30 oktober - 10

Just nu känner jag att jag inte har någon inspiration alls, och då blir bloggen lidande. Jag känner mig helt slutkörd av skolan, det här lovet kom väldigt lägligt!

Idag vaknade jag ungefär kvart över elva och efter det har jag bastat, sovit i bastun, duschat, spelat spel och bara tagit det lugnt. Snart ska jag titta på hockey, och sedan blir även resten av kvällen lugn och det blir sängdags tidigt!


29 oktober - 10

Nu har jag verkligen höstlov, det var välbehövligt, hade inte klarat av en dag till! Jag känner mig helt slut och så sjukt skoltrött.. Slutade fyra idag vilket vanligtvis känns väldigt långt på en fredag, men idag var det längre än någonsin. Alla fick gå hem och ta lov utom min klass!

När jag kom hem firade jag lovet med ett glas cola och sedan åkte mamma och jag en sväng till Ludvika och tittade runt lite. Sedan har jag hämtat min Gossip Girl Box, första säsongen, glad tjej just nu! Får ni inte tag på mig vet ni vart jag finns. (framför tvn)

Resten av min kväll har gått till att titta på Idol, helt sjukt vad grymt det var ikväll!




28 oktober - 10

Har blivit snålt med uppdatering även idag, men som jag sagt tidigare skolan går före precis allt! Har haft väldigt mycket att göra nu såhär innan höstlovet.. Men nu har jag precis skrivit klart rättskunskaps uppsatsen som ska vara inne senast imorgon. Den blev på ungefär en och en halv sida, känner mig verkligen jättenöjd över det! Det är faktiskt det enda jag gjort sedan jag kom hem från skolan, eller först skickade jag iväg företagsloggan så nu är den med på en tävling om bästa logotyp. Vi får se hur det går!

Idag har jag även haft min onyttigaste dag på länge, en panpizza till mellanmål och sibyllamat till middag. Men ibland är man värd det :) haha

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, lite senare blir det Kenza & Tyra Show :)



dagens klädval


Dagens klädval.


27 oktober - 10

Här kommer ett inlägg, bättre sent än aldrig! Idag började jag 10.15 i skolan så fick en härlig sovmorgon. Jag menar inte då helgsovmorgon utan skolsovmorgon.. haha! Hade naturkunskap och klassråd och sedan hämtade mamma mig för jag skulle till sjukstugan. Träffade en doktor och sedan fick jag ge bort lite blod, usch! Men idag gick det bra, var knappt rädd :) Får se vad de visar sen..

Jag har pluggat ända sedan jag kom hem därifrån, har bara gjort rättskunskap. Har inte så jättemycket kvar att göra på den, vilket känns skönt!

Justja, jag måste även berätta om en sak som hände idag.. När jag skulle anmäla mig i receptionen på sjukstugan tog jag en nummerlapp, det var nummer 92. Mamma och jag tyckte det var lite roligt eftersom jag är född det året. Sedan hade jag snackat med doktorn och han undersökt mig då skulle jag till labb och ge bort mitt värdefulla blod, då tog jag åter igen en nummerlapp, även denna med nummer 92. Tyckte det var lite läskigt, två lappar och båda har nummer 92. Sedan fick jag åka ned till Apoteket för skulle hämta några tabletter doktorn skrivit ut åt mig, och jag tog en nummerlapp. Kan ni gissa numret? Jo, det var 92, igen.. Både mamma och jag stod och gapade och såg ut som fågelholkar då.. Jag är säker på att om jag köpt en lott idag hade jag vunnit storkovan!



dagens låttips

Dagens låttips blir: Phil Collins - Against All Odds




dagens låttips

Dagens låttips blir: The Fray - Never Say Never




26 oktober - 10

Just nu sitter jag i skolan och har rättskunskap, kan inte göra något för mitt arbete ligger hemma.. Det är lite jobbigt, men så det kan vara! Jag hann inte skriva något inlägg hemma, var alldeles för trött..

Efter den här lektionen blir det religion, matte och sedan natur, härlig dag! När jag slutat blir det att åka hem och sedan blir det hockey! :)

dagens klädval


25 oktober - 10

Det gick bra på varmköket idag, vi gjorde egengjord pizza. Det blev en inbakad som till slut blev att se ut som en pirog + ögon och näsa.. haha! Andreas är väldigt mycket för att göra gubbar med maten har vi upptäckt. Till efterrätt gjorde vi egengjord daimglass. Först blandade vi ihop alla ingredienser och sedan fick vi gå till stora köket där det finns en glassmaskin. Vi hällde i och sedan var det bara att vänta, till sist hällde vi i daimen och den blev riktigt god. MUMS!

Nu sitter jag här med ett glas cola och det gör jag för att jag är så himla trött och måste verkligen plugga.. USCH


haha!


drömplagg från lindex.se


Kjol 249 kronor

ring


dagens låttips

Dagens låttips blir: Bruno Mars - Just The Way You Are




25 oktober - 10

Nu är jag klar och ska alldeles strax gå ned till skolan, eller inte den riktiga skolan, men i alla fall.. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, det visar sig helt enkelt när jag kommer hem!

Resten av dagen kommer gå åt till pluggande, känns inte speciellt lockande. Men då är det skönt på fredag kväll när allt är gjort och man har ett efterlängtat höstlov framför sig :)




Ja, vad ska man säga?


ring


Lycka!

Vill ni veta en sak som gör mig glad just nu i denna sekund? Jag har funderat på om jag ska flytta över bloggen så jag kan tidsinställa inlägg när jag t.ex är i skolan. Men nu har det äntligen blivit lite förändring på blogg.se, nu kan man tidsinställa inlägg även här! Nu är det alltså säkert, jag stannar kvar.

Drömplagg från nelly.com



399 kronor

24 oktober - 10

Igår blev det inget bloggande alls, orkade och hade inte tid :) Men idag är jag tillbaka, synd va? Sitter just nu och lyssnar på lite musik, musik som får mig att drömma mig bort till varmare länder. Jag skulle så gärna vilja åka bort nu, det skulle vara underbart! Sol och värme behöver jag..

Idag ska jag nog plugga lite naturkunskap, och senare blir det Gossip Girl, veckans höjdpunkt!


22 oktober - 10

Idag åkte jag upp till Ludvika för vi hade ett litet möte med företaget, vi gick igenom allt som skulle göras och det gjorde vi på Engeln. Köpte en kaka och ett glas cola! Vi blev kvar ett bra tag men nu har vi planerat för ett tag framöver. Nästa vecka ska grejer beställas och sedan kommer vi igång med produktionen, kommer bli så himla kul! :)

Nu ska jag plocka undan lite på rummet, sedan får vi se vad som händer..


talang!

Det är helt sjukt hur man kan vara så begåvad, han gör precis allt i låten, ljuden och sången. Det används alltså inte något instrument utan han gör bara olika ljud som blir musiken.


21 oktober - 10

Var beredd att gå till skolan idag, men vaknade och mådde inte bra. Det är bättre, men fortfarande inte bra.. Idag har jag rensat lite på andra datorn och sedan har jag bara tagit det lugnt. Nu mår jag mycket bättre faktiskt vilket är jätteskönt!

Snart ska jag basta lite och sedan blir det bara lugnt och förhoppingsvis sova tidigt, har inte kunnat göra det på två nätter nu..


Drömplagg från Nelly.com

Skitsnygg klänning från Nelly.com, den kan bli din för 399 kronor!

Bilden talar inte sanning.. För att se klänningen på klicka på bilden ovanför!


ring


dagens låttips

Dagens låttips blir: Justin Bieber - One Time




armband


20 oktober - 10

Blev hemma idag också, febern och huvudvärken vill tydligen inte försvinna.. Sitter just nu och myser i min sköna pyjamas, som jag nu haft några år. Den har blivit lite kort i armar och ben! haha..

Idag blir det bara att ta det lugnt, och framför allt bli frisk! Är det kanske för mycket begärt? :)


19 oktober - 10

Just nu sitter jag och äter popcorn ur min nya fina skål och till det dricker jag cola.. Jaa, ni såg rätt! Tittar även på liverapportering från smedjebackens hockeymatch, känns jobbigt att jag inte kan vara därnere och titta, men så går det när man är sjuk! Hade ju inte haft en skål popcorn framför mig om jag varit på hockey, får se det så.. haha!

Tidigare bastade jag, fryser så himla mycket på grund av febern, det var varmt och skönt!


armband


Chanel Pistol Shoes

Sitter och tittar runt lite på annorlunda skor och sedan hittade jag dessa. Chanel har gjort ett par skor där klackarna är som pistoler. Jag använder aldrig högklackat, men skulle jag göra det skulle dessa vara drömskorna! Hur coola som helst och verkligen annorlunda. Vad tycker ni? :) Jag älskar dem!


dagens låttips

Dagens låttips blir: Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written In The Stars





19 oktober - 10

Blev hemma från skolan även idag, mår mycket bättre men hade fortfarande lite feber imorse när jag vaknade. Huvudet ville inte vara sämre, så bestämde att jag skulle vara hemma även idag.. Vaknade inte för så jättelängesen, var skönt att få sova ut! Men att vakna upp och se att det regnar ute är inge vidare, då vill man bara fortsätta sova!

Ska nog slå på en film snart, kommer säkert somna..


dagens låttips

Dagens låttips blir: Blink-182 - All The Small Things




ring


18 oktober - 10

Vet ni vad jag har lyckats med? Jo, jag har blivit sjuk igen.. Vaknade imorse med huvudvärk, halsont och var alldeles kallsvettig, visade sig att jag hade feber. Blev hemma från varmköket och la mig och sov istället. Just nu känns det lite bättre, men det kan nog bero på tabletterna! Som ni kanske förstår är det enda jag gjort idag att ligga på soffan.

Snart blir det Top Model och sedan blir det nog sova som gäller!


17 oktober - 10

Har blivit segt med uppdatering idag, men jag har helt enkelt inte haft tid.. Vaknade ungefär vid 11 och sedan tar det ett tag för mig innan jag kan kliva ur sängen! Sedan har jag gjort grejer, kommer inte ihåg vad, men klockan har i alla fall gått.. haha! Mamma och pappa är iväg och skjutsar David till tåget nu, och jag är hemma, har ganska ont i magen. Hoppas det blir bättre :)

Senare blir det även Gossip Girl, älska!


16 oktober - 10

Efter jag senast skrev så har jag hunnit att städa lite på rummet, varit och handlat igen, druckit cola, ätit mat, ätit godis och tittat på film. Har sett både Slumdog Millionaire och Dear John. Båda filmerna är jättebra, men den sistnämnda är ändå min favorit, har sett den två gånger tidigare..


Dagens klädval.


16 oktober - 10

Igår blev det ingen uppdatering alls, men jag tyckte det var skönt med en bloggfri dag. Gick i skolan till fyra och efter det tog jag bussen hem och jag åt lite mat sedan satte jag igång med att plocka lite på rummet. Efter jag gjort det ett tag hörde Cissi av sig, så jag drog ned till henne, eller hon kom och hämtade mig. Först gick vi in på Ica och handlade lite och efter det åkte vi hem till henne! Hon fick äran att klippa mig, så nu är allt slitet borta :) Det blev även Idol på kvällen och det tittade jag på hemma. Världens bästa bror kom hem när jag satt i min ensamhet, haha!

Idag har jag varit och handlat lite med mamma, vi var på Ica och Nisses. På Nisses köpte jag mig en popcornskål! När vi kom hem var mamma och pappa ute och fixade lite och jag fotade, usch vad kallt det var.. Nu sitter jag här och dricker cola och lyssnar på ABBA.

Justja, måste även skriva här att igår kom första snön. Tack och lov var det pyttelite, så idag finns det inte ett spår kvar.






14 oktober - 10

Utvecklingssamtalet gick jättebra, som jag trodde.. Var inte lika nervös som jag brukar men lite var man allt! haha. Efter samtalet åkte vi och handlade på Willy's, fick med några cocacola flaskor hem, mums! Efter jag kom hem har jag bäddat sängen, städat lite på rummet, ätit mat och letat efter lite smycketillbehör. Det finns så himla mycket, men jag undrar om någon vet vart man kan få tag på stora snygga stenar? :)

Innan samtalet skrev jag ganska mycket på affärsplanen, det känns riktigt skönt!



Dagens klädval.


dagens låttips

Dagens låttips blir: Sean Kingston & Justin Bieber - Eenie Meenie




Walk in closet

Jag skulle göra vad som helst för att få en walk in closet!


ring


14 oktober - 10

Vad sur man blir, idag fick jag sova hur länge jag ville, men då vaknar man ungefär vid 9. Idag är det bara utvecklingssamtal på Samhäll där jag går, så alla klasser har fått uppgifter att göra och sedan åker man till skolan när man har sitt samtal. Vet inte vad det är men jag blir alltid så himla nervös innan.. Det har aldrig någonsin gått dåligt på ett samtal men jag blir i alla fall jätte nervös.

Jag har ätit frukost och nu har jag tänkt att jag ska skriva lite på affärsplanen så den blir klar. Psykologin gjorde jag klar igår så den behöver jag alltså inte ens tänka på nu, skönt!


13 oktober - 10

Förlåt för att bloggen hamnar lite efter just nu, men det är så att jag har så sjukt mycket i skolan! Den kommer alltid i första hand för mig, tycker det är väldigt viktigt med en bra utbildning. Har varit en jobbig dag idag, har varit sjuuukt trött.. Men det är så det kan vara :) Vi såg även på en Romeo och Julia kör från Stockholm, skönt att slippa lektionen då! Slutade egentligen 14.15 men Anders, Anton och jag satt kvar och skrev på vår affärsplan till 16.00. Åkte buss hem och det absolut första jag gjorde var att äta och sedan satt jag mig här framför datorn, och började med psykologin. Jag gör den fortfarande, men har inte så jättemycket kvar, tack och lov! :)


ring


Dagens klädval.


12 oktober - 10

Imorse lyckades jag sova över, kommer inte alls ihåg att klockan ringde tidigare, vet inte ens om den gjorde det. Vaknade i alla fall 08.40 och 08.45 går bussen, men jag hade tur, fick skjuts till skolan!  Har haft rättskunskap och religion och snart väntar en härlig mattelektion. Sedan natur och hem! Idag ska jag skriva på psykologin, jobbigt men behövs! Men jag uppdaterar när jag kommer hem ändå, vilket är ungefär fem..


11 oktober - 10

Känner mig hur fräsch som helst just nu, har bastat och duschat. Direkt efter det blev det Top Model och Svenska New York fruar. Har även tryckt i mig en hel skål med popcorn, det var gott som vanligt! Nu ska jag gå och lägga mig för att vara säker på att jag orkar med skolan imorgon, det kanske är en fördel? :) GODNATT


ring


dagens låttips

Dagens låttips blir: Daniel Adams-Ray - Gubben I Lådan




11 oktober - 10

Idag hade jag varmkök i skolan, som vanligt på måndagar. Vi gjorde några olika korvrätter, inte min smak precis! Men efterrätten var awesome! Det var underbart goda rimbobullar :) När vi slutat gick jag hem med mina underbart härliga skavsår.. haha! Åkte lite bil, skulle hälsa på någon, men ingen var hemma! Mamma och jag åkte istället till ICA och vet ni, när vi skulle åka därifrån gick det inte att starta bilen. Vi skrattade faktiskt trots det, men det måste varit efter min kommentar.  Mamma skulle prova starta bilen igen och hon höll samtidigt i mobilen i handen, precis när hon vred på nyckeln hörde jag en röst och då tittade jag förvånat upp på henne och sa: "TYST! Bilen pratar.."  Det rann tårar när vi faktiskt insåg hur kul det lät :)




dagens låttips

Dagens låttips blir: Akon - Angel




10 oktober - 10

Jag gjorde klart varmköksmenyn tidigare, känns jätteskönt att den är klar. Efter det tänkte jag börja göra psykologin, men upptäckte att jag glömt boken i skåpet.. Gick istället in och började städa rummet, men gav snabbt upp! haha. Mamma och jag gick ut och tog en långpromenad istället, och nu känner jag av den förbaskade ljumsken igen. Blir tokig på den! När jag kom hem tittade jag på Gossip Girl, så sjukt glad att det börjat igen :) Men tycker det varit lite dålig reklam om det (som vanligt) för jag missade första kvarten!

Avslutar även en bra helg med ett glas cola..


ring


10/10/10

Idag vaknade jag ungefär vid tolv, var riktigt skönt att få sova länge en till morgon. Eller ska man kanske säga dag?  Jag gick direkt upp och åt frukost, macka med gustafskorv och gurka. MUMS! Till det en kopp te, men det var så varmt att jag inte kunde dricka det direkt. Har nu precis druckit upp, kan inte förstå hur det kan vara så himla gott med en kopp te.

Nu ska jag göra klart varmköksmenyn, har bara en lunch och en middag kvar att skriva om! När jag gjort klart menyn blir det nog att städa rummet  :)


ring


dagens låttips

Dagens låttips blir: Robyn - Hang With Me




9 oktober - 10

Idag vaknade jag ungefär halv ett, var riktigt skönt att få sova ut lite! Slog direkt in paket till Jenny och när jag gjort det åt jag frukost. Någon timme längre fram skulle jag hämta min mobil som låg på laddning i köket, såg då att ett vattenglas hade vickat och att mobilen var dränkt. Drog ur laddaren och tog ut batteriet direkt, blåste även med hårblås. Sedan har vi skruvat isär den och nu ligger den på elementet där den får ligga några dagar.. När mobilen låg på elementet åkte mamma och jag ned till Jenny och där fick vi gott fika :)

Nu ska jag plugga, varmkök och efter det blir det bara lugnt..


maten


Kan berätta att jag alltid äter sallad efter maten, därför det är en salladsfri tallrik just när kortet togs..

ring


Olle Hedberg

Säger det igen, han är GRYM!


8 oktober - 10

Har inte hunnit uppdatera något idag, har haft fullt upp! Började 12.45 idag i skolan så tog mig en riktig sovmorgon. Hade svenska och religion och efter det slutade jag.. Då åkte Anton, Anders och jag och fixade en rådgivare till vårat företag. UNDERBART! Sedan åkte vi hem och jag började nästan direkt fixa en potatisgratäng. Jag stod för maten idag och mums vad gott det blev! Potatisgratäng, fläskfilé och vitlökscréme. Bilder kommer in snart :)

Just nu sitter jag och tittar på Idol, vilken stjärna Olle är. Har aldrig någonsin haft en favorit redan såhär tidigt!


dagens låttips

Dagens låttips blir: Usher ft. Will.I.Am - OMG




Fråga & Svar

Finns det något du själv inte tycker du är bra på? :) Kul att veta! =)

SVAR: Man säger att man är dålig på jätte mycket men ändå kan man inte komma på vad.. Men en sak jag är kass på är att omvandla t.ex. cl, dl och ml! Detta är något jag har haft problem med jämt och jag tror aldrig att det kommer fastna. Fick t.om ett extra prov på det förut, klarade nästan allt. Dagen efter kom jag inte ihåg det..


7 oktober - 10

Åkte till skolan som vanligt imorse, kom dit och jag tyckte det var väldigt några från klassen där. Då insåg jag att det är på torsdagar jag har sovmorgon.. Vilken jäkla tabbe av mig! Men jag satte mig vid en dator och skrev lite på menyn till varmköket. Har inte hänt så mycket mer, bara vanliga lektioner.. På naturen hade jag dock muntlig redovisning om könshormoner. Gick bättre än vad jag trodde det skulle göra! haha.. Skulle även ta ett stick på mig själv i fingret, gjorde två försök men något blod ville inte komma.. Så jag drog hem, hade tillåtelse :)

Nu sitter jag här och skriver mer på menyn, måste bli klar med den till måndag. Det ska jag nog klara av! Ska även hinna med att skriva ett tal idag, det är lite svårare.. vet inte riktigt vad jag ska prata om än!


dagens låttips

Dagens låttips blir: Queen - Killer Queen




ring


6 oktober - 10

Nu har jag nyss vaknat, det var en bra kväll igår. Roligast var det innan själva treafesten! Vi träffades ett gäng vid Becca och hade kul, spelade wii. Bordtennis var jag kungen på! haha.. Aja, sen drog vi upp till Ludvika, snackade med massa och dansade. Kunde dock varit bättre, men ska inte klaga :)

Idag tror jag det blir en Borlänge vända, men vi får se!

Justja, sitter just nu och äter riskakor, har snart ätit upp hela paketet (förlåt mamma). Det går inte att sluta när man väl börjat äta..


5 oktober - 10

Har varit grymt seg dag idag i skolan och jag har varit så himla trött! Kallt har det också varit, men det är det alltid där + att man blir extra frysen när man är trött. Naturkunskapen var inställd eftersom läraren inte var där. SKÖNT! Alltså att få åka hem tidigare, menade absolut inte naturen, älskar ju den! eller?

Jag ska nog sova lite, sedan blir det bara att fixa en massa. Ikväll blir det treafest! :) Hoppas det kommer bli en grym kväll.


skolfoto!

Tänkte inte lägga ut det, men här kommer årets enskilda skolfoto på mig!


4 oktober - 10

Idag hade jag varmkök, vi gjorde pasta och till det olika såser. Till efterrätt gjorde vi muskotsnittar och chokladsnittar. Har aldrig varit så mätt förut, men det var gott så det var helt klart värt det :) När vi slutat gick jag direkt till Becca, vi har skrivit klart vårat arbete om Parkinson. Jag var sjukt nära att somna, men bruden räddade mig med en dricka! Det fungerade ett tag, sen började ögonen åka igen igen.. Vi fick i alla fall ihop ett arbete och det var bra gjort!

Nu sitter jag och fixar naglarna, för imorgon är det fest och då måste även naglarna vara snygga! Har inte haft ork på slutet att fixa naglarna..


Andreas va stolt över sin kakorm..


necessär

Köpte en jättefin necessär för mitt smink idag på H&M, den gamla har blivit utsliten så var perfekt att jag hittade denna. 19.50 kr gick den på, inte farligt dyrt va? :) haha..


ring


3 oktober - 10

Sov till ungefär 11.45 idag, riktigt skönt var det! Fixade iordning mig och sedan åkte mamma och jag iväg till Kupolen. Hittade lite smått och gott som jag behövde :) När vi skulle därifrån köpte jag mig en italienska glass, mums! Vi åkte förbi Ludvika på hemvägen där vi sprang in på Willys. Handlade lite mat och när vi var klara med det åkte vi till ICA här! Köpte värmeljus som nog kommer gå åt nu när hösten är här :)


3 oktober - 10

Min mage mår lite sådär just nu, har för någon timme sedan tryckt i mig två mackor med svampröra på. Innehöll ganska mycket grädde och tror det är därför magen säger ifrån.. haha! Har även ätit godis som pappa köpt i Värmland och till det något glas cola, livet leker!


drömplagg från H&M.se


Dagens klädval.



+ grå stickad tröja

2 oktober - 10

Dagen har mest gått åt till att fixa mig. Har duschat, smörjt in mig, sminkat mig och såklart klätt på mig. Har även fotat lite, och dagens objekt att fota var mig själv :) Behövde lite nya bilder kände jag!

Jag sitter just nu och lyssnar på Olle från igår, kan inte få nog av honom..



Har även varit ute och solat benen lite.. haha!

ring


Olle Hedberg

Jag ryser fortfarande, han gjorde det så sjuuuuuuuukt bra igår! Har redan fått en favorit.



Vad tycker ni? :)

2 oktober - 10

Jag är LYCKLIG nu, bloggen är tillbaka och nu kan jag köra på som vanligt! Imorse när jag vaknade var bloggen inte riktigt tillgänglig vilket gjorde mig rädd.. Har ju lagt ned så himla mycket tid på bloggen. Nu är i alla fall allt som vanligt igen :)

Har precis varit nere och duschat, skönt! Nu blir det massa fix och sedan får vi helt enkelt se vad som händer.


bild från igår..

Dagens klädval.


1 oktober - 10

Nu har vi hoppat över på oktober vilket känns tråkigt. Nu är det höst på riktigt och jag vill ha sommar igen! Men ska inte klaga, hösten är även mysig. Man kan tända ljus och bara njuta av mörkret. Då menar jag mörkret på kvällarna, på morgonen ska det vara ljust annars blir man tröttare än vad man redan är..

Idag har jag varit i skolan som vanligt, har haft en lång dag, 08.30-16.00. Tungt på en fredag vill jag lova! Men dagen har gått snabbare än vanligt, vad det beror på vet jag inte.

Mamma är just nu nere och köper mat på Sibylla, så blir att tjocka i sig det och sedan blir det lugnt. Skulle behöva städa rummet, men är så kallt där inne. Gör ont i fötterna när man går på golvet! Det beror på att jag inte har några fönster just nu :) haha..