30 november - 10

Jag tänkte att jag kan göra ett inlägg här nu, sista dagen på denna månad. Kan inte fatta att det redan är slut på november, vart tar dagarna vägen? Har inte många veckor kvar i skolan innan jullov vilket är hur skönt som helst! Men innan lovet ska mycket göras, psykologi, filosofi, naturkunskap, rättskunskap, svenska! Det är flera saker till varje kurs också, men är bara att ge sista krafterna nu innan lovet..

Har börjat få ont i halsen också, det kommer inte alls lägligt. Hoppas bara rösten är okej imorgon för då har jag en muntlig redovisning i rättskunskapen.



28 november - 10

Måste säga att det här känns jättekonstigt, att skriva.. Ni kanske inte tycker det gått lång tid, men det har varit en evighet för mig, med tanke på att jag förut uppdaterade flera gånger om dagen! Jag tänker inte skriva om vad jag gjort under den lediga tiden, det enda jag säger är att det varit bra.

Idag har jag varit på julmarknad i Ludvika, sålde smycken. Eller okej, där ljög jag lite, vi skulle sälja men gick inge vidare om man säger så.. Var dåligt med folk och det var nog tack vare kylan!

Vill berätta en sak, bara för att jag gjorde en uppdatering nu betyder inte det att jag är back in business! :)





påväg tillbaka!

Var tvungen att logga in här lite för att titta på statistiken. Trots att jag inte skrivit på länge har jag idag haft nästan 400 läsare. Jag lovar, snart är jag tillbaka! Skulle helst vilja ändra designen först, men det kommer ta ett tag, för har ingen ork till det heller! haha..


Har förövrigt köpt mig en ny mysig tröja, perfekt nu när kylan har tagit över!

tröttnat

Jag har tröttnat på att blogga, förut tyckte jag det var kul, nu har det blivit något som jag känner mig tvingad till att göra. Mina läsare höjs för varje dag vilket är jättekul! Men jag har ingen lust längre, känner som sagt ingen glädje i att blogga. Därför tänker jag nu låta bloggen vara, på en oviss tid! Kan ta någon dag, kan ta någon vecka..

Sedan kommer jag tillbaka, mer peppad än någonsin, ska fixa till bloggen och på ett sätt starta om, men inte än!


18 november - 10

Idag var jag jättetrött när jag gick upp, men tog mig ändå upp och hade lite sovmorgon så började 10.15, trodde jag.. Kom till skolan och fick reda på att det inte var någon psykologi och lektionen efter börjar 12.45.. Hade kunnat sova mycket längre, det är nästan så man blir tokig!

Jag har även varit på afrodans idag, det var riktigt kul! Ser fram emot nästa gång :)

Blev även precis klar med filosofiplugget, har ett litet prov imorgon, men det kommer gå fint!


17 november - 10

Bloggen ligger lite på sidan just nu, jag har annat att göra. Men jag lovar att jag ska försöka bättra mig, kan dock inget lova! Imorse hade jag nationellt skriftligt prov, det gick nog faktiskt riktigt bra, kändes så i alla fall :)

Sedan har jag även varit till Ludvika och tittat på Harry Potter, grymt! Filmen gick sjukt snabbt trots att den var rätt så lång..


15 november - 10

Jag håller fortfarande på med naturen, är fortfarande på sista frågan, man ska diskutera med sig själv och jag tycker ämnet som ska diskuteras är väldigt svårt. Då blir det istället att man gör annat, facebook, spelar, läser bloggar.. Nej nu får jag skärpa mig och göra klart, kommer kännas jätteskönt efteråt! Känner ni igen det, man ska plugga men det kommer alltid roligare saker emellan som man inte kan låta bli? :)


handsmycke


15 november - 10

Idag har jag haft varmkök som vanligt, vi gjorde lasagne och ost/skinkpaj.. Till efterrätt gjorde vi mumsmums och snickerskakor! Allt blev riktigt gott, vi har börjat få in tekniken! haha..

Nu ska jag göra klart naturkunskapen, har bara en fråga kvar vilket jag tycker är jätteskönt! Ska äta någon snickerskaka till, då har jag fått för mig att det kommer gå bättre.



ring


14 november - 10

Idag vaknade jag ungefär halv elva, och strax efter det kom mamma in på mitt rum och frågade om jag skulle med till mormor och morfar. Det ville jag, så var bara att kliva upp och fixa sig, kämpigt! haha.. Blev bjudna på god tårta och sedan blev det massa bus med kusinerna. "Linnea, ska vi busa?"

Nu har jag precis skickat in en naturuppgift och ska precis göra klar en till och skicka in. Så himla skönt att bli klar med (skiten) .. haha!


ny ring

Det var denna ring jag köpte på Kappahl :)


13 november - 10

Har varit i Borlänge med mamma och pappa. Jag köpte mig en ring, eller man kan säga att jag fick den gratis. Hade fått hem en värdecheck på 50 kronor från Kappahl och ringen kostade 49:50 kronor.. PERFEKT! Köpte mig även ett par örhängen, 10 kronor, undrar hur jag hade råd med det..

Det blev även att gå in en sväng på Panduro och där köpte jag lite smågrejer! Nu blir det att göra smycken hela kvällen :)

Hittade föresten världens snyggaste skor på Skohuset, det var wildflower by Kenza. Skitsnygga på, men skulle aldrig klara att gå runt i dessa under en längre tid..





13 november - 10

Vaknade för ett litet tag sen, har nog aldrig varit så skönt att sova förut! Idag blir det nog en sväng till Borlänge och sedan blir det att göra smycken.. Nu ska jag gå ned och duscha och sedan blir det frukost!


haha!

Hur många gånger skrattar en blondin när man berättar en rolig historia för henne?
Tre. En gång när man berättat historien, en gång när hon fått den förklarad för sig och en gång när hon förstår den.

drömplagg från h&m.se



399 kronor

ring


12 november - 10

Idag började jag halv nio i skolan och det startade med mattelektion, klarade inte av att göra så mycket var alldeles för nervös! Sedan har jag även haft filosofi och sist svenskan, som jag inte såg fram emot. Hade mitt muntliga nationella prov, och kan inte ens beskriva med ord hur nervös jag var! Fick inte i mig mat i skolan, för det gick verkligen inte pga nervositeten. Men provet gick riktigt bra, och jag är riktigt stolt över mig själv!

Kom hem ungeför tjugo i fyra och sedan dess har jag varit med mamma och handlat, sovit och ätit mat. Just nu sitter jag och tittar på liverapportering på smb:s hockeymatch, och snart blir det även Idol :)


dagens låttips

Dagens låttips blir: R. Kelly - The World's Greatest




ring


dagens klädval


11 november - 10

Även idag har jag klarat av en dag i skolan, den har bestått av psykologi, rättskunskap och natur.. Har varit enormt kallt på skolan, som vanligt. Det är helt sjukt, det är verkligen hur kallt som helst på skolan!

Jag har skickat in mitt PM inför talet imorgon och nu har jag precis spelat in allt jag ska säga och även lagt in det på mobilen. Nu blir det att sitta och lyssna om om och om igen! För jag ska göra mitt bästa muntliga någonsin imorgon, har jag bestämt. Men jag kan inte låta bli att sitta och skratta nu, man tänker ju inte vanligtvis på hur man pratar men nu när man spelat in sig själv och sitter och lyssnar hör man hur enormt fult det låter när jag pratar. För en gångs skull tvivlar jag inte på att jag är från Dalarna! haha



10 november - 10

Förlåt för dålig uppdatering men jag har helt enkelt inte haft tid. Igår blev en kryssning bokad med Silja Galaxy så i vår blir det studentkryssning! Beställde även min studentmössa och lite småsaker av ett företag som var på skolan. Jag kan verkligen inte fatta, en hel termin kvar och lite mer än 5 veckor kvar på gymnasiet, det är helt sjukt! Nu är det min tur att ta studenten..

Igår kväll var jag på hockey, Smb-Alfta, matchen slutade 4-1 vilket var jättebra! :) Just ja, igår kom första snön och det gav sig aldrig så just nu är det sjukt mycket ute. Det ogillar jag eftersom jag verkligen inte tycker om snö. Enda gången det är mysigt är på julaftonen, men kom igen, en gång/år, då kan jag lika gärna vara utan! haha..

Idag har jag varit i skolan som vanligt, natur och filosofi hade jag, ändå var man sjukt trött! När jag kom hem började jag direkt skriva det som jag ska prata om på det muntliga nationella provet som jag har på fredag. Har sedan suttit i flera timmar och det är klart! Imorgon ska jag läsa in så det sitter i skallen.. Har även hunnit med att basta idag, det var riktigt skönt att få slappna av lite efter allt plugg.






dagens klädval


dagens låttips

Dagens låttips blir: Daniel Adams-Ray - Förlåt Att Jag Aldrig Sagt Förlåt





Han har gjort det igen! GRYMT


ludvika shopping

I torsdags var jag i Ludvika och då köpte jag denna cardigan, har glömt visa upp den tidigare!


halsband


8 november - 10

Idag var det dags för skola igen, hade varmkök precis som alla måndagar. Var hur trött som helst och idag var det inte alls kul! Vi gjorde shnitzel, fjärilskotletter och kroketter. Till efterrätt blev det småkakor, min mage mådde inte speciellt bra efter det..

Nu sitter jag här, har gjort lite matte och natur och en enorm huvudvärk har jag lyckats dra på mig. Måste fixa en sak och sedan blir det lägga sig och blunda på soffan!


7 november - 10

Jag hade en jättetrevlig kväll igår, först träffades vi här och det blev massa fix och sedan åkte vi upp till stan så vi var där halv elva. Det kunde ha varit bättre där kan jag ju säga, men vi gjorde det bästa vi kunde av kvällen i alla fall :)

Idag får vi se vad som händer, jag känner mig trött!


Jag var batgirl igår! haha..

Halloweennaglar!

Ville ha lite tuffare naglar idag eftersom det är halloweenfest, fixade därför ihop dessa.. Bilden ljuger, verkligheten är bättre! :)


6 november - 10

Jag tog mig en välbehövlig bloggpaus, men nu är jag tillbaka, starkare än vanligt! Eller? Det får helt enkelt visa sig!

Idag skiner solen ute och jag funderar på om jag ska gå ut och fota lite. Ta på nya halsduken, vinterjackan och kängorna och njuta av det fina men kalla vädret. Senare blir det bara en massa fix för ikväll ska jag ut, och det är halloweenfest. Vi får se hur jag ser ut till slut! haha..


Borlänge shopping









dagens låttips

Dagens låttips blir: P!nk - Raise Your Glass




3 november - 10

Idag har jag inte haft tid att blogga, har varit borta hela dagen. Eller okej, hade jag gått upp tidigare hade jag självklart hunnit, men kom igen, jag har höstlov! Började i alla fall dagen med ett besök på käkkirurgen i Falun, där gjordes massa med min mun. Först mättes det massa, sedan fick jag göra avtryck i en äcklig gegga, fick lite små kväljningar emellanåt. När det var gjort blev jag fotad, och det enda jag koncenterar mig på då är kameran, mums på den! 

Sedan åkte mamma och jag till Kupolen och där gick vi i några timmar. Men vi började med att äta på matpalatset, det fick bli det vanliga, plutos köttbit. När vi ätit upp började vi gå runt, hittade lite smått :) Bilder på det kommer in lite senare..


2 november - 10

Idag vaknade jag ungefär kvart över nio, helt av mig själv! Kan knappt förstå det.. Men somnade faktiskt i tid igår och det tror jag behövdes.  Har kollat runt lite här på datorn och sedan gick jag ut och hämtade posten, sakerna jag beställde igår till företaget har kommit, glad tjej! Måste beställa hem två grejer till från en annan sida, sedan är jag igång.

Jag funderar på om jag ska baka något, fick det suget nu, inte att äta utan att bara baka. haha!


1 november - 10

Det gick alldeles utmärkt hos tandläkaren, inget att vara nervös för då alltså! haha.. Jag hade ganska tur, behövde inte ta några röntgenbilder pga att jag var i Falun för inte så länge sedan och röntgade. Det gjorde jag för att kirurgen som troligtvis ska operera min käke ska se hur det ser ut.

Jag har även hunnit med att beställa massa grejer till företaget, så snart börjar tillverkningen! Det kommer bli tufft men grymt kul :) Har även ätit och nu är jag verkligen proppmätt!

Tog ut mitt örhänge innan jag drog till tandläkaren för jag trodde faktiskt det skulle behövas ta plåtar. Upptäckte att det gick att se rätt igenom örat, försökte få med det på kort men gick inte speciellt bra. Lyste därför bakom och då ser man att det faktiskt går rätt igenom.. Kul liv jag har!


ring


1 november - 10

Kan ni förstå att det redan är november? Vart sjutton har året tagit vägen? Snart är det julafton, för från och med nu springer tiden bara iväg! Jag bloggade inget igår, hade helt enkelt inte ork eller lust till det. Syster m. familj var här och åt igår, riktigt mysigt var det. Nora var väl lite ledsen, men spelar ingen roll, hon är ändå alltid lika söt :)

Idag vaknade jag ungefär vid halv tio, eller kanske ska säga att jag blev väckt.. Har inte hunnit med så himla mycket, bara ätit frukost och fixat mig. Nu ska jag alldeles strax dra mig mot tandläkaren, usch! Blir alltid lika nervös, men hoppas det går bra.

Slänger in något inlägg när jag kommer hem..