haha!

Så var det amerikanen som kom över till Sverige och hälsade på sina släktingar. När han såg deras lilla gård brast han ut i skratt och sa:
"Det tar mig en vecka att åka runt min gård med min bil!"
"Jasså, jaha," svarade kusinen, "jag har också en sån bil."

Drömplagg från Nelly.com


31 augusti - 10

Blev väldigt dålig uppdatering idag, och det beror på det som stod i förra inlägget. Trötthet och kyla! haha.. Jag la mig på soffan och lika snabbt sov jag. Efter ett tag väckte mamma mig och då började fångarna på fortet. Nu är det Time Out också, men jag skippar det idag.. Satt mig här istället!

ring


31 augusti - 10

Det känns nyss som att jag skrev, "sista dagen i juli nu". Men det var en månad sedan, en hel månad.. Kan inte förstå att det kan gå så himla snabbt. Ibland blir jag lite mörkrädd för det! När man är i skolan kan det gärna få gå SNABBT, men på helger och lov kan det få sakta ned i alla fall lite.

Har varit en jobbig dag i  skolan, har frusit, varit halvt sovande och ja allmänt trött på tråkiga kurser. Vädret gör mig inte piggare heller, grått och regnigt.

Ska krypa ned under en filt på soffan och sova lite, måste verkligen göra det..


dagens låttips

Dagens låttips blir: Taio Cruz - Dynamite




30 augusti - 10

Idag slutade jag ungefär kvart i två från varmköket. Det var verkligen hur kul som helst och maten blev jättegod! Avslutade det fint med en vaniljpannacotta. När jag kom hem slog jag på en film, Shut Up And Kiss me hette den. Var faktiskt lite rolig, somnade i alla fall inte fast jag är extremt trött! haha..

Nu ska jag nog kanske se någon mer film och till det ta en kopp te. För jag känner mig frysen.





Snyggaste lurarna! Vill ha bättre ljud när jag kollar film på datorn..


halsband


30 augusti - 10

Usch, har inte alls sovit bra inatt. Somnade ungefär vid tre, och tro mig det känns nu! Skulle bara vilja slänga mig i sängen, krypa ned under täcket och sova vidare.. Men nu går inte det, för jag ska till skolan, eller inte min riktiga skola. Utan jag ska till skolan som ligger alldeles här och ha en lektion i varmkök. Vet inte alls när jag slutar, det visar sig helt enkelt..



Glöm inte tävlingen om armbandet

haha!

Borrar-Lasse ska borra ett hål i en stor träbit och bryr sig inte om att sätta fast biten i ett städ, utan håller fast den med foten. Skyddsombudet kommer just då förbi och påpekar slarvet och får då höra från Lasse:
"Här ser du en som jobbar med händer och fötter!"
"Ja, jag ser det. Det är väl bara i skallen det står stilla!"

29 augusti - 10

Nu har jag ätit frukost och bara tagit det lugnt. Det ska jag fortsätta med, ska lägga mig på soffan och titta på lite tv. Vi hörs senare! :)



Glöm inte tävlingen, vinn ett gulligt armband!

29 augusti - 10

Nu har jag vaknat och är pigg som bara den.. Nej, tyvärr inte sant, är jättetrött! Kom hem ungefär halv tre inatt och då var jag hur pigg som helst. Tog mig lite cola, vilket inte var smart. Då blev jag ännu piggare.. Men till slut somnade jag, och nu vaknade jag tidigare än jag tänkt mig.

Gårdagen var hur bra som helst, tack alla! :)

Idag vet jag inte vad som händer, det visar sig helt enkelt..


drömplagg från GinaTricot.com


Kvällens outfit!


Såhär ser jag ut ikväll! Nu ska jag gå till Becca och sedan dra vi upp till stan. Ha en bra kväll! :)

28 augusti - 10

Nu har jag hunnit med mycket ska ni veta, har duschat, ätit mat, chillat, sminkat mig och provat kläder till ikväll. Det är nog något av det värsta jag vet, att välja kläder.. Men har i alla fall bestämt mig för en svart klänning och leopardfärgade strumpbyxor under. När kläderna är på får ni se bild, smycken är också väldigt viktigt för en outfit tycker jag. Fingrarna fulla med ringar och något snyggt armband till det. Det tycker jag är jättekonstigt, för något år sedan kunde jag inte ha smycken, tyckte det bara var ivägen. Hade knappt örhängen. Nu känner jag mig tom om jag inte har minst en ring och ett armband. Örhängen är även ett måste för mig nu!


Klänningen jag ska ha ikväll, bättre bild kommer sen! :)

dagens låttips

Dagens låttips blir: Jason Walker - Cry




Fix fix fix

Har nyss kommit hem från fotbollen, nu är det dags att duscha, äta mat och fixa iordning mig till senare! :)


Drömplagg från GinaTricot.com


28 augusti - 10

Idag vaknade jag först ungefär vid nio, gick upp och hämtade tidningen och läste den. Sedan kom jag på att jag ska ut ikväll och då är det ju bra om jag får sova ut riktigt. Så somnade om och sov till tolv. Riktigt skönt var det! Har även ätit frukost sen det, blev rabarberyoughurt och flingor.

Nu vet jag inte vad som händer, fotbollen skippar jag nog. Känner mig inte så himla fräsch när jag är nyvaken! :)


28 augusti - 10

Nu har jag ätit upp några kakor och till det drack jag egengjorde dricka, med smak av RedBerry. MUMS! Känner dock att det är sovdags för min del. Tycker faktiskt ändå jag klarat mig bra, med tanke på att jag varit jättetrött hela dagen sedan jag kom hem från skolan + där! haha..

Imorgon ska jag pallra mig upp till 13.00 i alla fall, för då är det fotboll på Hagis..



Kom ihåg tävlingen.

haha!

"Varje gång jag träffar dig, så tänker jag på Evert Jönsson. Ni är så lika varann."
"Vi är väl inte lika varann, Evert Jönsson och jag?"
"Jo, både du och han är skyldiga mig en hundralapp."

skor


Vinn ett armband!

Nu drar jag igång första tävlingen här och priset är ett gulligt armband.



För att vara med i tävlingen, gör detta:
1.
Skriv en kommentar till detta inlägg om att du är med, e-post eller blogg måste stå med så jag kan ta kontakt med vinnaren. (1 lott)
2. Skriv om tävlingen på din blogg. Ska innehålla länk till detta inlägg + bilden ovanför. (1 lott)
3. Lägg till mig på bloglovin (1 lott)


Tävlingen avslutas 24/9-10! (måste dock vara minst 50 som är med och tävlar)

Drömplagg från Nelly.com


Dagens klädval.


Fråga & Svar Videoblogg


27 augusti - 10

Jag känner mig hur trött som helst! Att sluta 16.00 på en fredag är inte det bästa som finns.. MatteC, filosofi, svenska och religion har dagen spenderats med. haha! När klockan var halv ett kändes det som att den var fyra. Det är tur att det finns några pärlor i klassen, som gör att allt blir roligare :)

Nu ska jag städa mitt rum lite, eller ska städa det mycket. Det kommer nog bli lite i taget, orkar verkligen inte.. Kanske ska ta mig ett glas cola? Det brukar göra allt bättre!


Drömplagg från H&M.se


haha!

En hund var på väg
gatan fram när han fick syn på en skylt i ett kontorsfönster:"Sekreterare
sökes. Måste kunna skriva 70 ord i minuten. Måste kunna använda
datorer. Måste vara tvåspråkig."
Hunden sökte jobbet, men fick kalla handen. "Jag kan inte anställa
en hund till det här jobbet", sa kontorschefen.Men hunden gav sig
inte. Han skulle absolut ha jobbet."Okej", suckade kontorschefen till
slut, "kan du skriva maskin?" Hunden gick tyst bort till en
skrivmaskin och knackade snabbt och smidigt fram ett brev."Kan du handskas
med en dator?" frågade chefen. Hunden satte sig ner vid en terminal,
skrev ett program och körde det perfekt.
"Hörnu, jag kan ändå inte anställa en hund som
sekreterare", sa kontorschefen trött. "Du är duktig, men jag
behöver någon som är tvåspråkig. Det står
faktiskt så på skylten."Hunden tittade då upp på
kontorschefen och sa:"Miao."

ny ring

Idag köpte jag mig en ny ring!


Dagens klädval.


Stinkande skåp!

Jag måste berätta en jätterolig sak från skolan. I några dagar har Becca och jag känt att det luktar kompost i skåpet under hennes. Doften har spridit sig upp i Beccas skåp eftersom det finns små hål emellan alla skåp. Vi har tittat efter någon ägare till skåpet eftersom ett hänglås satt på. Men det kom aldrig någon, så vi gick till vaktmästaren och bad han klippa av låset. Först ville han inte, men vi tvingade han att göra det. Kan säga att båda fick en CHOCK när vi öppnade..

Det var verkligen inte konstigt att det stank, för i skåpet låg "endast", 2 ruttna ägg, bacon, rutten banan, rutten mjukmacka, hårt bröd med surt smör och det låg säkert mer i skåpet. Jag fick kväljningar och sprang därifrån, samtidigt som jag höll på att skratta ihjäl mig. Har nog aldrig någonsin skrattat så mycket i skolan. Var även tvungen att ta kort på det. Ni får blunda om ni är väldigt känsliga, men det var faktiskt doften som fick mig att må illa!

Just ja, första bilden är även väldigt suddig, för jag kunde inte stå still eftersom jag skrattade så mycket!





26 augusti - 10

Nu blir jag tokig, skrev precis ett inlägg om dagen. När det var klart och bilden var upplagd kom det upp en varningsruta "Internet Explorer har slutat fungera". Blir man tokig eller blir man tokig? Jaja, jag får helt enkelt göra om det från början..

Idag hade jag sovmorgon till 10.15, Becca hade bil till skolan så fick sova bra mycket längre än normalt. Vi kom till skolan, läraren till psykologin kom inte. Vi väntade en kvart, fortfarande ingen lärare.. Därför drog vi därifrån, några från klassen och jag tog bilen till caféet, där vi fikade, läste rättskunskap och snackade.

Naturkunskapen började sedan 14.30, så vi hade en skapligt lång håltimme. Efter naturen slutade vi och då bar det av hemåt.

Direkt jag kom hem började jag städa mitt rum (dålig uppdatering). Nu kan man i alla fall se golvet, vilket jag tycker är sjukt bra!





Dagens låttips

Dagens låttips blir: Taylor Swift - Mine




ring


25 augusti - 10

Ännu en dag gjord i skolan, är det inte hemskt att man redan efter två veckor börja räkna dagarna? Är sjukt trött om dagarna och det enda jag vill är att sova.. Men jobba jobba jobba! Slutade 14.15 idag, vilket kändes väldigt skönt. Nu har jag precis ätit mat, och nu vet jag inte vad det blir.


haha!

På posten:
"Om jag skickar det här brevet idag, är det framme i mjölby imorgon då?"
"Javisst!"
"Det var synd,för det skulle till Malmö."

skor


Vinn en snygg ring!

Jag är just nu med och tävlar om en snygg ring hos Knorkan. Ringen är från Cocoo! :)


Andreas Wijk

Killen ger mig rysningar!


Drömplagg från H&M.se


24 augusti - 10

Nu ska jag försöka komma igång här igen, känns svårt på något sätt. Jag får väl helt enkelt kämpa! haha..

Idag var det skola som vanligt, och jag har varit trött som vanligt.. Rättskunskap, religion, matteC och naturkunskap har idag stått på schemat. På naturkunskapen var vi i labbet och kollade celler.

Vad jag ska göra nu vet jag inte riktigt. Sova kanske? :)


Jag och min banan..

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Toni Braxton feat. Trey Songz - Yesterday




23 augusti - 10

Nu är jag tillbaka här, har haft uppehåll någon dag.. Ork eller tid har helt enkelt inte funnits!

I fredags direkt efter skolan drog jag ut på sjön, det var årets kräftfiske. Fick några kräftor som man senare ska få smaska på. Sov i "stugan" och på lördagsmorgonen åkte vi hem efter en frukost i skogen, Mysigt! När jag kom hem var jag trött, men kunde ändå inte sova, typiskt! Vid åtta drog jag till Cissi och där var även Micke och Becca. Vi snackade och hade allmänt kul. Vid halv elva blev vi skjutsade till Ludvika, först gick vi till Donken och  sedan blev det Trädgårn. Trevligt sällskap, dans och skratt!  Tyvärr blev kvällen dåligt avslutad, vi stod och dansade när några killar fick för sig att börja slåss med varandra. Vi råkade stå på ett dåligt ställe, och det gick inte att komma ut för det var så mycket folk. Cissi fick en smäll på läppen och jag en på huvudet. Så nu kan jag säga att jag har blivit slagen! Inget att skryta om faktiskt. Jag blev livrädd, hatar slagsmål! Inte blev det bättre av att man nästan själv blev inblandad. 

Igår åkte mamma, pappa, David och jag till Uppsala. Vi fixade i lägenheten David ska bo i, och ja på hemresan var vi en mindre i bilen. Tårarna bara rann på mig!

Idag började I-valet, där jag har varmkök. Vi har gått igenom alla kriterier, som tyvärr är obligatoriskt för alla lärare. Jag har tröttnat på kriterierna! Jag gör ju det som ska göras så gott jag kan, bara för att jag läser om kriterier på mvg så betyder inte det att jag har det som krävs för att nå upp till det betyget. När vi gått igenom det fick vi frukost och rast. Sedan fick vi skriva matlistor på mat som vi kan tänka oss att göra. Läraren lottade och tog upp en lista, det blev min grupps. Nästa gång blir det alltså vårat val som ska göras, fläskfilé, hasselbackspotatis, beasås och till efterätt pannacotta. MUMS!

Nej, nu har jag skrivit mycket. Mer än vad jag skulle gjort om jag uppdaterat varje dag! Nejdå, inte riktigt.. Nu blir det film och bara slappa på soffan. Känner mig inte helt frisk.. 

Fråga & Svar

"hur ofta färgar du ögonbrynen? :) Du har grymt fin färg, va använder du för sort?"

SVAR: Tack så mycket, vad glad jag blir! :) Men sanningen är den att jag aldrig någonsin har färgat mina ögonbryn. Jag målar heller aldrig på lite mer färg. Tycker att det är en bra färg på dem nu, är faktiskt ganska mörka. Så kan tyvärr inte tipsa om någon sort! :)

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Nordman - Vandraren




19 augusti - 10

Har kommit hem från skolan, och jag är verkligen hur trött som helst. Inga roliga ämnen idag! Det värsta är att jag kommer ha naturkunskapen tisdagar, onsdagar och torsdagar.. Kommer handla mest om biologi men även mycket kemi och lite fysik. När jag hörde ordet kemi ville jag bara springa därifrån!

Nu vet jag inte riktigt vad som händer.. Eller blir en liten cykeltur! :)


enjoy!

Dagens klädval.



Tandborste, haha..

19 augusti - 10

Just nu sitter jag i köket och äter frukost, lingongrova + pålägg och ett glas mjölk. Igår kväll somnade jag ganska tidigt, eller okej.. Klockan var tolv ungefär, hade kunnat komma i säng mycket tidigare! Skulle göra ren naveln då jag upptäckte att koksaltet var urslaget.. Var bara att koka nytt och vänta på att det skulle svalna lite!

Var i alla fall riktigt trött imorse, men tog mig upp och nu är jag klar! :)

På dagens schema står det psykologi, rättskunskap och naturkunskap. Kommer ha en sovmorgon på torsdagarna, för första lektionen börjar 10.15. Men min buss går om mindre än en timme.. Första gången jag åker buss på länge! Slutar i alla fall klockan 16.00 idag, så vi hörs efter det!


Dagens klädval.


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Mariah Carey - Obsessed




18 augusti - 10

Idag fick jag en liten sovmorgon, vi hade bokat ett möte nere vid näringslivsenheten, som jag tidigare varit och praktiserat på. Pratade om olika lokaler.. Vi ska alltså starta ett UF och då har vi kommit på något som behövs i den här lilla byn. Vi får se hur allt går, men det är bara att hålla tummarna! :) När mötet var klart drog vi till Ludvika, först DollarStore och sedan skolan. Vi skrev en projektplan och gjorde även ett litet kontrakt.

Nu ska jag snart göra lite mat, vet inte alls vad det blir. Men mat blir det (hoppas jag).. haha!


den dryga väckarklockan!


17 augusti - 10

Sitter just nu med min fina ZOO mugg, den är fylld med polkagris-te. Känner mig alldeles frusen, känns som att jag börjar bli sjuk.. Hoppas inte, det kan också bero på att jag är sjukt trött! :)


Nya ringar

Blev väldigt glad när jag upptäckte att paketet från Cocoo hade kommit! Öppnade så snabbt jag kunde, och provade sedan ringarna. Vilka skönheter! Tänk att smycken kan göra en så glad..




Drömplagg från Nelly.com


17 augusti - 10

Nu har jag kommit hem från skolan, vi har jobbat med PA hela dagen. Får helt enkelt se hur det blir, imorgon har vi bokat ett möte.. Mer säger jag inte än!

Känner mig riktigt trött, vet inte hur jag ska lyckas att inte sova något  nu på dagen, eller ja eftermiddagen.. Ska försöka i alla fall, tror dock inte jag lyckas.


17 augusti - 10

Godmorgon på er! Jag hann med att skriva ett inlägg här innan skolan.. Igår somnade jag rätt sent, blev så himla hungrig så gick upp och käkade lite frukt :) Till slut somnade jag i alla fall, vilket var bra! För vet ni? Jag vaknade innan mitt alarm ringde idag, 06.25. Då var jag pigg som en lärka! Kändes skönt vill jag lova.

Nu är snart min skjuts här, så ska dra på mig skorna. Vi hörs senare idag!


haha!

Se hur det kan gå om man shoppar på IKEA.

En ung nygift kvinna hade varit och inhandlat en garderob på IKEA. När hon kom hem började hon att montera upp den. Utanför hennes fönster fanns en busshållplats.

Precis när hon var klar med garderoben körde bussen förbi och garderoben föll ihop. Hon kliade sig lite i huvudet och monterade sedan upp den igen. Strax därpå kom nästa buss, och garderoben föll ihop som ett korthus.

Hon ringde då till IKEA och talade om vad som hänt. De lovade att skicka dit en kille som kunde fixa det.

Montören kom strax dit och fick ihop garderoben. Men precis när den var färdigmonterad igen så kom bussen och garderoben föll ihop.

När han för andra gången fått ihop garderoben gick han in och ställde sig i garderoben för att se vad det var som egentligen hände. Just då kom kvinnans make hem.

Han var nyfiken på hur garderoben såg ut som hans fru hade inhandlat och stegade in i rummet där garderoben stod.

När han beundrat den öppnade han garderobsdörren för att se hur den såg ut innanför.

Maken och montören tittade ett ögonblick på varandra och sedan sa montören:
"Du tror väl inte mig, men jag står faktiskt här och väntar på bussen."


Godnatt

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen, ska bli så himla skönt. Får väl se om jag kan somna, imorgon blir det att gå upp tidigt.. Börjar halv nio och tror jag slutar, fyra? Blir alltså ingen uppdatering imorgon dag/eftermiddag. Får se om jag hinner slänga iväg något inlägg innan jag drar till skolan.. Beror lite på hur pigg jag är, eller kan också säga hur trött jag är. Lutar faktiskt mer åt det hållet!


16 augusti - 10

Sitter här och lyssnar på lite mysig musik med Boyce Avenue. Sjukt bra alltså! Har dragt på mig min mysiga tröja som jag köpte i Stockholm. Ska nog fixa en kopp te, och sedan blir det sängen. Börjar känna mig lite trött :)


Dagens klädval.


Fixa pizza!


Ta det inte seriöst..

16 augusti - 10

Nu är jag hemma igen, alla treor samlades i aulan och sedan blev klass för klass uppropade. Vi fick gå iväg till ett klassrum. Fick skriva i ansökan om busskort, fick kolla på veckans schema, och sedan blev det hejdå. Värt? Nej..

16 augusti - 10

Så, nu är jag klar med allt. Har sminkat mig, gjort ren naveln, smörjt in mig, klätt på mig och tagit på mig en massa smycken. Love it! Förut hatade jag att ha ring, tyckte det var ivägen. Nu kan jag inte vara utan det, känner mig så tom!

Outfit får ni senare idag, när jag kommit hem från skolan.. Den här bilden får duga så länge.


Drömplagg från GinaTricot.com


16 augusti - 10

Nu är dagen här som jag fruktat hela sommarlovet. Men i början tänkte jag att det var jättelång tid kvar, dock gick det för snabbt.. Alldeles för snabbt!

Idag hade jag klockan på 08.30, fast vaknade faktiskt innan det ringde. Sedan låg jag och drog mig i ungefär 20 minuter. Tänk om det kunde bli så varje gång man ska till skolan! Har i alla fall nyss varit nere och duschat, och nu ska jag fixa iordning mig. Först och främst äta frukost, min mage låter som ett åskoväder! haha..


15 augusti - 10

Vet ni vad jag gör nu? Jo jag sitter och borstar tänderna, klockan är för lite för det! Men imorgon är det skola igen, förlåt att jag snackar mycket om det. Är inte alls taggad på skola, aldrig varit så här otaggad..

Idag har jag kollat på fotboll, fixat mat och ja inte så mycket mer faktiskt! :)

Imorgon uppdaterar jag på morgonen, ska upp i tid, börjar ju 13.00. Men första dagen måste man sätta ribban högt! Haha, nejdå.. Har faktiskt funderat lite på om jag ska flytta över bloggen, så jag kan skriva tidsinställda inlägg. Men sedan kom jag på att många också går i skolan när jag gör det. Vi får se hur det blir med det! :) Enda jag vet är att min uppdatering kommer vara sämre nu, skolan är jätteviktig för mig. Ska försöka så gott jag kan!

Natti Natti, hörs imorgon :)





haha!

Har du någonsin sett en person i din egen ålder och tänkt: "Jag är glad att jag inte ser så gammal ut!".

Jag heter Berit och jag satt i väntrummet hos min nya tandläkare. Jag läste ett diplom på väggen och upptäckte hans namn. Plötsligt kom jag ihåg en lång, elegant mörkhårig kille med samma namn, som gick i samma klass som mig för ungefär 30 år sedan. Kan han vara samma kille som jag hade varit lite förälskad i på den tiden?

När jag sen fick se honom skakade jag snabbt av mig tanken. Denna halvskalliga, grå man med rynkigt ansikte var alldeles för gammal för att ha varit min klasskamrat.

Efter att han hade undersökt mina tänder tog nyfikenheten över och jag frågade om han hade gått på Enskede gymnasieskola.

- Ja, det hade han, svarade han.
- När gick du ut då, frågade jag.
- Jag var i avgångsklassen 1978, sa han.
- Du var i min klass! Jag log.
- Han såg närmare på mig. Sen sade denna fula, gamla, halvskalliga, ohövliga, feta och elaka man:

- Vad undervisade du i då?


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Enrique Iglesias - I Like It




Fråga & Svar

"det där var skitsnyggt verkligen! varför har du aldrig tidigare visat dina dekorerade naglar?"

SVAR: Tack så mycket! :)  Det är så att jag brukar aldrig dekorera mina naglar.. Jag är väldigt mycket högerhänt och därför är det jättesvårt att göra på den högra handen. Blir oftast så att jag bara drar på någon färg istället. Många är imponerade av Fokis nageldekorationer, ja det är jag också MEN det är på lösnaglar hon gör nageldesignerna. Hon kan använda sin rätta hand till alla, medan jag har äkta naglar som sitter där dem sitter. Min högra hand blir alltid fulare!

Har inte haft tillräckligt med produkter heller. Men hade tänkt att jag ska beställa hem lite nagelgrejer från www.melba.se idag! :)




Ur min garderob!



Använda 1 timme på en kryssning, skavsårsskor!

Ur min garderob!

Har fått en hel del frågor om jag kan visa upp min(a) garderob(er).. Så nu har jag gjort en ny kategori "Min garderob". Det kan vara kläder, skor och smycken.. Lägger in första lite senare idag! :)


RINGAR

Precis klickat hem dessa två ringar, en cool och en snygg!


Drömplagg från Nelly.com


15 augusti - 10

Blev att sova länge idag, för vi kom hem sent från syster, Fredrik och världens finaste Nora. Vi blev bjudna på grillat, var riktigt gott! Sedan var det mys hela kvällen, jag höll i Nora nästan hela tiden. Pluttan :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska börja med att fixa lite frukost.. Sedan något annat? haha! Imorgon börjar i alla fall skolan, vilket inte alls känns kul. Men nu är det ett år kvar!


Dagens klädval.


14 augusti - 10

Såhär ser jag ut nu! Snart blir det middag vid syrran, mums!


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Justin Bieber feat. Ludacris - Baby




Fråga & Svar

"vad gör du ren piercingen med?"

SVAR: Varje morgon och kväll gör jag rent med saltlösning som jag gör själv. Koka upp 1 dl vatten med 1 krm salt.. Sedan ska man låta det svalna lite, men det ska helst vara varmt när man gör rent. Därför brukar jag värma lite snabbt i mikron.

På nätterna sätter jag en kompress över piercingen nu i början, för det finns bakterier i sängen och täcket kan även hålla på och snudda piercingen hela tiden. Med en kompress får det läka ifred!


14 augusti - 10

Nu har jag ätit frukost och duschat. Till frukost blev det hallonyoughurt med flingor. Nu är det dags att göra ren naveln och sedan borsta tänderna. See you soon :)

Jag har nu skrivit 900 inlägg i bloggen! :)


14 augusti - 10

Godmorgon på er, sovit gott? :) Det har jag gjort, somnade väldigt snabbt igår, vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Men jag tog i hörlurarna och sedan somnade jag till fin musik. Precis när jag skulle lägga mig såg jag en jättestor blixt på himlen, men det kom aldrig någon smäll. Den måste ha varit riktigt långt bort! Tack och lov..

Nu ska jag ta lite frukost, sedan blir det dusch och fix.


Seriös bild igen..

14 augusti - 10

Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik, ska nog faktiskt snart sova. Nu på kvällen har jag tittat på lite tv, var någon film på TV1000 Nordic. Efter det tittade jag på Jalla Jalla, och efter det följde jag med och skjutsade David + några till till Ludvika. Har även lite kul med camen nu ;)


talang!!

Finns många som klagar på Brolle, att han bara haft tur.. Men kom igen, killen har en sjukt bra röst och när han gör den här låten blir jag att rysa i hela kroppen. Han är helt enkelt en riktig talang..

Lyssna HÄR! :)

 

Videoblogg 13 augusti

Nu ska jag prova på det här med videoblogg, får se hur länge det här klippet blir kvar! haha.. Förra gången tog jag bort väldigt snabbt. Ignorera att munnen inte hänger med och att jag pratar som en kyckling, är hes pga. halsen :)


Fråga & Svar

"gjorde det ont att ta hål i naveln? ångrar du att du gjorde det?  kan du visa bild?"

SVAR: Jag trodde faktiskt att det skulle göra mer ont än vad det gjorde. Det är klart att det kändes, men inte så värst farligt. Det som jag tycker gjorde ondast var när hon skulle dra ur plaströret som piercingen satt i, då fick jag ta ett djupt andetag och då drog hon ur det. Det gjorde nog mest ont! Men jag känner ju fortfarande att det är nytaget, första natten kunde jag knappt sova. För när jag rörde mig gjorde det ont och stramade. Men nu känns det knappt, bara när jag gör rent det, vilket jag gör morgon och kväll!

Nej, jag ångrar inte en sekund att jag tog det. Sitter och tittar på det hela tiden och jag är så himla glad att jag äntligen har det gjort! Något av det bästa jag gjort :)

Jag hade tänkt att inte lägga ut någon bild på det här, men eftersom du bad om det så gör jag det.



Naglar

Färdiga resultatet på mina naglar som jag gjorde inatt..



Dagens låttips

Dagens låttips blir: Boyce Avenue - Change Your Mind




Drömplagg från Nelly.com


13 augusti - 10

Idag blev jag väckt av mamma ungefär vid 11. Taskigt! haha.. Nej då, de var nog bra. För snart börjar skolan, så lika bra att man inte sover till tre. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på och göra nu, är sugen på att dra ut och fota lite. Men vi får helt enkelt se! Vad ska ni göra idag? :)

Föresten, inatt fixade jag naglarna, bild kommer in alldeles strax!


haha!

"Vad är mannens syn på att hjälpa till i hemmet?"
"Att lyfta på benen när frun dammsuger."

Dagens klädval.


Change your mind!

There you are with your perfect way
You’ve got that little shine in your eyes
To hear one word would make my day
But there’s no room for me in your life

Oh you’ve got me down on my knees
Oh and in my mind I can see
How perfect everything could be
But you won’t give us a try

If I could change your mind
How would you want me
Would you say you need me
Cause I need you now

I try to move on but your perfect way
Has got this little child asking why
But this world keeps spinning
As my heart stops beating
Is there still no room inside

Oh you’ve got me down on my knees
Oh and in my mind I can see
How perfect everything could be
But you won’t give us a try

If I could change your mind
How would you want me
Would you say you need me
Cause I need you now


Drömplagg från H&M.se


12 augusti - 10

Inatt blev det inte speciellt mycket sömn, gick och la mig tidigare än vanligt. Men kunde verkligen inte somna, fast jag var jättetrött. Jag somnar alltid på mage, men det går inte nu. Eftersom att jag tog hål i naveln igår! :) Vill man vara fin får man lida pin..

Snart ska jag ned och duscha, sedan fixa iordning mig.För ska på kalas till kusin lite senare..


Har även nymålade naglar, rosa som piercingen! :)

Mer av i bloggen?

Nu har jag en fråga, vad vill ni ha mer av här i bloggen? Är det något nytt ni tycker jag ska börja med? Jag är öppen för förslag! :)

haha!


11 augusti - 10

Idag drog mamma och jag till Ludvika en sväng, kan ni gissa vad jag gjorde för något speciellt där? Jag shoppade inte! När vi var klara på stan åkte vi hem, tänkte lägga mig ute och sola, men solen försvann, så typiskt! Något mer har inte hänt idag, nu väntar jag på fotbollen, Sverige-Skottland!


Drömplagg från H&M.se


Dagens klädval.


Linnet köpte jag igår i Stockholm..

Stockholms shopping!

Resten av sakerna jag köpte var kläder, och då måste jag prova för att visa. Orkar inte det nu! Istället får ni bild med lejonringen (mitt stjärntecken) och mina tre nagellack som jag köpte..



10 augusti - 10

Förlåt för dålig uppdatering, men har verkligen inte haft ork!  Ska försöka komma igång lite smått igen med bloggandet, får se hur det går.. Har nyss kommit hem, har varit i Stockholm idag med mamma. Åkte dit tomhänt, kom hem med 10 påsar, det gillar jag! Det här är faktiskt det enda jag skriver nu, har noll inspiration!


Drömplagg från GinaTricot.com


8 augusti - 10

Nu är jag tillbaka här igen, som vanligt. Igår fyllde jag år, hade först kalas här för släkten. Fick massa fina grejer! Sedan kom brudarna, vi åt grillat och hade kul.. När klockan var 22 drog vi upp till Ludvika, Becca, Olle, Anders och jag. Kände mig så himla stor när jag visat mitt legg och han sa grattis, sen fick jag gå in. Det kändes grymt ;) Det slutade två, och hem fick jag skjuts av Micke!

Idag vaknade jag ganska tidigt, så känner mig enormt trött nu vill jag lova. Blir filmdag, film efter film efter film!


Som varje år blev jag väckt med sång, och en godisblomman stod som vanligt på brickan, gjort sedan jag var pytteliten!






7 augusti - 10

Blev väckt imorse, mamma och pappa sjöng för mig. Fick godisblomma och paket! Har fixat tårtorna, och ja allt är klart. Nu är det dags för kalas! :)


Jag och nya klockan jag fick idag (vita) .

Sweet 18!

Idag kommer det bli en kass uppdatering, fyller ju hela 18 år idag! Inget barn här längre ;) Blir kalas, grillning med brudarna och sedan feeeest :)


Drömplagg från GinaTricot.com


6 augusti - 10

Idag vaknade jag ungefär 09.45, duktig tjej! haha.. Blir lite tidigare för varje dag. Fixade iordning mig och sedan drog mamma och jag till Ludvika lite, gick i lite affärer. Köpte en grym väckarklocka som jag måste visa er sedan! :) Vi åkte och hämtade David från jobbet, när vi var klara. Vi väntade nere vid Hällarna (bilden).  Han slutade tidigare eftersom att han ska åka iväg till Stockholm idag, Sonisphere, heter det så? haha..

Skulle precis börja baka spritskakor, men upptäckte att potatismjölet inte räckte, så väntar på att pappa ska komma hem med bilen nu! Ska även köpa lite kattmat, fast vi inte ens har katter.. Nej men vi ska mata våra igelkottar med det!


haha!

Det var en gång en blondin som kom in hos en frisör. Hon hade ett par hörlurar på huvudet. Hon sade till frisören att han absolut inte fick ta av henne hörlurarna. Frisören klippte och klippte och efter en halvtimme hade han klippt allt utom just vid hörlurarna.
Äsch, tänkte frisören, nu måste jag ta av henne hörlurarna.
Frisören tog av hörlurarna och blondinen föll död på golvet.
Frisören blev förtvivlad och visste inte var han skulle ta vägen. Vad dog hon av? Han tog upp hörlurarna och i dem kunde han höra:
"Andas in, andas ut, andas in, andas ut...."

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Melissa Horn - Vår Sista Dans




5 augusti - 10

Åh, vad jag får kli! Skrev precis ett jättelångt inlägg här, sedan dog internet. Allt försvann! Får skriva om, men blir helt klart kortare, kommer inte ihåg allt jag skrev heller.. haha

Sitter just nu och dricker pepsi, får duga eftersom det inte finns cola hemma! Egentligen är inte det bra, jag borde försöka sova nu.. Men som jag sa till pappa, "jag måste fira sista dagarna på mitt sjuttonåriga liv". Kom på efter hur fel det lät. Så jag ändrade mig lite, "jag ska fira att jag snart är 18 år, och inte längre ett  barn!"  Har nyss lekt lite med webbkameran, ibland är den en väldigt bra underhållning! Inte när man är nyvaken och har en allmänt dålig dag, då är den inte alls rolig! haha..

Ska nog slå på en film, sedan får jag hoppas att jag somnar till den. Vad tror ni? Jag tvivlar starkt på det! Först ska jag ta mig en macka, så inte magen börjar kurra.




5 augusti - 10

Förlåt för kassa uppdateringen, men jag har haft annat för mig. Vaknade 10.15 imorse (alarm), måste försöka eftersom skolan snart drar igång. Duschade, åt frukost och fixade iordning mig och efter det drog mamma och jag till Ludvika. Köpte massa saker till lördag, det kommer bli toppen :) Först kalas med släkten, och sedan kommer brudarna på grillat och mys. Sedan drar vi ut, Solo eller Trädgårn. Visar sig, men ut ska vi i alla fall! haha..

När mamma och jag kom hem från Ludvika la jag mig ute i solen, underbart skönt! Åt lite glass, när det väl är varmt ute! Sedan tittade vår söta igelkott fram under altanen, la lite tonfisk på en tallrik. När den ätit upp var det min tur att äta, blev Sibylla. :)

Nu har jag städat rummet lite, men var tvungen att göra en paus. Sedan har jag ett stooooort problem, mina tre garderober är proppfulla! Finns kläder som inte får plats.. Får helt enkelt sluta shoppa :( haha!



Drömplagg från H&M.se


4 augusti - 10

Jag har skurit kokosbollarna (rutorna) nu, eller okej det  var någon timme sedan.. Men det är fortfarande gjort  ;) hah! Blev hur goda som helst.. Har även hunnit med att käka grillat, gott!


Såhär blev det.. mums!

4 augusti - 10

Det luktar helt underbart här hemma nu, nybakade bullar. Finns det någon bättre doft? Nej, inte enligt mig i alla fall.. Kokosbollarna(rutorna) är fortfarande på kylning, men ska snart skära och doppa i kokos. Sedan får det vara bra för idag, tror jag.. Kanske bakar mormors spritskakor också! haha. Jag känner att jag blivit smått beroende av att baka nu, är så himla kul att se det färdiga resultatet sen. Först står man där med alla ingredienser och tänker, "vad blir det av det här?!".. Ett tag senare har man det framför sig, det är egentligen häftigt att man kan baka så mycket med hjälp av olika ingredienser. Det tycker i alla fall jag! haha..

Grillat står på menyn idag, grillen är precis påslagen! Börjar kurra lite i magen, men hade gjort det ännu mer om jag inte smakat allt jag bakat :)


Om ni undrar varför det är stora högar med pärlsocker på vissa bullar så beror det på att sockret var i en ny förpackning, och jag råkade hälla lite väl snabbt.. Men är säker på att kusinerna kommer älska "sockerbullarna". :) haha

haha!

Fru Perssons undulat har flugit bort och hittelön utlovades till upphittaren. Efter några timmar ringer det på dörren och utanför står en liten pojke med en katt i famnen.
"Men lille vän," säger fru Persson, "det var en undulat som kom bort, inte en katt."
"Fågeln ligger inuti," svarar pojken och räcker fram katten.

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Bob feat. Bruno Mars - Nothin' On You




Baka baka baka..

Håller på och bakar för fullt, har gjort klart kladdmuffinsen. Så dom är nere i frysen nu.. Bulldegen står på jäsning, kokosbollar (som blir rutor) står inne i kylen för att stelna till. Nu är nästan allt klart inför kalaset, bara två till saker jag ska baka + tårtor.




Fortsätta baka..

Nu ska jag fortsätta baka, fler kladdmuffins, kanelbullar, kokosbollar och nå kakor.. Wish me luck! :) Slänger in något inlägg ibland!

4 augusti - 10

Idag vaknade jag vid halv tolv, som vanligt alltså.. Gick upp och ja, satt mig i soffan, och nu har jag precis ätit lite frukost. Frukost är hemskt, man får nästan pina i sig, för jag är ingen frukostmänniska, det har jag aldrig varit. Allt smakar nästan äckligt på morgonen. Men jag får trycka i mig :) haha..

Får se vad jag ska hitta på nu, eller jag vet att jag ska baka. Fler kladdmuffins och sedan kanelbullar.


drömplagg från Halens.se


Kläduppvisning varje dag!

Okej, nu ska jag berätta en sak för er som jag tänkt länge länge länge på..  Det handlar om alla kläder, smycken, skor och mediagrejer i skolan. Jag har tyvärr själv dragits in i det väldigt mycket, varje dag är det som en uppvisning. Har man trasiga kläder, kollar folk snett. Har man en annorlunda stil kollar folk snett. Har man en annan hårfärg, lite äldre telefon, slitna skor.. Ja denna lista kan göras väldigt lång.

Jag har märkt att det har blivit väldigt vanligt på skolan, varje dag ska det se ut som man är påväg till en fest fast man egentligen bara ska till skolan. Man ska bära fint smink, helst lite dyrare märken. Man ska ha trendiga kläder, helst något känt märke. Sedan ska man ju också ha tonvis med smycken, gärna lite dyrare. En dyr parfym fungerar alldeles utmärkt också..

Jag tycker det här är sjukt, och jag har faktiskt tänkt väldigt ofta på det i skolan. Varför kan inte människor få se ut som dom vill? Varför kan man inte bara acceptera att alla är olika = olika stilar.. Man trivs med sig själv på olika sätt, någon kanske trivs med att alltid ha det dyraste kläderna. Någon annan kanske vill ha lite billigare.. Jag säger inte att något av det är fel, men jag tycker inte man ska se på en människa på ett annat sätt för att denna kanske har lite billigare  kläder. Det är inte utsidan som gör det, det är faktiskt insidan..

I skolan handlar allt nu för tiden om status, ha senaste prylarna och helst se ut som en modell.

Jag känner att om man inte fixar till sig lite extra så får man konstiga blickar och inte blir accepterad. Första året var det hemskt, kändes som att alla kollade snett. Men nu i tvåan brydde jag mig inte, det här är jag. Jag är nöjd med mig själv.

Vad tycker ni, är det inte lite väl överdrivet att man ska behöva ha senaste och snyggaste prylarna för att känna sig accepterad?






Svar på frågestund..

Jag valde att avsluta frågestunden nu, har inte så mycket inspiration till att skriva något, så kan svara på frågorna jag fått! :)

"vad har du för strl på överdelar?"
SVAR: Jag har small och 36

"hur många gånger har du varit utomlands? har du någon ny resa planerad? vilket är ditt drömresmål?"
SVAR: Jag har varit på Kreta, Cypern, Turkiet, Lanzarote, Tenriffa x2, Gran Canaria x2 och Fuerteventura. Alltså har jag varit borta nio gånger, förut var det alltid två veckor som gällde, men sedan åkte vi hela släkten någon gång, då räcker en vecka. Planerad och planerad, nästa sommar blir det antagligen en resa med bror, och sen ett helt gäng till. Vet än inte vilka, eftersom det är ett bra tag kvar.. Men blir det inte av så åker jag helt klart någonstans, och drar med någon annan!

Mitt drömresmål är Thailand, det är som en dröm jag har att få åka dit. Tyvärr är det väldigt lång flygresa, och jag är enormt flygrädd. Eller nu när vi åkte hem från Turkiet var jag inte det minsta rädd. Konstigt, annars kan jag nästan bli svimfärdig, eller inte nästan, jag blir det!

Sedan har jag faktiskt redan börjat fundera på om jag ska resa runt efter att skolan slutat. Vara borta i minst ett halvår! Ska fixa så att det blir av..

"va är du rädd för?"
SVAR: flyga, getingar, mörker..

"berätta 10 saker om dig själv som du inte tror många vet.."
SVAR: 1, Jag har astma. 2, Jag är laktosintolerant. 3, Att vara utomlands är det bästa jag vet, känner mig så fri. 4, Jag blir livrädd så fort jag ser en polisbil. 5, Ett ledband är av i min högra fot. 6, Jag älskar att titta på ishockey. 7, Jag har aldrig rökt, och kommer aldrig någonsin prova. 8, Min högsta önskan sen 5 år tillbaka är hål i naveln. 9, Jag får ofta panik över min frisyr. 10, När jag var liten hade jag tix, gapade hela tiden.

"vilken bh storlek har du?"
SVAR: Spelar det någon roll? :) Den här frågan säger jag pass på.

"har du varit kär någon gång? och vad är ditt längsta förhållande? =)"
SVAR: Kär är ett stort ord, så nej det har jag aldrig varit. Snarare förälskad.. Det längsta är på lite mer än 3 månader, men jag väntar på prinsen ;) Många känner en panik över att inte ha någon. Men kom igen, jag är snart 18 år, jag har hela livet på mig!

"hade du någon idol/idoler när du var liten?"
SVAR: Aqua, Spice Girls och Carola :) haha


3 augusti - 10

Nu har jag varit nere på Heros och kikat på fotboll, Sfk-Östansbo. Det slutade 5-3, vilket var väldigt väldigt roligt! Men som vanligt blev jag nästan som en isbit, det är alltid kallt på heros. Att jag aldrig lär mig, mer kläder behövs när man är där nere!

Funderar om det nu blir en kopp te och till det en film :)


3 augusti - 10

Mamma, pappa och jag drog ner till syster litet tag. Jag höll i prinsessan, men hon bara sov.. haha! När vi varit där åkte vi hem och då blev det en cykeltur, puh.. Sedan blev det att lägga sig ute i solstolen och steka lite, var extremt skönt. Men grymt mycket getingar ute nu, vilket jag tycker är mycket synd!

Nu ska jag snart äta, och lite senare blir det fotboll! :)


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Bob feat. Hayley Williams of Paramore - Airplanes




Drömplagg från Ellos.se


3 augusti - 10

Godmorgon på er! Idag vaknade jag 11.11 helt utav mig själv, stolt faktiskt.. haha! Ska snart äta lite frukost och sedan ska jag nog åka med mamma till Ludvika och handla lite.  Men först blir det fixa iordning mig!  Ännu senare blir det nog fotboll :)


Vi älskar nyvakna bilder!

Drömplagg från Nelly.com

Nu ändrar jag det här lite med drömoutfit, varje dag kommer det istället in ett drömplagg, vilket betyder att det blir uppdatering där varje dag. När jag gör en hel outfit måste jag fixa en massa i Photoshop, så därför blir det ett plagg om dagen. Ibland kanske jag får tid, då kommer en hel outfit! :) Klickar ni på bilderna från och med nu kommer ni direkt till hemsidan med drömplagget! :)







haha!

En blondins dagbok

JANUARI
Lämnade tillbaka en scarf för att den satt för hårt.

FEBRUARI
Blev sparkad från apoteksjobbet, eftersom jag inte kunde trycka etiketter. Flaskorna fick ju inte plats i etikettmaskinen!

MARS
Blev riktigt glad! Lyckades lägga ett pussel på 6 månader, fast det stod 4-6 år på kartongen.

APRIL
Satt fast i en rulltrappa hur länge som helst, under ett strömavbrott.

MAJ
Försökte mig på att åka vattenskidor.
Men kunde inte hitta någon sjö med backe!

JUNI
Förlorade en tävling i bröstsim! Fick sedan reda på att de andra fuskade. De jävlarna använde armarna!

JULI
Blev utelåst från min bil i världens regnstorm. Bilen blev dyngsur eftersom taket var nedfält.

AUGUSTI
Kunde inte ringa 112. Det finns ingen 12-knapp på min mobilmodell.

SEPTEMBER
Försökte klura ut varför det är så mycket W på M&M-godiset.

OKTOBER
Jäkla M&M! De är så svåra att skala...

NOVEMBER
Bakade en kaka. Receptet sa att jag skulle separera 12 ägg. Så jag fick låna ihop till 12 skålar.

DECEMBER
Gick på disco där man skulle vara över 18!
Tog en jäkla tid att samla ihop 17 personer.


2 augusti - 10

Nu har mamma, pappa och jag precis kikat på film. Det blev "Allt för min syster", och jag kan bara säga en sak. Tycker du om att fälla floder av tårar när du ser en film, kolla på den här! Fy vilken hemsk film, men samtidigt var den riktigt bra. Kan verkligen tipsa om den! Men jag är riktigt glad att jag inte såg den på bio..


2 augusti - 10

Nu är jag klar med bakningen för idag, får se om jag fortsätter imorgon. Men vårat vatten stängs av från 8-15, för det är någon läcka. Inte så bra om man prickar in bakningen då ;) Jag gjorde det förut när jag gjorde chokladbollar, och sedan kunde jag inte tvätta händerna. Det var faktiskt lite jobbigt kommer jag ihåg!

Jag har nu bakat även Kladdmuffins och Brysselkakor, så nu luktar det ännu godare här!


Före, egentligen ska man rulla den rund, men det var hur svårt som helst, så vem säger att det inte lika gärna kan vara fyrkantiga kakor? :) Smaken är ändå lika!


Efter


Före


Efter (fotade den som jag stack hål i, resten var perfekta! haha..)



Baka baka baka..

Pappa och jag drog iväg och handlade så fort han kom hem, och nu har jag precis blivit klar med Chocolate Chip Cookies. Det luktar verkligen ljuvligt här hemma nu, och David kom precis hem från jobbet. Det första han frågade var: Vad bakar du?

Jag tycker det är härligt när man kommer hem och sen håller det på att bakas i huset, luktar så gott.. Nu ska jag fortsätta göra lite kakor. Men här kommer bilder från första baket! :)


Före


Efter

Dumma ägg!

Skulle precis börja baka, hade plockat fram allt.. Då upptäckte jag att äggen var slut, så kan inte börja än. Bara att vänta på att pappa ska komma hem, så vi kan åka till Ica och köpa allt som behövs. Ska faktiskt kolla upp olika recept, så jag har allt när jag ska baka det andra också! Brysselkex och kladdmuffins är redan bestämt, men vad mer?




2 augusti - 10

Nu har jag borstat tänderna, duschat, smörjt in mig och sminkat mig. Duktig jag känner mig! haha.. Solen skiner ute men jag ska faktiskt börja baka ändå, nu är jag liksom förberedd på det. Jag börjar göra brysselkex, bilder kommer under tiden, tror jag. Annars får ni se det färdiga resultatet! :)


Dear John!

För några dagar sedan såg jag filmen Dear John, och jag måste verkligen tipsa er om att se den. Det är en helt underbar film och jag kunde inte hålla tårarna tillbaka.



"En arg rebell, John, hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv - tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt till den typ av kärlek som gör att Savannah väntar på John ska avsluta sin tjänstgöring inom armén. John drömmer också om att få flytta ihop med den kvinna som har fångat hans hjärta, men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att åter ta värvning. Och under den långa tid som John är borta förälskar sig Savannah i en annan man. När John kommer hem igen måste han inse fakta att trots att Savannah är gift med en annan är hon fortfarande hans livs stora kärlek - och i och med det ta det svåraste beslutet i hans liv."

2 augusti - 10

Idag vaknade jag ungefär vid tolv, blev alltså en kvart längre än vanligt! haha.. Men fanns inga ljud jag kunde vakna av eftersom jag nu är ensam hemma, blir väl det i någon timme till kanske. Jag har nyss ätit frukost, blev yoghurt och flingor. Ska borsta tänderna strax och sen borde jag verkligen gå ned och duscha! Har inte tvättat håret på flera dagar eftersom jag vill vänja det vid att inte tvättas så ofta. På sommarlovet är det lättare att göra så, fast man känner sig äcklig med fett hår. Eller är det bara jag?  Nej jag tror dem flesta känner så. Jaja, nog pratat om fett hår.. haha!

När jag duschat ska jag baka, men vad vet jag inte. Måste ha till kalaset, så kan ni ge mig något tips? :)


1 augusti - 10

Nu sitter jag här i min soffa och lyssnar på lite musik, både bra och dålig musik.. Fråga mig inte varför jag lyssnar på dålig, man blir väl helt enkelt att uppskatta bra mer då! haha.. Nej så är det nog inte alls.

Idag har jag läst en massa körkortsteori, tyvärr är boken hur fet som helst, så har väl hunnit läsa halva. När jag hade läst åt vi mat och sedan åkte vi ut lite så jag fick köra. Körde från Heros-Ulvsyttan, T/R. haha..


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Kato feat. Jon - Turn The Lights Off






1 augusti - 10

Då har vi hoppat över på en ny månad, igen.. Får hoppas det här blir en bra månad, har bara två veckor kvar på sommarlovet, kan ni fatta? TVÅ VECKOR! Det har gått helt enormt fort..

Idag vaknade jag den vanliga tiden, kvart i tolv. Slog på tv:n och det var någon bra film, så den slutade alldeles nyss. Har hunnit äta frukost och borstat tänderna efter det i alla fall!

Nu ska jag läsa teori, usch va extremt tråkigt! Jag kommer seriöst aldrig få körkort..

Frågestund!

Har fått en hel del frågor sen senaste frågestunden, så nu kör jag en frågestund igen! Fråga på bara! :)

SLUT!