Mora shopping!













Apa som torkar nagellacket!

Jag lyckas alltid komma åt något när mina naglar är nymålade, färgen åker av och man måste ta bort det och börja om. Med denna apa skulle jag slippa det problemet!

Priset på Blåsapan är 69 kronor och ni hittar den här.



Nagelfix!

Tänkte att jag skulle fixa iordning en fransk manikyr, så tog bort den gamla. Då upptäckte jag att baslacket nästan var slut och aldrig skulle räcka.. Fick bli lite färgade naglar istället, sen får jag se om jag fixar några svarta detaljer uppe på, så det blir lite coolt! haha..


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Eric Saade - Break Of Dawn






Drömoutfit från H&M


31 juli - 10

Jag kan nästan inte förstå det här, men nu är det sista dagen på denna månad, vart tar dagarna vägen egentligen? Snart kör verkligheten igång igen, med det menar jag så klart skolan. Men nu blir det sista året på gymnasiet, ett annorlunda år helt enkelt. Bal, säckgång och student, det blir bra det!

Idag vaknade jag ungefär vid tolv, det var riktigt skönt att få sova ut i sin egen säng faktiskt. Men vaknade och såg att solen inte fanns ute, som den faktiskt skulle kunna göra idag.. Jag tycker inte det finns något spår alls av någon sol! Får väl helt enkelt ta och göra något annat än att gå ut och sola, men vad? Kanske ska baka något, nu var det längesen..


jag älskar att man ser så pigg ut..


30 juli - 10

I måndags kväll tog vi bilen och åkte upp till Gesunda, på vägen käkade vi på Donken, jag tog mig en CBO. Sjukt gott! Blev en plusmeny eftersom man då fick ett CocaCola glas, och det var ett rosa. Då blev i alla fall jag glad :) På kvällen kikade vi på Speedway, kul eller? haha

I tisdags åkte vi in till Mora en liten sväng, hittade lite saker men inte så jättemycket då. Blev även en kulglass, regnbåge och daim.

I onsdags gick vi upp i skaplig tid, det var fint väder ute så vi åkte till Mångberg och badade. När vi varit där ett tag åkte vi till Orsa, först gick vi på Björnlandet, det var riktigt kul och intressant! Måste säga att tigrarna var den dagens höjdpunkt. Sjukt fina och enormt stora! När vi hade varit i parken åkte vi in till Orsa city, där var det Orsayran. Vi köpte brända mandlar och lyssnade på flera musikanter, mot slutet var det ett uppträdande i ett öltält och det var Kalle Moraeus och delar av hans kör som sjöng där, så vi stannade såklart och lyssnade. När det var klart drog vi "hem" igen. PÅ vägen köpte vi pizza som vi tog med..

Igår var det inge vidare väder, då blev det shopping i Mora, hittade en hel del faktiskt. Kortet blev lite lättare! haha.

Idag har vi plockat ihop och städat i stugan.. Blev även en promenad om till Laxodlingen! Var lite jobbigt för ett tag började det spöregna.. Vi åkte hem ungefär vid fyra och efter vägen stannade vi till på Clas Ohlson, jag hittade ingenting där, som vanligt.. haha!

Var riktigt mysiga och sköna dagar i Gesunda :)


Vi köpte persikor som såg ut som munkar.. Hette faktiskt "Munkpersika".


Veckans dryck.. haha!








SE MEN INTE RÖRA! Gäller ALLA bilder..


30 juli - 10

Nu är jag tillbaka här, har varit bra dagar i Gesunda. Berättar mer snart i ett inlägg, där även någon bild kommer med, men måste fixa in bilderna på datorn och plocka upp alla kläder ur väskan..


Dagens klädval.

Hann med ett dagens klädval innan jag drog!




Drar mig uppåt!

Nu tar jag och drar mig uppåt i Dalarna, PEACE OUT! Hörs om några dagar :)


Bara bilder..


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Ne-Yo - So Sick




Drömoutfit från Nelly.com


26 juli - 10

Hade satt alarmet på tio imorse, tror ni jag kom upp då? Nej, faktiskt inte, jag tog mig upp vid halv tolv.. Då började jag spela lite rally på mobilen, awesome right? haha.. Nu ska jag bli seriös ett tag, hade tänkt att jag ska äta frukost nu, äggröra a lá mamma!

Sedan ska jag fixa iordning mig, med smink och sen kanske platta håret. Var tusen år sedan jag gjorde det (nästan).


haha!

Det var en gång en blondin, som ville prova om det var sant det som folk säger om blondiner. Sagt och gjort, hon färgade håret kastanjebrunt.
Strax därefter råkade hon befinna sig på landet, åkandes förbi en bondgård. Nu skall jag kolla om jag blivit smartare tänkte hon, stannade bilen, klev ur och gick fram till bonden som stod bland sina får.
"Om jag räknar ut hur många får du har, får jag då behålla ett", frågade hon honom.
"Javisst", svarade han, varpå hon tar fram sin miniräknare och knappar djupt koncentrerad på den i ca en halv timme, skiner sedan upp och säger:
"Du har 945 st."
"Rätt" svarade bonden.
Hon tar ett djur och åker hem.
Dagen efter ringer det på dörren och där står bonden som säger:
"Om jag gissar din rätta hårfärg, får jag då tillbaka min hund?"

25 juli - 10

Förlåt för kass uppdatering, men jag har bastat och tittat på massa avsnitt av How I meet your mother. Jag får se om det kommer något mer inlägg senare idag, nu ska jag kika film eller något! :)


Drömoutfit från Nelly.com


25 juli - 10

Idag vaknade jag 13.15, det var sommarens rekord! Dock somnade jag väldigt sent, eller tidigt kanske man säger? Jag tycker det låter bäst med sent, så det får det bli..

Vaknade upp och såg det extremt trista vädret, vart är solen? Vart är blå himmel? Fast det var ungefär en timme sedan jag vaknade känner jag mig fortfarande extremt trött och seg, det här blir en slappdag!

 

haha!

"Hur många gånger skrattar en blondin när man berättar en rolig historia för henne?"
"Tre. En gång när man berättat historien, en gång när hon fått den förklarad för sig och en gång när hon förstår den."

24 juli - 10

Pappa och jag tittade nyss på I love you Philip Morris, den var faktiskt bra. När Jim Carrey har en huvudroll så tror jag alltid att filmerna blir bra. Vad jag kan komma på har jag inte sett han i någon dålig film..

Nu sitter jag och äter popcorn och dricker jordgubbsvin (alkoholfritt). Riktigt gott är det! Ska nog kanske slå på en film eller något. Vi får helt enkelt se :)




Dagens låttips

Dagens låttips blir: Darin - Can't stop love




Dagens klädval.






Bild..



Nu tänkte jag bara bjuda på en egopic, vet inte riktigt varför. Känns bara bra liksom!


24 juli - 10

Det blev aldrig så att jag satt mig och tittade på film, blev kvar här istället. Har nyss klätt på mig, blev tjocka leggings idag. Jag tycker det är riktigt kallt! Sitter och leker lite i Photoshop just nu, jag älskar det! Photoshop är nog halvt mitt liv.. Men har lärt mig en hel del nu faktiskt, vilket är riktigt bra! Övning ger färdighet ;)

Nu ska jag fixa till mig lite, med smink. Om jag orkar vill säga.. Men det är skönt att vara fixad ibland, det händer inte alltför ofta på sommarlovet.

Måste bara berätta en rolig sak, min bror var ute igår så jag sprang nyss ner till hans rum. Jag frågade: "Lever du?" Han: Jaaa... Jag: Vad bra, hejdå!   Jag tycker i alla fall det var lite kul ;)


24 juli - 10

Idag blev jag väckt av mamma, för en gångs skull hade jag ljud på mobilen.. haha! Vilken otur va? Igår blev jag väckt av dammsugaren och idag av mobilen.. haha! Nej men det var skönt att bli väckt, orkar inte sova så länge! (haha) Har precis tryckt i mig en panpizza och nu ska jag slå på en film, sen får jag se vad som händer. Do you know?

Jag ska i alla fall fixa iordning mig, men film först är ett måste. Känner att jag verkligen måste vakna till lite..


Drömoutfit från H&M


haha!

Personalchefen till en utav de anställda som just sagt upp sig:
"Tänker ni verkligen sluta er anställning, Svensson, eller är det bara något som ni säger för att göra mig glad?"

Talanger!


Fråga & Svar

"vad betyder din bror för dig? :) Ni verkar ha väldigt bra kontakt!!"



SVAR: Det här skulle jag kunna skriva hur långt svar på som helst. Egentligen går det inte att förklara i ord hur mycket han betyder för mig, men jag ska ge mig på det och försöka!

När jag var liten hade jag alltid en lekkompis om jag hade tråkigt, dock ville David helst inte leka med barbie som jag älskade att göra då. Vi kom alltid på andra saker att göra då, t.ex bygga koja. Det skiljer ett år och några månader på oss så han har verkligen varit som en bästa vän genom alla dessa år. Jag älskade att reta han när jag var mindre, för han var så snäll så han gjorde aldrig motstånd. Det var nog något av det bästa jag visste, och det gick inte en dag utan att vi bråkade.

Vi växte upp och blev äldre, vi stod fortfarande varandra väldigt nära om inte närmare. Vi slutade bråka för jag hade inte en chans, han gjorde tillbaka. Då tyckte jag inte det var någon idé. Jag tror det var då vi började prata istället, prata och skratta tillsammans. Mer än tidigare alltså!

Nu står vi här idag, jag är snart 18 år och han är 19 år. Jag trodde aldrig jag skulle kunna få en sådan här bra kontakt med honom. Jag hade önskat, men aldrig trott! Nu ska han flytta iväg och börja plugga, jag vet inte alls hur det kommer bli. Jag har haft honom vid mig varje dag i 18 år, och helt plötsligt kommer han bo på annan ort någon timme bort. Det kommer kännas som att en del av mig har flyttat!

Jag ser verkligen upp till min bror och jag älskar han av hela mitt hjärta och mer om det nu går! Fast han är kille och jag tjej så har jag alltid en vän, en bästa vän som alltid finns vid min sida, vad som än händer! En vän/bror som jag kan prata med precis allt om. En som alltid lyssnar och hjälper mig om det behövs.

Kan alltså sammanfatta kort: Jag har VÄRLDENS bästa bror!


Hoppas du fick svar på din fråga? :)


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Lisa Ekdahl - Öppna upp ditt fönster





Dagens shopping!








Dagens klädval.





23 juli - 10

Imorse vaknade jag av dammsugaren, mysigt va? Man kan väl inte bli väckt på ett bättre sätt ;)  Tog mig i alla fall upp, huvudsaken! Pappa och jag satt direkt på medarna på min säng, det blev mycket snyggare än med benen som jag hade tidigare.. När vi var klara tog jag och åt frukost, youghurt och flingor som vanligt. Jag har aldrig varit en frukostmänniska, är fett avundsjuk på folk som kan äta mycket till frukost. Frukost är ju faktiskt mysigt att äta, eller vad tycker ni? Man kan sitta och läsa tidningen, ha ett ljus tänt..

När jag ätit tog jag mig en dusch och sedan åkte mamma och jag till Nisses och kikade lite. Vi hittade ingenting, så vi åkte hem igen.. När vi kom hem åkte pappa och jag direkt iväg till Borlänge, igen.. Fast igår var jag där med mamma, det är skillnad! Pappa behövde köpa golfbollar idag, och då följde jag med så jag skulle få köra lite. Men pappa fick köra upp till Borlänge. Han hittade golfbollar, och jag hittade lite smycken (som vanligt). Kommer snart ut bilder på det jag köpte. Var även in en sväng och kikade på Rusta, där köpte jag godis, fudge och tefat.

Jag fick köra hem från Borlänge, eller vi åkte en liten bit först. Än känner jag mig inte riktigt redo att köra där det är så mycket bilar och olika filar. Men snart så, väldigt snart. Det känns bättre och bättre med körandet. Idag tyckte jag faktiskt det var riktigt kul. Har haft lite problem med att komma iväg snabbt tidigare, när man ska hålla på med kopplingen och gasen. Men idag gick det riktigt bra, och jag var inte rädd heller! haha. Det är nästan rekord!

Nyss åt jag köttfärssås och makaroner och till det ett glas kall cola. 



Drömoutfit från H&M


Irritationsinlägg!

Just nu lackar jag! Varför har man naglar? Varför ska dem växa så snabbt, varför ska nagellacket någon gång lossna så man måste göra om det? Varför måste man då fila naglarna? Varför blir naglarna då sneda? Usch för naglar!!


22 juli - 10

Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik, och har precis druckit upp colan. Eller okej, det finns mer i kylskåpet.. Men blir till senare idag!  Idag har mamma och jag varit i Borlänge, först köpte vi medar till min säng och sedan drog vi till Kupolen. Hittade lite smått och gott (som ni kan se på ett tidigare inlägg). Jag åt även mat på TacoBar. Mums! Har inte ätit tacos på jätte jätte jätte länge.. Det var hur gott som helst! Till efterrätt blev det en McFlurry smarties på Donken. I like it ;)

Så mycket mer har inte hänt idag, fast det duger tycker i alla fall jag. Undrar om jag kanske ska slå på en film nu, skulle va härligt!



Smygreklam för mina ringar.. haha!

Dagens klädval.


Fråga & Svar

"jag vet inte om det är här jag sett det, men jag har för mig att du kan göra egna bilder i photoshop? hur gör du? jag har för mig att bilderna såg riktigt bra ut! Är det inte du som gör det får jag be om ursäkt (A)"

SVAR: Du har faktiskt helt rätt, jag gör egna bilder i Photoshop. Fast nu var det riktigt längesen, kanske ska börja igen, för det är ju riktigt roligt! Jag laddar ned penslar (brushes) på nätet, finns väldigt många utseenden på dessa. Men jag tänkte i alla fall att jag ska bjuda på mina egengjorda bilder som jag har på den här datorn! Föresten, tack så mycket :) Kul att du tycker bilderna såg bra ut!






Dagens shopping!









800 inlägg!

Nu har jag skrivit 800 inlägg här i bloggen, känns lite kul tycker jag. Vad som är kul med det vet jag faktistk inte? Jag vaknade för typ en timme sedan och nu känner jag att det är dags att käka lite frukost. Efter frukosten får jag se om det kanske blir att åka en liten sväng till Borlänge. We will see!

Nej, nu ska jag gå och äta frukost.


Kom ihåg att rösta på min bild i fototävlingen <3

Snälla, rösta på min bild! :)

Jag är nu med i en fototävling, snälla rösta på min bild. Gör ni det så blir ni länkade i ett inlägg! :) För att rösta på den trycker ni här!    :)


Drömoutfit från H&M


haha!

"Hjälp Thomas med läxorna," säger fru Malm till sin man.
"Varför det?"
"Det är bäst du passar på medan du kan. Nästa år börjar han ju i fyran."

Nattkäk!

Kände precis att magen började kurra så nu ligger det en Billys Pan Pizza i mikron. Sjukt gott måste jag säga! Eller tycker ni inte? ;)

Måste nog bli ett glas cola till, för jag menar.. Det är ju sommar!


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Miley Cyrus - Can't Be Tamed




21 juli - 10

När vi hade varit vid syster så tog jag det lugnt hemma, sedan råkade jag somna på soffan. Var inte ett dugg trött, men det var i alla fall skönt.. Mamma, pappa och jag åkte till Ludvika strax efter det för att hämta min telefon som varit på lagning. Nu har jag alltså min pärla igen, har verkligen saknat den. Att gå från touch till vanliga knappar är jättejobbigt, hade ju det på den här telefonen jag haft så länge! Vi var även in på DollarStore där jag köpte lite godis, två haribo påsar för 10 kronor, vilket fynd alltså! haha

Nu har jag precis kommit hem, pappa och jag har varit ute och kört. Jag körde till Ulvshyttan och hem igen, det gick faktiskt bra. Okej, jag tycker inte det men pappa gör det. Antar att man ska lyssna på honom!


Några av mina favoriter, mobilen och colan! haha






21 juli - 10

Har varit nere vid syster, Fredrik och världens finaste tjej idag. Jag fotade hela familjen, blev en hel del kort. Men bra blev det! Vi käkade ananaspaj därnere som mamma gjort, det blev min frukost. För jag gick upp ungefär 10 minuter innan vi skulle åka.. (haha)

Nu ska vi ned och titta på lite agility!


Bild från idag..

Drömoutfit från H&M


haha!

"Väldigt vad kirurgerna blivit skickliga. Jag hörde talas om en man som fått ögonen förstörda i en olycka, och då tog de två blåbär och satte dit. Nu ser han hur bra som helst."
"Och jag hörde om en som fick fingrarna bortsprängda. Då tog de fyra spenar från en ko och satte dit och handen blev som ny."
"Otroligt, är det någon som har sett det."
"Ja, han med blåbären."

20 juli - 10

Idag har jag varit duktig, mitt rum är så rent det bara kan bli! Har nyss skurat och i vattnet hade jag i citronmedel, så nu väntar jag på att det ska torka. Sedan bär jag in mattan och allt annat som står på golvet, dröjer nog inte länge förrän mina garderober är där igen också, men den här gången ska jag försöka skärpa mig. Dock säger jag alltid så, och hur slutar det? Jo efter ett tag ligger allt på golvet igen. MEN, den här gången ska jag FÖRSÖKA. Ingenting är omöjligt, eller är det?

Klockan nio ska jag titta på Morden i Midsumer, älskar det programmet!


Har även hunnit med att ta några egopics, yeah..

Dagens klädval.


20 juli - 10

Har precis plockat ur diskmaskinen, det gick faktiskt bra! Jag gjorde inte illa mig i alla fall.. Nu ska jag fixa iordning mig lite, sminka mig och göra något med det förbaskade håret. Jag blir så jäkla trött på när det vissa dagar är helt omöjligt att göra något åt det, det ligger slickat, är elektriskt, det är för mjukt. Usch, frillan har fått mig på dåligt humör många gånger! Men nu ska jag sluta klaga och göra nytta istället, kanske städa också? Hann ju bara med min byrå igår, det tog bra lång tid. Kanske ska våga mig på lådan under sängen? Inget jag ser fram emot.. (haha)


Såhär ser jag ut nu..

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Kylie Minogue - All The Lovers




Fråga & Svar

"Är du inte blond på riktigt? vilken är isåfall din normala hårfärg?"

SVAR: Nej jag är faktiskt inte blond på riktigt, jag har vanligtvis riktigt mörkt hår. Från början när jag färgade håret gjorde jag olika nyanser av mörkt, så håret skulle bli lite extra glansigt. Sen en dag kom jag på, äsch varför inte prova bli blond. Jag färgade det två gånger så det blev extra ljust, och efter det var jag fast. Inte vid att färga håret ofta, utan att vara blond.

En gång tittade jag  på gamla bilder när jag var mörkhårig, och då tyckte jag det var mycket finare. Färgade håret mörkt samma vecka, och efter ungefär 2 timmar med mörkt hår så mådde jag dåligt. Nästan psykiskt dåligt, jag kunde knappt kolla i spegeln. Jag saknade det blonda håret! Men var tvungen att vänta någon vecka på att få färga igen. Det var den bästa färgningen jag gjort i hela mitt liv, och efter det är det ljust hår som gäller. Jag trivs bättre i det, jag kanske inte passar bättre i det, men jag tycker det är mer jag! Nu kanske ni undrar om mitt hår blivit jätteslitet av det, och nej det har det faktiskt inte. Jag använder blondspray och har aldrig blonderat håret, utan bara använt vanlig hårfärg.

Tänkte ändå bjuda er på någon bild när håret var mörkare. Tyvärr kan jag inte svara på hur min normala hårfärg exakt ser ut, färgade håret första gången när jag gick i sexan, har tyvärr ingen bild från det!







20 juli - 10

"Imorse" vaknade jag ungefär 11.30, jag kan inte förstå hur det kan vara så underbart att sova länge. Vissa blir att må dåligt för man har då sovit bort halva dagen, men come on. Jag förstår om man säger så om man sover till 13.00, det kanske är lite väl länge. Men runt en tolv är perfekt att vakna, tycker i alla fall jag..

Har precis ätit frukost, laktosfri jordgubbsyoughurt och flingor. Har även hunnit med att borsta gaddarna och nu sitter jag bara och lyssnar på musik. Eller det är inte så bara, musik är livet! Tänk vad tråkigt om det inte skulle finnas musik eller bra musik .


Drömoutfit från H&M


Hur lyckas man?

Jag har precis städat en byrå inne på mitt rum, det behövdes verkligen! Hittade även min cykelnyckel som jag inte haft en aning om var den varit.. Men i alla fall, jag höll på och städade och sen lyckades jag göra illa handleden. Berättar inte hur det gick till, för det är så sjukt klantigt gjort. Tror inte någon på denna jord skulle kunna göra om det :)


haha!

Hustrun: "Är verkligen allt som du har bättre än vad jag har?"
Mannen: "Hmmm... Nej, det skulle nog bara vara det att din svärmor är mycket bättre än min..."

Stökigt rum!

Vet ni, mitt rum är enormt stökigt. Jag sa tidigare att jag inte klarar av att städa pga. värmen. Nu är det mulet ute = svalare på rummet. Är det inte bäst att jag passar på att städa då? Men grejen är den, jag hatar att städa. Förstår inte varför jag är så slarvig av mig. Varför ska mina kläder ha mitt golv som en garderob? Varför hamnar allt på golvet till sist? Men nu ska jag göra det ett försök, jobbigt men nödvändigt!

19 juli - 10

Jag kom hem för ett litet tag sedan, Lisa och jag har varit nere vid Heros hela dagen. Först tittade vi på small hundarna, sedan blev det large hundarna för fulla muggar! (haha) Sjukt roligt att titta på agility och man blir så himla sugen att köpa en hund och börja tävla. Tror verkligen jag skulle älska det! Är det någon här som brukar tävla med sin hund? :)

Vi drog en vända till Hamnen, där köpte vi en varin Julletallrik. 3 kulor, grädde, marränger, banan, valfri sås, valfritt strössel. Sedan fick man även kex i, mums! Vi båda blev utskrattade för det var en som trodde att vi aldrig skulle få i oss allt. Men det var inga problem, gick i hur fort som helst!  Men vi vågade inte riktigt gå sen, för han som skrattat åt oss hade knappt hunnit äta upp sin glass som var en strut och en kula.. haha! När vi ätit upp glassen åkte vi tillbaka till Heros, för vi skulle kolla efter en norsk som vi träffade för 3 år sedan. Det var roligt, för vi såg han faktiskt!

Nu har jag precis ätit lite och till det tog jag mig ett glas cola. Blir nog ett till glas nu!




Gaybloggens ängel!

Lisa sa åt mig idag att jag var med i Amirs blogg. Jo tjena sa jag, gick precis in och tittade och ja där var jag med. Var en av hans ängel! Tror ni mig inte? Gå då in och kolla här! Kategori "Gaybloggens änglar"


har blivit nå fel, det ska stå in på tredje sista ordet.. :)

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Katy Perry feat. Snoop Dogg - California gurls




19 juli - 10

Idag vaknade jag ungefär 11.45, var skönt att få sova lite.. Dock ska vi inte ens prata om när jag gick och la mig! (haha) Åt frukost och direkt efter det började jag städa rummet, eller har bara hunnit med att plocka lite kläder. Mitt rum är så himla varmt, man får helt enkelt städa steg för steg! :) Nu ska jag springa ned och ta en dusch, sedan göra iordning mig. Lisa och jag ska ta en promenad ned till Heros och titta på hundarna. Vi var där förra gången det var agility här, det var år 2007. Vi blev kompisar med några norska och en dansk kille. På en hundtävling, ja lite humor är det.. haha!

Måste rusa nu, jag får se när nästa inlägg kommer.


Drömoutfit från H&M


Photoshop, nya "verkligheten"?

Jag sitter och leker lite i Photoshop, det slog mig precis.. Vad är det egentligen som är sant nu för tiden? Vad är det som inte är omgjort alls? Man kan göra så himla mycket i PS, det är synd att man alltid måste göra om allt nu för tiden, för att sälja bättre. Ja, det kanske säljer bättre. Men vad händer sen när folk inser att bilden är fejk? Att den där foundationen som var så bra inte alls funkar, utan det kanske t.om blir värre. När man inser att all reklam bara är gjord för att lura. För det är precis det den gör, jag kan själv erkänna att jag lätt går på det.

Förut skulle jag köpa en ny mascara, men hade inte en aning om vilken sort. Sedan såg jag en reklam om en mascara, fransarna skulle bli både tätare och längre. Blev dem det? Nej, det blev absolut inte som reklamen utan det blev istället klumpigt. Med några drag i PS kan man få fransarna att se fylligare och längre ut.

Vart är världen påväg, duger vi inte längre som vi är? Måste vi jämt vara sminkade, ha nyfärgat hår, ja helt enkelt se ut som det sjuka "idealet" som finns. Tjejer ska vara pinnsmala, annars har man inte en chans som modell. För då vill inte folk köpa produkterna? Det är absolut inte jag som tycker såhär, jag har läst det i en tidning för ett tag sedan. Man väljer smala modeller för dem säljer bättre. Jag tycker det är sjukt, men det är något vi får leva med. För nu är det tyvärr verklighet!


Gjorde snabbt iordning en före/efter bild. Men det blev bara slarv, men då ser ni. Enligt många är den nedersta bilden den perfekta. Omgjord så det bara skriker om det är den också!

haha!

En nybliven busschaufför krockade på sin första busstur. Polisen kom och frågade busschauffören vad som hänt.
Busschauffören svarade:
"Inte vet jag, jag var bak i bussen och sålde biljetter."

18 juli - 10

Idag la jag mig ute i solen, jäklar vad det tog!  Trodde faktiskt inte det, i alla fall inte så mycket. Men det är bra, min bruna mage är tillbaka! :)   När jag legat ute i några timmar fixade jag köttet som vi skulle grilla, sedan gjorde jag iordning en sallad. För första gången någonsin skar jag mig inte i fingrarna! (haha) Det blev fläskfilé, kroketter, kantarellsås, tzatsiki och sallad. Mums säger jag bara! Till det drack man självklart cola.. Till efterätt tog jag lite Karamellglass, mums på det också..

När maten sjunkit lite tog mamma och jag en cykeltur. Vi cyklade förbi nere vid Heros där det nu är fullt med husvagnar/tält pga. agilitytävlingar.




Dagens låttips

Dagens låttips blir: Eminem feat. Rihanna - Love The Way You Lie




18 juli - 10

Jag vaknade för ett tag sen i mitt kokheta rum, har hunnit äta frukost och ta på mig kläder. Tror jag ska gå ut och lägga mig lite i solen, måste ha lite färg! Vill inte vara blek på sommaren..

Senare får vi se vad som händer, något borde hända tycker jag!


Vad tycker ni om tatueringar?

Nu har jag en fråga till er, vad tycker ni om tatueringar? Hiss eller diss?


Kvällsklädsel!

Fick en fråga om jag har något speciellt plagg som jag gärna hoppar i på kvällarna. Jag har faktiskt en pyjamas som jag älskar, den är skönast nu när det är sommar eftersom det är linne och korta shorts. Det är en Mimmi pyjamas från H&M, köpte den i Mora för typ två år sedan och den kostade 79,50 kronor då :) Riktigt pangpris!


I love it!

Drömoutfit från Bubbleroom.se


haha!

En brunett och en blondin var ute och promenerade när brunetten plötsligt utbrister:
"Åhhh, titta en död fågel!"
Varvid blondinen stannar och stirrar upp i luften...
"Var då?"

17 juli - 10

Idag var vi ned till syster och Fredrik och tittade på lillan. Har aldrig i hela mitt liv sett en sådan söt bebis, urgullig verkligen :) Mamma hade med sig tårta så det åt vi av och jag blev även bjuden på cola, mums! haha. Vi gav presenterna vi köpt och dom tyckte det var fina grejer. När mamma och jag var i Turkiet köpte vi ett par vita Puma skor med blått märke till bebisen. Dock är skorna alldeles för stora nu! haha.

Inte gjort så mycket mer efter det, mamma och jag var till Ica en sväng. Köpte cola, chips och dipp, så nu blir det mys framför en film :)


Dagens klädval.


Talang!


17 juli - 10

Sitter just nu och lyssnar på lite musik, ska strax gå och fixa lite frukost. Min mage låter som sjutton! Vaknade för ett litet tag sen och då var det bara att gå upp. Mitt rum är som en bastu..

Idag ska jag få träffa lillan för första gången, ser verkligen fram emot det! :)


Boende i Uppsala? :)

Nu är det såhär, min bror ska plugga i Uppsala efter sommaren. Han har inte fått tag i något boende än då det är väldigt svårt. Är det någon som känner någon som ska hyra ut en lägenhet? Hör gärna av er till mig då! :)


Drömoutfit från H&M


haha!

En ung vacker kvinna kom in i en affär och frågade vad ett klänningstyg kostade."För er kostar det bara en kyss," sa den manlige expediten galant."Det var billigt," svarade hon. "Jag tar fem meter, men ni får komma hem med det.""Så gärna, så gärna. Vilken tid passar det?""När som helst på dagen. Min farmor betalar och hon är alltid hemma."

16 juli - 10

Har precis ätit potatissallad och skinka, till det drack jag dricka, apelsin/mango. Innan jag åt läste jag körkortsteori, alla trafikmärken börjar sitta! En början i alla fall.. Eller hur?  Nu ska jag ta lite glass och sedan blir det att kolla någon film, mysigt :)



Dagens låttips

Dagens låttips blir: Safura - Drip Drop




16 juli - 10

Idag mår jag sjukt bra, och ni ska bara veta hur skönt det känns! Vaknade ganska tidigt imorse, tror jag blev väckt, kommer inte riktigt ihåg.. (haha) Åt äggröra och drack äppeljuice, utan att man blev att må illa efter. Sedan gjorde jag iordning mig och efter det drog mamma och jag till Ludvika. Vi köpte massa presenter till lillan, så himla kul att titta på barnkläder! Vi drog hem och jag åt mat, sedan åkte vi till Nisses, köpte en resegarderob. Efter det åkte vi upp till Ludvika igen, David fick en dammsugare eftersom han ska flytta till Uppsala nu.

Just nu sitter jag och äter naturgodis och dricker dricka, mums!



Har även hunnit med att byta linne..

Dagens klädval.



I like you when you give me cookies..



Så jäkla söt kille!

Drömoutfit från H&M


Vinn valfritt plagg från mahingo.se!

Becca's Blogg har nu dragit igång en tävling i samarbete med Mahingo . Man kan vinna ett valfritt plagg från deras sortiment och jag är självklart med och tävlar!

Klicka på bilden eller här för att komma direkt till tävlingen! :)




haha!

En kväll hörde pappan hur sin son bad nattbönen och han avslutade med:
"Gud välsigne mamma. Gud välsigne pappa. Gud välsigne mormor. Hej då morfar."
Detta tyckte pappan var lite konstigt, men han brydde sig inte så mycket om det. Nästa dag dog morfar.
Två månader senare hörde pappan igen hur sonen bad sin nattbön:
"Gud välsigne mamma. Gud välsigne pappa. Hej då mormor."

Nästa dag dog mormor, och pappan blev mer och mer upprörd över situationen. Två veckor senare bad sonen:
"Gud välsigne mamma. Hej då pappa."
Enbart detta gav pappan nästan en hjärtattack. Han sa inget, men följande dag gick han upp tidigt så att han skulle missa morgontrafiken till jobbet. Där stannade han hela dagen. När klockan passerat midnatt vågade han sig hem, ganska stark eftersom han överlevt dagen! När han kom hem ursäktade han sig för sin fru och sa:
"Jag är ledsen älskling. Jag har haft en sjuhelvetes dag på jobbet."
"Tror du att du har haft en dålig dag?" skrek frun "min dag började med att brevbäraren föll ned och dog här utanför!"

15 juli - 10

Nu har jag fått i mig en hel del mat, känns mycket bättre nu! Jag har ätit massa skinka, marränger, kyckling och ris, macka och några äpplen. Då kan man väl säga att jag är frisk igen, tycker i alla fall jag!

Pappa, mamma och jag har precis varit ute och åkt på en liten biltur. Var grymt skönt att komma ut lite, så man inte bara ligger på soffan hela tiden.

Undrar om jag kanske ska ta och slå någon film nu, skulle vara härligt.. Men vi får se om jag orkar, så jobbigt på något sätt. Kanske lika bra att gå och lägga sig? Fast ändå inte, jag har sommarlov, bäst att passa på att vara vaken lite längre. Fast jag är ju faktiskt sjuk, så jag vet varken ut eller in ;) haha!


Fler bevakare på bloglovin!

Vill du ge din lilla blogg en chans att synas? En ny idé har växt fram med ett BlogLovin sammarbete mellan de små bloggarna. Gå in på min blogg, följ mig med BlogLovin och släng en kommentar, så kommer jag att följa er.

Gör sedan andra bloggar uppmärksamma på detta - följ dem så att de följer dig. Du får inte bara sidvisningar och klättrar på topplistorna, du får också fler bevakare via BlogLovin och klättrar upp på deras egen lista!



Kissies låt Success!

Försökte nyss lyssna på Kissies låt, men jag klarade inte att lyssna klart. Hon sjunger nästan aldrig, och när hon väl gör det låter det omgjort och falskt. Vad tycker ni, hiss eller diss?





Drömoutfit från Nelly.com


Musik i duschen!

När jag duschar sjunger jag ALLTID! Tycker det skulle vara enormt skönt att ha lite musik med sig även i duschen. Med denna anka går det alldeles utmärkt, och sedan är den så himla söt för att vara en radio :)

Priset på denna anka är 149 kronor och ni hittar den här!


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Ola - Overdrive




15 juli - 10

Nu har jag precis kollat klart på Just My Luck, sjukt bra film! Min mage kändes mycket bättre, och jag var hungrig så jag tog mig ett litet äpple. Tack vare det är illamåendet tillbaka, bra gjort av mig! Är så sjukt hungrig, får nästan panik.. Men ska prova ta en hård macka om ett tag, måste ha något i mig..

Sedan är det så himla fint väder ute, vill till stugan, vill sola och bada.. Men blir liggande på soffan :/


Händelserik morgon!

Mamma kommer in och väcker mig, jag har blivit moster åt en liten tjej :) Magsjuka har jag även dragit på mig.. Blir inte så mycket skrivet här idag! Eller det kanske det blir, nu ska jag lägga mig på soffan med en hink och kolla film :)

Godnatt!

Nu är det dags för mig att lägga mig tillrätta i sängen och sova sova sova.. Känner mig inte speciellt trött just nu, men blir nog när jag lägger mig! Ni får sova så gott.. :)



haha!

Under en fotbollsmatch:
- Domarn! Var är din hund?
- Hund? Jag har ingen hund.
- Det borde alla blinda män ha!

14 juli - 10

Jag har faktiskt sovit sen det senaste inlägget om vad jag gör, blev så sjukt trött.. haha! Somnade ute i solstolen och när jag vaknade var jag så himla varm av solen, så fick nästan panik. Sprang in och kastade mig på sängen, och somnade till även där.. (haha!) När jag vaknade åt jag LITE knäckglass, sjukt gott måste jag säga. Köptes igår, och snart är burken slut. Men det är ju sommar ;)

Pappa och jag spelade yatzy strax efter det och vem vann båda gångerna? Jo, jag såklart :) (haha)





Förstå en tjej..

när en tjej..

är tyst - så rullar det miljontals tankar i hennes huvud.

bråkar med dig - tänker hon djupt.

tittar på dig med ögonen fulla av frågor - så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida.

svarar ja mår bra efter några sekunder - mår hon inte alls bra.

tittar sorgset på dig - undrar hon varför du ljuger.

lägger sitt huvud på din axel - önskar hon att du är hennes förevigt.

försöker få kontakt med dig varje dag - då söker hon din uppmärksamhet.

smssar ofta - vill hon att du svarar åtminstonde minst en gång.

säger jag älskar dig - menar hon det.

säger att hon inte klarar av att leva utan dig - då har hon tänkt klart att du är hennes framtid.

säger att hon saknar dig - så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör!


Bara jag som tycker att detta stämmer ganska mycket?

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Melanie Fiona - Monday Morning




14 juli - 10

Idag har jag inte uppdaterat något, men det är så himla fint väder ute! Då vill man inte vara inne, hur många sitter inne och läser bloggar då? :)

Har i alla fall varit i stugan hela dagen, badat, solat och lekt med kusinerna. Hur mysigt som helst var det!

Känner mig ganska slut nu, har varit en hel del under vattnet idag, och sedan blir i alla fall jag trött av denna värme. Men ska absolut inte klaga :) Älskar ju sommar och värme!



Outfit från Nelly.com!



Satt och tittade på Nellys sortiment, hitta lite smått och gott som jag mer än gärna skulle kunna bära runt på! :) Hela outfiten känns så somrig!


Chokladfontän!

Jag älskar choklad, finns det någon som inte gör det? Men det kan vara lite svårt att smälta den, för stelnar väldigt fort igen. Varför inte köpa en chokladfontän då, som gör att chokladen hålls varm. Stoppa i lite choklad, sätta i sladden, slå på den och plötsligt har du god varm rinnande choklad. Det här är inget jag tänker skaffa när jag bor hemma, men varför inte när jag flyttar hemifrån?

Den kan bli din för 499 kronor och här hittar du den!


haha!

En känd sångare sjöng för patienterna på ett sjukhus. Han avslutade med en glad hälsning:
"Hejdå, och hoppas att ni blir bättre!"
"Tack detsamma! svarade patienterna."

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Chanée & N'evergreen - In A Moment Like This




Dagens klädval.


Så himla svårt att välja kläder när det är såhär varmt ute! Men slängde på mig något gammalt linne..

13 juli - 10

Nu sitter jag här och håller nästan på att somna, känner mig så himla trött. Det är nog tack vare värmen och allergin.. Men jag ska absolut inte klaga! Idag var mamma och jag en snabbis till mormor och morfar, där var även små kusinerna. Vi var där i kanske 1 timme och sedan drog vi hem för att direkt åka till Ludvika. Först lämnade vi in min mobil  på Elgiganten, så nu ses vi inte förrän om ungefär två veckor.. När vi lämnat telefonen åkte vi och handlade lite mat, det gick bra ända tills vi kom till bilen. Papperskassen jag bar gick då sönder i bottnen, och vi hade två burkar med bågarråer i den kassen. Jag hann kasta in kassen i bilen innan allt åkte ur på backen, tyvärr hann en burk med bigarråer åka ur. Så locket åkte av och de rullade iväg överallt. Var bara att plocka upp, och just då spöregnade det.. Ibland har man otur! haha

Jag hade tänkt mig att jag nog ska lägga mig på soffan lite nu, och ta en liten tupplur.



broken

Min pärla har gått sönder :( Ska lämna in den imorgon, hoppas den blir lagad fort!


Ring med flasköppnare?

Just nu bär nästan varannan tjej runt på ringar på fingrarna. Varför inte då köpa en riktigt annorlunda, en ring med flasköppnare? Låter det bra? Jag tycker faktiskt ringen var snygg och förstå vad populär man blir på festen när man har en ring som kan öppna flaskor , och man har den alltid med sig! PERFA!

Ringen finns att köpa här för ynka 39 kronor!


haha!

Sonen har haft undervisning i skolan om främmande länder, och frågar bekymrat:
-Pappa, stämmer det att en man i Afrika inte känner den han gifter sig med?
Pappan:
- Det är så i alla länder!!!

12 juli - 10

Pappa och jag drog ut till Pjantbo idag och badade och solade lite. Sedan åkte vi till Ludvika och hämtade David vid gymmet. Vi åkte tillbaka till Pjantbo för han ville också bada. Jag satt och tittade på då! När vi kom hem åkte David och jag iväg till ICA och köpte lite Beasås. När vi kom hem började vi med maten, grillat kött och pommes frites. Mums ;)

Nu gör jag inte så mycket, lyssnar på lite musik. Men det duger, right?





Dagens klädval.


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Robyn - Dancing On My Own




12 juli - 10

Har precis varit ute och klippt häcken? haha! Gick inte att gå i trappan för det var så igenvuxet. Plötsligt kom det tre humlor och jag hatar ju sådana, så jag sprang iväg, sedan fick pappa klippa resten.. Nu ska jag ta och käka något, magen kurrar. Efter det blir det ut i solen, kanske dra till Pjantbo?  Helt underbart väder ute, man blir så glad av solen. Men inte lika glad när man kommer in i mitt basturum..

Nej, nu ska jag inte sitta mer här på ett tag. Vi hörs ikväll! :)


Fixade naglarna i förrgår, första gången på tre veckor.. Äntligen känner jag mig hel igen! haha


11 juli - 10

Just nu sitter jag nere i Davids rum, han bor på nedre våningen och här är det hur svalt och skönt som helst! Uppe är det som rena rama bastun, puuh.. Men jag ska absolut inte klaga :)

Idag drog pappa, David och jag till Pjantbo, solade, badade och fikade.. Det är så sjukt mysigt där och vattnet var riktigt varmt och skönt.

Sedan måste jag bara säga en sak, bara för att jag inte skriver om mat här, så betyder inte det att jag inte äter. Men jag ser inte det roliga i att lägga ut bilder på min tallrik? Ska jag kanske börja med det? Idag åt jag köttbullar och makaroner.. Ja, det är ju jätteroligt att läsa om förstår jag.. Men som sagt, detta är min blogg.. Här skriver jag precis vad jag vill, och nej mat är inte något som intresserar mig att skriva om.. :)


bild från idag..


Sommarfrisyr?

Måste inte den finaste sommarfrisyren ändå vara flätor? En fläta, två flätor, inbakade och jag vet inte alla sorters flätor som finns. Men jag tycker att flätor är så himla somrigt, flätor=sommar.. Jag vet inte varför jag tycker så, det är ju jätte många som har flätor även på vintern. Men för mig känns det som och kommer alltid kännas som en sommarfrisyr för mig. Vad säger ni? :)


Dell Studio 17

Fick en fråga om jag kan lägga ut en bild på min dator, och visst kan jag göra det :)


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Lady Antebellum - Need You Now


10 juli - 10

Idag jobbade jag mellan 10-14, gick bra ända fram till ungefär klockan 12. Det var enormt varmt ute, och jag hade glömt att ta med något att dricka. Mådde jättebra men helt plötsligt blev jag helt konstig, började svettas, bli yr, se suddigt och darra. Sedan var det en kund där då, hon pratade med mig, jag hörde vad hon sa. Men hon var så himla långt bort från mig fast hon stod 1 meter ifrån. Jag kände att jag skulle tuppa av, så jag hörde av mig till David. Han var hos en kompis men ändå drog han hem och hämtade bilen och kom ned till Konsum. Han gick in och köpte en dricka till mig. Det är tur att jag har världens bästa bror! När jag hade fått i mig den mådde jag mycket bättre, men kände mig fortfarande konstig. Fick sluta tidigare på jobbet, och när jag kom hem blev jag jätteyr. Tryckte i mig 4 glas vatten och ett till glas fast med Resorb i. Efter det blev det även ett cola glas.

När mitt huvud var "normalt" igen drog pappa och jag till Pjantbo, vi badade och solade lite. Helt underbart skönt var det! Jag tvättade även håret då.

Nu sitter jag här och lyssnar på musik, dricker cola/vatten och äter godis. Life is GOOD! :)



haha!

Tre blondiner fick varsin önskning. Den första önskade att hon skulle bli blondare än hon redan var *POFF* så blev hon blondare.
Den andra önskade att hon skulle bli mera blåögd *POFF* så fick ögon som var så blåa som den djupaste, klaraste brunn.
Den tredje önskade att hon skulle bli dummare än hon redan var och *POFF* så blev hon man!


Tre sätt att hålla ett vinglas?

Jag kom just att tänka på en sak, alla dricker inte ur vinglas på samma sätt. Vilken metod av dessa använder ni? Jag har aldrig tänkt på det tidigare, men idag slog det mig. Jag gör som på bild nummer 1, tror det är för att jag tycker det är bättre att hålla i glaset då. Annars måste man balansera? Eller? haha.

Eller har ni något annat sätt att hålla ett vinglas på? :)



Nelly kläder & skor.

Här kommer bilder på sakerna som låg i paketet från Nelly.








+ underkläder, men det tänker jag faktiskt inte visa på bild :) haha

Paket från Nelly!

Precis varit ned på ICA och hämtat mina grejer från Nelly! Vad tror ni paketet innehåller? ;)


Blondinskämt!

Pizzabagaren: "Ska jag skära pizzan i sex eller tolv bitar?"
Blondinen: "Sex, tack. Tolv orkar jag aldrig."


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Apollo Drive - Papercut


8 juli - 10

Nu sitter jag och kikar på lite resor och till det äter jag godis. Mums! Men resor är dock också mums! Jobbet idag gick som vanligt, bra men extremt lite folk. Satt och sjöng för mig själv, fanns inte så mycket annat att göra. På slutet när jag satt ned höll jag på att somna, så fick stå upp och gäspa istället. (haha!)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, det visar sig helt enkelt? :)


Jordgubbsmos under alla naglar, jobbigt för det går inte bort!

7 juli - 10

Sitter just nu och äter lite popcorn, men snart är dem slut! Tidigare idag var farmor och farfar här, vi åt mat och till efterätt jordgubbar och grädde. ;) haha! Ja, ni hörde rätt.. Jag åt jordgubbar! När pappat skjutsat iväg dem satt jag mig vid datorn, tittade på resor. Becca och jag är sugna att åka iväg på en trip på slutet av lovet. Skulle vara bra härligt!

Nu blir det snart fotboll, Tyskland-Spanien. Vilket lag tror ni vinner? Jag tror och hoppas att Tyskland gör det! :)


Bror och jag idag. Nej jag var inte trött, ögonen var svällda pga allergin.

Svar på fråga..

Jag har fått ganska många frågor om mina ögon, många tror inte det är mina egna utan att jag har linser. Men nej, så är alltså inte fallet. Det är 100 % äkta vara :)


7 juli - 10

Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik och bara tar det lugnt.. Kom hem från jobbet för ungefär 1 timme sedan, det gick lika segt idag. Om inte segare! haha.. Känner mig jättetrött, men somnar jag kan jag inte sova inatt. Jobbigt läge! Sov jättedåligt inatt, sov en timme, var vaken en timme, sov en timme.... sedan fortsatte det så.

Snart kommer farmor och farfar hit på besök, fika och mat. Vet ni vad det är för fika? Jo, jordgubbar..

Just ja, vet ni vad som händer om precis en månad idag? :)




Dagens låttips

Dagens låttips blir: Agnes & Björn Skifs - When you tell the world you´re mine




Kan inte få nog av smycken!

Smycken jag köpte igår i Ludvika :)





6 juli - 10

Har åter igen klarat av en dag på jobbet, men jag måste säga att nu går det tungt! Riktigt riktigt tungt, nästan inga kunder och sedan går klockan mer segt än någonsin! (haha!) Trodde klockan hade tickat så mycket idag att den var 13.00 men istället var den 11.30. Det kändes inte härligt ;)

Till slut var klockan två och då drog jag hem, tryckte i mig några potatisbullar och sedan la jag mig på soffan för att vila lite. Somnade och vaknade två timmar senare, skönt var det! Nu har jag precis ätit mat och nu ska jag ta mig ett glas pepsi. Jag tycker jag är värd det! (haha) För ögonen och alla myggbett kliar!


5 juli - 10

Jag lovade bättre uppdatering, men jag har inte tid. Eller har i alla fall inte haft det idag, började jobba 10. Slutade vid 14 och då drog jag hem och åt och sedan åkte mamma och jag till Ludvika. Där köpte jag två par leggings och sedan lite smycken. Köpte glass och cheeseburgare på Donken och sedan gick vi in på Jysk och Willys.

När jag kom hem åt jag mat och efter det beställde jag lite nya kläder från Nelly. Priset bara sprang iväg! Men fick enormt mycket för pengarna.. Efter beställningen var klar drog pappa och jag ut och körde. Det gick faktiskt bra, riktigt bra. Vi åkte till Ulvshyttan och tillbaka. Jag körde hela tiden ;)

Nu ska jag springa ned i källarn och hämta lite glass, mums ;)


Svar från frågestunden..

"Vad tycker du om Twilighserien? :D ♥"
Jag älskar Twilightserien, har tyvärr inte sett Eclipse än. Men inom en snar framtid har jag nog gjort det! :)

"Har du egen dator? isåfall märke och är den bra?"
Yes, jag har en egen dator. Det är en Dell Studio 17, rosa. Den är hur bra som helst och jag älskar den!

"har du kille?"
Nej det har jag inte :)

Hur går det med att fixa baaaakgrunden :D ?
Den är där den ska ;)

"Vad gör du om fem år?"
Svår fråga, jag tror faktiskt att jag pluggar vidare då. Men vad har jag ingen aning om, och troligtvis bor jag nog inte kvar här då.

"Vad tycker du om Plastikopperationer? :D"
Jag är emot sådana. Jag tycker alla människor är unika, och varför ska man förstöra sig med operationer?

"Hur lång är du och hur mycket väger du ? :)"
Jag är lite längre än 1,70. Tyvärr vet jag inte hur mycket jag väger, finns ingen våg här hemma. Och jag tycker det är ointressant, så länge man mår bra så?

"vilken storlek har du på dina skor? :)"
Jag har strl 38.

"Om du fick ta med dig 5 saker till en öde ö, vad skulle det vara?"
Vilken rolig fråga! Hm, jag skulle ta med mig nudlar, en kastrull, en båt, bensin, åror.

"vill du gå upp i vikt eftersom du är så smal? eller vill du fortfarande gå ner?.."
Jag vill inte gå upp i vikt och jag vill inte heller gå ned i vikt. Jag är nöjd! Enda jag vill ha nu är magrutor! haha

"vad använder du för kamera?"
Nikon D60

"hur gammal är du ?
vart bor du?
är du nöjd med dig själv, eller har du komplex?
pöss"

Jag är 17 år, fyller 18 i augusti. Jag bor i Dalarna och jag är nöjd med mig själv :)

"Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?"
Har inte läst den bloggen så jättemycket, men av det lilla jag läst gillar jag den! :)

"favoritfilm? :)"
A cinderella story!

"största idol?"
Jag har faktiskt inte någon största idol.

"Favoritblogg?
Vilka bloggar läser du?"

Har faktiskt nyss skrivit ett inlägg om det, här kan du se det för att få svar på frågorna :)

"vad heter din bästa vän?"
Min bror är min bästa vän.

"Är du en sparare eller slösare? ;)"
Ibland en sparare och ibland en slösare.. Är nog det bästa :) haha

"vilket är ditt drömresmål?"
Jag skulle jätte gärna vilja åka till Thailand, så det är nog svaret på frågan.

"vad har du för mobil?"
Jag har en Nokia 5800.

"vem är den snyggaste killkompisen du har? :)"
Jag har inga kompisar.. haha nejdå, men det är Martin ;)






4 juli - 10

Förlåt för dålig uppdatering, men jag sov till två idag och efter det har jag städat och varit till Pjantbo. Känner mig så himla trött, så har inte blivit någon uppdatering här. Förlåt :) Men nu kommer det, bättre sent än aldrig. Ludvikafesten var sjukt bra, igår var det sushi, Lasse Berghagen och Ola som gällde + dans. Jag har haft riktigt kul!

Nu sitter jag här och käkar lite godis, bra gott! Hade köpt så jag skulle kunna äta igår, men blev inte så.. Så nu äter jag det istället :) mums!

Kom ihåg, jag avslutar frågestunden senare idag! Har ni någon fråga nu, fråga! :)


Glöm inte frågestunden!

Glöm inte bort min frågestund, imorgon avslutas den :)


3 juli - 10

Förlåt för att det inte blev något skrivet igår, men jag hade inte tid.. Sov länge igår morse och vid två började jag jobba, fram till sex. Då skyndade jag mig hem och fixade iordning mig. Sedan drog jag direkt upp till Ludvika där kvällen spenderades med Becca, Cissi, Madde, Anders, Olle, Jesper och Lisa. Men några fler också, men man träffar ju folk överallt :) Tog bussen hem 02.15. När jag kom hem tryckte jag i mig panpizza, och sedan blev det sängen.. Då var klockan ungefär 03.30. Yeah ;)

Idag ska jag åka tillbaka till Ludvika, vet inte riktigt vilken tid. Men får inte missa allsång med Lasse Berghagen och Ola! Föresten igår var det Erik Saade som gällde, vilken sjukt bra show han och dansarna gjorde!


Becca och jag :)


1 juli - 10

Nu sitter jag här och äter glass, med smak av vanilj. Till det har jag såklart chokladsås och massor av strössel :) Sitter även och drar bort lös gammal hud, flagnar alltså.. Uscha buscha, inte alls roligt! Jag brukar aldrig bli och flagna om jag inte bränner mig, men denna gång lyckades jag verkligen ändå..

700 inlägg!

Nu har jag skrivit 700 inlägg här i bloggen, fler ska det bli.. haha! Jobbet idag gick bra, men var rejält jobbigt! Så himla trött på jordgubbar nu :) Efter jobbet skyndade jag mig hem, och vet ni vad jag gjorde? Jo jag ÅT mat. Sedan drog Becca och jag ut på en fotopromenad, skönt och kul!

Just nu gör jag inget speciellt, lyssnar på lite musik..



Gubbar, här kommer jag!

Nu är jag klar för jobbet, är proppmätt! Åt lasagne som mamma gjort, mums! Kläderna är på och ja, nu är det bara promenaden ned till Konsum som återstår. Den jag helst är utan, okej.. Promenaden är inget problem, men att veta att jag är påväg till jordgubbar. Nej, inte speciellt lockande! haha..


1 juli - 10

Kan ni förstå att det är juli nu? Det kan verkligen inte jag göra, snart är det ju augusti.. Nej nu ska jag inte vara sådan, men det är tyvärr så. Nu har jag precis fixat in lite reklam på bloggen, jag klarade det.. Sedan har jag sminkat mig och nu ska jag ta och äta lite mat. När jag gjort det blir det att ta på sig jobbkläderna och sedan är det hard work work som gäller! Längtar redan tills jag slutar..

När jag har slutat ska jag troligtvis ut med Becca och fota lite. Eller jag ska fota henne :) Hoppas bara att vädret tillåter, vill inte ut om det är regn. Men jag tycker ändå att bästa korten blir om det är halvmulet ute, då får man ett jämt ljus. Är det strålande sol ute kan det bli konstiga bilder.


Ny design!

Nu har jag en ny design på bloggen, och det vill jag tacka Christopher för! Jag är inte helt klar med designen utan jag ska fixa lite ramar och sådant. Sedan ska jag även få in reklam, och där kan ni GÄRNA få hjälpa mig. Förut när jag provade blev det bara pannkaka av allt! haha.

Men vad tycker ni om den nya nu? :)

Frågestund!



Nu drar jag igång min första frågestund, som alla andra.. Men jag föll väl helt enkelt för grupptrycket? ;) Nej men nu är det bara att fråga på så ska jag svara på alla frågor :)

AVSLUTAD!