Mys framför tvn..

Har precis tittat på Morden i Midsomer och till det åt jag popcorn och drack pepsi?! Ja, jag blir besviken på mig själv...... jag svek colan!  Men men, så kan det vara! Nu ska jag snart äta en äggmacka och sedan får vi se om det blir natti natti. Jag vet inte mycket, men lite i alla fall, vilket är tur :)




Dagens låttips

Dagens låttips blir: Mike Posner - Cooler than me


30 juni - 10

Nu sitter jag här och spelar lite gitarr, eller gör det oseriöst. Rör en sträng lite då och då.. Jobbet idag gick väl bra, förutom att det nästan inte var några kunder som köpte jordgubbar, så då blir man bra trött. Men inte bra om man somnar, så jag fick roa mig själv genom att nypa mig i armen och rulla tummarna, och det funkade! Somnade ju inte.. Efter jobbet gick jag hem och när jag var hemma skyndade jag mig ned i duschen. Himlen var så mörk och jag var rädd att det skulle börja åska, och då är det ju absolut inte bra att stå i duschen!  När jag hade duschat åt jag mat och sedan åkte jag med mamma och handlade lite. Köpte SOLO tidningen och fick ett par grymma solglajjor på köpet, fanns svarta, vita och rosa. Självklart tog jag de rosa!


30 juni - 10

Imorse vaknade jag klockan 8.00 av att det spöregnade ute. Från början tänkte jag, vad mysigt det låter. Sedan kom jag på att jag hade fönstret öppet. Då var det inte lika mysigt längre! :) Kunde i alla fall somna om, vaknade 11.45. Underbart skönt!

Nu är klockan ganska mycket och jag börjar jobba om ungefär en timme. Inget jag ser fram emot, men men.. Ska snart börja ta på mig jobbkläderna, ni får ha en bra dag! :)


Godnatt!

Nu ska jag ta och dejta kudden! Natti :)


Bloggar jag läser!

Jag har fått en fråga om vilka bloggar jag följer och vad jag tycker om dessa. Så här kommer det :)

 
Blondinbella: När jag började läsa hennes blogg älskade jag den. Men nu tycker jag bara att den blir tråkigare och tråkigare. Hennes märkesgrejer och företag, nej det är inte min favorit längre..



Kenza: Jag älskar denna blogg, och jag måste säga att den helt klart är min favorit! Hon har börjat bjuda mer på sig själv vilket är superkul. Hur grym tjej som helst!



Foki: Är nog sötast av alla bloggare. Att kolla på hennes blogg gör en så glad och hela hon strålar av glädje. Så himla mycket fina bilder och ja det är den mysigaste bloggen!



Paow: Kan man gilla någon för att den har så cool röst? Jag tycker även om hennes blogg, ibland finns det dock åsikter som inte är genomtänkta..



Kissie: Egentligen, vad ska man säga? Den falskaste bloggaren av alla! Men tyvärr är bloggen sjukt underhållande..



Tyra: För någon månad sedan visste jag inte vilken hon var. Nu är hennes blogg en av mina favoriter!

30 juni - 10

Nu hoppar vi över på sista dagen i denna månad, hur kan det gå så himla snabbt? Nyss var det ju januari och helt plötsligt är snart juli här. Det är sjukt, är det bara jag som tycker det?

Jag åt precis lite jordgubbsyoghurt med flingor och sen skar jag i lite jordgubbar. Mumsigt! Det är bäst att jag äter nu, annars kommer jag vakna inatt med kurrande mage och då är det omöjligt att somna om innan jag får i mig något.

Vet ni, jag är verkligen glad att jag inte tog bort bloggen. Jag älskar att skriva av mig här, det är ju så himla skönt!


Fråga och ett svar..

"du har jättefin kropp! hur håller du dig så "platt"? Om du förstår hur jag menar? :)"

Jag tycker nästan det är lite pinsamt att svara på den här frågan, men Coca Cola made this body ;) (haha).. Nej men år 2007 skadade jag knät och hoppade på kryckor bra länge, åkte runt i hela Sverige och undersökte knät. Jag var sugen att börja spela fotboll igen, men då fick jag en hälseneinflammation, sedan körtelfeber och har varit småsjuk ofta. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte tränar. Nästan så jag mår dåligt över det, men jag ska ta tag i detta och börja gå ut och springa. Varje gång jag sprungit får jag extremt ont i knät, och jag är duktig på att hitta på undanflykter. Men nu jäklar ska jag börja.. (snart iaf) haha!

Nu kanske ni tror att jag inte äter något? Men jag trycker i mig alldeles för mycket onyttigt och äter "normalt" med mat. Har turen att inte gå upp i vikt, hittills i all fall. Men det har varit ungefär lika i 3 år.  Men tack så mycket, vad glad jag blir :)

 

 


Paparazzi fotografer!

Att man inte ens kan få vara ifred på jobbet utan att någon tar kort.. Jäkla paparazzi fotografer som bara förföljer mig.. haha!



29 juni - 10

Sitter just nu och försöker få in luft i näsan, det är svårt.. Allergin är jobbig just nu, jag är allergisk mot gräs och det är väldigt mycket gräspollen i luften nu. Det värsta är när man kommer in efter att ha varit ute. Då börjar det klia i öronen (nästan i hjärnan) haha! Ögonen blir att klia och rinna och näsan blir täppt. Men det är väl en himla tur att det finns allergimedicin. Ögondroppar, kortisonnässpray och tabletter måste jag nu använda mig av varje dag.

Idag efter jobbet åkte jag direkt ned på kalas, där bjöds det på fika. De så kallade "Monster kakorna" :)  Efter kalaset åkte mamma och jag ned till Heros och tittade på lite fotboll.


Klar för jobbet!

Nu har jag ätit, klätt på mig och ja nu har jag bara en sak kvar att göra. Fylla på en vattenflaska, om jag inte får vätska i mig nu när det är såhär varmt kommer jag tuppa av! haha.. Jag tryckte nyss i mig några glas vatten och min lunch fick bli snabbmakaroner och färdiga köttbullar. :)

Vi hörs ikväll!


Grymmaste brallorna!




bara en bild..

Om 55 minuter börjar jag, så det kanske är bra om jag äter lite mat nu? Sminkningen är klar och håret är uppsatt, sen är jag beredd! Jordgubbar, här kommer jag! ;)


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Joshua Radin - I´d Rather Be With You




Fråga och ett svar..

"Hur ofta tvättar du håret? Och vad använder du för produkter? Du ser ut att ha så fint hår, fast du nog har blekt det? Det är i alla fall riktigt fint, och jag skulle vilja byta med dig! :)"

Måste först och främst säga tack :) Jag själv är inte nöjd med mitt hår, vill ha mycket längre. Men det kommer väl med tiden hoppas jag!

Jag försöker att tvätta håret var tredje dag, eftersom det sliter bra mycket på håret. Nyss tvättade jag det varannan dag, men det blev så ofta. Mitt hår har inte helt vant sig vid var tredje dag, så den tredje dagen använder jag torrschampo. Håret ser inte alls fett ut då, och det luktar gott. Eller det beror väl lite på hur schampot luktar! Men jag använder mig just nu av både Björn Axén (ca 130 kr) och Proffs (ca 40 kr). Båda luktar gott, men proffs schampot blir vitt när det torkar. Men det är bara att rufsa till lite så försvinner det vita :)




När jag tvättar håret så använder jag just nu TREsemmé på både balsam och schampo. Tycker det är riktigt bra och det luktar jättegott! Mitt hår blir mycket mjukare och finare när jag använt det! Men jag tycker om att prova olika märken för att sedan få reda på vilket som är det bästa för just mitt hår. Jag har nu köpt hem Bobbys produkter som jag sedan ska använda..



Nej, jag har faktiskt aldrig blonderat mitt hår. Jag har använt "vanliga" hårfärger och jag har tur.. Det har aldrig fått en orange färg :)  Sedan brukar jag på somrarna ha i Schwarzkopt blondspray, som frisörer tipsar om efter det inte sliter på håret som en vanlig hårfärg gör :)


29 juni - 10

(Godmorgon?) på er :) Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik, ska snart äta lite frukost. Fast jag har inte riktigt bestämt mig om min frukost blir min lunch också. För jag börjar jobba 14.00 och då ska jag ha ätit lunch innan också, så vi får se. haha! När jag har jobbat klart får jag ta en snabb promenad hem, för sedan ska jag på kalas. Kusinen fyller 6 år idag, så blir att åka dit och gratulera honom :)


Turkietstuff!

Jag har fått några frågor om jag inte kan visa upp grejer jag köpt i Turkiet.. Tänkte inte först göra det, men för er skull :) Kommer lite då och då, idag blir det smycken :)








Glaaaaaasssss i stora lassssss :)

Sitter just nu och äter glass, var så sugen på något sött. Räckte inte att kolla i spegeln? Haha, skämt åsido!

Är det bara jag som tycker att det är MYCKET godare om man har något på glassen? Strössel eller sås.. Fast det bästa är nog ändå både och ;)


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Lady Gaga - Alejandro


Lip injection!

Jag har aldrig trott att läppglans kan göra så att läpparna blir större. Men nu när jag åkte till Turkiet beställde jag ett läppglans som skulle förstora läpparna.. Var tvungen att göra det, för att bevisa för mig själv att det nog inte alls funkar. Jag testade det nyss, och jag höll på att tappa hakan. Läpparna blev större och såg mycket fylligare ut! Det stack lite i ungefär 5 minuter, men det stod på förpackningen att det oftast blir så. Efter dessa 5 minuter kände jag inget stick mer, och då var läpparna större! :)


 


28 juni - 10

Tack, vad gulliga ni är :) Jag trodde faktiskt ingen skulle  bry sig i om jag la ned bloggen, så jag har bestämt mig för att i alla fall behålla den litet tag till. Tror faktiskt annars att jag skulle ligga och grina på kvällarna, om jag tar bort den. Nej så illa kanske det inte är? Men bloggen har ju funnits med mig i över 1 år, det är klart det skulle kännas tomt! Så nu blir den kvar, hoppas ni är glada över det :) (haha)

Idag hade jag eftermiddags skift på jobbet, började 14.00. Kan säga att jag inte kände mig särskilt sugen på att jobba, och nej.. Det var inte roligt heller, var så himla lite folk. Tycker det är synd, nu när det väl finns billiga svenska jordgubbar :) Slutade 18.00 och då var det bara att traska hemåt i denna värme. Kläderna jag jobbar i är inte de allra skönaste kläderna att ha när det är såhär varmt ute! Tjocka gråa jobbarbyxor och en tjock piké t-shirt. Men jag ska inte klaga :) Tog mig i alla fall hem utan att tuppa av!


Dålig bild, men solen lyser igenom mina persienner!

Sista inlägget?!

Jag sitter faktiskt och överväger om jag ska radera bloggen! Det här kan bli mitt sista inlägg, men tänk om jag ångrar mig? Isåfall är de så :)

Jag har fått en hel del läsare, men jag får liksom ingen respons på det jag gör.. Har faktiskt lagt ned väldigt mycket tid på bloggen, för det första.. Jag tycker det varit roligt att få skriva av sig! För det andra, människor har bett mig om fler inlägg..

Men jag får inte så många kommentarer jag vill, och ja.. Vad tycker ni? Ska jag ta bort den :) ?


25 juni - 10

Idag ringde min klocka 06.30, från början trodde jag det var en dröm. Men klockan började låta högre och högre, och till sist kom jag faktiskt fram till att, ja det var på riktigt. Nästan så jag var beredd på att nypa mig själv i armen. Jag somnade sent inatt, eftersom mitt rum känns som en halvljummen bastu, och sedan hade jag en flygande spindel på rummet. Nu kanske ni tänker, nej det finns inte några sådana? Men det gör faktiskt det, den flög in i allt och var hur stor som helst med extremt långa ben.. Jaja, nog snackat om den flygande varelsen, jag tog mig till jobbet så jag var där innan klockan 8.00.

Plockade ut allt och fixade iordning, det var faktiskt redan då mycket kunder. Ungefär vid 10.00 kom det hur mycket folk som helst, hade ungefär 20st på kö, men tack och lov hade jag ringt dit Emma. Det kändes extremt bra att hon kom! Sedan har det varit mycket folk hela dagen, ungefär till 13.40. Då fick jag gå hem, så fick två timmar övertid, det gillas!

När jag kom hem åt jag nästan direkt "Midsommartallrik", innehållande köttbullar, potatis, sill.. Ja, ni vet de vanliga svenne sakerna? Var riktigt gott, och det blir faktiskt godare när solen lyser utanför! Sedan la jag mig ute i solstolen och bara njöt av det fina vädret, dock blev det mulet ganska snabbt, då gick jag in och tittade på fotboll.

Nu har jag precis ätit potatisgratäng, grillat och kantarellsås, mums! Det var riktigt gott! :)



Och föresten, TREVLIG MIDSOMMAR! :)


24 juni - 10

Nu sitter jag här och dricker lite cola, för att hålla mig vaken! Haha, nej så illa är det inte riktigt.. Idag var en lång dag på jobbet, började 9 och slutade 18. Vi sålde slut på extremt mycket jordgubbar, duktiga tjejer! När jag kom hem tog jag det bara lugnt, åt en pizza, var åratal sedan jag sist gjorde det!

Har även idag ätit jordgubbar, gott? Ja, idag var det faktiskt det :)


Jag var som sagt, trött! haha


Svar på frågor..

Jag fick några frågor av en läsare, så här kommer svaren! :)

1. När fyller du år och hur gammal är du?
Jag fyller år i augusti och då fyller jag 18 år.  

2. Va går du för skola?
Jag ska börja tredje året på Samhällsprogrammet, inriktning ekonomi

3. Något du älskar att göra?
Jag älskar att fota!

4. Va vill du bli när du blir stor?
Jag vill ha foto som en hobby och sedan har jag faktiskt funderat på ett jobb som webbdesigner, vi får helt enkelt se :)

Jordgubbar och chokladsås!

Jag åt nyss lite jordgubbar med chokladsås, mums! Eller, ska jag vara helt ärlig.. Jag har tröttnat på jordgubbar, redan! haha :)


23 juni - 10

Nu sitter jag här och lyssnar på Lille Katt.. haha! Så himla kul att lyssna på barnlåtar ibland! Har precis kommit hem från moster, hjälpte henne med datorn. Gick fin fint :)

Idag jobbade jag som vanligt, rensade alla burkarna.. Eller de flesta i alla fall, jobbigt! Men det är bara att tänka på en sak, pengar! Jag gör ju det inte gratis. Sedan kom Emma och bytte av mig och då gick jag hem, åt lite potatisgratäng och köttbullar. Var helt enormt hungrig! Klockan 16.00 mötte jag Lisa nere vid hamnen, vi gick först lite, sedan köpte vi glass i stora lass och sedan gick vi ännu mer. Var kul att träffa henne igen, var ett bra tag sen nu!


22 juni - 10

Nu sitter jag här och äter lite popcorn och dricker Fanta. Idag var jag på jobbet, det gick bra. Man träffar många olika sorters människor och man får i alla fall se solen, fast jag står i skuggan.. haha! Jordgubbarna är i värmen, men inte jag.. Fast idag var det nog tur, hade på mig en tunn tröja under, eftersom igår var det ganska kyligt. Men idag var det inte det, och jag kunde inte ta av mig den heller.. Aja, man lär sig av sina misstag!

När jag kom hem solade jag och sedan har jag varit och tittat på blommor med mamma, alltid lika kul... Okej, där skojade jag ;) haha! Sedan har jag sovit, ovanligt va?


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Tommy Nilsson - Dina färger var blå


21 juni - 10

Jag har precis satt mig här, har nästan varit ute hela tiden. Först la jag mig och solade på filten, samtidigt som jag nördade på Facebook. (haha) Sedan skulle vi äta grillat, jag skulle dra ur sladden till den "tången" eller vad det är, som värmer upp kolen.. Jag la mig i solstolen så länge, och somnade.. Men mamma och David fixade det, och sen blev jag väckt av: "NU ÄR DET MAT". Förstod väl inte riktigt vad dem menade eftersom jag alltid är helt borta när jag precis vaknat..  Det var i alla fall riktigt god mat och nu är jag proppmätt :) haha


mamma är som vanligt väldigt snabb att plocka fram kameran när man somnat.. haha

21 juni - 10

Imorse gick jag iväg till Konsum, började jobba klockan 10.. Har varit en bra första dag! Jag jobbade till 14.00 och då tog Emma över. Då traskade jag hemåt, och då var jag enormt hungrig. När jag kom hem väntade pannkakor på spisen..

Jag sitter just nu och lyssnar på lite musik, Sonja Aldén. Vilka enormt fina låtar hon har!


18 juni - 10

Imorse blev jag väckt av telefonen, tror klockan var ungefär 05.00. Det var mamma som ringde, hon bad mig dra ut allt elektroniskt här hemma, och trött som jag var sa jag okej och sedan slängde jag på telefonen, när hon fortfarande pratade.. haha! Drog ut allt och strax efter det kom en blixt och strax därefter en stor smäll, inte speciellt kul eftersom jag är livrädd för åska.. Men jag gick och la mig och somnade om, tack och lov..

Jag sov till ungefär 10.30 och då gjorde jag iordning frukost till David och mig. Varma baguetter, gustafskorv och gurka. Mums! När vi hade ätit fixade vi med tvätten, vek lakan och vek alla kläder.. Men det gick bra!

Sedan har jag inte gjort så mycket mer, var ner till Konsum litet tag, fick papper och mina jobbarkläder, för på måndag börjar jag jobba där. Ska stå utanför och sälja jordgubbar, det kommer bli bra!

På torsdag ska vi båda jobba och det är Emma, som jag kände sedan tidigare. Det känns skönt, vet att man i alla fall kommer överens :)

Nu ska jag åka ned och titta på lite fotboll!


1 ÅR!


Idag var det 1 år sedan jag skrev första inlägget i denna blogg :) Kommer ihåg den dagen, har gått sjukt snabbt!

17 juni - 10

Har varit en bra dag, njutit av solen, varit med mamma och handlat, varit till Bergslagsodlingarna och köpt lite blommor :) Älskar när solen är framme, men imorgon skulle den vara borta? Hoppas verkligen inte..


två bilder jag tog idag..


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Jon Lilygreen & The Islanders - Life looks better in spring




17 juni - 10

Vaknade upp av att pappa kom in i mitt rum, han skulle iväg och spela golf. Men det var skönt att han väckte mig, klockan var 11.37 och solen skiner ute. Ska alldeles snart göra iordning lite frukost, varma baguetter, rabarber yoghurt och ett glas mjölk. Det ska ätas upp ute i solskenet..

Idag får jag se vad som händer, blir i alla fall att vara ute. Men vad man ska göra, det vet jag inte än..


16 juni - 10

Nu sitter jag här i soffan och käkar lite godis, har snart ätit upp allt som jag köpte på planet. Men när man väl börjar äta, går det inte att sluta! Känner ni igen det? haha!

Imorse var jag ute och cyklade med mamma och vi åkte förbi nere vid heros, där var det fotbollsskola. Sedan cyklade vi hem, och David och jag åkte och pantade burkar och flaskor. 50 kronor var blev det, inte illa ;) haha! Vi åkte sedan till Ludvika och köpte en telefon åt pappa, och sen stannade vi till på Hillängen och köpte glass, så snabbt försvann pant pengarna!

Senare åkte vi ut till mormor och morfar, det var dubbelkalas för morfar och moster. Vi blev bjudna på fika, och smaskiga tårtor. När vi fikat klart gick David, Ella, Ville och jag ut och lekte lite. Tjuv/polis, kurragömma, hopprep.. Kul att få känna sig som liten igen ;) haha!

David och jag drog sedan ner till Heros och kikade på lite fotboll, jäkla myggor!


15 juni - 10

Nu sitter jag här på mitt (sköna?) golv och tar det lugnt, håller på att frysa ihjäl! Har haft värme i Turkiet, så blev väl en liten chock att komma hem. Ska snart gå ner och basta, skönt! :)

Idag har jag träffat Cissi, först tog vi en promenad och sedan gick vi hem till mig och tittade på film, A Cinderella Story. Till det åt vi godis, chips och popcorn, mums..

Har fått frågan om jag kan lägga ut bild på sakerna jag köpt i Turkiet, vi får se om jag gör det. Annars kommer det väl ut lite då och då. Får se :)

Tänkte i alla fall att jag ska bjuda på lite bilder från semestern som är från systemkameran, de andra är från mammas kamera!


Har druckit världens godaste juice, kiwi!


finaste badrummet vi haft!







14 juni - 10

Nu är jag tillbaka  här igen, hade ju gratis internet på hotellet i Turkiet. Men det bara krånglade, så jag hade ingen ork att  blogga därifrån.. Ett inlägg blev det i alla fall :) Jag har haft en helt underbar vecka, kunde varit bättre väder i början. Regn och molnigt, men även lite sol varje dag! 25 grader var det, turkarna tyckte det var kallt.. haha! Två sista dagarna kom den riktiga värmen, 39 grader. Behagligt ;) Har badat i Medelhavet, poolen, legat och solat och shoppat! Det sistnämnda blev det en hel del av..

Vi landade på Arlanda cirka 02.30 inatt och sedan väntade vi på tåget som skulle gå 06.34, men blev försenat. Det blev även fel på loket när vi åkte, så blev ännu mer försenade. Men vi kom hem till slut i alla fall, David hämtade oss i Säter.

Har inte gjort så mycket mer idag, lagt in bilder på datorn, sovit och kollat på grejorna jag köpt.










turkiet

just nu sitter jag i receptionen på hotellet, vädret är inte det bästa men ska väl inte klaga.. använder mobilen när jag skriver så ser inte stavning eller något. ni får ha det så bra hemma. nu ska jag gå ut och lägga mig i skuggan!.

3 juni - 10

Idag hade jag företagsekonomi, muntlig redovisning! Det gick faktiskt skapligt, och nu är jag klar med företagsekonomin, FÖRALLTID. Det känns underbart skönt :) När vi slutade så skjutsade Olle hem mig och några till, det var väl sådär skapligt skönt! Jag kom hem och då var mamma påväg till Ludvika för att handla, så jag åkte dit igen.  Sedan åkte jag till Konsum och pratade om mitt sommarjobb som jag fått där.. Gick hem därifrån, fick stooora skavsår under fötterna, som vanligt.

När jag kom hem började mamma och jag direkt fixa mat till imorgon. Jag har fixat kycklingsspett och sen hackat, klippt och skurit lite ingredienser till en potatissallad. Jag skar mig i nageln, men det var inget ovanligt.. haha! Bättre det än fingret ;)


Såhär såg jag ut idag i skolan, men tröjan åkte snabbt av!




2 juni - 10

Idag hade jag engelska och italienska, på engelskan lämnade jag in på böckerna.. På italienskan hade jag muntligt prov, det gick faktiskt bra! Sedan åt jag mat, med mysigt mörker. Vi fick strömavbrott på skolan, som vanligt.. haha! Jag snodde skjuts av Olle hem och när jag kom hem började jag direkt med företagsekonomin, imorgon har jag muntligt prov som jag måste klara! Jag har även solat lite och städat badrummet, och då menar jag städat!

Sedan drog mamma och jag upp till Ludvika och tittade på säckgången.


1 juni - 10

Yes, nu hoppar vi in på en ny månad, igen.. Idag har jag haft engelska, idrott, företagsekonomi och svenska i skolan. Kändes som att dagen ändå gick galet snabbt!

När jag kom hem satt jag mig ute i solen och pluggade italienska och företagsekonomi, ordet hata kan inte ens beskriva dessa två ämnen! Sen har jag kollat lite kläder och solat lite mer.. haha!