studentbal

Igår vad det bal för mig, helt sjukt vad kul jag hade! Kom hem någon gång före fem imorse :)


jag i rött & becca i brunt

16 maj - 11

Nu har det gått två dagar utan uppdatering, vet ni varför? Jo för jag har varit på den mest grymma kryssningen någonsin, studentkryssning för Dalarna och Hälsingland! Träffat massa trevligt folk och har haft det hur bra som helst.. Ångrar inte en sekund att jag åkte! Dock känner jag mig väldigt sliten nu, blev högst en timmes sömn!

Nu sitter jag och skriver en utvärdering efter UF-året och när den är klar börjar jag med matteplugget, nationellt prov på fredag.. usch!


piercing

Någon som har hål på något av detta ställen? Jag tycker det är så sjukt snyggt med båda! Är det värt? :)



örhänge


13 maj - 11

Idag är det Linnea dagen, så grattis till mig själv! haha.. Har varit en lugn dag i skolan, började med sovmorgon, sedan målade vi på vårat lakan som nu sitter så fint ovanför matsalen! Har även hunnit med att titta på lite fakta om ett land, rätt ointressant, men måste göras!

Nu hade jag tänkt att jag ska städa mitt rum, en sista gång när jag bor i det.. Awesome!


dagens klädval


nallekorv

Ska trycka i mig någon macka med lite nallekorv! MUMS!


H&M



topp 149 kronor

handsmycke


12 maj - 11

Nu är snart denna dag slut, bara en till dag kvar i skolan denna vecka. Hur underbart är inte det? Idag har det i alla fall varit en lugn dag i skolan, först internationell ekonomi och sedan svenska.. På svenskan hade vi ett prov om stilistik. Vet inte riktigt hur det gick men jag vet i alla fall att jag klarade det! När vi slutat stannade Anton, Anders och jag kvar i skolan och gjorde sista uppgifterna till företaget, så nu är det klart! Sedan åkte vi hem till tryckeriet och hämtade vårat lakan, awesome!

Sedan har jag pluggat lite idag och fick panik för jag blev sjukt sugen på något sött.. Så mamma och jag åkte senare och handlade och då fick en haiwa och naturgodis följa med mig hem!

Nu har jag precis kommit hem från bilkörning, gick superbra!



örhänge

Fick tråkigt så pysslade lite och det fick bli ett fint örhänge.  Vad tycks? :)


11 maj - 11

Vart sjutton tar dagarna vägen? Det är redan onsdag och snart är det torsdag.. Lite läskigt är det, för nu börjar snart verkligheten! Men det kommer fixa sig, det vet jag :)

Hade musik idag i skolan, gjorde ingenting.. Sedan hade vi klassråd och när det var slut hämtade mamma mig för vi åkte och köpte en matta till mitt nya rum. Mums vad fint det kommer bli!

Nu ska jag plugga lite svenska inför ett prov imorgon. Dock tror jag det kommer vara väldigt lätt!


dagens klädval



+ svarta strumpbyxor

ear cuff


10 maj - 11

Idag fick jag en riktigt ordentlig sovmorgon, började 12.45.. SKÖNT! Hann sola lite, vara ner och hälsa på vid kusin och sen skjutsade mamma mig till skolan. Hade bara en mattelektion, faktiskt den näst sista innan nationella provet.. Har tagit hem alla grejer så jag kan plugga plugga plugga! Har även gått på stan och kom hem med en Sloggi bh och ett par trosor. Fick en sån där fin påse som jag bara älskar! Ingen billig plastpåse utan en fin papperspåse med tygsnören!



den lilla svarta



fick hem en fin tajt svart klänning idag! dålig bild, men den får duga tills den dagen då ni får se klänningen i ett dagens klädval :)

9 maj - 11

Har verkligen haft en toppendag! Körningen gick lysande, fick t.om bromsa för en älg som stod mitt i vägen, coolt.. haha! Sedan har mamma hjälpt mig att färga frillan, vet inte riktigt hur det blev. Håret har inte torkat helt, men meningen var att det skulle bli ljusare, tror nästan det blev tvärtom. Men men :)

Nu sitter jag och lyssnar på lite Glee musik, riktigt bra faktiskt!


halsband


9 maj - 11

Helt sjukt vilket fint väder det är ute! Kändes som att man skulle flyta bort ute, haha.. Jag klagar absolut inte! Älskar det här vädret och det gör mig så himla lycklig. Har även käkat ute i solen och ja, kan säga att jag varit ute och njutit precis hela dagen!

Ikväll blir det köra lite bil, hockey och färgning av håret :)


tagen på precis rätt tillfälle.. haha!

8 maj - 11

Har verkligen haft en toppenhelg! Kommer dock inte ihåg vad jag gjorde i fredags?! och nej, jag var inte så full att det är därför jag inte kommer ihåg! haha..

Igår var jag och tittade på fotboll och när jag kom hem därifrån blev det att lägga sig ute i solstolen. Sedan blev det en spontan utgång!

Idag har jag solat, solat och solat..

Blev ett otroligt tråkigt inlägg, men bättre än inget! Right?



detta inlägg skrev jag alltså igår, men då funkade inte blogg.se..

h&m



pyjamas 129 kronor

ring


5 maj - 11

Jag tänkte uppdatera flera gånger igår men det har inte fungerat att ladda upp bilder och jag tycker inte det är kul att läsa en blogg utan bilder. Håller ni med mig?

Idag har jag varit i skolan, haft ekonomi och svenska. Hade tal på svenskan, jag höll ett vackert bröllopstal för Becca och Olle. Gick strålande faktiskt!

Har även hunnit med att köpa ett lakan som ska hängas upp på skolan med text och foto. Kom hem och drog direkt till tryckeriet med Anderspanders.. Skulle bli klart nästa vecka, förhoppningsvis början på veckan :)

När jag varit där drog jag ned till Cissi, vi har planerat resan lite, bakat och handlat. + druckit cola.. Glömde nästan den viktigaste punkten!




3 maj - 11

Förlåt för att första uppdateringen idag kommer nu, men jag har haft fullt upp hela dagen. Gick upp i tid för att vara barnvakt åt prinsessan! Blev en långpromenad i det trista och kalla vädret, sedan blev det att gå hem och äta lite.

Sedan har mamma och jag varit i Ludvika, skrev ut tågbiljetterna till resan. När vi ska ned till Arlanda gick det inga passande tåg så vi kör ett kort stop i Uppsala och sover hos bror. MYS!

Har även varit nere i mitt rum och målat väggarna och listerna!

H&M


shorts 149 kronor

valborg

I lördags var det valborgsfirande, vissa tycker det inte ska firas. Det tycker egentligen inte jag heller, men det är perfekt att samla ihop lite vänner och bara umgås! Bjöd hit några på grillat, det var riktigt gott.. Sen spelades det Twister, det dansades på Wii och några spelade kubb. Sedan slutade kvällen på krogen, det var en toppendag helt enkelt! :)


2 maj - 11

Ny månad, ny bloggmånad(?), nya möjligheter.. Jag blir så glad när jag loggar in här och se att jag har 150 läsare trots att jag inte uppdaterat på hur länge som helst! PÅ ett sätt saknar jag bloggen, för man kan ju på något sätt säga att den varit mitt liv. Varje dag har jag uppdaterat om vad som hänt, vad jag gjort och hur jag mår. Det har jag delat med mig av till er alla. Nu på slutet har jag inte haft något att skriva om, det har inte hänt något i mitt liv.. Ska jag skriva varje dag: idag har jag inte gjort någonting, det ska jag inte göra ikväll heller.. Det känns väl inte speciellt kul att läsa om det?

Men nu är det mycket på gång, studentkryssning, bal, turkiet, säckgång och studenten och alla sena kvällar med klassen sista veckan. Kommer ha helt sjukt mycket skriva om och underbara bilder att visa, så nu kör vi igång igen, i alla fall fram till studenten! :)


har blivit lite brun också i det fina vädret som varit..