. Jag är bara trött trött trött på dagarna, och har knappt någon ork till alla läxor/prov. Men det måste ändå göras, så det känns på ett sätt skönt att jag har två skoldagar kvar innan två veckors praktik och påsklovet!

Nu har jag precis slagit på bastun, blir lite avkoppling och efter det ska jag dejta kudden! :)


Alldeles slut..

15 mars - 10

Idag har jag varit i skolan som vanligt, svenska, italienska, info&layout. Fick tillbaka prov på både svenskan och info&layouten. Helt okej måste jag säga :) Sista veckan nu innan praktiken börjar, två veckor praktik och efter det ett efterlängtat påsklov :) Skönt!

Jag har ingen inspiration till att blogga just nu, känner mig trött och fryser. Men imorgon kanske det är bättre :)

Klippen har försvunnit!

Alla klipp jag lagt in på bloggen har helt plötsligt blivit vita. Jag skulle ändra designen lite, och nu går det inte att få det bra med klippen mer. Ska försöka fixa detta imorgon!

Anna Bergendahl vinnare av Melodifestivalen 2010!

Har precis kollat klart på Melodifestivalen, kan säga att jag nästan satt och skrev när alla poäng delades ut. Jag hoppades verkligen att Darin skulle ta hem detta. Hans låt är helt jäkla underbar, och det är en sådan där som man inte tröttnar på.

Från början sa jag att jag inte hoppades på Anna, något med hennes röst tycker jag inte om. Det tyckte jag redan under IDOL tiden, och det satt kvar även idag. Om jag ska vara helt ärlig, så tror jag att det kommer bli ytterligare en skräll i Eurovision Song Contest. Men det är vad jag tror!

Tycker ni det var rätt som vann, eller hade ni någon annan favorit? :)


Annas vinnarlåt!

Dagens talang!


13 mars - 10

Idag har jag varit nere och kollat på företagshockeyn, eller okej.. Jag såg finalmatchen och jag måste faktiskt säga att det är jäkligt underhållande! Sen tycker jag en sak var väldigt cool, vet ni vilken som var nere i ishallen? Jo, Oliver Ekman Larsson :O

När jag kom hem från hockeyn så slog jag igång filmen, Marley & Jag. Det var andra gången jag såg den, men bölade ändå precis lika mycket på slutet som första gången.




Dagens talang!


12 mars - 10

Imorse började det med att mamma och jag gick ned och sjöng för david. Gav han paket och frukost på sängen! Av mig fick han två snygga t-shirtar :)

I skolan idag hade jag foto, som alla andra fredagar. Lisa och jag har varit i studion hela tiden, och ni ska bara veta hur roligt vi hade! Drog hem ungefär vid två, då kom mamma och hämtade mig.

Jag har inte gjort så mycket mer idag, känner mig alldeles slut :)

Tänkte att jag kan bjuda på bilder från idag, ursäkta att det nästan bara är jag på bilderna!


Fixade med blixtarna.




HAHA!

Grattis David!

Grattis till världens bästa bror som fyller 19 år idag! :)


Dagens talang!

Från och med nu startar jag en ny kategori här på bloggen, och det kommer varje dag komma upp ett videoklipp på någon med en talang.


bara en bild..



Idag körde jag på randig tröja, rosa naglar och svart klocka!

11 mars - 10

Idag var det "bara" 3 timmars företagsekonomi som stod på schemat. Först prov, och det gick uruselt, och sedan en vanlig lektion efter det! Var världens gladaste när vi fick sluta, då blev det att gå ned till stationen och sedan ta bussen hem. När jag kom hem så chillade jag lite framför datorn, sen har jag varit med mamma och handlat och nu sitter jag här igen..

Senare blir det kalas! :)

Ork är ingen bra ursäkt!

Jag måste bara få skriva av mig lite här på en sak som gör mig väldigt trött, eller rent utsagt sur. Det handlar om skolan, en stor del av skolan faktiskt.. Skolk och dåligt ansvar! Jag vet att det är många som tycker tvärtemot mig nu, men det här är MIN blogg och här får jag ha mina egna åsikter! Om det är något jobbigt i skolan så är det alltid någon i klassen som skolkar, jag syftar inte bara på min klass utan så är det i alla klasser. När eleven/eleverna sedan kommer tillbaka efter det jobbiga ska  allt som missats tas ikapp! Det kan bli dålig stämning i klasserna då, eftersom att den viktiga genomgången kanske har missats.. De andra i klassen kan bli lidande då för då kanske allt måste tas om från början, och då kan man missa mycket annat man skulle kunna hinna. Är det rätt för oss som verkligen är där och kämpar även fast det är jobbigt/svårt?

Men det värsta är sent inlämnade uppgifter. Jag vet att det går många diskussioner om detta och vad man ska göra åt detta?! Jag tycker att man kan få HÖGST 2 dagar extra på sig om man inte har ett väldigt bra skäl till att lämna in senare. Annars tycker jag att uppgiften får ett streck.. Nu tänker många, men det påverkar inte ditt betyg om man lämnar in senare. Jo på ett sätt kan man faktiskt säga att det gör det. Personer som lämnar in senare har längre tid på sig, alltså har de mer tid att ändra arbetet. Bara några få justeringar på ett arbete kan höja ett betyg och tro mig, det vet jag! Personen som lämnade in i tid kanske får ett starkt G men kunde fått ett vg om några saker ändrats. Sedan kanske personen som lämnat in arbetet alldeles för sent får ett mvg för att det är bra text och inte så många slarvfel. Ska personen som kämpat för att lämna in på rätt datum få sämre betyg än någon som inte har tagit ansvar och lämnat in försent? Jag tycker en av den sämsta ursäkten är att man inte har tid/ork. Nej, det kanske man inte har.. Men det gäller att prioritera saker här i livet, jag har t.ex aldrig ork men jag gör det för att jag måste!

Vad tycker ni om detta? Håller ni med eller tycker ni jag är ute och cyklar? :)


Söt kille!! :)


10 mars - 10

Idag hade jag först engelska i skolan, läxförhör och sedan kan jag inte komma på något mer vi gjorde! haha. Efter engelskan skulle jag ha italienska, men idag var läraren borta. Blev rast mellan 10.00-14.30. Det var jobbigt vill jag lova! haha. Spelade kort, åt mat x2, var i datasalen, kämpade om godis och ja.. haha! 14.30 gick jag på stöd på företagsekonomin eftersom jag imorgon har ett prov där. Förstod ingenting innan den lektionen, lite mer efter. När jag kom hem hörde jag av min till Anton, han kom upp hit och vi har tillsammans gjort företagsekonomin. Nu tror jag det sitter i alla fall lite! Kan ju hoppas på det.. Han gick hem för ett litet tag sen och nu känner jag mig trött och på dåligt humör. Efter en hel kväll med företagsekonomi är det faktiskt inte så konstigt!




Godis godis godis!

Idag när jag kom hem från skolan blev jag glad! Hittade ett paket ifrån Haribo, jag var med i en tävling där och vann godis.. Godiset har gjort min dag vill jag lova! :) haha




9 mars - 10

Imorse tog jag mig också upp utan att sova över! Det tycker jag var väldigt bra. Fixade iordning mig, och gick sedan till bussen. Solen lyste och jag blev direkt på så himla bra humör. Hade engelska första lektionen och där fick vi en läxa till IMORGON! En text på tre sidor, som att man inte har annat att göra nu? Men det är bara att kämpa på. Sedan hade vi idrott, skridskor. Vi spelade bandy och fotboll.. Ja det där lät lite konstigt va? Det tycker jag också, men vi spelade alltså fotboll på isen med skridskor på, och så klart hade vi hjälm! Jag gjorde en riktig vurpa när jag skulle skjuta (fotboll) och sen min andra vurpa blev till lite tack vare Lisa. Vi krockade och sedan låg vi där på isen och skrattade! haha.

Efter idrotten hade vi företagsekonomi (suck..) och sedan skulle vi ha haft svenska men den var inställd. Så drog ner på stan med Becca och Lisa. Sedan mötte jag mamma på Åhléns och vi handlade lite mat och sådant efter det.

När jag kom hem startade jag direkt med att göra engelskan, och tro det eller ej. Men jag tror den sitter, för första gången! haha. Efter det började jag skriva på ett svenska arbete jag har om svordomar, har snart skrivit ett A4. Kan inte vara annat än nöjd! Tog en liten paus och gick ned och bastade. Helt underbart skönt! Men kände att det kröp i benen för jag vill skriva så långt jag hinner på arbetet idag. Så nu ska jag fortsätta :)


Haha..

Dagens klädval.


8 mars - 10

Imorse när mitt alarm ringde så ville jag bara kasta mobilen i väggen! Men tro det eller ej, jag vaknade 1 minut innan det ringde, det kändes ändå sjuuuukt jobbigt att gå upp när man kan ligga kvar i den varma sängen? haha. Klarade i alla fall av att hinna med bussen efter en underbar vecka med lov.. På ett sätt var det för första gången på länge skönt ute. Solen lyste och det gör en så glad också! Pigg och glad ;)

Har precis haft Info&Layout prov, jag hoppas det gick som jag tror. Bra alltså! Men det får vi helt enkelt se när jag får tillbaka det sen.

6 mars - 10

Idag har det varit en helt underbar dag! Vaknade i "normaltid" och tryckte direkt i mig lite frukost. Efter det gick mamma och jag ut och gick lite, och köpte även korvbröd på Konsum. haha. När vi kom hem ställde jag mig på balkongen och bara njöt av solen. Men sedan kom jag på att jag kunde lägga mig ute på snön istället :) Så tog med något underlägg och gick ut och la mig. Var helt enormt skönt och det brände riktigt i ansiktet! Äntligen säger jag bara :) Sedan blev det korvgrillning på balkongen! Så himla mysigt, då känns det verkligen som att vi går mot bättre tider! Eller hur? När vi hade ätit klart gick vi in och tittade på Bröllopsfotografen, älskar den filmen! :)




5 mars - 10

Idag har det varit en dålig uppdatering, igen.. Men jag har inte orkat, så kan det vara ibland :) Idag vaknade jag ganska tidigt, för jag hörde att någon var uppe och klockan var inte så mycket. Blev ju nästan lite orolig ;) haha. Men det var David som var uppe och busade! haha. Nej så illa var det inte, men jag kunde i alla fall inte somna om utan jag gick upp och åt frukost. Sedan väntade jag bara på att Top Model skulle börja. Jag älskar verkligen det programmet!

Mamma och jag åkte till Ludvika lite senare. Jag köpte lite grejer som vanligt, riktiga fynd! :) En jacka, en väska och några armband. Sedan handlade vi lite mat och efter det blev det hemfärd. Jag gjorde inte så mycket när jag kom hem, men sen åkte mamma och jag ned till Sibylla och köpte mat! mums.. Vi åt maten framför hockeyn på tvn. Resten av kvällen har också spenderats framför tvn :)


4 mars - 10

Imorse när jag vaknade kom den där glada känslan igen. Solen sken ute och himlen var blå! Jag tryckte i mig lite frukost och sedan fixade jag iordning mig. Sedan skrev jag sms till Becca och då blev jag bjuden till henne, att vara bakhjälp :) Så jag traskade dit och det var bullar som gjordes! Såg riktigt mumsiga ut! haha. Jag lyckades få både ägg och mjöl på mig, men det syntes bara att jag hade bakat då ;) haha. Så det var ju nästan bara positivt. När bullarna var klara ställde vi in en kladdkaka i ugnen och sedan hade jag tävling med en liten tjej som var där. Vi tävlade om vilken som kunde stå längst på ett ben ;) Jag vann! haha..

När jag kom hem hade mamma gjort pannkaka, mums! När jag hade ätit upp det åkte jag med mamma och handlade på ICA. Kom hem för ett tag sedan, och nu sitter jag bara här. Funderar om man ska ta och göra lite dricka? ;) haha.



3 mars - 10

Sitter just nu och tittar på Sex Drive, verkar vara en sjuk film! haha. Men kanske lite min humor också? haha. Innan jag slog på filmen tittade jag på Fuskbyggarna, helt sjukt hur lurad man kan bli!

Åt precis upp mina popcorn så funderar om man kanske ska ta och göra lite mer? haha. Popcorn är gott, och ganska nyttigt!

Har även provat mina nya skor, I like them! :)



3 mars - 10

Idag när jag vaknade skulle mamma och jag åka till Borlänge. Men pappa ville med så vi fick vänta tills han kom hem från jobbet. Men det gjorde inget för mig, hann platta håret och fixa mig mer :) haha. När vi kom dit åkte vi först till ICA Maxi, där köpte vi ÄNTLIGEN en SodaStream. Jag tjatade för några år sedan, men det blev inget. Men nu köpte vi en, bättre sent än aldrig! haha. Köpte även lite mat och grejer när vi ändå var där..

Sedan åkte vi till Kupolen, jag köpte mig ett par skor och sen lite annat. Blev inget mer på Kupolen utan vi åkte tillbaka till ICA Maxi och köpte smaktillsättare till Sodastream. Blev SÅKLART cola och sedan någon annan smak. Mums! haha. När vi skulle gå ut från affären fick vi varsin påse som innehöll 2 PUCKO, 1 reseduschkram och hackad lök?! haha.

Nu sitter jag här, har precis fixat första colan och tryckte i mig lite mat till det :)




Dagens klädval.


2 mars - 10

Idag vaknade jag ungefär halv elva och då gick jag upp och åt lite frulle. Sedan blev det att nörda framför datorn, och sedan massa fix :) David och jag tog oss en promenad lite senare, blev broarna. Var hur fint som helst, och jag hade kameran med :) Ska snart lägga in bilderna på datorn, sen får jag se om det blev något bra. Hoppas på det!

När vi kom hem åt jag och sedan snabbade jag mig att byta om och sminka mig. För Lisa och jag åkte upp till Ludvika och fikade. Jag köpte kladdkaka och ett glas cola, och det tog slut snabbt, men sedan satt vi kvar i två timmar. Var mysigt att bara sitta där i den UNDERBART sköna soffan och prata :) Sedan tog vi bussen hem, och vi flög med den! Det var grymt :) haha


Dagens vill ha!!


En bild säger mer än tusen ord!

1 mars - 10

Ja nu har vi hoppat in på en ny månad! Imorse vaknade jag 06.25 av mitt alarm som är inställt på arbetsdagar. Tyvärr känner inte mobilen av mina lov och jag hade helt glömt bort att avaktivera det. Var så himla trött när det ringde och var verkligen påväg att gå upp. Men sen kom den underbara känslan, jag har lov :)

Jag somnade om och sov till 11.30, sedan tittade jag på Top Model och tryckte i mig lite frukost. Det har jag väldigt svårt för, är aldrig hungrig på morgonen! Sedan har jag duschat, spelat gitarr, sjungit och ja, bara tagit det lugnt. Sedan gick jag till Cissi, eller sötfia mötte mig :) Hon klippte mig, och tro mig det blev en hel del (bilden). Sedan fikade vi, drack Fanta och åt godis :) Tittade även slutet på Sex and the city filmen!