Happy new year

Dagens låttips blir: ABBA - Happy New Year




31 december - 10

Sista dagen på detta år, kan inte förstå. Imorgon är det år 2011! Idag kommer det inte hända alltför mycket, jag ska i alla fall se juniorhockey ikväll.. Till det blir det cola :) haha!

Snart ska jag nog gå ned till Konsum och köpa lite godis, skulle sitta fint i kistan!


H&M


149 kronor

ny klänning


älskar min nya klänning!

30 december - 10

Kom precis hem, har varit i Falun och Borlänge. Började med ett besök på käkkliniken där jag hade en tid klockan elva. Pratade med kirurgen om min operation och han visade hur hela operationen går till och hur det troligtvis blir efteråt. Fick reda på att det inte räcker med en operation av den övre käken, då blev  det genast svårare att bestämma om jag ska opereras eller inte.

När jag var klar där gick mamma och jag först på stan i Falun och där köpte jag mig ett par skor, till balen faktiskt. Det blev så kallt att gå på stan så vi åkte till Borlänge istället och gick på Kupolen. Jag köpte en billig t-shirt och sedan detta pann(hår)band som jag har på bilden. När vi var klara åkte vi till Lager 70, skulle titta på en mjukisdress men det fanns inga kvar. Istället hittade jag en skitsnygg festklänning och till det köpte jag ett par leggings.



Dreaming People

Dagens låttips blir: Jay Smith - Dreaming People




h&m


399 kronor

Pack up

Dagens låttips blir: Eliza Doolittle - Pack Up




29 december - 10

Sitter just nu och skriver från min nya söta dator. Fick ett sms tidigare idag om att den kommit, glad tjej! Det har varit dålig uppdatering här nu igen, men jag har helt enkelt haft annat för mig.

Var även tvungen att prova webbkameran och ja den var skaplig!


ny dator

Har precis klickat hem en ny dator och det är en mini PC till ett väldigt bra pris. Kan sedan ta med till skolan om något arbete ska skrivas och jag vill ha hem det. Har även ett företag och då är det väldigt bra om man alltid kan ha en dator tillgänglig! :)


27 december - 10

Jag har nyss kommit hem, har varit på en långpromenad med Cissi. Vi pratade på som vanligt och det känns alltid lika skönt att träffa henne! Jag tappade känsel i låren och ansiktet, men klagar inte för det..

Idag har jag även dansat, här hemma faktiskt. Fick ett spel till WII i julklapp och tro mig, det är riktigt bra träning! Trodde inte det skulle vara så seriöst, men innan man börjar dansa är det några minuters uppvärmning.


julhelgen

Nu är julhelgen över, har ni haft det bra? :)

På julaftonen var vi som jag skrev i inlägget före först hemma här och firade med pappas släkt. När det var klart blev det massa fix och sedan Kalle Anka. När det var slut åkte vi direkt ut till mormor och morfar där det blev julfirande med släkten på mammas sida. Det var supermysigt och jag fick jättebra julklappar. Blev ganska tidigt vi åkte hem, men det var bara skönt att få komma i säng i skaplig tid.

Juldagen har vi även tradition att vara med mammas släkt och då var vi nere vid morbror och åt mat. Sedan var vi kvar där och halv ett drog vi upp på krogen. haha! Det var inte alls planerat så jag hade mina Uggs på mig, det ni ;)

Igår var det bara en lugn dag, kände mig riktigt trött! Skulle föresten beställa en mini pc men det gick inte för att jag var ny medlem. Jag ville handla på faktura och datorn kostade mer än 2000, då gick det inte..


god jul!

Nu har jag haft julaftons första julfirande och idag var det Gra(h)n släkten som var här på besök. Inte ofta man får besök av så många granar samtidigt, men perfekt på julafton! Jag kommer inte ha tid att uppdatera mer idag, för jag menar, det är julafton :)

Men jag hoppas ni alla får en SUPERBRA dag/kväll och att ni äter gott och får många roliga paket!


Kusinerna nyss


All I want for christmas is you

Dagens låttips blir: Måns & Agnes - All I Want For Christmas Is You




dan före dopparedan

Nu har jag haft det första julfirandet och det var syster med familj som var här. Vi fikade, Nora var ledsen (men lika söt för det) och sedan öppnade vi julklappar. Jag fick Kenza ringen som jag länge gått och dregglat på! haha.. Sedan jättecoola salt- och pepparkar som var formade som hundar och fick även ett julljus som luktade riktigt gott! :)

Snart är det dags för Bingolotto, känner på mig att idag vinner jag minst en miljon..



Hold my hand

Dagens låttips blir: Michael Jackson & Akon - Hold My Hand




23 december - 10

Imorgon är det julafton, tycker det nyss var slut på julen och då tänkte jag att det är så himla långt kvar till nästa, men nu är den här.. Kom i alla fall i säng väldigt sent inatt, men fick en hel del gjort i alla fall.

Startade min morgon med att kika på julkalendern, hade som vanligt spelat in den. Någon mer som tittar på den? Isåfall, vad tycker ni? :)

Sitter just nu i "datarummet" vid den feta datorn och ser hur stökigt det är här inne, så nu blir det en liten städning bara för att!


23 december - 10

Jag har haft så himla mycket att göra, har som sagt städat precis hela badrummet, fixat absolut sista julklappen, gjort knäck och slagit in en massa julklappar. Har grejat med det ända till nu, och jag känner mig fortfarande pigg, konstigt nog.. Känns som att det mesta är klart inför jul, bara apelsin med nejlika kvar, alltså pynt, eller vad man ska säga. Tänkte nästan göra några sådana nu, men nej det får bli imorgon bitti, så det blir att lukta jul här hemma :)






städa städa städa

Jag slänger in ett litet snabbt inlägg här. Håller på att städa hela badrummet och det tar sin tid för jag gör rent precis allt som finns därinne! Skriver igen när jag är helt klar med det!


Stay

Dagens låttips blir: Hurts - Stay




22 december - 10

Känns skönt med såret jag har i ansiktet, det kliar och svider inte längre. Det var inte säkert att det var svinkoppa, och just nu tycker jag det ser ut som och känns som en vanlig finne. SKÖNT! Även halsen känns bättre, lite i alla fall. Har dock hostat så mycket inatt att det känns som att det snart kommer börja blöda, för svider otroligt mycket..

Nu ska jag ned och tvätta håret snabbt, blåsa det och sedan åka ut och kolla på en sista julklapp! :)


godnatt!



vi hörs imorgon för nu blir det SOVA!

sko



Kolla vilken snygging! Att ha till nyår då man ska vara extra festlig, men det är bara en önskedröm :)

349 kronor Nelly

ring


Free Fallin'

Dagens låttips blir: John Mayer - Free Fallin'




21 december - 10

Idag kändes det faktiskt bra att gå upp tidigt, om jag ska vara helt ärlig vaknade jag innan klockan ringde. På något sätt var jag peppad, sista dagen i skolan och sedan jullov.

I skolan hade vi "kul" och spelade lite frågespel, mitt lag förlorade.. haha! Sedan var det avslutning i aulan, estetarna stod som vanligt för den.

Åkte hem från skolan och sedan hann jag vara hemma ett litet tag innan det bar av till sjukan. Har fått massa kliande sår som varar och har även sjukt ont i halsen, kan inte ens dricka utan att jag nästan börjar grina.. Ska i alla fall behandla nu för svinkoppor, flera gånger per dag. Sedan ska jag även äta alvedon några gånger om dagen i några dagar, visade inte att jag hade halsfluss, men det brukar visas efter tre dagar tydligen. Tabletter får alltså gå i första hand och sen får man se! :)


dagens klädval


ring


ny hårfärg


20 december - 10

Cissi åkte hem för ett litet tag sedan, hon har nu färgat håret på mig så nu är jag brunett igen. Fast det är inte så jättemörkt. Men jag vill försöka vänja mig, med tanke på att jag varit blond i ett år nu. Det är konstigt att helt plötsligt ha brunt hår. Vanligtvis har jag ju som sagt nästan svart hår och det är därför jag bestämt att i alla fall nu på vintern ska jag ha mörkare hår pga. utväxten. Mitt hår växer även som ogräs och jag vill spara det lite och inte färga det för ofta.

Vi har även hunnit med att titta på film, Sex and the city 2, eller slutet hann vi inte se.. haha! Till filmen åt vi Sibyllamat, mums!

Ikväll kommer världens bästa hem från Uppsala, ska bli skönt att ha honom hemma mer än bara en helg..


Gammal bild på oss..


20 december - 10

Jag kan inte fatta, det är endast fyra dagar kvar till julafton. Hur snabbt har det inte gått? Men jag gillar det! Ute snöar det just nu, vilket inte är speciellt ovanligt vid det här laget. Igår kväll slog jag in lite julklappar, då fick jag för första gången riktiga julkänslor, lyssnade även på lite julmusik samtidigt.

Idag vaknade jag faktiskt halv tio, eller mamma kom in på mitt rum, det var därför jag vaknade. Sedan blev jag pigg, kikade på julkalendern som jag spelade in och nu har jag precis ätit frukost. Ska snart träffa Cissi, får se vad vi hittar på. Det enda jag vet är i alla fall att hon ska trolla lite, fixa en ny hårfärg på mig! :)

Ha en bra dag!


drömplagg från nelly.com



Vanligtvis gillar jag inte urringat men denna tycker jag var skitsnygg!

549 kronor

ring


19 december - 10

Nu mår jag lite bättre, det är helt sjukt vad jag mådde dåligt tidigare. Det har helt inte släppt, men magen är bättre och huvudet också, känner dock fortfarande av det. Idag har jag varit ute och skottat med pappa, har verkligen kommit riktigt mycket snö. Så himla mysigt att det kommer bli en vit jul iår! :) Fast jag tycker ändå det nu får räcka, behöver ju inte vara överskott, spara till nästa år istället! haha..

Jag håller på att städa lite på rummet, dammsög lite igår, ska göra klart det nu och jag har även dammat och sedan ska jag nog även skura mitt golv så det blir att lukta citron i hela mitt rum!

Tänkte att jag kan lägga upp en dagens klädval i samma, på söndagar är det alltid sköna kläder som åker på. Dressen är förövrigt ny, köpt förra helgen!


TOTAL BREAKDOWN

Jag kan inte beskriva det här med ord, såhär har jag ALDRIG tidigare mått. Jag har hela tiden sagt att det är mycket i skolan men att jag kommer klara det. Nu tvivlar jag på att sista grejerna blir klara, finns inte kraft kvar, inte det minsta.. Nu kanske ni säger, jo du klarar det. Men som sagt, jag är osäker. Jag har sådan jävla huvudvärk, jag känner mig alldeles borta, är yr i huvudet och börjar blöda näsblod hela tiden. Tårarna börjar rinna för absolut ingenting och jag är så jäkla arg. Känner inte igen mig själv just nu och kan inte ens styra mig nu känns det som..

julklänningar


Här har jag plockat ihop några klänningar som jag själv tycker skulle vara väldigt fina att ha på julen. Röd här ju julen till! :) Klänningarna finns att få tag på hos något av dessa företag Nelly, BikBok, H&M, Lindex och Ellos

13 december - 10

Då är det lucia, kan inte riktigt förstå, om 11 dagar är det julafton. Men det känns riktigt bra, jag tycker verkligen om julen. Älskar traditioner och det känns bara så himla bra!

Min morgon startade jag framför tvn, och där tittade jag som vanligt på luciafirandet och sedan slog jag över och tittade på julkalendern. Någon som ser den, vad tycker ni? :) Sedan fixade jag iordning mig och drog iväg på varmkök och idag var faktiskt sista gången där. På ett sätt känns det lite tråkigt, det kan vara något av det roligaste jag någonsin gjort i skolan, har blivit sjukt många skratt och jag har lärt känna nya härliga människor! Idag gjorde vi julmat, janssons frestelse, köttbullar, ägghalvor, rischoklad, knäck, chokladmousse, polkagris och hårt bröd. Vi fick även gravad lax och prinskorv till. Det kändes lite svårt att göra själv.. haha!

Sedan jag kom hem och det var ungefär två har jag bara pluggat, gjort en del på en läslogg som jag har på svenskan, förberett mig inför provet som jag har i religion imorgon och nu ska jag läsa rättskunskap, som jag har prov på imorgon.. KUL LIV!



absolut sista veckan jag håller i denna hemska bok!

trycker i mig lite rischoklad

ring


adventsljusstake



Som jag skrev tidigare, den passar verkligen in på mitt rum. För allt i rummet är svart eller vitt, svarta väggar och en vit fondvägg, även möblerna är i rätt färger :)

12 december - 10

Tänk, vi är redan inne på tredje advent. Men jag har inte tänt det tredje ljuset än, det får bli ikväll till Gossip Girl. Ska föresten visa er min fina adventsljusstake sen, som jag fick av mamma. Passar verkligen in på mitt rum, svart och vit är den!

Just nu sitter jag med psykologiboken och försöker mig på fixa en fråga på tentan. Det är väldigt krångligt och jag förstår egentligen inte vad det är man ska göra. Kan bli tokig när det blir så, jag vill kunna allt från första början..


11 december - 10

Det har varit dåligt med uppdatering nu igen, eller okej jag har inte riktigt kommit igång efter mitt uppehåll. Men jag lovar, en vecka till och sedan ska det nog förhoppningsvis gå tillbaka till det gamla uppdaterandet. Imorse gick jag upp tidigt för mamma och jag skulle iväg till Kupolen. Först stannade vi till i Ludvika, kikade bland annat på loppis, när vi gjort det åkte vi till Borlänge. Det blev verkligen en heldag, kom hem ungefär vid sex och då kom vi till kupolen elva. Men vi har även ätit ute och bara kikat runt på lite andra ställen, är glad för nu har jag hittat de första julklapparna!

Nu sitter jag och pluggar, det är hemskt för på en lördag vill man göra annat. Det kan jag tyvärr glömma så psykologiboken, cola och en godispåse är mitt lördagssällskap. Föresten, idag insåg jag att cola är bara en dricka i mängden. Drack faktiskt 7up till maten, dock fanns det ingen cola, bara pepsi men man måste ju prova något annat och jag gillade det! haha..


9 december - 10

Idag började jag klockan ett i skolan så tog mig därför en välförtjänt sovmorgon. Det börjar ta på krafterna att varje dag börja halv nio för att sedan sluta fyra, komma hem ungefär halv fem och sedan bara plugga tills det är dags att krypa ned i sängen. Alla säger att det är så viktigt att man gör annat än bara skolan men vad ska man göra när lärarna bara kastar på mer och mer grejer? Gör jag inte dem får jag istället IG i kurserna och det är inte alls okej. Hade i alla fall två lektioner idag, började med rättskunskap och där gick vi igenom lite om arbetsrätt som jag har prov om på tisdag. Idag är det torsdag och vi har ingen mer sådan lektion innan provet vilket betyder att man måste göra ALLT hemma.. Sedan hade jag naturkunskap, prov i kemi. Kemi har aldrig varit min grej och det var lika idag! 

När jag kom hem pluggade jag lite och sedan drog jag iväg på dans och nu ska jag ned och duscha lite snabbt och sedan hoppar jag tillbaka in i pluggandet. MÅSTE MÅSTE MÅSTE bli klar med grejerna.. Tur att cola finns så man håller sig vaken! haha..


Bild från idag..

lucka 9

Eye stick


lucka 8

Rouge


dagens klädval


8 december - 10

Idag började jag halv ett i skolan vilket verkligen var uppskattat! Klassråd och filosofi stod på schemat och efter det slutade jag.. Ungefär vid två blev det, skönt med kort dag för en gångs skull! När jag kom hem startade jag direkt med kemipluggandet och det har hållit på ända till nu, har tagit en liten paus. Finns ingen chans att jag bara kan hänga över boken! :)

Chokladkalender - ett måste!

Iår köpte jag mig en sminkkalender och tänkte helt och hållet strunta i chokladkalender, men David och jag har fått varsin sådan kalender ända sedan vi var små och det kändes så himla konstigt att vara utan för första året.. Men mamma trollade, hon fixade fram en liten kalender, nu är jag mycket glad tjej! haha..


lucka 7

Lösögonfransar


lucka 6

Läppglans




Tyckte läppglanset såg skitsnyggt ut från början, så himla fint med röda läppar! Till min stora besvikelse blev läpparna barbierosa, detta kommer troligtvis aldrig användas..

lucka 5

Ögonskuggor


7 december - 10

Dålig uppdatering som vanligt, men grejen är den.. Bloggen lägger jag på sidan nu, har så sjuuuuuukt mycket att göra i skolan. Lärarna har lagt upp kurserna väldigt dåligt, allt kommer nu på slutet . Ska även avsluta sju kurser och då kan ni tänka er, har minst en uppgift i alla dem! Sedan blir det inte bättre av att jag slutar fyra ungefär varje dag, på torsdag har jag dans, och nu kommer det bli så att hela min helg går åt till pluggande. Det känns inte alls kul, men måste bli klar med allting. Min stora fråga är egentligen, när ska jag hinna med att köpa julklappar?

Det kommer nog säkert lösa sig! :) Men jag tänkte att även fast jag har mycket att göra i skolan så kan jag inte bara plugga, då kommer jag gå in i väggen. Ska försöka göra några uppdateringar här emellanåt.


dagens klädval


lucka 4

Ögonskuggor


fråga & svar

jag undrar hur du är som person? Hur är du mot andra, framåt, blyg, pratig? du kan gärna få berätta mer om dig själv också, så mycket som möjligt! :)

SVAR: Jag är en 18 årig dalkulla som nu går sista året på samhällsprogrammet, inriktning ekonomi. Jag gillar skolan på ett sätt, att få träffa människor och umgås med sådana som man på fritiden aldrig skulle kunna tänka sig att umgås med. Just att alla är så olika och ändå kommer man överens, med de flesta iaf..

Jag spelade fotboll men år 2007 skadade jag knät under en fotbollscup, var beredd att börja träna direkt när jag fått klartecken till det, precis innan drog jag på mig en hälseneinflammation och sedan har det flytit på med körtelfeber och jag är ofta väldigt småsjuk. Saknar fotbollen sjukt mycket, men samtidigt är jag en sådan person som ska kunna allt från första början. Nu har jag tappat väldigt mycket sedan jag skadade knät och när jag märker i början att jag ligger efter, då tror jag lätt att jag skulle ge upp..

Sen är fotografering något jag är väldigt intresserad av, något jag gärna ägnar mig åt när jag inte måste plugga (som är alltid)

Och nu, hur jag är mot andra, det här är faktiskt lite roligt.. Jag är en och samma person men jag är samtidigt väldigt olik mig från person till person. När jag känner någon har jag jättelätt för att prata och jag skrattar väldigt ofta. Jag kan säga vad som helst, jag kan göra vad som helst och jag trivs verkligen med den sidan av mig. Eller helt ärligt, den sidan älskar jag. Önskar den kunde vara framme hela tiden, men nu är det tyvärr inte så..

Träffar jag nya människor eller om det är några jag träffar väldigt sällan blir jag automatiskt väldigt tyst och då tycker jag inte om att prata. Blir att känna mig så osäker, är rädd att jag ska göra bort mig, därför tycker jag det bästa är att vara tyst. Vissa ser mig som väldigt blyg, men innerst inne är det alltså inte så, det är en osäkerhet som jag har inom mig.




lucka 3

Body Shimmer



Fick ingen skärpa när jag hade glittret på armen, men här får ni på handen istället!

lucka 2

Sminkpenslar!


lucka 1

För några dagar sedan köpte jag denna sminkkalender, tänkte nu varje dag lägga in bild på produkten som ligger bakom varje lucka.



Glitterpuder


Syns inte så tydligt på bilden men lite glittrar det.

1 december - 10

Kan inte förstå, vi är redan inne på årets sista månad. Det har gått ett helt år sedan senast! Idag hade jag sovmorgon till 10.15 men jag satte klockan på 7.15, vet ni varför? Jo för då började julkalendern. Jag kan inte ge upp den traditionen att alltid titta på tv innan man åker till skolan. Tycker det är jättemysigt att varje morgon få ett nytt avsnitt, trots att jag är 18 år. Jag vaknade i alla fall med en enorm värk i halsen, men finns ingen chans att man kan vara sjuk något nu, har alldeles för mycket i skolan..

Dagen har i alla fall bestått av natur, rättskunskapsprov och filosofi, kort dag, men samtidigt väldigt jobbig och tråkig dag. I en enda mening fick jag med mina tre absolut värsta kurser..


drog på mig myströjan direkt jag kom hem från skolan..