Dagens låttips

Dagens låttips blir: Mariah Carey - I want to know what love is

Jag har alltid älskat den här låten, men det är något speciellt med den när Mariah Carey sjunger..


30 september - 09

Sitter just nu och tittar på 2 1/2 men för första gången i mitt liv. Det är faktiskt ganska okej, men snart blir det Idol. När jag tittat klart på det så ska jag basta och sedan blir det tidigt för mig. Idag åkte jag med mamma till Ludvika, eller vi hämtade David från skolan så han fick köra hem. Sedan åkte vi runt runt i hela Ludvika. haha. När jag kom hem läste jag lite företagsekonomi, och nu har jag nyss ätit.


30 september - 09

Nu sitter jag och tittar på Disney Channel, har inte så mycket annat att göra. För vet ni, jag har blivit sjuk..igen. Skönt att vara hemma idag alltså, hoppas det går över lite tills imorgon! Snart ska jag läsa lite företagsekonomi och sedan får jag se vad som händer. Chill på soffan antar jag ..

Imorgon blir det prov på företagsekonomin och sedan skolfotografering.


Backstreet Boys!!

Nu är biljetterna bokade för Lisa och mig. Backstreet Boys på Hovet den 4 december!!! :D Är verkligen en glad tjej nu!



29 september - 09

Tittade nyss på Idol och nu kollar jag på Dr House. Han är så himla cool, så det finns inte. haha. Funderar om jag snart ska läsa lite företagsekonomi, har prov på torsdag. Imorgon kan jag också läsa, för då är jag ledig från skolan! Hur härligt som heslt, sova sova sova..


haha

29 september - 09

Nu sitter jag här i min säng och kollar runt lite bara. Har fakiskt precis kommit hem, pappa och jag var ute och körde. Jag är ganska stolt nu för jag fick inget motorstopp. Det gick bra allt det andra också!

Jag väntar på att klockan ska ticka iväg till 20.00 nu, för då taggar vi Idol!

28 september - 09

Kollar på Svenska Hollywood fruar, men just nu är det reklam. Innan det började var jag ute och körde lite bil, för första gången. Gick varken bra eller dåligt :) haha. Det kändes coolt på något sätt!


Foto stuff..

Jag skulle göra allt för att få dessa grejer! En dröm skulle verkligen gå i uppfyllelse..




28 september - 09

Idag åkte jag med upp till Grängesberg för David skulle köra halkbana. Hade flottigt hår och var osminkad, men som sagt, det var i Grängesberg. Finns knappt folk där, så kände att jag kunde åka helt ofixad. haha. Mamma och jag åkte i alla fall till Ica och där fick jag en dricka och en kexchoklad. Det var tur att jag hade det, för sedan satt vi och tittade när David och två andra körde. Det var underhållande, men tog lång tid.

Nu har jag precis skalat potatis till en potatisgratäng. Som vanligt lyckades jag skära mig i fingret. Om ni inte tror mig kan ni använda Becca som vittne. haha. Kan ju berätta vad jag menar..

Jag har alltid varit en träslöjdstjej, tycker absolut inte om att sy. Men i alla fall, jag hade en träslöjdslektion och vi satt och fixade mönster på våra lådor. Jag tänkte inte efter och tryckte till på fingret, fick ett litet hack och det började blöda. Tänkte inte mer på det, utan satt på ett plåster. Jag fortsatte och helt plötsligt gjorde jag precis likadant igen på samma finger, fast ovanför plåstret. Så jag fick helt enkelt sätta på ett till.
När jag kom hem samma dag skulle jag göra en fruktsallad och då skar jag mig i ett annat finger. haha.

Föresten, nu har jag skrivit 300 inlägg här i bloggen, och fler ska det bli! :)


28 september - 09

Nu ligger jag här i min säng med en igentäppt näsa. Börjar bli förkyld igen, himla jobbigt! Idag får jag se vad som händer, ute är det i alla fall jätte fint väder. Kanske går ut och fotar eller något! Nej, nu ska jag gå upp och äta lite frukost och sedan ta en dusch!


Bjuder på en bild från i förrgår!

Nelly.com

Jag sitter just nu och dricker en kopp te med polkagris smak. MUMS! Har även kollat igenom kläderna på nelly.com. Har gjort några kollage till olika kategorier, så som klänningar och leggings. Lägger in dessa här nu, så får ni se vad jag fastnat för! :)









Jag skulle göra allt för att fylla min garderob med dessa kläder!


Linnea hissar- och dissar..

Soliga höstdagar - Det är så himla fint och mysigt när solen lyser på alla färgglada löv.

Mobiltelefoner - Vad skulle vi vara utan dessa? Jag skulle i alla fall inte klara mig!





Anonyma kommentarer - Jag tycker bara det är så himla patetiskt att sitta och klaga på mig och sedan inte våga stå för det. Jag vågar i alla fall stå för vilken jag är, och det är något som ni anonyma inte vågar.

Skolfotografering - Usch, tycker verkligen inte om det. Man får beslutsångest när det gäller kläderna och blundar man på kortet kan man inte heller göra något åt det..


Stor åldersskillnad i ett förhållande?

Nu tänkte jag att jag ska dra igång en liten snackis här. Ämnet är "Åldersskillnad i ett förhållande".

Det har blivit större och större ålderskillnader i förhållanden nu. Ett bra exempel är väl att titta på många kändispar. För det mesta är mannen mer än 10 år äldre än kvinnan, men finns även där kvinnan är äldre. Jag tycker inte det är något konstigt med det, tycker det är helt normalt. Eller okej, det beror också på lite.. 

Om en 14 åring har ett förhållande med en 24 åring, då tycker jag inte det är okej. Men när man blir äldre och har ungefär samma levnadssätt, då ser jag inga problem med ett förhållande som har stor åldersskillnad.  

Jag kommer ihåg en mening ifrån Tsatziki filmen och det är:
"När hjärtat säger till, då får huvudet säga vad det vill"

Det där tycker jag verkligen stämmer, man kan inte rå för om man nu skulle bli intresserad av en mycket äldre/yngre människa.

Så nu vill jag veta, vad tycker ni om stor ålderskillnad i förhållanden? :)


Panta burkar med pappa..

Nu ska jag snart åka med pappa till Ica och panta burkar och flaskor. Det är verkligen något av det värsta jag vet, och David slipper alltid åka med! Jag blir tokig! Men jag ska vara snäll och följa med som vanligt, dock tänker jag bara sätta mig på stolen idag och kolla när pappa pantar. Tidigare har han bara satt sig, så idag kan jag ge igen lite. höhö.


Läser olika bloggar och dricker te..

Sitter just nu och läser olika bloggar och dricker en stor kopp te. Så klart med smak av polkagris! Känner att jag behöver någon mer blogg att läsa, så nu kan ni gärna få tipsa mig om bra bloggar. Ni kan så klart säga er egen men även bloggar ni läser :)

Bubbleroom..



Får inte in denna reklamannons på bloggen just nu, så länge får den komma i ett inlägg!

27 september - 09

Ligger just nu i sängen med datorn framför mig, mysigt! Håller på att försöka få in lite reklam på sidan av bloggen, det är verkligen pilligt. Hela min design blir konstig nu, men det får ni tåla ett tag!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, det visar sig. Kanske ska göra klart mina garderober och sedan göra en riktig höststädning på rummet. Skulle vara skönt om jag kan få det gjort..


Rensning av garderoberna..

Just nu håller jag på att rensa alla mina tre garderober. Så himla onödigt att ha massa grejer som man inte ens använder. Tänkte faktiskt rensa bland mina skor också, och sedan kanske lägga in lite grejer på blogg.se bloppis :) Vi får se hur det blir! Har ju som sagt lite väl överdrivet med skor, vissa har jag använt bara 1 gång och vissa har jag inte använt alls. Jag får skavsår av precis allt, så skorna kommer nog troligtvis bara stå och bli dammiga. Varför inte sälja så någon annan kan slita ut dem? :)


26 september - 09

Idag har jag inte skrivit något och det beror på att jag inte alls hunnit. Vaknade sent och sedan var jag tvungen att göra iordning mig för att kunna gå och titta på fotboll. Smedjebacken vann över Forssa med 3-1. Jag fotade lite under matchen, och troligtvis kommer någon av bilderna komma med på bildspelet på lysmasken. Gick även in i ishallen och tog några kort.

Nyss åt jag tacos och det var riktigt gott, som vanligt alltså.. Nu får jag se vad som händer, vill göra något. Men vad? :O

25 september - 09

Kom nyss hem från bion och ja den var bra, men inte mer än det. Jag är inte vettskrämd! Men det var häftigt att kolla i 3D, kändes verkligen som att allt hände i samma rum. Dock var 3D glasen alldeles för stora så fick nästan hålla i dem hela tiden. För annars åkte de av.

Innan bion gick Lisa och jag ned till Ica och köpte lite godis och en varsin dricka. Sedan gick vi hem till henne och spelade lite gitarr.

Har haft en mega bra dag i alla fall, tack BÄSTA Lisa <3

My bloody valentine..

Här får ni se trailern på den filmen som Lisa och jag ska se ikväll på bion. Dock kommer våran vara i 3D! HJÄLP


25 september - 09

Nu börjar vi räkna ned dagarna på september, för snart är det ju faktiskt oktober. Det är mysigt med alla färger ute men samtidigt är det riktigt kallt. Det är ju bra att man har en anledning till att köpa lite nya kläder. haha.

Har precis sminkat mig och nu ska jag fixa håret, kan inte bestämma om jag ska köra på rakt eller lockigt idag? Det visar sig! Jag väntar på att Lisa ska plocka iordning hemma så jag sedan kan dra hem till henne. Det kommer helt enkelt  bli en helbra dag.



24 september - 09

Sitter nu i min säng och tar det lugnt. Jag ska ta och krypa ner under täcket snart för att sedan sova. Äntligen får jag sova ut lite, underbart! Det var grymt skönt att basta tidigare, känner mig så avslappnad nu! Nej, nu kallar sängen. Vi hörs imorgon!

Nymålade naglar..

Nu har jag precis tittat klart på Idol och samtidigt målade jag naglarna i en guldfärg. Det blev faktiskt ganska snyggt! Längtar tills imorgon då Lisa och jag ska ut och fota lite. Det ska bli riktigt roligt och jag tycker det känns bra att vi sedan får visa upp vad vi gjort i ett bildspel på Lysmasken! :)

Nu ska jag snart gå ned och basta och göra en härlig hårinpackning! Helt underbart!


Gårdagens köp..

Här kommer bilder på grejerna jag köpte igår! Bättre sent än aldrig..


Mörkgråa strumpbyxor


2 nagellack


Kokosolja


Vinterstövlar


Julkonsert bokad!

Mamma och jag har länge pratat om att vi ska gå på någon konsert tillsammans för David har varit på så mycket. Nu har vi en julkonsert bokad och klar! Blir i Falun den 2 december och det är Shirley Clamp, Sanna Nielsen, Sonja Aldén och MÅNS ZELMERLÖW!! som står för sången! :) Det ser jag fram emot!


Mmmm.. den här klubban smakar te.

Hahaha, här kommer den oseriösa videon från Grängesmarknaden. Lisa spelade in och det är åt fel håll, så ni får lite extra träning, stretcha nacken! ;) Dock i någon sekund bara!



24 september - 09

Nu sitter jag här i sängen och tar det lugnt. Kom hem från skolan för en stund sen.. Skönt att inte vara tillbaka förrän på tisdag! Imorgon har jag foto men då ska Lisa och jag stanna hemma och fota, då behöver vi inte åka buss upp till Ludvika. Skönt! Det kommer inte ta någon lång tid alls.. PÅ måndag har vi brytdag också, så himla härligt. Det blir alltså en långhelg!

Föresten, imorgon ska Lisa och jag på bio! :) My bloody valentine i 3D! Det blir nice, men fett läskigt.


23 september - 09

Sitter här nu och dricker en efterlängtad kopp te, UTAN mjölk. haha. Blev att frysa ganska mycket efter hockeyn! Matchen slutade 4-2, så det var ju faktiskt lite kul! :) Innan matchen var mamma och jag i Ludvika, jag köpte mina efterlängtade vinterskor. Så nu är jag en glad tjej! Köpte även två nagellack, kokosolja och ett par strumpbyxor. Bild kommer imorgon, orkar inte fixa det idag, sorry!


23 september - 09

Nu sitter jag här med mitt onda knä, hostar gör jag också. haha. Hade engelska och italienska idag och sedan slutade vi. Lisa och jag gick i någon affär och sedan skulle vi gå ned mot bussen och vi gick igenom en tunnel. Helt plötsligt skriker hon till och börjar springa och säger: "Hjälp det låter som det kommer en flodvåg". Hahaha, jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Det gjorde verkligen min dag!

Snart blir det Ludvika igen och då ska jag köpa mig ett par vinterskor. Ikväll blir det även hocket, Smedjebacken-Fagersta. Så himla kul att det drar igång nu igen!


Drygt och aj..

Sitter just nu och dricker en kopp polkagris te, smaskens! Tittade på Idol för ett tag sen, och ja idag var det inte så jätte bra. Men jag ska inte klaga..

Mitt knä gör ont och jag kan inte stödja riktigt på benet. Kan inte ens sträcka helt på det, FAN!


Dragit på lindan igen, eftersom jag inte kan böja benet helt..

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Drängarna - Jag är en riktig raggare



JAG ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN!


22 september - 09

Nu har jag pluggat engelska i lite mer än en timme och jag känner mig så himla duktig! haha. Har gjort 5 frågor och har 1 kvar, dock förstår jag inte det. Eller jag förstår men förstår inte texten man ska ta ur..
Har i alla fall gjort 5 och det är bättre än ingen! Känner mig väldigt trött just nu och jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Snart blir det idol och sedan blir det att kolla igenom glosorna till imorgon.


Usch vad jag inte gillar engelska!

22 september - 09

Kom precis hem från skolan och nu gör jag ingenting. Ska göra engelskan och verkligen träna in den nu, för första gången. Jag ska skärpa mig när det gäller engelskan och italienskan!

Idag hade vi idrott i skolan, och vi skulle springa/gå tre varv på motionsspåret. Knät gjorde ont och jag var ändå tvungen att köra på. Klarade i alla fall av det, duktig tjej! Måste dock äta värktabletter idag, men det är en värdslig sak..


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Europe - New love in town


21 september - 09

Sitter just nu och dricker te med polkagris smak, hur gott som helst! Har precis slagit av tv:n, eller det var ett tag sedan. Jag tittade på Svenska Hollywoodfruar. Det programmet är helt sjukt! Innan det tränade jag lite styrka här hemma. 2000 steg på trappmaskinen, 50 raka och 50 sneda situps, 20 armhävningar, rygglyft och sedan lite balans med balansbrädan. Känner sig så himla duktig efter! haha.


Ont i knät, ja!

Skulle gå ut och springa, men mitt dumma knä sa ifrån. Så jag var väl tvungen att lyssna. Nu kör jag lite styrka här hemma istället, för nu jäklar ska jag dra igång träningen på riktigt! Ingenting kan stoppa mig, för nu är jag på gång..

21 september - 09

Sitter just nu och bara tar det lugnt, börjar få huvudvärk igen. Men det är en värdslig sak! Idag skulle vi haft en redovisning på svenskan om de olika epokerna, men gick inte så bra eftersom hela datasystemet låst sig. Kunde TYVÄRR inte skriva ut något då.. Men Lisa och jag redovisade på företagsekonomin om Åhléns. Har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv, jag var glad att jag klarade av att hålla i papperet!
Men vi fick i alla fall allt sagt som vi skulle.

Funderar om jag ska göra lite engelska nu, den ska vara klar till onsdag i alla fall. På något sätt känner jag inte för att plugga nu..


Emetofobi styr min vardag..

Vad många inte känner till är att jag lider av emetofobi. Det är att jag har en enorm rädsla för att spy. Ni kanske tänker att, ja det är äckligt att spy och inget man vill göra. Men det här är så mycket vardag, jag tänker på det här varje dag, varje timme, varje minut. Bara jag hör ordet illamående, vill jag springa iväg och grina och bara gömma mig. Vintern är hemsk, när det står på alla löpsedlar: "VINTERKRÄKSJUKAN ÄR HÄR IGEN". Jag vill bara låsa in mig på mitt rum och inte komma tillbaka förrän det har avtagit.

Dock är det inte bara magsjuka jag är rädd för, jag är rädd för spya och illamående. Om någon i min närhet spytt så kan jag ligga vaken på nätterna, just för att jag är så rädd. Jag ligger och darrar och det känns som att jag ska spy hela tiden.

Ibland undviker jag vissa tabletter, pga. att det står på förpackningen att en vanlig biverkning är illamående.



Åhlens historiebok och hockey..

Sitter just nu och kollar på hockey, Bofors - Leksand. Tyvärr står det 2-1 och det är ju absolut inte bra, för ni vet. Jag är LEKSING! Men det är en hel period kvar, mycket kan hända. Aja, jag sitter även och läser lite i Åhlens historiebok. Ska skriva någon mening om företagets historia.


Trött tjej!

Ny parfym!

Kom på att mamma även kom hem med en ny parfym åt mig igår. Eller jag hade beställt den på planet :) Den luktar hur gott som helst och nu ställer jag undan min Jennifer Lopez - glow after dark, troligen för gott. Någon som vill köpa den till ett lågt pris? Kanske t.om. få den :)


Calvin Klein parfym

20 september - 09

Nu sitter jag här på mitt rum och tar det lite lugnt, har precis plockat undan lite kläder från golvet och soffan. Nu ser det alltså ganska bra ut. haha. Hade tänkt att jag nu ska skriva upp rubrikerna för företagsekonomin som Lisa och jag har redovisning på imorgon. Får hoppas det går bra!

Igår 22.45 åkte Bigge, pappa och jag till Arlanda. Vi kom fram dit exakt klockan 01.00 och då gick vi in och väntade. Egentligen skulle mamma och moster landa 00.45 men det blev senare. Då gick vi tre ut och satt oss i bilen och väntade. Sedan kom de och då började vi våran resa hem. Jag höll mig vaken hela tiden, till skillnad mot fågelholken bredvid mig (pappa).

Vi kom hem någon gång vid fyra och då ville jag att mamma skulle öppna sin väska och visa vad hon köpt till mig. Sprang runt och var hur glad som helst, då var klockan ungefär halv fem. Kom i säng ungefär kvart i fem. Men jag är verkligen helnöjd med grejerna jag fick! TACK MAMMA! :) Nu är bara frågan, när drar jag till Turkiet? haha.

4 Björn Borg trosor


Puma flipflop


Nike skor


Dolce & Gabbana linne


Dolce & Gabbana linne


Adidas tröja


Adidas tröja




Adidas byxor


Dagens klädval

Skor - DinSko
Jeansleggings - H&M
Linne - Gina Tricot
Jacka - Cubus
Sjal - H&M


62 meter upp i luften..

På marknaden var det en man som klättra upp 62 meter i luften och där högst uppe ställde han sig på en "platta" och gjorde sedan massa "konster". Grejen var den, högst upp var det alldeles vingligt för det var en sån smal "pinne". Nu kanske ni tänker jaha, det var väl ingenting. Men han hade ingen livlina utan han gjorde allt där uppe i luften. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så nervös, sen skojade han med publiken genom att låtsas vingla till. Mitt hjärta höll på att hoppa ur!


Man ser honom klättra alldeles vid flaggan..


19 september - 09

Nu sitter jag här på mitt golv, haha. Kom hem från marknaden för ett tag sedan, har hunnit äta hemma också. Men marknaden var hur bra som helst, tack vare sällskapet! :) Lisa och jag åkte någon "karusell", vet inte riktigt vad den heter. Men det var en sån där som man sitter inne i, och längst fram är det en bild och en berg och dalbana. Sedan rör sig karusellen så det känns som man åker på riktigt. haha. Det var i alla fall riktigt kul, och Lisa satt och skrek bredvid mig.

Jag köpte naturgodis, brända mandlar, en klubba och en tepåse med polkagris smak. haha. Mest onyttiga grejer, men men. Det var ju som sagt marknad! Köpte mig även en Coca cola light, men den var äcklig. Så jag kastade den efter två klunkar. Nu vet ni det liksom!

Pappa och jag ska nog snart titta på en film, för vi åker sent till Arlanda. Så en film hinner vi helt klart se innan, härligt. Nu har jag även lite smått och gått att äta i bilen! :D Men klubban ska jag spara till en eventuell fotografering.




Gränges marknad med bästa..

Nu ska jag snart åka till Grängesbergs marknad med bästa Lisa. Har precis fixat iordning mig och till det hörde idag att fixa frillan. Som jag inte brukar göra allt för ofta.. Idag kör jag på en inbakad fläta! Jag har länge gjort inbakade flätor i luggen men idag gjorde jag en i hela håret, för andra gången i hela mitt liv. Så jag är faktiskt ganska nöjd ändå, men det blir väl bättre och bättre i alla fall! :) Nej, nu måste jag ta på mig jackan, sjalen och skorna,  för nu kommer Lisa snart!


19 september - 09

Sitter här åter igen på mitt golv, vet inte varför men jag tycker bättre om det än att sitta i soffan. Snart ska jag gå ned och duscha och sedan blir det fix. Ser ju inte allt för fräsch ut på morgonen om man säger så!

Svar på kommentar..

Det här är sista gången jag svarar på en anonym fråga. Ja, jag dissar härmare. Då syftar jag inte på folk som går på samma skola utan kompisar och människor som står mig nära som jag ofta  träffar. Ni som kommenterar anonymt, skäms ni så mycket för er själva? :)

19 september - 09

Sitter just nu på mitt golv och chillar, ska nog snart sova. Men än orkar jag inte.. Jag har precis hjälpt Andre med sin blogg, duktig tjej jag är! Mitt rum luktar mandarin just nu, för jag har tänt en doftlykta, eller vad det heter. Det luktar i alla fall riktigt gott.

Imorgon blir det lugnt och sedan hänger jag med till Arlanda och hämtar mamma och moster som har varit borta i två veckor nu. Så imorgon blir det mest en biltur, och säkert någon tår när jag ser mamma. För hon kommer börja grina, då kan jag aldrig hålla mig. damn. haha. Men sedan får jag ju mina grejer, har t.ex. beställt en parfym och sedan har hon köpt kläder åt mig :) Jag är glad tjej!

Föresten, jag har nyss målat naglarna! :) haha


Dirty dancing!

Nu ska jag snart titta på en av den absolut bästa filmen som någonsin gjorts, Dirty Dancing. Var längesen jag såg den, men vet att jag fortfarande kommer älska den lika mycket. Filmens huvudperson har ju tyvärr lämnat oss nu, efter att ha kämpat länge med cancern. Får  se om man kanske kommer se på filmen med andra ögon nu, det visar sig.. Jag ska i alla fall tända ett ljus till minne av Patrick Swayze, det tycker jag är gulligt gjort av mig och det är han värd.


får se hur det slutar..

Jag blir verkligen upprörd när jag läser om Linda Chens försvinnande.. Hon försvann nu för 7 veckor sedan i Falun och man har inte haft något spår efter henne. Hennes sambo Mats, som hon skulle gifta sig med dagen efter sitt försvinnande gick ut i tidningen om att han saknar henne. Igår skulle sambon ha blivit förhörd av polisen, men han dök aldrig upp och han var helt spårlöst försvunnen.. Imorse hittades han vid sommarstugan som ligger mellan Falun och Rättvik.

Han var alldeles förvirrad och hade brännmärken på sig. Nu är han misstänkt för att ha fört bort Linda, och något nytt måste väl då ha kommit upp? Ett vittne ska enligt dt.se ha sett Linda Chen och nu har alltså Mats blivit anhållen.

Jag sitter här och undrar, varför åkte han till sommarstugan när han skulle förhöras och varför hade han brännmärken? Kan han ha försökt att dölja något spår efter Linda och misslyckats då någon sett henne?

Vi får se hur det slutar helt enkelt..

http://www.dt.se/nyheter/article479144.ece


En sån himla fin tjej, varför?


18 september - 09

Sitter just nu och tittar på Freaky Friday, längesen jag såg den sist. Men den håller fortfarande måttet. Snart har jag även ätit upp mitt naturgodis, damn.. Men men, jag får äta lite vanlig frukt istället, så det går ingen nöd på mig.


Linnea hissar- och dissar..



Höstkläder - Hur skönt är det inte att dra på sig en tjock stickad tröja? Hur skönt som helst, det måste vi hissa!

Systemkameror - Så himla kul att ha och finns så mycket att pyssla med.




Härmare - Jag dissar verkligen när folk kommer med lika kläder så fort man haft något nytt på sig. Det är okej om man tipsar någon som man aldrig träffar, men när det är någon i min närhet så dissar jag det verkligen.

Trasig dator - Jag får i alla fall panik när jag inte får sitta vid datorn på länge, för jag måste ju faktiskt uppdatera här! ;)




Foto och "shopping..

Idag drog jag till skolan för att ha foto. Lisa och jag fixade upp våra bilder vid utställningen och sedan tittade vi lite på internet om en fotograf som vi ska göra ett arbete om. Dock hade jag redan innan bestämt att jag skulle fördjupa mig om Nigel Barker. Satt därför och tittade på hans portfolio, och gud vilka fina bilder det var!

När det var klart gick Julia, Lisa och jag och åt lite mat. Mums för ananasen, blä för osten! haha. Efter maten gick vi tre ned på stan och där gick vi ett tag. Vi gick förbi Din Sko och då såg jag vita Lacoste skor, och jag kunde inte låta bli att köpa dem! :) Så nu är jag glad, och det fanns två storlekar kvar och en av dem var min. Härligt! Kollade även på vinterstövlarna jag ska köpa!

Sedan gick vi bara runt på stan, på slutet blev det riktigt jobbigt så vi drog in en sväng på Hemköp. Där köpte Lisa och jag naturgodis.

Nu sitter jag här och tittar på The Tyra Banks Show! :)


Biltur och film..

Idag har jag tittat på filmen "På andra sidan häcken". Den är verkligen hur kul som helst och den får mig verkligen att skratta! När jag sett klart den åkte jag på en biltur med pappa till Säter, han skulle köpa golfbollar. Det blev en väldigt snabb vända och när vi var hemma gick vi in en snabbis på Ica och handlade lite.


Bli "veckans blogg" hos Johanna.

Jag är nu med i Johannas tävling om att bli "veckans blogg". Bli det du också! :)

Linnea hissar- och dissar..

Pengar - Man klarar sig inte utan dem och man kan även ha riktigt kul med dem!

Idol 2009 - Det är en klassiker, klart vi hissar det!


Misslyckad färgning - Man är så himla glad att man ska få en ny hårfärg, och sedan blir det misslyckat.

Öl - Bara doften gör mig illamående! USCH

 

 


17 september - 09

Sitter just nu i soffan och kollar på Shrek den tredje. Ganska rolig film lär jag säga! haha. Innan jag slog på denna film kollade jag på The hot chick, hur bra som helst! Sett den hur många gånger som helst men har inte tröttnat än. Aja, idag blir det nog att kolla på fler filmer för jag orkar inte göra någonting. Men imorgon har jag i alla fall lovat Lisa att jag ska komma på fotot, får se hur det går!


Första gången jag öppnar en del av hjärtat..

Nu kommer ett inlägg som jag absolut inte hade tänkt ha med här på bloggen. Ett inlägg som handlar om hur jag mår och hur jag känner. Jag tycker inte om att klaga men det känns som att jag måste klara att spräcka den här fasaden.. Ni behöver inte läsa detta, det är mest patetiskt. Men det är min blogg, alltså får jag skriva precis vad jag vill!

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. Vi börjar från när jag gick på mellanstadiet, jag var inte den perfekta tjejen som alla killar kollade på, jag var mer den där som många såg men ingen la märke till. Jag umgicks med, enligt mig klassens finaste tjejer som killarna ville ha. Den där perfekta kroppsformen hade jag inte heller, jag va lite rundare än några av tjejerna.

Åren gick och jag började trivas mer och mer med mig själv, men sedan hände det som har förstört mig väldigt mycket. Jag var VÄLDIGT blyg förut och jag hatade att stå framför publik. Varje gång jag gjorde det blev jag lite röd i ansiktet och sedan fick jag varje gång höra "tomaten".  Jag började må dåligt och jag grinade varje dag jag kom hem.. Att stå framför klassen var det absolut värsta jag visste, och jag grinade även varje dag innan jag gick till skolan. Det gick så långt att det enda alternativet för mig då var att byta skola. Men jag hann aldrig göra det, de som kallat mig tomat sa förlåt och då accepterade jag det.

Jag började sakta sakta trivas bättre i klassen men jag var fortfarande livrädd för att jag skulle bli retad igen.

Sedan började jag högstadiet, en stor oro hade jag då. Hur skulle jag klara av att prata med främlingar som kanske skulle reta mig? I början hade jag det svårt, men sakta insåg jag att det var verkligen den rätta klassen för mig. Det klickade direkt och jag stormtrivdes! Redovisningarna var inget problem längre, och jag kunde t.om göra bort mig och ta det med en klackspark. Jag fick tre år med den absolut bästa klassen, men sedan var det dags att splittras. Tanken på att få en ny klass igen, och att jag var tvungen att prata inför nya människor..

Jag mår inte alls lika bra nu när jag ska redovisa, jag känner mig sådär osäker igen. Eller det är mest den där rädslan som säger ifrån. Det konstiga är att jag kan prata med människor utan att må dåligt, men så fort jag måste stå framför alla sjunker jag.

Men nu är det även en till sak som gör att jag blir att må dåligt. Det har med utseende att göra. Jag kan inte titta på mig själv och vara nöjd, tack vare det som hände på mellanstadiet. Jag skäms över min kropp, eller rättare sagt hela mitt utseende. Varje gång jag ser en tjej med smala ben (som är varje dag) blir jag att kolla på mig själv på ett ännu sämre sätt.

Nu vet ni varför jag är så osäker och det här är absolut inget jag skämtar om. Det här är en sann berättelse som jag helst inte ville berätta, men det är jobbigt att hålla det inom mig. Det bara tynger ned mig mer och mer..




Dagens låttips

Dagens låttips blir: Shania Twain - You're Still The One


16 september - 09

Kollar just nu på Unga mödrar utan ljud, haha. Istället lyssnar jag på lite musik på datorn. Även idag har jag kollat på massa film, först 27 dresses, sedan Vilddjuren och sist men inte minst Nanny Diaries. Bra filmer allihopa lär jag säga! Nu sitter jag och väntar på att Idol ska börja, och sedan vet jag inte vad som händer. Kanske blir att sova tidigt, men det nog är svårt.. Eftersom jag redan sovit ganska mycket idag.


Linnea hissar- och dissar..



Fruktsallad - Mmm, det känns så fräscht och ser så gott ut. Eller det ser inte bara gott ut, det är riktigt gott och framför allt nyttigt!

Duntofflor - Skönt att gå i nu när det börjar bli kallt.





Vara sjuk - finns det något tråkigare än att vara hemma och bara göra ingenting? Nej, inte enligt mig i alla fall..

Läxor - Alla säger att man ska ha en egen fritid utan skolan. Men varför har vi då läxor?

16 september - 09

Sitter just nu vid den gamla datorn och hackar tänder. Det är så himla kallt här hemma, eller så beror det på att jag har feber!? Igår kväll tittade pappa och jag på filmen Girl next door som gick på 5:an. Dock förstörde jag allt genom att sitta och berätta allt som skulle hända. haha. Nu ska jag slå på en film och lägga mig med täcket på soffan, härligt! Jag är sugen på kladdkaka, men orkar inte göra.. Hm, trist tycker jag!



Gratis presentkort på Freestreet!

Eller hur vore det bra om man kunde få presentkort hos några av våra mest framgångsrika företag?! Detta är nu möjligt, du kan nu bara genom att klicka på länkar få presentkort. Det går alltså ut på att få ihop så många poäng som möjligt. Redan vid registreringen (som är helt gratis) får du 25 poäng. Tryck här om du som jag också vill få gratis presentkort.


Bara en massa film..

Min dag har spenderats på soffan framför tvn. Först tittade jag på Sex and the city movie. Gud vad jag älskar den filmen! När jag hade sett den klart åt jag lite mat och sedan slog jag på Surf School. Det var en riktigt rolig film! Hur bra som helst faktiskt. Nu har jag precis tittat klart på Sky High. Den var helt okej, men jag hade sett den förut. Har i alla fall haft ett filmmaraton med mig själv, mysigt! haha

Ikväll blir det Idol! (Y) Sen ska jag försöka bli att må bättre, tror ni jag lyckas?




Sjuk sjuk sjuk..

Sitter just nu och kollar på Rachael Ray. Det är faktiskt ganska bra idag, massa människor som dansar och domaren är Beyonces mamma. Aja, idag är jag hemma från skolan för jag mår inte alls bra. Mitt huvud smäller och har lite feber. Tyckte det var bäst att stanna hemma då, så jag gick och la mig igen och vaknade precis. Hade tänkt att jag nu ska lägga mig ned och kolla på någon film! :)

Linnea hissar- och dissar..



Hösten - Nu blir det så himla mysigt på kvällarna, när man kan tända ljus för att det är så mörkt ute. Färgerna ute är också underbara!

Top Model - Det måste vara den bästa serien som någonsin spelats in. Jag bara älskar den och kan inte få nog!




Hösten - Tyvärr blir det väldigt regnigt ute. Även kallt!

Falska människor - Som blira tt

Svar på kommentar..

Okej, fick nyss ett inlägg som gjorde mig väldigt besviken. Hur kan en människa som jag inte känner säga att jag lider av anorexi? Nu måste jag bara ge svar på den kommentaren. NEJ, jag lider absolut inte av anorexi och nej jag är inte heller underviktig. Jag har ett bmi som är alldeles normalt och jag mår toppen. Varje dag äter jag mat och jag trycker ofta i mig onyttiga grejer. Så jag vill bara veta, hur kan du ens tro att jag har det? :)


Dagens klädval

Nu kommer ett dagens klädval, bättre sent än aldrig! :)

Jeans - Gina Tricot
Linne - H&M
Tröja - ingen aning, fått den.
Örhängen - Ur&Penn


Dagens skratt..

Hahaha, killen är ju klockren!


Marshmallows i varm choklad..

Idag när vi var på Rusta såg jag en påse med minimarshmallows och då fick jag en idé. Kom på att i många filmer dricks varm choklad med just minimarshmallows i, så jag köpte mig en påse. Nu ska jag snart göra iordning en kopp med choklad och sen får jag se om det är så bra som det verkar i många filmer. Är det någon som smakat det? :) Isåfall, vad tyckte ni?


14 september - 09

Sitter just nu i min soffa och väntar på att maten ska bli klar. Idag blir det rester för jag pallar inget annat. Det känns som att tredje världskriget pågår i mitt huvud och jag känner mig alldeles kallsvettig..

Idag fick Lisa och jag gå från företagsekonomi för att gå ned till Åhlens och fråga massa frågor. Vi gick först dit men då berättade en i personalen att den ansvarige var på möte och att vi skulle återkomma. Vi gick därifrån och tänkte att vi kanske kunde ta något annat företag eftersom vi inte hade så mycket tid. Vi gick till Life men där fick vi inte alls svar på våra frågor!

Därför gick vi in på Hemköp för att hitta något att äta. När vi stod och kollade på olika smörgåsar kom det en tant fram och börja prata. Hon var helt sjukt dryg! Vi blev aldrig av med henne.. Eller jo, efter kanske 10 min. Jag köpte i alla fall en macka, den var inte speciellt god men det var min lunch. Vi gick sedan tillbaka till Åhlens och då fick vi prata med den anvarige. Intervjun gick hur bra som helst och vi fick även en Åhlens "historiebok".

När vi var påväg tillbaka till skolan såg vi Ulrika som är med i Ensam mamma söker. Lisa tyckte vi skulle fråga om autograf, haha. Men vi skippade det!

Vi kom till skolan 12.25 och 12.45 skulle jag ha italienskaprov. Var inte speciellt taggad och jag mådde skit, så får se om mitt första IG kommer nu?

Pappa fick komma och hämta mig i Ludvika, först drog vi till Rusta och han köpte duschkräm och även ett balsam till mig. Sedan drog vi till Willys och jag fick min älskade laktosfria fil! haha.



14 september - 09

Sitter i skolan och ska egentligen skriva lite om Antiken. Men vet inte vad jag ska skriva så jag skippar det helt enkelt. Tänkte att jag kunde skriva lite här istället, så ni kan få en liten uppdatering.

Idag efter skolan kommer pappa och hämtar mig för vi ska åka till Willys och köpa laktosfri fil til mig, kul att veta va? :) haha. Nej, nu ska jag nog ta och göra något vettigt! Skriver sen när jag kommer hem, ungefär vid 17.00.


Sängen kallar!

Nu sitter jag här och skriver ett godnatt inlägg samtidigt som jag borstar tänderna. Kollar även på filmen Notting Hill, men just nu är det reklam. Innan den började bastade jag lite, gud va härligt alltså! Nej, nu börjar filmen. Godnatt! :)

Top Model 12..

Sitter just nu och läser lite italienska och fryser. Tog tempen för ungefär 1 timme sen, och jag har feber. Trist! När jag har feber blir jag alltid att tycka så synd om mig själv och då vill jag ha något sött att äta. Har nästan rensat vårat kylskåp på frukt, äpple, banan, vindruvor, päron och nektariner. Men det är  nyttigt i alla fall! Får se om det blir någon skola för mig imorgon, mår jag såhär går jag inte dit. Eller går och går, åker menar jag.

Snart blir det Top Model 12 på tv, andra avsnittet. Jag kommer sitta bänkad framför tv:n varje söndag klockan 19.00. För jag kan inte missa ett avsnitt! Älskar Top Model.

Efter det blir det även att kolla på Ensam mamma söker. Så himla häftigt att det är en från Ludvika med. I förra programmet var hon och killarna vid Wanbo herrgård som faktiskt ligger här i Smedjebacken.


Dagens skratt..

Tänkte börja med ännu en till kategori, och det blir nog den sista på ett långt tag. Men den här heter i alla fall dagens skratt och det kommer varje dag uppdateras med ett klipp som jag skrattar åt. haha. Får se om vi har lika humor helt enkelt! ;)


Bästa barnprogrammet?

Kom att tänka på en kul sak, barnprogram. När jag var liten var jag helt fast för Sailor Moon och Pokemon! Vad brukade ni kolla på? :)




Varför klaga?

Jag satt nyss och kollade runt lite på olika bloggar. Tittade extra noga på kommentarer och det är det som gör mig så himla sur. Varför ska man sitta och klaga på någon person? Okej, man kanske inte tycker personen är fin men då behöver man inte säga det. Man kan faktiskt hålla det för sig själv, för en liten kommentar sårar jäkligt mycket. Bara en kommentar som säger: "Vilket fult hår du har", sårar mycket. Jag chansar inte på det här, utan jag om någon vet. Om jag hör något negativt om mig själv så kan jag halvt bryta ihop.

För varje dag som går bygger jag upp mitt självförtroende, som för ett tag sedan var så lågt det bara kan bli. Men när man hör något dåligt om sig själv så försvinner det där självförtroendet man byggt upp och man är tillbaka på ruta 1. Men jag har ändå lärt mig att börja strunta i kommentarerna, för ingen människa är värd att tryckas ned!

Hur kul skulle det vara om alla människor såg likadana ut? Det skulle vara hemskt! Så kolla på er själva och var nöjda, och skit i alla kommentarer ni får. Ni är unika och det är just det som gör er så fina! :)


Vilka kategorier kan flyttningar delas in i?

Nu har jag en fråga kvar på geografin, och jag måste göra den idag. För imorgon ska boken till Josefine. Så snälla, om ni kan. Hjälp mig :)

"Vilka kategorier kan flyttningar delas in i?"

Godmorgon! :)

Nu sitter jag här i sängen och tar det lugnt, vaknade faktiskt 8 idag så jag känner mig lite trött. Måste snart börja göra italienskan. Känns tungt eftersom det är så fint väder ute idag.. Pappa ska i alla fall iväg och fira farmor idag så han slipper jag. haha.


trött tjej!

Dags att sova..

Nu sitter jag här och trycker i mig ett glas ramlösa och när jag lyckats med det så kallar sängen! Jag vill helst inte vakna imorgon, eller jo det är klart jag vill vakna. Men jag vet att jag måste plugga massa italienska då, för på måndag har jag prov. USCH! Vi får väl se hur det går..


Linnea hissar- och dissar..

Från och med nu hade jag tänkt börja med hissa och dissa här i bloggen. Vet att väldigt många andra bloggare har det, men jag tycker personligen det är ganska kul att läsa andras. Så jag tänkte att även jag ska göra ett försök, det kan inte bli mer än dåligt :D

Jeansleggings - helt underbara att ha på sig. Priserna är inte heller så höga!

Fransk manikyr - Man blir att känna sig så fräsch och framför allt är det skitsnyggt!







Svininfluensan - Hemskt om man skulle få den, men det kanske inte är så farligt som det låter. Tidningarna gör sådan stor grej av det. Det tycker jag också vi ger en diss!

Läxor - Det tar upp ens privatliv och gör en på dåligt humör. Inte är det särskilt kul heller!






Åh, vad jag saknar det!

Har precis kollat igenom massa gamla bilder! Gud vad jag saknar det.. Tänkte även lägga in "några" bilder här. Det kommer bli många, orkar ni inte kolla är det bara att scrolla förbi alla! :)


Dennis, haha!


Anton


Anna & jag. hahaha. Va borta med gamla klassen några dagar i Gussjöstugan! Vi ville bjuda på oss själva helt enkelt!


Jag, haha!


Anton ;)


Bästa Lisa & jag


Jag gick mannekäng och visade upp bal- och bröllopsklänningar.


Jag


Pappa & jag vinkar på Arlanda


Teres, jag, Anton & Linda


9A <3


Jag dansade för Becca, hahaha!


SAKNAR FOTBOLLEN <3


Teneriffa 07, pappa, mamma & jag


Jag


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Timbuktu - Alla vill till himmelen men ingen vill dö


Hur man gör potatisgratäng m. köttfärs

Nu har jag ätit och jag är verkligen proppmätt, för jag kunde inte sluta äta. Det blev så himla gott! Jag tänkte att jag ska försöka förklara hur man gör, för det är inte alls svårt. Vi får se om ni förstår, annars får ni säga till.

Potatisgratäng m. köttfärs

Man börjar med att göra iordning en köttfärssås, den ska inte vara allt för blöt för då kommer även gratängen bli det. Så om ni vill veta ett recept på en köttfärssås är det bara att kolla i en kokbok. Men idag använde vi köttfärs och mjölk och även lite vitlökspulver.

När köttfärssåsen börjar bli klar tar man fram en form som man kan göra gratängen i. Man smörjer sedan in formen med smör så ingenting fastnar. När det är gjort skär man potatis i små tunna skivor och täcker bottnen med dem.

Sedan är det dags att lägga på köttfärsen uppe på potatisskivorna. Lägg då så det täcker all potatis. Försök att få med så lite som möjligt av "såsen" som oftast blir när man gör köttfärssås.

Nu skär man upp fler potatisskivor och täcker köttfärsen. När man täckt allt häller man på vanlig grädde uppe på så den får rinna ned. Sist men inte minst kan man krydda gratängen, idag valde vi att använda vitlökspulver.

När detta är klart ställer man in gratängen i ugnen. För att veta hur länge och vart i ugnen formen ska stå så kollar man på ett vanligt potatisgratäng recept.

När gratängen har fått önskad färg så häller man på lite till grädde uppe på och sedan lägger man över folie. Sedan får man känna med en potatissticka om det är klart.


Nu har jag i alla fall gjort ett försök med att förklara :) !





Ramlösa jordgubb, lime

Jag måste verkligen tipsa er om en jättegod smak på ramlösa. Det är med smak av jordgubb och lime! Skulle kunna dricka hur mycket som helst. Det är inte heller onyttigt, så varför inte liksom. Jag hör till dem som hatar att dricka vanligt vatten, för jag tycker det är hur äckligt som helst. Med lite kolsyra och en god smak kan jag dricka hur mycket som helst.

Ramlösa finns ju i väldigt många smaker och det är bara att prova tills just du är nöjd! :) Jag tycker om alla sorter förutom den som inte har någon smak alls utan bara är kolsyrad.
 

Tick tack tick tack..

Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar. Just nu står den i ugnen och det har den gjort ett tag. Pappa och jag gjorde en riktig stor handling idag, vi köpte allt möjligt och jag köpte mig en godispåse! haha. Direkt när vi kom hem började vi med maten. När vi var på ICA bestämde vi att vi skulle göra potatisgratäng med köttfärs i. Det brukar bli himla gott, hoppas det blir det nu också. :) Jag får skriva efter hur det blev att smaka, om jag överlever. haha, det gör jag nog!

Men jag tror det blir gott för ni ska bara veta hur gott det luktar! Hade jag kunnat lägga in en doft här på bloggen så hade jag självklart gjort det. Då tror jag alla skulle vilja smaka ;)

Jag hade tänkt lägga in bild på hur otroligt häftig jag va i mitt förkläde, men tyvärr hittar jag inte kamerasladden!


God"morgon"..

Sitter här i mitt mörka rum, har inte orkat dra upp persiennerna.. Men allt tar sin tid, jag har precis kommit upp från duschen, så nu känner jag mig fräsch! Mamma köpte något nytt schampoo åt mig innan hon åkte utomlands, och mums vad gott det luktar. Dock tog mitt balsam slut, det var lite trist!

Pappa och jag ska snart åka till ICA och handla lite, för nu är det tomt här hemma. Sen ska vi även laga mat ikväll, bestämt att det blir potatisgratäng. Men vi kan inte riktigt bestämma vad vi ska ha till. Jag hade även tänkt att jag ska köpa mig en liten godispåse, för nu har jag extremt ont i huvudet. Känns som att jag börjar få en till bihåleinflammation. Då tycker jag faktiskt att jag är värd lite gott att äta.. haha.

Föresten, idag slog jag mitt nya rekord att sova länge. Vaknade 13.20! Duktig Linnea!


Er åsikt skulle betyda mycket..

Nu är det såhär, jag ska köpa mig ett par sneakers nu när det börjar bli kallt ute. Men har hittat så sjukt många snygga, så jag lägger in bilderna här och skriver ett nummer ovanför varje. Sedan får ni kommentera med en siffra vilka  ni gillar bäst! Jag gör det här för att jag inte kan bestämma mig, tycker alla som sagt är snygga. Skulle verkligen uppskatta om ni kan kommentera en siffra :)


1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


9.


10.



Önskan!

Sitter och kollar lite på kläder, och nu är jag fast. Har gjort ett litet kollage av alla kläder jag hittat, som jag mer än gärna skulle trycka in i garderoberna! Dock är det mycket pengar, över 4000. Så det är väl bara att drömma, helt enkelt. Något litet kanske jag kan införskaffa mig! :)


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Green Day - 21 Guns




Fota Ludvika 24 timmar..

Fick som sagt en uppgift idag på den Fotografiska bilden. Det var att vi ska fota Ludvika 24 timmar, från morgon till kväll, vad som händer.. Men det gick lika bra med Smedjebacken och jag vet precis hur jag ska göra. Det här kan bli intressant! haha. För att se bilderna så får ni gå på lysmasken den 6 oktober och kolla på Sädesmagasinets stora vägg. Där kommer vi få våra bilder på ett bildspel! Det blir nice, hoppas jag..


11 september - 09

Sitter nu i min soffa och tar det lugnt, jag mår illa. Men det är sånt man får räkna med! Idag hade jag foto i skolan, väldigt givande. Vi fick bara en uppgift som ska vara klar innan lysmasken. CHILL ELLER? Aja, i alla fall. Jag började 8.30 imorse och slutade ca. 9.00. Men var kvar på skolan lite, vet egentligen inte varför. Eller jo, jag lekte svans efter Elin och Julia! haha.

Sedan hade klockan tickat iväg till 9.40  och bussen gick 9.50. Kände att jag verkligen inte orkade springa så jag tog det lugnt. När jag kom ned på stan gick jag in på Lindex och Åhlens. Köpte en ny mascara och en fransk manikyr på lindex! Affärerna tröttade ut mig, så jag gick ned och satt mig vid busstationen och väntade och väntade och väntade.. Det var den längsta halvtimmen i HELA mitt liv vill jag lova! Men huvudsaken är i alla fall att jag kom hem på ett säkert sätt! haha. ELLER?

Lite senare kom lilla Tobbe till mig, vad ska jag säga? Finns det någon här ute som kanske kan ge mig en liten match på wii? :) För det fick jag inte idag. haha! På tal om ingenting, vi hann med att våldgästa Anton också. Glad kille efter det! haha.

Aja, nu sitter jag här i min ensamhet, ska nog slå på en film..






10 september - 09

Sitter på mitt rum nu och kollar på Grannfejden, eller just nu är det reklam. Tidigare kollade jag på Lyxfällan och Idol. Alltid lika kul! Tänkte även att jag ska plocka ihop lite på rummet, för imorgon får jag besök :D Fast jag har inte så jätte stökigt, bara några  tröjor på golvet faktiskt.

Imorgon är det foto, utan Lisa. Trist som fan! :/


Jag har haft tråkigt och då ritade jag Simpsons familjen..

Jag hatar geografi..

Sitter fortfarande med den jäkla geografin.. Blir så jäkla lack på den, så det är helt sjukt! Har varit på samma fråga i flera timmar nu. Fick hjälp med en fråga, men nu är det en svår kvar. EN enda, sen är jag klar. Har förhoppningsvis mvg i geografi efter det! Jag blir så trött på allt just nu. Det enda jag känner är en stor SAKNAD! :( jag håller på att bli tokig!



Svår fråga!

Sitter och försöker klara av de sista frågorna på geografin, men vet ni? Jag kan inte, alldeles för svårt för mig. Om det finns någon som läser min blogg och är duktig på befolkningsfrågor så har jag en fråga här.. 

Två ”facktermer” används för att beskriva flyttningar mellan länder. Vilka?


Jag älskar den som hjälper mig :O


10 september - 09

Sitter i vardagsrummet och gör massa geografi frågor. Josefine berättade för mig att hon ska ha boken, så jag känner mig ganska stressad. Men ska i alla fall göra klart frågorna idag, hade gjort till fråga 14 och nu är jag på fråga 25. Nu kan jag faktiskt säga att jag varit duktig tjej idag! Har snart "pluggat" i tre timmar.. Det kommer kännas hur bra som helst när jag är klar, helt underbart faktiskt. Då har jag bara ett italienskaprov att plugga till, sen är det inte så mycket. Inte än, kanske jag ska säga.

Ikväll blir det Idol för min del, hoppas det är några fler som bjuder på sig själva i dagens program.


geografiboken och världens snyggaste tröja. I´m lovin' it!

Hahahaha!

Alltså, jag höll på att skratta ihjäl mig när jag såg det där igår på tv! Coola killar!


Dagens klädval

Nu kommer ett dagens klädval och ja, en annorlunda bild. Men det får ni stå ut med! :)



Tröja - H&M
Skärp - DollarStore
Jeansleggings - Åhléns
Klocka - Ur&Penn

Räksallad på menyn.

Pappa är och spelar golf, David är inte hemma och mamma är utomlands. Jag är alltså ensam hemma och pappa sa att jag ska fixa makaroner och något annat till han kommer hem. Så nyss slog det mig, jag gör en räksallad. Så blir han förvånad, och det är ju lite kul! Det dryga är väl att skala räkorna, men det får gå. Blir i alla fall gott i slutet!


09-09-09

För tillfället sitter jag i vardagsrummet och kollar på lite tv. Känner mig trött idag också, vet inte varför egentligen. Kanske går och bär på någon liten förkylning, vad vet jag? Aja, senare ska jag i alla fall kolla på fotboll, Malta-Sverige :) Efter det blir det även lite Idol.

Idag var det en fett jobbig dag i skolan, slutade 11.45 men kände mig så deppig. Först hade vi engelska och läxförhör, som gick piss! Sedan hade jag italienska med läxförhör, det gick dock bättre.


haha!


8 september - 09

Nu sitter jag här i sängen och kollar på Idol. Dock började programmet klockan 20.00 men jag spelade in det och kollade på "Den stora resan". Det var faktiskt ganska kul att se, bättre än vad jag trodde. Har även hunnit med att basta, och det var riktigt härligt vill jag lova. För jag frös ganska mycket innan..

Imorgon blir det dryg dag i skolan, först engelska och sen italienska. Två av mina värsta ämnen! Inte nog med det, har läxa i båda ämnena.. Men men, det är bara att hålla ut!


Zzzzzz..

Direkt när jag sett Project runway somnade jag. Eller var vaken kanske 1 timme efter, men sen kunde jag inte hålla mig längre. Sov i två timmar, sen väckte pappa mig. Han tyckte inte att jag skulle sova mer eftersom då skulle jag inte somna ikväll. Snällt av honom! Dock mådde jag inte speciellt bra då, frös och kände mig allmänt sjuk. Jag gjorde därför iordning lite varm oboy, det var dumt gjort eftersom jag inte tål mjölk. Men men, ska inte klaga. Jag får helt enkelt skylla mig själv.

Nu ska jag snart lägga mig för imorgon vill jag inte vara lika trött som vanligt.


7 september - 09

Nu sitter jag här och kollar på Project Runway, ganska bra faktiskt. Snart ska jag göra några geografi frågor och sedan blir det nog lugnt. För jag är  hur trött som helst! Men jag ska inte klaga :) Idag i skolan var jag också trött, usch. Det viktigaste var i alla fall att jag höll mig vaken!


project runway!

6 september - 09

  • jag är trött
  • helmysig helg
  • top model 12 börjar
  • ensam mamma söker börjar
  • måste göra italienska glosor

Idag har jag gjort ett annorlunda blogginlägg, men orkar inte skriva en text.


Skratta eller gråta?

Hahaha, seriöst.. ska man skratta eller gråta åt denna tjej? :)


Gratis presentkort!

Nu har du chansen att få gratis presentkort, det enda du behöver göra är att samla poäng. Hur lätt som helst! :) Klicka här för att komma till sidan och för att läsa mer om detta. Du kan även trycka på annonsbilden, du kommer ändå till samma ställe :)


Ny bloggdesign!

Nu har jag bytt header igen på bloggen, stod inte ut med den andra längre. Ska lägga ned mer tid på en ny header senare, så länge blir det att se ut såhär. Hiss eller diss? :)


GAMLA

NYA




4 september - 09

Ursäkta den dåliga uppdateringen idag, men så fort jag kom hem från skolan somnade jag. Eller först städade jag rummet lite och fixade med mammas kamera. Men sen kunde jag inte hålla ögonen öppna mer. Vaknade för ungefär 20 minuter sen och jag har lyckats få ett myggbett också, det ni! Nu sitter jag här, ska nog kanske fixa lite tacos är riktigt hungrig faktiskt.


trött nyvaken tjej!

Day after tomorrow..

På tv:n spelas day after tomorrow just nu. Gud vad jag älskar den filmen, verkligen hur bra som helst. Men tyvärr missade jag en bit i början för jag valde att gå ner och basta istället, och det var inte det minsta skönt idag. Blev snarare en pina.. Men men, jag klarade det i alla fall.

När filmen är slut ska jag direkt kasta mig i sängen, för ska orka upp imorgon. Men det är nog inga problem!


Förslag på låtar..

Nu har ni chansen igen, skriv någon låt som jag ska spela in för att sedan lägga in här! :)

Jerry Jerry Jerry!

Just nu sitter jag och kollar på Jerry Springer. Det är ett sjukt program men samtidigt lite underhållande! haha. Det enda som händer är att människor skriker på varandra, kul? Jaa, ibland så. Snart ska jag även ta att äta lite mat, och sedan blir det kanske att gå ner och basta. Skulle vara skönt, för jag fryser lite.

3 september - 09

Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på Top Model :)  Gud vad jag älskar det programmet! Sitter även och äter en nektarin, gott! Mina vindruvor är slut nu, så får helt enkelt vara utan dem nu.

Idag blev det en dryg dag i skolan, först hade vi matte till 10.00 och sedan hade vi håltimme till 12.45. Men Becca, Lisa och jag fixade massa grejor under tiden. Först gick vi till syv-center för att prata om olika högskolor efter gymnasiet. Jag pratade med henne om vad man skulle läsa in för speciella kurser för att komma in på journalistprogrammet sen. Fick en hel del hjälp och nu måste jag själv gå ut på arbetsförmedlingen för att kolla lite. Finns ju just det programmet i ganska många städer! Men det här kommer nog bli bra, hoppas jag :)

När vi hade pratat klart gick vi vidare för att hämta våra busskort, dock hade Lars glömt att hämta dem, fast han skrivit upp det. Så vi fick gå med han ned till receptionen. Sedan hann vi även låna en bok till svenskan, trist. Men tyvärr måste vi!


2 september - 09

Snart är det läggdags för min del, måste orka upp imorgon. Men det ska nog gå bra, har hittills inte varit något problem! :) Har faktiskt gjort klart till fråga 14 på geografin så jag känner mig ganska stolt över det!

Det blev ett kort inlägg, men det får ni tåla :)


ett gott skratt förlänger livet! haha tack lisa för bilderna! :)


Dagens köp..

Idag var jag som sagt inne på lite  affärer och här kommer köpen.. :)



armband


armband


penna


sudd, hahaha


jeansleggings


lång t-shirt


2 september - 09

Nu sitter jag här i min säng och gör några av mina geografi frågor. Är på fråga 12 av 31, så lite är i alla fall gjort. Hade tänkt att jag i alla fall ska göra till fråga 14, sedan får det faktiskt vara klart för idag. För just nu känner jag mig hur trött som helst och nyss åt jag upp mina vindruvor :( Jag har blivit sjukt beroende av det, äter precis varje dag. Men det är så himla gott!

Idag slutade jag 11.45 i skolan, och det kommer jag faktiskt göra varje onsdag. Det är ganska skönt vill jag lova! Men idag stannade Lisa, Becca och jag kvar i Ludvika för Becca skulle spela cello och efter det skulle vi tre gå till Engel och ta en fika och göra klart en fråga från företagsekonomin. Lisa och jag gick i lite affärer för att tiden skulle gå och jag hittade lite grejor faktiskt. Kommer in bild på det lite senare, så ni får vänta  :)


tummen upp för vindruvor. mums!

1 september - 09

Nu har sista sommardagen varit och nu kommer vi in mot mörkare tider.. Känns faktiskt både bra och dåligt, jag älskar sommaren och sol. Men ändå, hur mysigt är det inte på kvällarna när man får tända ljus för att det är så mörkt? :) Perfekt att jag fått ett filmkort för två månader framöver också, då blir det film och ljus!

Dagen i skolan var ganska chill, på nått sätt. Idrotten var kul, fast jag råka få lite ont i knät. haha. Skolan är så kul när jag har Lisa vid mig. Kan ni fatta att jag känt henne precis hela mitt liv? :) Hon har alltid funnits för mig och vi har varit till Cypern och Grekland tillsammans.

Aja, när jag kom hem satt jag mig direkt med min engelska bok för att lära mig glosorna. När jag kunde hälften böt jag till italienska boken för att lära mig de glosorna. Men nu har jag gett upp, det får gå som det går imorgon helt enkelt!


jag är nörd..