När olyckan väl är framme..

Idag hände det något otäckt, något som faktiskt skulle kunna ha ändrat mitt liv helt, på bara någon sekund! Vi slutade klockan 16.00 och vi var ju asglada över det och vi stannade inne lite extra för att det regnade ute. Sen skulle vi skynda oss till bussen som går 16.10 nedanför skolan. Becca och Victor gick en bit framför och Lisa gick precis bredvid mig. Just idag hade jag mina extremt hala skor på mig. Vi kom till stentrappen och jag gick som vanligt, helt plötsligt halkade jag till.

Mitt andra ben halkade också till precis då, för balansen försvann helt. Jag hade turen att Lisa gick bredvid mig, för jag hann precis ta tag i henne. Annars hade jag slagit i bakhuvudet i kanten på trappsteget, då kanske jag inte varit här nu. Det är helt sjukt, att det kan gå så snabbt. Lisa räddade mig verkligen idag! Jag har nog aldrig blivit så rädd i hela mitt liv..

30 november - 09

Idag är det sista dagen på denna månad. Det känns helt sjukt, jag tyckte det va nyss jag skrev här att vi nu hoppar in på en ny månad.. Men det är ändå skönt, att kunna lägga denna månad bakom sig. För den har faktiskt varit en riktigt skit månad. Nu ska vi vara positiva till den nya!

Idag åkte Lisa, Becca och jag upp till skolan vanlig tid, fast vi hade sovmorgon. Vi tänkte att vi kunde vara duktiga och göra svenska frågorna. Jag hade gjort alla förutom 3 st och då hängde sig hela servern. Det enda jag kunde göra var att stänga av datorn, och då försvann allt jag gjort. USCH! Men men, det är som det är. Tekniken kan man aldrig lita på! haha. Det har jag börjat lära mig nu..

Sedan har jag haft 45 min företagsekonomi och ett utvecklingssamtal! Även en mattelektion, och då var det bara repetition till det 4 timmar långa Nationella provet som vi har nästa vecka..


Nu har jag börjat tröttna på pq - formeln!

29 november - 09

Mamma och jag gick tidigare ned på byn och tittade lite på julskyltningen. Jag har faktiskt fått lite julfeelings nu! Så mysigt med allt ljus och tomtemössorna. haha. Jag fick ett kanderat äpple av mamma, något annat blev det inte.. Men jag är nöjd! haha. När vi kom hem åt vi pepparkakor och drack glögg till det. MUMS!

Just nu sitter jag och tittar på Vem kan slå Filip och Fredrik, och efter det blir det Paradise Hotel.


Första advent!

Nu sitter jag här och njuter lite.. Det är helt sjukt att det är första advent idag. Lite mer än 4 veckor till jul, men det går så himla snabbt nu. December är även den mysigaste månaden! Dock hade det varit bättre om det låg lite snö på marken nu, då hade man nästan fått lite julfeelings. Men just när jag skrev det där kom en domherre och satt sig i trädet här utanför mitt fönster. Man brukar ju säga att när domherrarna kommer så är snön påväg, och så har det faktiskt varit varje gång jag sett en domherre. Får se om det stämmer iår också! Så nu chansar jag på att det kommer snö i veckan..

Om en timme kommer farfar hit och äter lite mat, och det får faktiskt bli min frukost. haha. Då ska vi även tända första ljuset i adventsljusstaken. Gud va mysigt!

Senare idag blir det att titta lite på julskyltningen!


Idag får det bli en dagens frilla! haha

Förra julen..

Jag sitter här och funderar lite på vad jag ska köpa för julklappar.. Några ideér har ploppat upp faktiskt! Kom även att tänka lite på vad jag fick förra julen. Det jag kommer ihåg allra bäst är halsbandet som jag fick av David. (bilden). Det är två vingar som korsar varandra och med den ville han säga att vi aldrig lämnar varandra. Man blir ju nästan tårögd när man tänker på det. Jag har verkligen världens bästa bror!


Svar på kommentar..

"och det roliga är att du verkar tycka om att bli kallad för benrangel men kör ändå på att tala om att du inte är det för att folk ska säga emot dig och berätta hur smal du är?! smartass"

Haha, du kanske inte vet vad ett benrangel är? Ett benrangel är gjort av endast skelett och hud. Jag har mer än så på min kropp, jag tycker varken jag är tjock eller smal. Jag är något mitt emellan där. Grejen är den, jag struntar i om någon kallar mig benrangel, någon som inte kan stå för vem den är.. Det betyder bara att personen som sitter skäms över sig själv. Kan du inte skriva din msn till mig, så tar vi ett snack där istället. Då visar det sig om du är en sån tuffing som du tror :)

Jag la in en bild på en tjej här som jag tycker är ett benrangel. Men jag undervärderar verkligen inte tjejer som ser ut som på bilden, men det är bara min åsikt om hur ett benrangel är. Därför undrar jag nu hur alla andra läsare ser på detta? Vad är ett benrangel enligt er?

 


28 november - 09

Nu håller jag på och städar lite smått, men det går faktiskt sådär. Lite drygt när man har feber, men jag orkar inte bara ligga ned. Jag har fått upp en gran lampa på hyllan i alla fall! Den är vit och står mot den svarta väggen, passar riktigt bra..

Haha, jag såg att jag hade fått en skön kommentar på mitt förra inlägg..

"följ med till kina restaurangen istället då, inte konstigt att du mår dåligt och ser ut som ett spöke och benrangel då du inte äter kvinna.."

Då kan jag säga såhär, har du tagit vaccinet kanske? Jag blev att må dåligt av det, och jag skrev om Kinarestaurangen, jag följde inte med för att jag ätit en timme tidigare. Så jag åt igår, och jag äter varje dag. En till fråga, vart nånstans är jag ett benrangel? haha. Om du tycker det ser ut som det så borde du fixa synen. Jag är absolut inget benrangel! Jag tycker det bara är så kul att vem du nu är sitter här och klagar på mig, sen vågar du inte ens stå för vilken du är :) haha. Du kan få fortsätta precis hur mycket du vill, jag skrattar bara åt dina patetiska försök att trycka ner mig :D


27 november - 09

Nu sitter jag här och tittar på Idol. Måste bara säga en sak, ERIK VAR GRYM IDAG! Det är helt sjukt vilken talang han har..

Jag börjar känna mig krasslig, huvudvärk, ont i halsen och fryser. Mamma sa även åt mig att jag ser ut som ett spöke, det var ju roligt :) haha. Men då vet man i alla fall att vaccinet funkar!


Jag kan ärligt säga att jag känner mig helt slut..

27 november - 09

Nu sitter jag här och tittar på Hannah Montana. haha. Dricker även ett glas cola till det! Pappa och David är och äter på Kinarestaurangen, men jag orkade inte följa med.

Senare ikväll blir det Idol, och sen får jag se!


27 november - 09

Nu sitter jag här och tar det lugnt och lyssnar på lite musik.. Åkte upp till skolan idag, inget att göra på fotot men Lisa och jag fick ta vaccinet mot svininfluensa. Skönt att ha det gjort! Jag kan säga att jag var ganska nervös när vi satt och väntade på vår tur. Men sedan gick det hur bra som helst! Nu börjar jag få lite ont i armen, men det är sånt man får tåla  :)

Jag hade tänkt att jag nu ska ta och städa mitt rum!


Bjuder på en bild från älskade berga!


Sune & Doris

Lisa och jag var där nästan först av alla, så vi tänkte vi kunde börja dansa lite och spela in! hahaha


26 november - 09

Nu har jag inte skrivit på någon dag. Men jag har inte riktigt haft tid! I tisdags åkte jag upp till ABB industrigymnasium direkt efter skolan, eller först åkte jag hem och åt. David och hans klass hade redovisning om deras utlandspraktiker. Det var faktiskt riktigt intressant att sitta och lyssna på! På ett sätt är det väl synd att jag inte går där, men bara på ett sätt! Och det är att man får åka och praktisera utomlands..

Igår var Lisa och jag med matrådet dit skolmaten görs.. Det var inte så speciellt intressant, mest äckligt. haha. Efter det åkte jag hem och plockade iordning på rummet och försökte fixa en 50-tals frisyr. Efter att ha slösat ungefär 1 flaska hårspray så gav jag upp. haha. Senare på kvällen kom Lisa hem till mig och vi gjorde iordning oss, sminkning, klädsel och håret.

Sedan åkte vi upp till Ludvika klockan 21.00 för att gå på Sune & Doris festen. Vi var nästan först där, men vi gick ändå upp och dansade. Vid 22.00 kom nästan alla andra och då började det även spelas discomusik. Blev lite roligare dans då faktiskt! haha. Träffade många trevliga människor också, det var ju kul! Var kvar till 02.00 och sedan åkte vi hem. Tack alla för en superbra kväll! Dock kunde den blivit mycket bättre, hade jag tagit bort vissa delar av kvällen och lagt till något annat..

Idag vaknade jag ungefär 13.45, skönt att få sova ut lite! haha. Men ännu skönare att vi var lediga från skolan idag!


24 november - 09

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska ticka, jag ska följa med upp till Ludvika. David och hans klass ska redovisa om deras utlandspraktiker. Det blir nog intressant, ELLER? Efter det ska jag hem och ta det lite lugnt, får se hur lång tid det tar..

Idag hade vi idrott i skolan, gymnastik! Jag tänkte imorse, gud va skönt det är med idrott på högberget när man inte har gymnastik. Sedan har man oturen att få det! Jag har tröttnat på det efter Berga, flera månader med bara gymnastik. Vi var även tvungna att redovisa på något sätt, antingen, ringar, matta eller räck.. Jag valde ringar och klarade det! Trodde att det var slutet på min gymnastik, men icke sa nicke.. haha.

Jag tänkte att ikväll ska jag lägga in en dagens klädsel.. Nu var det längesen! haha. Ska jag kanske skärpa mig? :)Plugg plugg plugg..

Nu sitter jag här och skriver lite på essän, har faktiskt skrivit ett halvt A4 redan. Duktig Linnea! haha. Jag har även insett att jag har en hel del plugg som måste vara klart innan jullovet.

  • Engelsk "grammatik"
  • Svensk essä
  • Italienska glosor
  • Redovisning företagsekonomi
  • Engelska bokrecension
  • Engelska 2 minute speech
  • NP MatteB
  • Fotouppgifter, reklam,  eget tema (8 bilder), rörelseoskärpa, kort- och lång skärpedjup

Nu har jag precis druckit årets första glögg i ett tomteglas! Så himla mysigt, nästa söndag är det första advent :)

23 november - 09

Imorse fick jag sova två timmar längre, för jag hade tid vid Labb klockan 08.30. Mamma åkte med mig och hon fick även gå med mig in när jag skulle ge ifrån mig lite blod.. haha. För jag vet själv hur spruträdd jag är, men idag gick det hur bra som helst! :) Jag har aldrig känt mig så lugn, men jag tror det beror på körtelfebern som jag hade i april.. Då var jag på sjukan var och varannan dag och gjorde massa prover.

Mamma skjutsade mig till skolan när jag var klar och det var jag efter 5 minuter! I skolan hände det inte så speciellt mycket.


22 november - 09

Nu sitter jag här och kollar på Gossip, eller det är reklam för tillfället. När jag satt och åt fick jag panik, jag såg att klockan var 19.01. Jag har för första gången i hela mitt liv missat 1 minut av Gossip Girl!

Jag kom hem ungefär 18.30 från bion, och jag har bara en sak att säga.. WOW! Filmen förtrollade mig verkligen! Jag tycker nog den var bättre än första filmen, fast det är svårt att säga.. För den första är också WOW!

Sen ska ni bara få veta en sak, det var nästan så man dregglade när man såg Jacob (Taylor Lautner).. Så nu har jag bestämt mig för att jag ska åka till Amerika och inte åka hem förrän jag varit på en dejt med han! :) haha. mums!


Väntan...

Jag sitter just nu och väntar på att klockan ska ticka iväg lite. För om en timme kommer blir jag hämtad av Lisa! Eller jag hoppas att det inte är hon som kör ;) haha.

Nu tycker jag det här med kommentarer börjar bli tråkigt.. Tycker ni borde kunna kommentera lite mer :)

22 november - 09

Jag hade tänkt att jag nu ska gå och äta frukost.. Har inte gjort det än och jag har varit vaken sedan 10.15. Men ibland är det skönt att bara ta det lugnt!

När jag har ätit ska jag göra mig iordning och sedan klockan 16.00 ska Lisa och jag titta på bio i Ludvika. Äntligen ska vi se New Moon! Jag har så himla höga förhoppningar om den filmen, eftersom den första är sjuuuukt bra!


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Erik Linder - Tro (cover)
Största kändisen i Stockholm?

Igår när Lisa och jag gick på stan så började vi prata om att vi skulle in på NK för då kanske vi skulle träffa en kändis. Vet ni vilken den absolut första vi tänkte på var? Jo, det var Blondinbella.. Jag kunde verkligen inte komma på någon annan "kändis" jag skulle vilja träffa..

När jag kom hem började jag fundera på varför just Blondinbella?!

Det finns så himla många människor som ser henne som en dålig människa, för att hon bloggar. Jag kan ärligt säga att i början när jag inte brydde mig om bloggar så tänkte jag bara att hon var en tjej som fick allt hon pekade på.. Men när jag väl började läsa hennes blogg så insåg jag att så var verkligen inte fallet.

Jag kan ärligt säga att Bella är som en förebild för mig, just för att hon jobbar med självförtroende och sådant. Men jag är helt säker på att jag inte är ensam om att ha henne som förebild!

Sedan blir jag så jäkla trött på att andra bloggare ska hoppa på henne, jag nämner inga namn här för det är de inte ens värda! Bella står för vem hon är, och hon jobbar hårdare än alla andra tror. Innerst inne tror jag att dessa människor är  hur avundsjuka som helst på Bella. Hon bryr sig om sina läsare och är omtyckt.

Jag tror faktiskt det är så att från början fick hennes blogg en stämpel, för först när hon bloggade var hon en osäker tjej. Hon har haft problem som är väldigt vanliga nu för tiden, så som ätstörningar. Jag tycker det är starkt att berätta om allt så andra tjejer kan få hjälp! Det visar att ingenting är omöjligt och att man ska vara stolt över sig själv!

Nu är det inte så att jag tvingar er att läsa hennes blogg, men jag tycker ni borde ge det en chans. Tjejen är verkligen vettig och hennes blogg är verkligen underhållande. Enligt mig den bästa i Sverige!

För att ta er till hennes blogg så tryck här!
21 november - 09

Idag vaknade jag ungefär 11.30, och det var riktigt skönt att få sova ut! Tror att jag tog igen hela veckans sömn.. Jag har faktiskt inte gjort så mycket vettigt idag. Först slog jag på och tittade på en film från lovefilm.se. Den filmen var inte alls bra, men jag kommer inte ihåg vad den heter. Efter det har jag gått igenom garderoberna.

Jag ville ut och gå idag när det var så himla fint väder.. Men jag har ett varande skavsår som aldrig hinner läka. Lite trist, och grejen är den.. Jag har alltid skavsår!


Finn ett stort fel!

Vad tycker ni behöver ändras på den här bilden som jag nyss tog? :)Hur äter du tacos?

Idag har jag ätit tacos och då blev jag att tänka lite på att alla äter tacos på olika sätt.

Hur äter ni era tacos? :) hårda/mjuka bröd? chips? något som man absolut inte kan vara utan när man äter?

Skulle vara jättekul om så många som möjligt kan svara på detta, för då kan man se hur olika alla äter.. Och det är ju riktigt kul! haha. enligt mig ;)
20 november - 09

Just nu sitter jag här och dricker coca cola! Jag förstår inte hur jag har kunnat bli så beroende.. Det är faktiskt helt sjukt. Men gott! haha.


jag <3 coca cola

20 november - 09

Nu har en till vecka gått i skolan och nu börjar jag känna paniken, hjälp jag har så himla mycket jag måste göra klart.. Idag har jag haft foto som vanligt på fredagar. Lisa och jag började med att fota med lådkamera, och det gick som förra gången. Käpprätt åt skogen ;) När vi hade försökt några gånger och ingenting syntes på fotopapperet så insåg vi att det var något fel på framkallningsvätskan, (haha!) så vi blandade ny och sedan gick det bra, halva fotot blev med.. Men det är i alla fall bättre än inget! haha

När vi gjort det så gjorde vi iordning ett fotogram, och då fick vi använda vår egen fantasi. Jag blev faktiskt skapligt nöjd med min bild, för på något sätt lyckades jag få en ram runt? haha. Ingen aning om hur jag gjorde, måste vara magi!

Lisa och jag bestämde oss för att gå hem efter det, ja så fritt har vi det. Vi får gå hem när vi vill, bara vi gör klart några uppgifter vi fått. Det är både bra och dåligt, det dåliga är att man skjuter upp allt, det bra är att man kommer hem tidigt.

Vi gick i alla fall ned på stan och tittade lite, jag köpte mig en klänning på Åhléns. Jag är helnöjd med den, verkligen en klänning i min smak! :) Får se om det kanske kommer in en bild på den här!


En väldigt dryg "morgon"..

Jag måste bara berätta vad som hände mig inatt/imorse.. Jag gick och la mig och somnade ungefär vid 23.00! Sedan vaknade jag och tittade på min Viasatbox och då måste den klockan visat 1.30, jag fick panik och tänkte.. shit nu måste jag gå upp så jag inte missar bussen.
Jag snabbade mig upp ur sängen och sprang in på toan och fixade iordning mig, sedan snabbt in på rummet och tog på mig lite kläder.. Sist men inte minst sprang jag in i köket och öppnade diskmaskinen och jag var precis påväg att plocka fram frukost då jag såg att klockan i köket var strax före 2. Trodde den stannat, och på vägen till mitt rum såg jag att pappa fortfarande låg och sov.. Jag trodde han sovit över också.. Sedan kom jag in på mitt rum och det va då jag såg att klockan var 2 och jag skulle gå upp mer än 4 timmar efter..

Det var bara att lägga sig igen, och jag somnade snabbare än blixten :) haha19 november - 09

Nu sitter jag här och hostar.. Himla jobbigt ,jag tror det beror på vädret! När det är fuktigt ute blir min andning ännu mer konstig och jag hostar slem.. Vet att det låter äckligt, men det är så!

Idag hade vi matte och företagsekonomi i skolan, på matten blev det mest repetition, för snart är det faktiskt dags för nationella prov.. Men det känner jag inte av än, känner mig faktiskt ganska lugn. Matten har gått bättre än vad jag har trott! När matten var klar hade vi den sjukt dryga håltimmen. Det blev mest kortspel och som vanligt var jag sämst! hahaha. Sedan hade vi företagsekonomi och efter det slutade vi! :)


18 november - 09

Nu sitter jag här och borstar tänderna, hade tänkt att jag ska ligga i sängen innan klockan 22.00.. Idag åkte jag till skolan och hade engelska, efter den slutade jag! Så jag gick ned till stationen och väntade i en timme, himla jobbigt!

Jag har inte gjort så mycket här hemma, bara bastat. haha.


17 november - 09

Nu sitter jag här i skolan och tar det lugnt. Har precis gjort klart Info&Layout provet, det kändes faktiskt riktigt bra! Går det dåligt då kanske? haha. Jag väntar på att Lisa ska bli kvar, så vi kan traska ned till bussen. Dock går den 16.10. Så det är ett tag kvar!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, det visar sig! Blir nog i alla fall att sova tidigt, jag behöver det..


16 november - 09

Nu sitter jag här och borstar tänderna.. Ska lägga mig i sängen när jag är klar och då ska jag se paradise hotel! :) Nu behöver jag sömn, men kan inte missa programmet! haha

Imorgon har jag engelska prov och info layout prov. Good Luck Linnea!

16 november - 09

Nu sitter jag här och försöker hålla ögonlocken öppna, men det är riktigt svårt! Jag kunde inte somna igår kväll för jag mådde så sjukt illa, imorse klockan 4 när pappa gick upp så var jag fortfarande vaken. Somnade någon gång mellan 5 och halv 6. Det var inte kul att gå upp sen! Jag har aldrig aldrig aldrig varit så trött, och jag hade stora påsar under ögonen. Men jag klarade av morgonen och tog mig till bussen/skolan.

Idag har vi haft klassråd och då togs alla problem upp. Känns som att det nu har fixat sig, vi får hoppas i alla fall!


15 november - 09

Idag har jag tagit det lugnt, men sedan blev jag "tvingad" att åka ut och köra lite bil. Idag  gick det faktiskt riktigt bra, så jag är lite stolt nu. Inte ett enda motorstop! :D haha.

Nu tittar jag på Mammas pojkar, har inte så mycket mer att göra. tyvärr. haha.


14 november - 09

Idag har mamma och jag varit på mobiljakt. haha. Först åkte vi till Ludvika och hämtade min telefon som varit på reparation. Dock behövs som sagt ett nytt batteri, men det ska jag inte köpa. haha. När jag hade fått den åkte vi till Borlänge, för där skulle mamma hämta sin mobil som varit på reparation. När vi fått den gick vi i lite affärer, men jag köpte ingenting. Eller jo, jag köpte mig ett lip smacker med coca cola smak. Alla kanske inte vet det, men jag är helt beroende av cola. Så det var helt självklart att jag skulle ha ett för läpparna.. Jag öppnade direkt, och mums va gott det var. haha. Är kanske inte meningen att man ska slicka upp det direkt, men jag kan inte låta bli. haha.

Nu har jag precis plockat ihop lite på golvet, nu kan jag gå igen. haha. skönt!


Airbrush bild!

Nu har jag gjort en till airbrush bild, vad tycks? :)


13 november - 09

Idag är det fredag den 13, ska det ge otur? Nja, jag har fakiskt inte märkt något av det.. Idag vaknade jag 09.30 av mig själv, hade alarm på 10.30! Stolt tjej! :) Jag åt lite frukost och sedan gick jag ut och sprang lite för att se hur det skulle  gå med andningen, det gick inte så bra. Men det hade jag redan förväntat mig!

Sedan klockan 13.30 åkte jag till doktorn, för att kolla lungorna. Men jag fick inget svar på det direkt, men ska komma tillbaka snart, och då ska jag få göra massa tester.

När jag kom hem från sjukan kollade jag på film, den var faktiskt riktigt bra. Men kommer tyvärr inte ihåg vad den heter. Efter filmen blev det att platta håret och sedan dra iväg på hockey. Det var Malung som var här och spelade.. Men vi vann med 8-1, och det gillar vi! :)

Nu sitter jag och tittar på Idol, jag tycker faktiskt Eddie ska åka ut. För Reza har varit bättre än han alla andra gånger, men vi får väl se!


12 november - 09

Nu var det ett tag sen som jag skrev något inlägg här. Men bättre sent än aldrig, eller hur? :) Det har bara hänt andra grejer nu, jag har haft två prov denna vecka och sedan har det varit lite annat.. Men nu är jag BIB!

Idag hade jag först matte i skolan, nu gäller det att verkligen ta vara på tiden. För den 10 december har vi ett 4 timmar långt nationellt prov, utan pause. Det känns som att det kommer bli kämpigt! Senast jag gjorde nationella prov var jag som sjukast i körtelfebern och då lyckades jag.

Efter matten hade vi håltimme, precis som alla andra torsdagar. Matten slutade 10.00 och sedan började vi företagsekonomin 12.45. När vi hade haft den så slutade vi.. Becca och jag gick ned på stan och kollade lite i affärer, och vi mötte även Olle. Så han gick med oss och sedan tog vi sällskap till busstationen..

När jag kom hem satt jag mig nästan direkt och tittade på filmen Fired Up, den var faktiskt riktigt bra! Det är i alla fall min åsikt :)


Överdriven smile bild från igår!

9 november - 09

Nu sitter jag här och fryser lite halvt, har precis kommit hem från skolan.

Var en ganska chill dag idag, på svenskan hade jag inget att göra, på klassrådet svarade vi på en enkät, på företagsekonomin repeterade vi, på italienskan hade vi PROV, och sedan behövde vi bara ha 45 min matte. Jag vill nog inte ens berätta hur dåligt provet gick, eller.. Det har aldrig gått så dåligt på ett prov! Då kanske ni fattar :)
8 november - 09

Nu sitter jag här och är alldeles nyduschad, har precis bastat och såklart duschat..  Före det tittade jag på Gossip Girl och Ensam mamma söker :) Sista avsnittet på det sistnämnda, vad ska jag nu göra på söndagar? Det är en bra fråga.. haha.

Kollar även på filmen .. och så kom polly. Har sett den förut, men den är ju faktiskt riktigt bra! Men just nu är det reklam, som vanligt..

Första airbrush bilden!

Igår kväll och inatt gjorde jag mina första airbrush bilder. Laddade först ned några penslar och sedan satte jag igång, det var riktigt kul. Jag lägger ut den första bilden jag gjorde.. För att vara den första är jag ganska nöjd! Vad tycks? :)


8 november - 09

Nu sitter jag här och kollar igenom italienskan, men jag leker även med min cam. Specialleffekter som jag inte visste fanns! coolt.. haha. Imorgon har jag prov på italienskan, och jag är osäker på den!

Senare idag ska jag ut till mormor och morfar och fika lite. Det är ju som sagt Fars Dag!


HAHA!

6 november - 09

Idag hade jag foto i skolan, först lekte Lisa och jag lite i Photoshop, sedan fick vi jobba lite med ljussättning. När vi gjort det fick vi sluta! :) Lisa och jag gick ned på stan lite och sedan till bussen. När jag kom hem tittade mamma och jag på filmen The Accidental Husband. Den var faktiskt riktigt bra! :) Det var en romantisk komedi, och det är såna filmer jag tycker allra mest om.

Nu sitter jag och tittar på tv, tidigare var det Idol. Erik var grym idag, jag fick rysningar i hela kroppen! Sedan blev det Cirkus Möller och nu blir det utslagningen i Idol :)

5 november - 09

Nu sitter jag och tittar på Mammas pojkar, eller det är snarare reklam. Kollar även på lite mobiltelefoner, och nu har jag nog bestämt mig vad det blir för någon. Tro det eller ej, men det är en SONY ERICSSON! jag trodde aldrig jag skulle vilja köpa en sån :O

Efter Mammas pojkar blir det att basta lite, sedan blir det sängen! skönt.. Imorgon har jag foto i skolan och sedan ska jag nog träffa min söta lilla bäver?! :)5 november - 09

Mitt rum känns även idag som en igloo. Inte speciellt skönt, men men.. Idag hade vi först matte i skolan, det var riktigt chilledill, sedan hade vi den vanliga håltimmen. Lisa, Becca och jag gick en promenad till stan och där köpte Lisa först ett band till sin gitarr. Becca kollade på olika priset på Hemköp och sedan gick vi och satt oss på Engeln. Där köpte vi varsin macka (som fick bli dagens lunch), sedan köpte vi även "efterrätt". haha.

Det var riktigt skönt att sitta och ta det lugnt med brudarna, det enda negativa var nog att det var kallt där vi satt. Vi gick sedan tillbaka till skolan i världens snöoväder, haha. Företagsekonomin startade och efter det slutade vi, eller hade lektionen först. haha.

Mamma kom och hämtade mig vid skolan för vi hade bestämt att vi skulle åka till Telia och lämna in min mobil. Var skönt att få skjuts ned till stan, för jag orkade inte gå i snön igen. haha.

Fick prata med en jättetrevlig kille på Telia, jag berättade att batteriet är kasst och att telefonen bara kan låsa sig. Han ringde runt och hörde bästa alternativet för att jag skulle få köpa ett så billigt batteri som möjligt. MEN! Det finns inte att få tag på, det tycker faktiskt jag är ganska dåligt. Jag har haft min mobil i lite mer än ett år, och när jag köpte den var den helt ny. Nu går det inte ens att få tag på delar till den..

Min garanti har inte heller gått ut, så får se hur det blir. Tycker i alla fall man ska kunna få tag på delar. Okej iof, till slut fick han i alla fall tag på någon person på reservlagret, där fanns det batterier. Men då skulle jag få betala 450 kr för ett batteri. Då tycker jag det är lika bra att köpa en ny mobil! Det tyckte faktiskt han i affären också :)


Min sjukt goda macka!


Snygga Rebecca :)


4 november - 09

Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik, och fryser. Antingen är huset som en igloo eller så är det nå fel på mig!

Idag åkte jag till skolan, bussen gick som vanligt 07.35. Har aldrig någonsin varit så trött som idag, satt mig och var påväg att somna direkt. Men jag höll mig ända till skolan, stolt över det! När jag kom dit var engelskan inställd, och italienskan kunde göras hemma. Blev inte så speciellt glad när jag hörde det, jag kunde ha varit hemma och sovit! Jag gick i alla fall ned till busstationen själv, för Becca skulle till sin mormor och morfar, och Lisa skulle vara kvar och ha spanska.

Precis när jag gick började det snöa mer och mer och jag hade det rätt i ansiktet. Men det var första snön, och det var ju lite kul. Bättre än regn!

Jag somnade på bussen på vägen hem och jag måste tacka Lisa för att hon skrev sms till mig. För annars skulle jag sovit över och vaknat vid stationen. Så tack Lisa :) När jag kom hem la jag mig på soffan och tittade på film, fast missade slutet, för då sov jag. haha

Vaknade för ungefär 2 timmar sen!
Dagens låttips

Dagens låttips blir: Bill Medley & Jennifer Warnes - Time of my life
2 november - 09

Nu sitter jag här och tar det lugnt, tittade nyss på filmen Chasing Liberty. Den var faktiskt riktigt bra! Tycker du som jag om romantiska filmer med lyckligt slut, då måste nästan denna ses!

Idag hade vi Svenska, företagsekonomi, italienska och matte i skolan.. Riktigt sega lektioner lär jag säga! Sedan blir det inte bättre när man går i klassen. Från början tänkte jag, shit det här blir riktigt bra. Men nej, Det här är den absolut sämsta klass jag någonsin gått i! Dagarna är hemska och jag bara längtar hem..Idag var jag så himla glad när matten var slut, äntligen fick jag åka hem och ta det lugnt. Tyvärr var det vägarbete så kom hem 20 min senare än vad jag brukar. Så himla jobbigt! Men men, ska väl inte klaga antar jag..


1 november - 09

Idag åkte vi till pjantbo och där blev vi bjudna på potatis och köttfärsbiff, det var riktigt gott. Som efterätt hade mamma gjort en äppel/blåbär paj. Den var också riktigt god! När vi kom hem läste jag klart min bok Kallocain, den var inte riktigt min smak.

Nu sitter jag och tittat på filmen Aquamarine, den är faktiskt sådär. Men den duger!

Senare blir det gossip girl och ensam mamma söker :)

1 november - 09

Nu har vi hoppat över på november och det känns bara som att veckorna sprungit iväg nu på slutet! Men det kan gärna få gå ännu snabbare, så vi snart har jullov. Jullovet är v.51 så det är ändå inte så jätte lång tid kvar, skönt!

Snart ska jag ut och äta lunch i Pjantbo, blir bjuden av mormor och morfar. Det blir min frukost också! haha. Sedan efter jag ätit blir det att åka hem.


Igår tittade jag igenom massa kort, och då hittade jag detta på mig själv :)