Piercing eller tatuering?

Jag gick en fråga om jag har någon piercing eller tatuering, eller om jag skulle vilja ha.

Nej, jag har faktiskt varken piercing eller tatuering, eller jag har 5 hål i öronen men jag räknar inte riktigt det som piercing. Fast egentligen borde jag göra det, för man gör ju ändå ett hål och sätter i ett smycke.
Någon tatuering har jag inte heller!

I flera år har jag velat göra en piercing i naveln, tycker det är så himla snyggt! När jag fyller 18 nu i sommar kommer jag troligtvis pierca mig där. Jag har ju som sagt velat det länge, och skulle absolut inte ångra mig.

Tungan har jag också funderat på, jag tycker det är skitsnyggt! Men det känns som att det är en ganska stor risk om man får en inflammation i munnen. Inget jag kommer göra det närmaste året i alla fall!

Jag har funderat fram och tillbaka på, vill jag ha en tatuering? Skulle aldrig kunna göra en stor som man kan ångra, inte en liten heller för den delen. Men jag skulle kunna göra en LITEN tatuering som betyder något speciellt för mig, som står för något som jag verkligen tycker om. Ett litet kinatecken har jag faktiskt funderat på, vi får se :)







Haha!


27 april - 10

Förlåt för dålig uppdatering, men just nu har jag bloggtorka! Måste tänka på skolan först och främst, så bloggen kommer lite på sidan ett tag. För nu kommer nationella prov i engelska och även ett italienskaprov. Men ska försöka uppdatera när jag har tid!


Converse!

Justja, jag har skaffat mig ett par bruna skinn converse! LOVE them!


24 april - 10

Idag vaknade jag ungefär vid 10.30 och då tog jag det lugnt.. Sedan åkte jag med pappa upp till Ludvika, till COOP Bygg. Vi åkte även till ett annat ställe, men det var stängt. Blev en biltur i alla fall! Sedan har jag kollat på hockey och sovit lite under matchen. Fick huvudvärk och då sov jag bort andra perioden, bättre än första och sista! HV vann, och jag blev överlycklig.. Vanligtvis hejar jag på Leksand, (som tyvärr inte kom till elitserien) men just nu i finalen så tvekade jag aldrig på att heja på HV. För jag skulle aldrig någonsin kunna heja på ett Stockholmslag!

Nyss åt jag mat, hamburgare. Jag skar upp salladen och när jag skar upp löken använde jag mina skidglasögon. haha! Men det kom inte en enda tår. Kom ihåg förut när jag var på praktik, då stod Lisa och jag och skar lök och bådas ögon rann, då fick vi skäll.. För vi gjorde fel! Går  det verkligen att skära lök utan att bli förstörd i ögonen?



23 april - 10

Sitter i skolan just nu, får sluta om jag vill, men jag är snäll och väntar på Lisa! haha. Imorse var vi i studion och fotade en blomma, och sedan klickade vi på lite färg. Ja, vad ska man säga? Vi fick i alla fall ett gott skratt! Resten av dagen har spenderats framför photoshop, ett tråkigt photoshop enligt mig. Datorerna var även himla sega så vi gav upp. Nu sitter jag här istället, framför en annan dator med ett annat photoshop. Men jag får gå hem, och då orkar jag faktiskt inte göra mer.

Idag ska jag hem och ta det lugnt. Är så himla trött! Får se om jag städar rummet!

Nu ska jag gå iväg till Lisa och se hur det går med bilderna, hon sitter i ett annat rum, stackarn!



PS: mamma om du skulle läsa det här, jag lovar inte städning ;)

22 april - 10

Förlåt för dåligt uppdatering, igen! Men har haft fullt upp i skolan, och nu känns det lugnt ett litet tag. TACK OCH LOV! Är helt slut, och känns som att jag inte orkar skolan mer. Det är dock inte lång tid kvar till sommarlovet, eller det känns som lång tid, men är ju faktiskt inte det :)

Idag har jag haft en redovisning i skolan om praktiken. Det gick faktiskt bra, trots att jag var nervös! haha. Slutade 11.45 idag och då åt jag lite på skolan och sedan gick jag ned till busstationen. BURR va kallt det blåste ute! När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, kollade lite tv. Sedan åkte mamma och jag till Ludvika, hämtade David vid skolan och åkte sedan och tittade på kostym. Stilig kille!



Dagens låttips

Dagens låttips blir: Lars Winnerbäck & Miss Li - Om du lämnade mig nu




18 april - 10

Nu sitter jag här och borstar tänderna, blir snart sängen för imorgon drar en ny skolvecka igång. Känns som att jag inte har någon ork!

Idag har jag skrivit klart sammanfattningen på praktikrapporten, städat lite. Sedan kom släkten hit på kalas för mamma och pappa. Vi åt en jättegod smörgåstårta som mamma hade gjort. Till efterätt blev det ananaspaj, mums!  När vi hade fikat klart gick jag ut med kusinerna och David och spelade fotboll!

Har varit en bra dag, hoppas jag kan avsluta den med att sova gott :) haha



Dagens klädval.


17 april - 10

Förlåt för dålig uppdatering, men har inte haft ork eller lust att blogga. Så kan det vara ibland! Sitter just nu och dricker cola cola <3 och äter godis. Mums! Lyssnar även på lite musik, låtar med ordet sommar i. Det får mig att kämpa på mer i skolan, för nu vet jag att.. Det är inte lång tid kvar innan sommarlov!

Idag har jag varit och kollat på Innebandy, David var med och spelade i ett lag. Var riktigt kul att kolla på! Sedan har mamma färgat mitt hår. Eller okej, hela mitt hår skulle färgas men färgen tog slut typ direkt. Det blev bara utväxten som fick färg, mamma åkte och köpte en till fast annan sort. Så jag sköljde ur färgen som satt på och voila där hade jag samma färg som resten av mitt hår. Har aldrig hänt förut! Behövde alltså aldrig använda den andra hårfärgen.




Lite roligt, före bilden är ifrån påsk. Efter bilden från idag.. Det enda jag gjort är att färga utväxten ljusare, ändå ser det ut som jag blivit mörkare i håret, coolt! haha. Nej men ljuset måste varit konstigt!

Aska från Island!

Ingen kan väl ha missat allt om vulkanen på Island, jag var tvungen att prova ställa ut en vit tallrik när det regnade. Det var någon som skrev att det isåfall syns aska från vulkanen..



Visst funkade det, svarta prickarna i mitten är aska!

15 april - 10

Igår var jag hos en massör för jag hade så himla ont i ryggen. Hade många kotor som låg fel, som han fick knäcka rätt. Många knutar som han fick massera bort, gjorde sjukt ont! Sedan upptäckte han även att ett ledband är av i min högra fot. Det blev väl lite som en chock måste jag säga.. Hm, när hände det?
När jag funderat efter så vet jag nog det.

Idag hade jag ingen lektion i skolan för läraren skulle bort, så fick en sovmorgon! :)

13 april - 10

Idag blir det ett annorlunda blogginlägg, orkar inte skriva nå mycket.

Igår: Skolan började, började på praktikrapporten, grillade, tittade på top model.
Idag: Skolan, simning, film, promenad, mjukglass.


Vårdag!

Satt mig här nu bara en litet kort stund, tänkte bjuda på några bilder som nyss är tagna! ÄLSKA vädret.. Nu ska jag ut igen litet tag :)




Dagens låttips

Dagens låttips blir: Gyllene Tider - Jag går och fiskar





Blir att tänka på sommaren, som jag vill ha här nu!

Nyser och försöker städa rummet..

Försöker städa rummet, men det går segt. Har ingen ork, för jag mår inte speciellt bra! Näsan rinner, jag nyser och har ont i huvudet. Men det går sakta framåt i alla fall :)

Blir nog inget mer inlägg här idag, får helt enkelt se om jag orkar!


Dagens talang!



Idag får det bli dagens talanger!

9 april - 10

Nu drar jag snart till Becca och där blir jag hela dagen/kvällen, kommer även lite folk dit! :)


Nitar jackan..

Igår kväll öppnade jag förpackningarna till nitarna jag köpt, och sedan startade jag med att styla om min jacka! :)




8 april - 10

Idag har mormor och morfar varit här och fikat och när dem hade åkt hem åkte mamma och jag till Bergsslagsodlingarna! Kollade på blommor, roligt ;) Men jag tittade på guldfiskarna, en var sjuk.. stackarn!

Sedan åkte vi hem och lagade mat, fläskfilé och tagliatelle.. Det blev riktigt gott! Efter det gick jag till bion med Becca och Lisa, Avatar i 3D! Hur grymt som helst!

Nu sitter jag här på golvet, funderar om jag ska styla min jacka med nitar, nice!

Och grattis världens bästa mamma på födelsedagen! :)





Älskar denna randiga t-shirt som jag köpte igår! :)

6 april - 10

Imorse gick jag upp klockan 08.00 för mamma och jag skulle till Falun. Jag var till tandkliniken och det gick hur snabbt som helst, kändes onödigt att åka ända till Falun för det, men det är som det är. På hemvägen gick vi in en snabbis på Kupolen, jag hann köpa ett par örhängen och sedan åkte vi till Biltema. När vi hade varit där åkte vi direkt hem, för mamma skulle jobba..

Pappa och jag skjutsade David och Erik till Ludvika. Idag var det dags för studentkryssning för deras del, kul! haha. Sedan blev det lugnt framför tvn och klockan 19.00 började hockeyn, Rögle-AIK. Blev väl lite besviken över att inte Leksands matchen visades, men fick stå ut med plinget uppe i vänstra hörnet. Leksand plockade 2 poäng och AIK 3, så det var bra!

Nu sitter jag här och dricker te med polkagris smak, mums!



1 kilo mjöl!

HAHA!


600 inlägg..

Idag vaknade jag 12.30, var skönt att kunna sova lite längre för en gångs skull. Fast då sov jag sämre inatt ,men är som det är. Min mage känns inge vidare, och det gjorde den inte igår heller. Det känns dock bättre idag, vilket är tur!

Vet inte riktigt vad som händer idag, det får vi het enkelt se!

Föresten, nu har jag skrivit 600 inlägg här i bloggen :)

Grattis Lisa!

Idag vill jag säga grattis till bästa Lisa som fyller 18 år! :)



Vi har snart haft 18 år tillsammans, och fler ska det bli!


4 april - 10

Igår åkte vi ut till mormor och morfar vid 14.00, där var ockå moster och morbror med familjer. Vi började med att fika, fanns mormors goda bullar! MUMS! Sedan gick vi över på påskmat, fika och sist men inte minst drog vi till med en liten kräftskiva.. Allt var riktigt gott! Tror mamma och jag kom hem ungefär 00.30 igår, men är inte helt säker.

Första bilden är precis ett år gammal, det var då jag hade körtelfeber. Andra bilden är från igår..


Blondinskämt!


Glad Påsk! :)

Idag vaknade jag förvånansvärt tidigt, var uppe ganska länge inatt.

Det blev inget mer bloggande igår, för jag kände mig trött. Men ungefär vid halv två kom småkusinerna hit, och de skulle komma igen vid fyra så båda stannade kvar. Vi spelade spel, monopol junior, tjuv och polis.. Jag kände mig ganska så trött, men klarade det fint ändå! Sedan vid fyra började hockeyn, Rögle-Leksand. Leksand plockade 2 poäng, så det betyder att det inte är helt kört!

Idag ska jag ut till mormor och morfar och äta påskmat och kräftor, mums!

GLAD PÅSK på er alla! :) Hoppas ni får en superbra helg!



Igår fick jag den här otroligt söta kycklingen av mamma som var fylld med godis..

2 april - 10

Nu har jag nyss vaknat, kom hem 02.30 inatt och somnade en timme efter. Jag var på en rockfest som treor på skolan fixade.
Ungefär vid 16.00 åkte jag hem till Lisa, vi gjorde iordning oss och sjöng! Sedan tog vi bussen upp till Ludvika, och vi gick hem till Anton. Var riktigt trevligt där, men efter ungefär två timmar gick vi till Folkan. Där blev det nästan bara dans, och det blev förbaskat varmt! Men kul var det..

Sen måste jag även säga, GRATTIS marfog på födelsedagen! :)


Dag


Natt

1 april - 10

Nu är vi inne på en ny månad igen, herregud vad snabbt det går! Imorse blev jag väckt av mamma på telefonen eftersom hon jobbar. Hon sa att hon träffat han som jag har varit på praktik hos, och att han behövde min hjälp med något på datorn. Isåfall skulle jag vara där till 11.000 annars skulle jag ringa om jag inte skulle gå dit. Jag var nyvaken och då hinner man inte tänka, så jag sa väl jaha och sen tänkte jag att nu ska jag börja göra iordning mig. La på telefonen och strax därefter ringde mamma igen: APRIL APRIL!

Det tycker jag var taskigt gjort.. haha. Jag hade blivit pigg, så kunde inte somna om.

Men jag har precis duschat och målat naglarna, svarta. Känns så himla ovant, eftersom jag oftast har ljusa nagellack.


April April..

Kan det här vara dagens skämt i tidningen? ;) haha


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Enrique Iglesias - Tired of being sorry