31 oktober - 09

Nu sitter jag här och ska snart titta på körslaget, men tänkte att jag först kunde skriva ett inlägg här.

Min mobil har börjat strejka nu, så använder en lånad Sony Ericsson, och jag tycker verkligen inte om Ericsson. Men det är i alla fall bättre än ingen mobil alls! haha

Nej, nu blir det körslaget! ciao

29 oktober - 09

idag har åkte Lisa och jag upp till Ludvika för att käka lite sushi. Martin var även med oss och åt. Jag lär säga att det var det riktigt gott, mums! Har dock lite svårt för sjögräset, men vem vet.. Det kanske går i snart! Idag var det i alla fall tredje gången gillt, och det har blivit bättre för varje gång!

Nu håller jag på att plocka ihop lite på mitt rum, det behövs verkligen!

Ikväll ska jag nog titta på rosa bandet galan som sänds på 3:an. Men jag är ändå sugen på att se Mammas pojkar, det är faktiskt sjukt underhållande! :)




Färgning av håret?

Nu är det såhär, jag ska färga håret igen. För nu är det inte alls bra. Jag trivs hur bra som helst i blont, men ändå.. Brunt är så himla snyggt. Jag har hittat två färger, en blond och en brun. Kommentera vilken ni tror jag skulle passa bäst i! :)


den? eller..


den?

Linnea shoppar..














26 oktober - 09

Imorse åkte mamma och jag till Falun, till största delen för att jag skulle klippa mig. Jag klippte mig på Aquaroom och det var en som heter Lotta som klippte mig. Är faktiskt riktigt nöjd, fast det fortfarande är samma frisyr, fast kortare. Togs bort ganska mycket eftersom det var riktigt slitet! Skönt att ha ett fräscht hår igen!

När jag var klar gick mamma och jag på stan. Köpte en hel del grejer, tänkte att jag lägger upp bilder på allt i nästa inlägg. Måste fixa in korten från kameran, eller först måste jag ta korten. haha.

Vi åt en lunch på en kinarestaurang idag. Det var buffé och det var faktiskt helt okej. Vårrullarna i alla fall! haha.

När vi var klara i Falun åkte vi till Borlänge och där gick vi lite på Kupolen och sedan Ö&B.

Har i alla fall haft en helmysig dag, och nu känner jag mig trött! :)


HAHA, ursäkta bilden, men här är det nyklippt! kanske inte ser ut att vara så stor skillnad. Men tro mig, det är verkligen det!


25 oktober - 09

Idag har varit en lugn dag, jag känner mig inte riktigt fit for fight! Jag är ledsen att uppdateringen varit kass, men det får ni stå ut med. Ska försöka skärpa mig!

Imorgon kommer den också vara kass, för då är jag inte hemma. Drar till Falun och klipper mig lite, något tips på hur? :)

24 oktober - 09

Idag har jag letat efter min nyckel, men hittar den fortfarande inte! Jobbigt.. Sedan har jag bastat, duschat, gjort ansiktmask och sen inte så mycket mer faktiskt. Det har varit en lugn dag! Snart blir det körslaget :)


23 oktober - 09

Har precis upptäckt att jag inte klarar mig utan bloggen. Känns så himla skönt att få skriva av sig lite varje dag. Idag hade jag redovisning på fotograferingen, det gick bra. Fast det var faktiskt inte speciellt seriöst, och mer än hälften var ju "sjuka". Sedan drog Lisa och jag hem, tyvärr var det gubbovägen som bussen gick. Men vi hade väldigt kul, fast det är en dryg väg!

När jag kom hem tittade jag på filmen "Låt den rätte komma in". Det är en svensk film, och den var faktiskt helt okej. Men jag trodde helt klart den skulle vara bättre efter alla recensioner den fått.

Nu sitter jag och tittar på Idol, och idag är det rocktema. Får se hur detta blir! :)


haha! jag bjuder!

22 oktober - 09

Idag har jag hunnit med att basta, även kollat på lyxfällan. Nu ska jag sova. Godnatt!

Förlåt för inlägget, men jag ger nog upp bloggen på en oviss tid.. Klarar inte av att koncentrera mig på den då det finns annat att koncentrera sig på.


22 oktober - 09

Nu har jag precis blivit klar med mitt arbete om Nigel Barker. Det känns riktigt bra faktiskt, inte arbetet men att vara klar! Imorgon är det redovisning och direkt efter det tar jag ett efterlängtat höstlov.

Idag hade jag matte och företagsekonomi i skolan, men slutade ändå 14.00. Hade en grymt lång håltimme, men jag ska inte klaga.


21 oktober - 09

Nu har jag skrivit klart faktadelen om min fotograf. Först skrev jag och blev jättenöjd med den, men sedan blev det något fel på word. Allt jag hade gjort försvann och gick inte att få tillbaka. Det var alltså bara att starta om igen, och nu har jag precis blivit klar. Känns som att det är sämre än vad det var från början! Nu blir det massa företagsekonomi!


21 oktober - 09

Jag måste be om ursäkt för att jag inte skrev något inlägg efter  hockeyn igår. Men jag mådde inte alls bra, så la mig direkt.. Hockeyn var ändå inget att skriva om, det blev storstryk mot Falun! Kallt var det också! haha. Så tidigt som jag somna igår har jag inte gjort på riktigt länge, men det var skönt!

Idag i skolan hade jag engelska, och det var chill för en gångs skull. Sedan gjorde Becca och jag italienskan, t.ex sänka skepp. Lärorikt? Nej. Kul? Ja. haha

Nu ska jag skriva klart om fotografen, så jag får den skiten gjord ;) höhö.



20 oktober - 09

Nu sitter jag inne vid den feta datorn för orkade verkligen inte starta min. haha. Har precis gjort lite engelska, men var tvungen att ta en liten paus, för orkar inte sitta hela tiden.

Senare idag blir det hockey och jag ska försöka sova direkt jag kommer hem från den. Idag i skolan var jag halvt sovande. Har aldrig någonsin varit så trött i just skolan.. knepigt.  Har tittat igenom lite bilder på denna dator och hittade några roliga. Eller roliga vet jag inte men..


Ibland saknar jag min raka lugg!


Nu ska jag snart bli blondie igen, saknar det!


19 oktober - 09

Engelskan är CHECK! Nu sitter jag och äter digestive med brieost. Riktigt gott lär jag säga! Snart ska jag ge mig på företagsekonomin. Men måste först ta en liten paus..


19 oktober - 09

Nu sitter jag hemma i soffan och tar det lugnt. Fick gå hem tidigare idag, men då måste jag jobba med matte hemma. Så fine för mig! Skulle egentligen sluta 16.00, men företagsekonomin och italienskan var inställda. Det enda jag gjort idag var att titta klart på filmen Blade Runner och sedan har jag även haft klassråd.

Nu ska jag göra klart företagsekonomin, sedan blir det engelska, matte och kanske italienska. Ska vara mer duktig än va jag va igår! :D För då var jag inge duktig alls.. haha.


Ett stort frågetecken..

Jag förstår ingenting, 17 år och sen blir det såhär? :(


Gossip girl eller Top model?

Nu har jag funderat hela dagen och har precis bestämt mig för att min tv idag ska visa Gossip Girl. Missar man ett program där är man helt borta sen, men Top Model kan man missa utan några problem!

Min dag idag skulle bestå av plugg, men nej. Jag har verkligen inte orkat, istället har mamma och jag tittat på film. Brudens bäste man! Hur bra som helst :) Har även tittat lite på hockey. Men orkade inte det heller!


18 oktober - 09

Nu sitter jag här och ska precis börja skriva lite på ett arbete om en fotograf. Jag har valt att skriva om Nigel Barker. På fredag har jag redovisning på arbetet, så får hoppas det blir bra!

Jag somnade ungefär klockan 1.30 inatt, faktiskt ganska stolt över mig själv. Helt ensam i huset, mörkt ute, men ändå lyckades jag somna. Duktig tjej! Grejen är den, jag är SJUKT mörkrädd!

Nej nu ska jag skriva lite på fotografen och sedan ska jag försöka hinna göra lite italienska och företagsekonomi. Jippi? Nej inte precis.


nigel barker

17 oktober - 09

Lisa åkte precis hem och nu sitter jag här i min ensamhet. Mamma och pappa är på fest och David är i Beligen. Jag har i alla fall haft en jätte trevlig kväll med Lisa. Vi tittade först på My sassy girl, och ja.. Den filmen var riktigt seg! Sedan gick vi och blandade en dipp och skar upp morötts- och gurkstavar som vi kunde doppa. Jag lyckades skära mig i fingret och det bara rann blod!Det var egentligen mer som ett hugg än att bara skära sig. Morötterna var hårda så därför skulle jag ta i lite. Dock hoppa moroten iväg och mitt finger var där istället. Men jag är inte bitter!

Vi har även tittat på körslaget, sjungit karaoke, spelat gitarr och tittat på en film från Gran Canaria. Tack bruden för en underbar kväll! :) <3


17 oktober - 09

Har precis kommit hem från en biltur med mamma. Vi åkte t.ex. ut och sa hej till mormor och morfar, och Curry var galen! haha. Nu sitter jag här och snackar lite med Lisa på msn och Cissi på sms.

Idag får jag se vad som händer, kanske träffa Lisa? :) Jag hoppas verkligen!


17 oktober - 09

Nu gör jag ingenting, TRIST! Men ryggen säger ifrån så fort jag rör mig :( Så himla jobbigt! Idag åkte Camilla ut ur Idol, jag hade faktiskt hoppats på Tove. Men nu blev det som  det blev.

Imorgon eller på söndag vet jag inte alls vad som händer. Vad ska alla göra? :)

16 oktober - 09

Nu sitter jag här och tuggar tuggummi, mums! Dock får jag ont i huvudet av det, men ska snart spotta ur! haha. Idag har jag haft foto i skolan, det var faktiskt kul. Först tog Lisa och jag det lite lugnt och kul hade vi! hahah. Sedan efter lunchen fick vi gå in i mörkerrummet och framkalla foton. Nu vill jag ha ett eget mörkerrum hemma!! :) Sedan fick vi dra hem men vi fick först på stan lite, Lisa köpte en ram. haha.

Idag ska jag städa rummet, måla naglarna och kolla idol! :)


Känsliga tittare varnas! hahah

15 oktober - 09

Nu sitter jag här i sängen och fryser .. Orkar inte gå och dra på mer värme på elementet. Känner mig helt slut, det måste bero på företagsekonomin. Fick föresten asgod mat i skolan idag, tacobuffé och fruktbuffé! :) Nyss kände jag att jag skulle kunna skriva ett lång inlägg nu, men nej.. Min inspiration försvann precis :O Men jag skriver senare!


14 oktober - 09

Nu har jag precis bastat och nu kollar kollar jag på fotboll. Men det är kört! Så det känns ganska onödigt att titta faktiskt.. Idag har jag gjort chokladbollar! Blev riktigt gott, men fick ont i magen.. haha. Har även tittat på film med pappa, Brudens bäste man. Faktiskt en riktigt bra film!

14 oktober - 09

Har precis tittat klart på Systrar i jeans, den andra sommaren. Jag tycker att den var lika bra som första filmen! Kan säga att det verkligen är en film i min smak :)

Idag hade jag engelska och italienska i skolan, så slutade 11.45. Men jag vet ändå inte om jag ska skratta eller gråta. Finns några ämnen jag inte tycker om, och  språk är det absolut värsta! Men men, det är bara att kämpa på ..

Nu hade jag tänkt att jag ska ge mig på den OMÖJLIGA uppgiften på företagsekonomin. Hur ska det gå? Jag ska i alla fall göra en likviditetsbudget.. haha.

Är även ett sugen på chokladbollar, men orkar inte göra för man blir så sjukt kladdig om händerna.. :(

Nu ska jag inte klaga mer :D


Vaccinering mot svininfluensa?

Jag är så himla fundersam på det här med att vaccinera mig mot svininfluensan. Vaccinet har nu blivit godkänt och börjat ges till riskpersoner. Det ingen egentligen vet är hur vi kommer reagera på sprutan. Att spruta kvicksilver rätt in i blodet kan väl inte vara bra alls? Fast det har blivit godkänt så vet vi inte vad som kommer hända efter man tagit sprutan, kan man bli ännu sjukare? Kan man bli förlamad? Vad kan hända? Jag har sjukt många frågor som jag skulle vilja ha svar på, som jag tyvärr är ganska omöjligt..

Men sen om man nu skulle hoppa över vaccineringen, och skulle ha oturen att bli smittad. Vad skulle man göra då? Gå där och ha dåligt samvete över att man inte tog vaccinet. Frågan är ju, hur säkert är det att man inte blir smittad? Det kan faktiskt ingen veta ännu, eftersom det varit så kort provtid.

Som ni kanske förstår är jag emot att göra en vaccination. Det handlar endast om mig själv, jag vill nog inte göra det. Men jag tycker bara att alla ska tänka igenom det en gång extra ..

Vad tycker ni och kommer ni vaccinera er mot denna influensa?

13 oktober - 09

Nu sitter jag här och halvsover, är verkligen hur trött som helst. Måste göra mina glosor i italienskan och även engelska läxan.. Men jag har ingen motivation till att börja, så jag tar det lite lugnt. haha. Kollar på lite mobiler, måste köpa mig en ny. Det är synd, när jag väl är nöjd med en mobil så har den slutat tillverkats och inte ens ett batteri går att få tag på.. Måste alltså köpa en helt ny. Det är ju kul det också, men rädd att jag inte ska tycka om den. Har ni något tips på en bra mobil som högst får kosta 3500, orkar inte lägga mer pengar på en mobil, eftersom mina ändå alltid lyckas gå sönder. Jag har hittat några mobiler som jag lägger ut här, så vet ni om någon är bra av dem får ni gärna säga till! :) Men vet ni någon annan bra så är det bara att säga, jag är inte farlig (a)


Samsung Touchwiz F480


Nokia 5530 XpressMusic


Samsung B3310


Nokia 6600i slide


12 oktober - 09

Nu har jag precit kommit hem från skolan, ja jag menar det. Stannade kvar på öppet hus som niorna skulle kolla på. Dock var det typ inga alls där, men hörde att berga fått reda på det idag. Lisa och jag tittade igenom företagsekonomin och sedan ... åt vi mackor. hahaha. Så himla goda!

Känner mig trött, men nu ska jag försöka få i mig en tacos. Dock är jag inte speciellt hungrig efter alla mackor :) haha


11 oktober - 09

Nu sitter jag och tittar på någon film som visas på 3:an. Evan den allsmäktige heter den, och jag har sett den flera gånger. Men kommer inte riktigt ihåg hur den var..

Tidigare idag var pappa och jag till Fagersta och kikade på hockey. Fagersta-Smedjebacken och matchen slutade 3-4. När vi skulle gå ut från ishallen hade himmelen öppnat sig och det blev att springa till bilen.

Snabbt hem sedan för att se slutet på Top Model! Fick samtidigt ett icke glädjande sms från Becca, nästa vecka börjar Gossip Girl. På söndagar 19.00, och det är precis samtidigt som Top Model, hur ska detta gå?


Värmande för händerna..

Tänkte ge er ett litet tips om ni som jag fryser väldigt mycket om händerna.. Det är en "grej" (vet inte riktigt vad det heter). Den innehåller en vätska och sedan ligger det en metallplatta i, när man trycker på metallplattan sker en kemisk reaktion så vätskan blir varm, stelnar och blir vit.

Just den här hjärtformade har jag köpt här.


11 oktober - 09

Inatt somnade jag klockan 04.00, eller ska jag kanske säga imorse? Ska snart göra iordning lite frukost, men det gäller att ta första steget ur soffan. haha. Mamma och pappa skjutsar nu David, Erik och någon annan till Skavsta flygplats. De ska vara i Belgien i 20 dagar och jobba.. Kommer bli ganska tomt här hemma, men det är så det kan vara.

11 oktober - 09

Blev aldrig något mer inlägg igår, för Becca kom hit. Först fotade vi och sedan tittade vi på fotboll. SVERIGE SUGER! Nu orkar jag inte skriva mer, men bjuder på någon bild från idag. Becca fotade och jag har gjort om i Photoshop :)






10 oktober - 09

Nu har jag precis fixat fransk manikyr på ena handen. Eller jag har fixat på naglarna, fast bara en hand. haha. Snart ska jag och pappsen ut och köra lite. Det ska bli riktigt kul, nu var det ett tag sen! Skriver när jag kommer hem.


10 oktober - 09

Sitter just nu och lyssnar på lite musik. Min mage strejkar, eller jag mår illa.. Igår var vi hos Jenny(syster) och Fredrik, för Jenny fyllde 28 år. Vi fick massvis med fika där och sedan lite annat som inte va fikabröd. Vi var där i några timmar men sedan åkte David och jag på en biltur. Sist men inte minst åkte vi förbi nere vid Jenny och Fredrik igen för att hämta mamma och pappa. Vi åkte direkt hem sen, när de väl hade hoppat in i bilen! Sedan blev det Idol på tv och helt enkelt massa mys på soffan med tända ljus :)


Såhär ser jag ut nu.. pigg och fräsch! hahahaah

Cerazette minipiller?

Är det någon här ute som äter Cerazette eller har ätit det? Isåfall vilka biverkningar hade/har ni? Ni kanske hade turen att inte få någon biverkning alls.


9 oktober - 09

Just nu sitter jag i sängen och tar det lugnt. Har skrivit lite meddelanden till lärare så tänkte att jag kunde skriva ett inlägg här också. Idag vaknade jag med en sprängande huvudvärk så blev hemma. FÖRLÅT LISA! Ikväll blir det nog kalas hos syster om jag orkar, får se hur jag mår då..

Linnea shoppar..

Från och med nu har jag gjort en ny kategori, "Linnea shoppar". Som det hörs på namnet lägger jag alltså in bilder från när jag har shoppat!








Köpte mig ett par skor på barnavdelningen.. haha


8 oktober - 09

Idag drog jag till skolan för att göra ett matteprov, det kändes ganska bra! Sedan sprang jag ned till bussen, men fick tydligen inte hoppa på den.. Så stannade kvar på stan, illamående kom, så fick springa in på apoteket och köpa tabletter och sedan sprang jag in på hemköp och köpte en ramlösa. GOTT! Sedan kom Becca och räddade mig, tack! :D haha.

Mamma och jag drog till Borlänge nästan direkt jag kom hem, eller först åt jag lite mat. Men det tog ingen lång tid.. Vi gick först på kupolen och jag hittade lite smått och gott, lägger in grejerna på bild. Sedan åkte vi på lite affärer som låg på andra ställen än kupolen. haha.

När vi kom hem igen så åkte David och jag ut och åkte på en liten biltur. För han tog ju faktiskt sitt körkort idag! GRATTIS! Vi åkte ut till mormor och morfar för David skulle berätta att han fixade uppkörningen. Vi hade sån tur att mormor hade nybakade bullar, så vi fick lite fika! :)

Nu har jag precis tryckt i mig lite tacos och hade faktiskt tänkt att titta på film nu! :)


Hockey ..

Har nyss kommit hem från hockeyn, Smb vann med 12-0 över KVARNSVEDEN! Fett kul att hockeyn kommit igång igen.. Var med Cissi och Becca på matchen och det va kul att träffas! Det blev en kall promenad hem efter och nu sitter jag här med en kopp te. Mums! Nu är det dags att sova och imorgon är det matteprov, sedan slutar jag för dagen. SKÖNT! haha


Skönt med vinterjacka! :D


7 oktober - 09

Jag kom hem från skolan för en stund sen och det har varit en lugn dag! Började med engelska, sedan italienska och sedan slutade klassen 11.45.. MEN, Lisa och jag är med i matrådet så vi var tvungna att vänta till 14.30. Under den tiden gjorde vi företagsekonomin och lite matte. Skönt att ha det gjort! Matrådet var lite segt, men jag ska inte klaga.

Nu ska jag ta det lite lugnt och sedan blir det hockey ikväll. Trevligt tycker jag!


6 oktober - 09

Nu sitter jag här på golvet i mitt rum, kom hem för ett litet tag sedan. Lisa och jag har varit i Ludvika och gått lysmasken. Som vanligt bjöd vädergudarna på regn! Trist! Under kvällen fick vi se dans och lite smått och gott som fanns efter vägen! Vi gick sist och tittade på våra bilder som var i ett bildspel på magasinet. Det var lite jobbigt att kolla, men fick stå ut. haha. Sedan ringde jag mamma för att vi skulle få skjuts hem, hon sa att pappa och hon hade första parkett på bildspelet och jag blev hur chockad som helst, för Lisa och jag stod längst fram. Sedan kollade vi bak och där stod de precis bakom oss med bilen! haha, lite kul ;)

Idag blev det en lång dag i skolan, engelska, idrott, företagsekonomi och Layout. På idrotten spelade vi brännboll, och idag hade jag tur. Träffade typ varje gång och kom långt. Duktig Linnea! Sedan när vi slutade på layouten tog vi bussen hem och jag började direkt göra engelska läxan, lärde mig 20 ord som vi skulle! Så nu är jag stolt. Har haft svårt att lära in glosor nu på senaste tiden, vet inte riktigt varför.. Läraren tog ut mig och pratade förra gången för jag hade skrivit att jag inte kan koncentrera mig lika bra längre. Då gav hon mig tips på hur jag kan göra med läxförhören så jag ska komma ihåg, och det är jätte smart för det kändes direkt mycket bättre!

När det var klart var klockan 18.20 och jag fick inte tag på Lisa. Bussen gick 18.55 och jag hade inte ätit eller klätt på mig varma kläder. Så fick lite halv panik, men sedan hörde hon av sig. Då blev jag lugn igen! haha


6 oktober - 09

Nu fick jag lite tid över så då tänkte jag att jag kan gå in här och skriva lite. Har precis käkat lyxfrukost, smörgåstårta! mums. Tycker att jag har hunnit med ganska mycket på en halvtimme, jag har klätt på mig, sminkat mig, gått upp på vinden och tagit ned vinterjackan, ätit frukost, skickat träningsdagboken.. Så lite stolt är jag. haha. Men som sagt, idag åker vinterjackan på, det är -2,7 grader ute och jag vill inte frysa. Hörde även att det kanske kommer lite snö idag, skulle vara trist!

Nej nu måste jag gå och fixa fram skor och sådant. För jag vill ju inte missa bussen!


5 oktober - 09

Nu sitter jag och tittar på Svenska Hollywood fruar och  kollar igenom engelskan om tatueringar. Intressant? Nja, inte precis.. Just nu vill jag ut och köra, jag har blivit fett beroende! Det är så himla kul. Men jag kom på att imorgon hinner jag inte för då ska jag till Ludvika och gå lysmasken med Lisa. Slutar 16.00 i skolan, och sen ska jag hem och göra lite engelska och sen åka tillbaka till Ludvika igen.

På onsdag kanske jag hinner köra lite innan jag ska kolla på hockey, får hoppas på det i alla fall..


Träningsdagbok, CHECK!

Nu är jag faktiskt stolt över mig själv, jag har gjort klart min träningsdagbok. Den blev faktiskt ganska skaplig! Eller okej, jag är nöjd på riktigt. Har faktiskt gjort den i flera timmar och blev klar precis nu. Precis så jag hinner se Svenska Hollywood fruar. haha.

Måste bara läsa igenom engelskan när det är reklam och sedan är jag klar med plugget för idag.


Så här mycket blev det..


5 oktober - 09

Nu sitter jag här och kollar igenom uppgiften om att skriva en träningsdagbok. Vet inte hur jag ska lyckas, men måste göra den idag.. Kämpa kämpa kämpa. Dock hade jag ju tänkt att skriva den igår, men orkade verkligen inte!

Idag blev vi bjudna på kanelbullar i skolan och jag åt 3 st! hahaha. Nu har jag ont i magen, sjukt ont.. Men men, man får skylla sig själv. Jag är inte van att äta fikabröd.

Ska göra den där jäkla träningsdagboken nu, önska mig lycka till!



Kanelbullens dag..

Idag åkte pappa och jag ut och körde lite. Det gick faktiskt riktigt bra, och jag tycker det är hur kul som helst! Vi åkte hem och då hade mamma kommit hem. Hon sov i Söderbärke inatt.. Jag frågade henne direkt om vi hade några kanelbullar hemma, och hon hade köpt det igår. Jag var nästan orolig att jag inte skulle få en bulle på Kanelbullens dag! haha. När jag ätit bulle så övertalade jag mamma att hon skulle med mig ut och köra lite. Det gjorde hon så klart, och det gick lika bra då. Blir att känna sig så himla glad efter, nu har jag börjat lära mig med kopplingen och gasen. Hoppas någon är hemma imorgon så jag får köra lite då också.

Snart börjar top model och det känns verkligen som en evighet sen sist. Men det är ju faktiskt bara en vecka.. Sedan blir det Ensam mamma söker och jag ska fixa så bastun är varm tills det är slut klockan 21.00. När jag bastat blir det troligen sängen direkt efter..




4 oktober - 09

Nu sitter jag här med alla mina läxor. Blir så jäkla trött på det, men kommer kännas extremt skönt när allt är klart. Imorgon har jag muntlig redovisning på svenskan om antiken, på torsdag har jag matteprov och sedan är det bara en massa småläxor. Får se när jag kommer igång, om jag nu gör det idag. haha. Ska nog i alla fall ut och köra lite senare och sedan blir det top model och ensam mamma söker ikväll :)

Godnatt!

Nu tackar jag för mig och säger godnatt! Bjuder på en tandborstsbild :)


Läxor i massor..

Idag slog det mig hur mycket läxa jag har just nu. Har inte en enda bok kvar i skåpet utan alla är hemma.. Men på något sätt känns det ganska okej ändå. Det beror på att jag har så himla mycket att se fram emot nu. I devember har jag två konserter att se fram emot, och även jullov. Sedan i januari åker jag till Teneriffa, så himla härligt!


Hit ska jag


Dagens syssla..

Som ni vet så har ju jag städat hela dagen och jag kan säga att så här fint som jag har det nu på mitt rum har jag aldrig haft det någon gång. Imorse kände jag verkligen att shit, nu måste jag städa rummet, för kunde knappt gå på golvet här utan att trampa på något. Jag har tagit kort under dagen, så det syns förbättringar!


Nästan en före-bild. Dock hade jag redan plockat undan massa grejer här, min soffa syns på det  här kortet. Men det gjorde den verkligen inte när jag började. Mattan syntes inte heller.








Nu syns min soffa :D


Golvet syns


Ordning och reda, för en gångs skull


Golvet och mattan syns, tralalala


Ni kanske undrar varför jag lägger in så här tråkiga och onödiga bilder? Men jag är bara så stolt över mig själv, eftersom jag nästan aldrig städar!


Gårdagens köp..

Här kommer gårdagens köp, bättre sent än aldrig..


2 par jeansshorts


1 par vita shorts


Nageldekorationer


Svarta vantar


Behöver massa filmtips!

Nu håller jag på att ladda ner filmer från Lovefilm.se. Hittade mitt presentkort därifrån, så tipsa nu om bra filmer :) Helst komedier och kärleksfilmer! Men vet ni någon annan jättebra, så säg även den, även om den skulle ha en annan genre :)


Höststädning..

Egentligen städar jag mitt rum just nu, men hittade ett papper från pliktverket och sista dagen var idag att besvara frågorna. Så jag var tvungen att ta en liten paus och jag tänkte att när jag ändå sitter vid datorn kan jag skriva ett inlägg här. Jag skrev igår om att jag inte kunde lägga in bilderna på grejerna jag köpt för att sladden var helt borta. Idag när jag öppnade kameraväskan så låg sladden där så fint. Haha, kunde verkligen inte hålla mig från skratt då. För FÖRSTA gången jag har varit duktig och inte slängt sladden på golvet, så glömmer jag ändå bort det. Det är så himla typiskt mig!

Bilder kommer alltså senare ikväll för nu ska jag städa städa städa.


2 oktober - 09

Nu sitter jag här i vardagsrummet med pappa, han kollar på hockey. Tänkte att jag skulle vara lite social, så satt mig med datorn här. haha. Idag gick Lisa och jag på stan lite och jag köpte mig ett par vantar och stickers till naglarna. Sedan drog vi hem, och nästan direkt åkte mamma och jag tillbaka till Ludvika och jag köpte 3 par shorts. När vi kom hem (efter typ 20 min) så åkte vi och fixade Lisas och min Backstreet Boys biljett! Direkt efter åkte vi ut till mormor och morfar för mamma skulle skjutsa dem till en fest. Alltså fick vi ta Curry och mamma och jag gick ut och gick med honom direkt när vi kom hem.

Sedan har jag ätit på Sibylla och inte alls mycker mer. Mamma skulle hälla i Ahlgrens bilar i en skål och råkade tappa en bil på golvet, Curry var där blixtsnabbt och åt upp den. Dock fastnade den i hans tand så han fick inte bort den, hahaha. Så går det när man är glupsk!

Ikväll blir det Idol :)


Bjuder på en random bild, hade tänkt lägga in dagens köp. Men har tappat bort sladden till kameran.. igen

Fotografering i skolan..

Nu sitter jag här i skolan och inte gör någonting. Lisa och jag har fotat med en analog kamera och vi får hoppas det blev någon bra bild! Fick ju hjälp av någon kille som ville visa magen! haha. Med mig på samma kort, och han erbjöd mig t.o.m en kram för att jag skulle vara med, men nej. Jag tackade nej. haha

Har precis fixat över bilderna som ska vara med på lysmasken så nu har jag ingenting att göra till klockan 13.00. Eller jag kan skriva något om Nigel Barker, men känner att jag inte orkar det just nu. Hoppas vi får sluta tidigare idag!

Snart skola..

Idag är det första gången jag hinner skriva något här innan skolan. Vet inte vad som hänt med mig men jag vaknar 5.43 varje morgon! Men idag gick jag upp 6.15. Så himla skönt att bara ligga kvar där när det är sådär underbart varmt. När man sedan kliver upp håller man på att frysa ihjäl.

Sitter just nu och väntar på bussen som kommer ungefär 7.35 här uppe vid mig. Men jag brukar gå exakt 7.28, då vet jag att jag hinner. Men skulle jag missa (som jag faktiskt aldrig gjort) så är det bara att gå ner till Shell och hoppa på en buss där istället.

Idag har jag som sagt bara fotografering på schemat. Har skickat in bilderna som jag ska ha med på bildspelet på Lysmasken. Vet faktiskt inte om vi ska lägga någon tid på det idag. Vet  att vi i allafall ska fota med analoga kameror och sedan framkalla bilderna. Jag vill börja fota med bara digitalkamera nu, för det känns roligare på något sätt. Det är klart, det är faktiskt kul att få vara inne i mörkerrummet och bygga upp sina egna foton. Men ändå, jag är mer för digitalt!

Får se när jag slutar idag, har faktiskt ingen aning. Vi slutar olika tid varje fredag.. När jag kommer hem måste jag städa rummet, för nu är det inte alls fint. Sedan kommer Curry hit, och vi vara hundvakt. Men ikväll ska vi gå hem med han, så han inte behöver sova här. För jag vill inte att det ska bli som förra gången han skulle sova här, då spydde han.. Kul! haha.


Lite trött ser man ju faktiskt ut att vara.. haha

1 oktober - 09

Just nu kollar jag på Idol, och drar lite i håret. haha. Tidigare har jag bastat och även kollat Idol när de sjöng. Har inte uppdaterat så mycket idag och det beror på att jag somnade på soffan! haha.

1 oktober - 09

Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik, tänk vad tråkigt livet skulle vara utan det! Kom hem för ungefär 40 minuter sedan. Idag började vi med matte i skolan, sedan hade vi prov på företagsekonomin. Det kändes faktiskt riktigt bra, var bara en fråga jag inte kunde. När det var klart gick Becca, Emilia och jag och satt oss utanför klassrummet där vi skulle fotograferas. Vi hade turen att fotografen öppnade dörren direkt och sedan fick vi förtur på att ta enskilda kort. Härligt! Dock blev det nog inte alls bra, inte klassfotot heller.. haha. Var glad att jag  klarade av att stå på bänken utan att ramla. haha

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men ikväll blir det IDOL! :D