Buss

Nu sitter jag på bussen påväg hem från praktiken. Imorgon har jag min sista dag men det är ändå inte sista dagen på H&M. Ska få jobba där i sommar vilket känns jättekul :) Så idag har jag för första gången fått stå i kassan! Sjukt mycket att ta in men eftersom jag stod i 1,5 timme kan jag säga att det gick bra..

Ska nog fixa naglarna när jag kommer hem eftersom jag även imorgon ska stå i kassan :)


Arlanda

Eftersom du önskade en bild på lilla ensamma jag på Arlanda så får du den som en tidig mors dag present, världens bästa mamma <3Buss

Kan ju börja blogga varje vardag morgon och eftermiddag då jag åker buss.. Lika tråkigt varje gång och som vanligt börjar ögonlocken bli tunga! Men idag är det okej att dricka cola, för det är fredag = fredagsmys.


Jag är i alla fall påväg hem från jobbet nu, det har gått bra och varit sjukt mycket folk. Kul! Men mina fötter mår inte alls bra nu. Jag har alltid två par skor med mig så jag alltid byter på lunchen. Idag verkade det inte fungera.. Så jag har tur, idag kommer pappa och hämtar mig.


sämst

Ja nu är det konstaterat, jag är sämst på att uppdatera här! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, tipsa om kläder osv.. Mina dagar ser ju alla likadana ut, upp tidigt, åka buss, praktik, skynda till bussen, sova på bussen, komma hem typ halv sex, vara helt slut, titta på tv.

Och vad är det för jäkla väder ute? Storm, regn och kyla.. Hallå, det är faktiskt mitten på maj! Vädret blir man ju inte heller mer pigg av :)


dagens klädval