klädval


Nervös

Nu ligger jag i sängen, vaknade för en bra stund sedan. Men att lämna varma täcket är lika jobbigt varje dag.. Blev rätt så sent inatt eftersom jag tittade på en bra film.

Nej nu är det nog dags att kliva upp, göra lite gröt, fixa sig och sen börja tagga hockey. Börjar redan bli nervös!


I knew you were trouble

 

sopa

Idag har jag varit på hockey i Fagersta. Jag tror aldrig någonsin jag varit så irriterad/förbannad/arg/sur som efter den matchen! Domaren var garanterat köpt och var inget fint spel heller av hemmalaget. Ska man vinna en match så går det inte att ha domaren emot sig, hela matchen. Men imorgon, då jäklar tar vi dom! 
 
Cissi kom hit när jag hade varit hemma idag, himla kul att träffas och snacka! Först tog vi en kall promenad till Shell och köpte lite godis. Sedan slog vi igång Taken 2, drack cola och åt godiset. Klockrent slut på lördagen! 
 
Nu sitter jag här, kikar lite smått på någon film och äter vindruvor. Bra kombo kan jag tycka :) 
 

klädval


Princess of China

 

15 februari

Jag skulle gissa på att jag just nu är Dalarnas tröttaste tjej! Idag har jag jobbat, 9:45-17:00. Nu kanske ni tänker, ja men det lät väl inte så drygt. Men jag lovar, med cirka tre timmars sömn blir det väldigt drygt (thank you dad). Fel på elementen och han kommer in och luftar, mitt i min skönhetssömn! haha. Jaja, jag klarade i alla fall dagen, klarade bilresan hem och har ätit lite mat och druckit cola. Tänkte nu fixa mig för natten och sedan slå igång någon film. Får väl se hur många sekunder det tar innan jag somnar! 
 
Sitter och myser i min sköna OnePiece, så himla drygt att när man är trött blir man automatiskt som en isbit. I alla fall jag, känner ni igen det? 
 

Alla <3 dag

Har haft en jättemysig dag! Åkte och hämtade David i stan, hämtade upp mormor och morfar och sedan åkte vi och åt på restaurang. Det var trerätters, mums! Var lite besviken på min varmrätt, men duger :) Sedan har mamma och jag varit ute och tagit en PW, skönt! Nu börjar jag tagga hockey, är nervös!
 
 

13 februari

Har haft bra dagar måste jag säga! Igår hämtade jag upp Cissi i Ludvika och sedan åkte vi till Kupolen. Shopping stod på schemat och det hela avslutades med en tacotallrik! Var hur kul som helst. Åkte hem, fixade iordning mig, hade ont i magen (nervös) och åkte ned på hockey. Var faktiskt nervös hela dagen. Vi vann med 11-2 så nu blir det en playoff plats! 
 
Idag hämtade jag bror i Ludvika, åkte hem, lämnade bilen och gick till frissan Cissi, gick hem, åkte och handlade och lagade tacos. Tacos två dagar på raken, men det är ju något av det godaste som finns! Svängde förbi DollarStore när vi hade skjutsat hem David, hittade två fina handvärmare, jag som alltid fryser. Även kikat film med mamma och styckat en ananas.
 
Imorgon blir det att äta på restaurang, David, Mamma, Morfar, Mormor och jag. Det får bli min frukost och lunch känner jag :) Sedan ska jag städa lite och imorgon kväll är det dags för första playoff matchen mot Fagersta. Spännande! 
 
passande bild från Turkiet, både trött och hungrig.. haha!

Gina Tricot


Feel this moment

 

Drink coca cola

köpte denna snygga t-shirt idag! LOVE IT

11 februari

Vaknade i skaplig tid imorse, var trött som jag vet inte vad. Gick upp och käkade frukost och sedan ned på mitt rum igen och började plocka lite. Alla kläder är borta från golvet och soffan, skönt!

Blev sedan en pw med mamma, efter den fixade jag iordning en sallad och vitlöksbröd. Allt gick så bra ända till jag högg mig i fingret med kniven :) typiskt Linnea! Men maten blev god och nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka lite framåt. Bra kväll framför tvn, Ullared och sen Top Model :)


Snickerskakor

 
  • 350 g jordnötssmör
  • 1 dl sirap
  • 1 dl socker
  • 10 dl cornflakes
  • 1/2 tsk vaniljsocker

  • 300 g choklad till garnering

  1. Smält samman jordnötssmör, sirap och socker i en kastrull. (inte koka). Rör om då och då så det inte fastnar.
  2. Krossa flingorna och blanda tillsammans med vaniljsockret ned det i kastrullen. Rör om.
  3. Bred ut röran på bakplåtspapper .
  4. Smält chokladen och häll/bred över.
  5. Låt stå svalt och skär sedan i bitar.

10 februari

Hade en grym gårdag, först lånade mamma och jag Nora och tog med henne ned på hockey. När det var klart åkte vi hem och jag tog det väl bara lugnt innan jag tyckte att det var dags att börja fixa sig. På kvällen åkte vi till bror det vi hade förferre, spelade något kortspel, alldeles för invecklat för mig.. Tog taxi till trädgårn där det dansades!  Åkte hem, åt grillad kyckling och drack, vatten. Hade betalat dyrt för lite cola då! Somnade sent, eller tidigt kanske man säger?
 
Blev väckt av mamma imorse "nu ska vi gå ut och gå". Tycker det är lika kul varje gång att bli väckt när jag kan sova flera timmar till.. Tryckte i mig lite havregrynsgröt med mosad banan och sedan gick vi ut och promenixade lite. Tror jag på något sätt lyckades med att stuka en tå igår, eller i alla fall vricka till den. Varje steg gjorde ont och min tå är helt öm nu. Jaja, hade i alla fall kul, får ta det!
 
Nu då? Sitter här och fryser, händerna är is. Eller ja, hela jag känns som is. Fy sjutton säger jag bara.. Ska köpa mig en vetekudde! Vi kommer trivas så himla bra tillsammans, det vet jag :)
 
finaste brullan och moi!

9 februari

Idag, eller ja igår hade jag en jättebra dag. Var en sväng till Ludvika och kikade i lite affärer, handlade mat och plockade sedan upp bror. Åkte hem, åt mat och åkte sedan ned på 1-årskalas hos världens underbaraste Vera. Fick gott fika och lekte med favorittjejerna och sedan åkte vi hem. Jag skjutsade bror hem till sig, och sedan svängde mamma och jag förbi Sibylla hemma. Köpte med oss lite mat hem, mums! Har hunnit kika på en bra romantisk komedi och nu sitter jag med tandborsten i käften, är väl dags att gå och spotta innan det börjar rinna tandkrämsdreggel längs mungiporna. Haha, nej förlåt..
 
Imorgon blir det i alla fall hockey och kika på kusin :)
 
ni måste kika in senare, för då kommer receptet på snickerskakorna jag bakade igår, MUMS!

1-årskalas


new piercings

Vann dessa två godingar i en tävling jag var med i! :)

H&M


the mentalist

Grym jag är på att uppdatera, i mina drömmar i alla fall.. Nej men jag har helt enkelt inte haft lust till att blogga. Igår fick jag hem ett stativ till min kamera, äntligen! Beställde även en fjärrstyrare som jag inte fick att fungera. Ska prova imorgon igen annars skickar jag tillbaka den. 
 
Nu sitter jag här och tittar på The Mentalist och efter det blir det NCIS: Los Angeles. Synd att båda ska gå så sent på kvällen! Men ligger i sängen så kan somna om jag känner för det :) 
 
trött tjej!

training

Asrolig träningsmaskin och min nya söta pyjamas!

2 februari

Nu är det februari, och den värsta månaden är över. Precis efter julen och man vill bara att våren ska komma, men nu börjar vi närma oss! Dag för dag :) Längtar efter att få kasta bort vinterjackan och tjocka skorna och ta på mig mer färg och ja, sådant som gör en ännu mer pigg.
 
I torsdags var jag som sagt på hockey i Leksand, det blev vinst trots en otroligt seg match. Hade kanonbra platser och som vanligt köpte jag popcorn och en cola, standard! Igår var jag på hockey här hemma när Sätra gästade. Det blev tyvärr förlust i förlängningen.
 
Idag har jag varit och tittat när min kusin spelade hockey, åkte hem och tränade på vår nya maskin! Har varit eldvakt, varit ute och gått (fick nästan köldskada i benen) och kikat på Melodifestivalen. Ja, ett detaljrikt inlägg blev det i alla fall :)