världens fulaste bild?



Hahahaha, det gäller att bjuda på sig själv!

19 juni

Imorse vaknade jag ungefär halv elva och då gick jag direkt upp och käkade frukost. Kastade på mig kläder, satte upp håret i en knut och gick ut för att spola av altan. Använde högtryckstvätten, grymt kul! haha.. Fick i alla fall bort allt pollen på golvet. När jag var klar med det gick jag in och gjorde en rabarberpaj, och den blev mums!

När jag smakat pajen gick jag ut och klippte gräset, fyfan vad drygt! Vi har nämligen inte en självgående gräsklippare utan den här måste man verkligen skjuta på. Skulle vilja ha bild på mig när det var som tyngst.. haha!


ni kommer få se mig le på varje kort nu dagarna efter att metallen försvunnit i käften ;)

Tagit bort tandställning

Idag har jag varit i Falun med mamma, hade en tid bokad hos tandregleringen 10:30. Kan ni gissa vad jag gjorde där? Ja, har ni läst rubriken borde ni förstå. Jag har alltså tagit bort tandställningen, kan inte vara mer glad :) Har fått trådar bakom tänderna som jag just nu inte kan låta bli med tungan. Men kunde jag vänja mig vid att ha räls så kommer det här inte vara något problem!


kan inte sluta le!

KAOS

Just nu är det lite kaos här på bloggen och det beror på att min design nu bytts ut men den nya är inte helt klar än! Kände att jag ville ha lite mer "somriga" färger nu, trots att sommaren inte kommit än..

skynda & fynda


fyndade denna tröja och jeansshorts idag, blev lite mer grejer men det här är det enda ni får se för tillfället :)

tandblekningspennor

Har precis klickat hem två tandblekningspennor från denta.se


9 juni - 12

Igår var jag och världens bästa Cissi ute på trädgårn, tycker att kvällen blev sjukt lyckad! Träffade mycket roligt folk och skakade rumpa :)

Idag har jag mest tittat på Top Model Australia. Massa avsnitt efter varandra, jag klagar inte.. Gick från tvn och nu sitter jag och solar i Söderbärke medan pappa klipper gräset, good deal!


Soool

Helt sjukt vilket underbart väder det är! Gör denna uppdatering direkt från solstolen iklädd bikini. Har legat ute ungefär en timme och innan det krattade jag bort allt gräs!

Men började dagen på öppna förskolan med mina två favorittjejer :)


H&M


249 kronor

blondie


Lagt i lite mer blond färg så jag lever upp till min personlighet ;)

nya dojjor



7 juni - 12

Idag började jag jobba klockan åtta, åh herregud vad trött jag har varit! Sov inte ens tre timmar inatt, så när jobbet var slut och jag satt mig på bussen gick det inte många sekunder innan jag somnade för att sedan "tappa huvudet" rätt in i fönstret. Sov hela vägen hem och dregglade även lite.. haha! Hur kan det vara så? När man somnar på dagen brukar munnen ofta åka upp och man dregglar. Det gör jag aldrig när jag sover på nätterna.

Jag köpte lite grejer idag, bla. hårfärg. Så jag ska slänga i lite färg idag, ska göra det helt själv.. Scary! Nej då, det är färgmousse så det borde gå bra :)


klädval


Sveriges nationaldag

Nu för tiden får man inte visa att man är svensk och inte heller att man tycker om Sverige för då är man rasistisk.. Kom igen, vart är världen påväg? Jag är svensk, jag bor i Sverige, jag är född i Sverige, får jag inte vara stolt över att vara svensk då? Jag åker utomlands och älskar att vara i andra kulturer men mitt hemland är ju fortfarande Sverige.

Idag är det i alla fall nationaldagen och det firar jag med snygga naglar + grillning ikväll. Glömde jag nämna colan? haha..



stylebytyra


nytt i garderob


klädval


5 juni

Jag har egentligen ingen inspiration vad jag ska skriva här. Har jobbat idag igen, 13-20:15. Det gick bra men jag känner verkligen att nu när jag har rätt mycket tid i kassan och är ny så blir det väldigt mycket att ta in. Man kan inte riktigt slappna av och när jag väl slutade skulle jag kunnat somna stående. Jag klarade i alla fall bilresan hem, radion på högsta volym och jag sjöng med så falskt jag bara kunde för att inte slappna av. Tur att ingen hörde mig! haha..

Nu sitter jag här och dricker lite cola och äter godis. Jag firar att imorgon är det Sveriges nationaldag och inte nog med det, jag är ledig = sovmorgon.


klädval


4 juni

Jag har även jobbat idag och det blev en heldag! 12-20:15. Var helt slut när dagen var klar så var tvungen att springa in och köpa en cola till bilresan hem.. Är ju farligt om jag är lite trött när man ska köra bil :)

Nu sitter jag och tittar på lite grejer, bla. tandblekning. Ska beställa hem det och har nog bestämt mig för vilket märke det blir!


3 juni

Igår hade jag lite folk här på förfest och sedan gick vi ned på byn. Det var trevligt och jag kom hem ungefär två.. Var bara att kasta mig i sängen och sova för vid tolv idag var det jobbdags!

Det var bara tre timmar jag jobbade så det gick snabbt.. Stod i kassan helt själv för första gången och det gick bra :)


Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, äta chips, titta på tv och dricka cola. Fint skit!


H&M


1 juni - 12

Jag vet inte hur jag ska börja det här inlägget. Hur bra allt är nu kanske? Det känns för tillfället som absolut ingenting kan gå fel, och jag är så glad. Äntligen äntligen äntligen säger jag, efter att ha varit arbetslös i ett år och "endast" haft praktiker har jag nu fått chansen att jobba på H&M.. Ja shit, kan inte ens beskriva känslan med ord. Jobbade första dagen idag och det gick jättebra!

Det är redan juni och imorgon är det dags för drakbåten här. En gång om året som det finns något att göra i den här hålan :)

Köpte föresten lite nya kläder idag, ett linne, shorts och en jeansjacka. Allt syns på bilderna, som tyvärr inte är så bra..