31 maj - 10

Sista dagen på maj månad, jag förstår inte hur det kan gå så himla snabbt! Imorgon är det juni, sen är det juli, augusti.. Sedan är det snart vinter igen, haha nej så negativ ska jag inte vara.

Idag var det skola som vanligt, eller bussresan till skolan var inte som vanligt. Bromsarna fastnade efter vägen, vi fick hoppa ur och vänta på en annan buss, tror det tog ungefär 10 minuter. Vi kom i alla fall några minuter försent till svenskan, men vad gör det? Jag hade procontra på svenskan, och det gick skapligt. Min grupp pratade om dödshjälp, för och emot. När svenskan var klar var det håltimme = ut i solen. Underbart skönt! Men jag hade inte rätt kläder på mig, blev rätt varmt.. Sedan klassråd, italienska och dagen var slut. Jag traskade ned till stationen och satt mig utanför i solen, träffade på Cissi :)

När jag kom hem la jag mig direkt i solstolen, somnade nog lite.. Men jag hade fått riktigt med färg i alla fall, skönt att inte komma som en blekis till turkiet!


Osminkad linnea..

29 maj - 10

Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik. Hela dagen har jag varit i Ludvika, eller gårdagen kan man också säga.. Först var det skola, foto, sista lektionen.. Det känns skönt, snart är lovet här! Efter det drog vi ned på stan och där stannade vi till ungefär halv elva, på kvällen alltså.. Vi har solat, ätit godsaker, ätit sushi, kollat marknad och åkt karusell! Det sistnämnda kunde jag varit utan, blev att på kasst. Men tack alla för dagen! :)








Dagens talang!


26 maj - 10

Idag hade jag engelska och italienska i skolan, på engelskan hade jag den muntliga redovisningen. Sedan skrev min grupp och jag en recension om andra gruppens arbete. När det var klart skulle man skriva en utvärdering, hur det gått med arbetet. Även det hann jag göra klart, så nu kan man nog säga, jag är klar med engelska B. Det är en av den bästa dagen i hela mitt liv! På italienskan tittade vi på film, ända tills det blev strömavbrott. Det började tjuta på skolan, och många trodde det var brandlarmet, fast med sämre ljud.. Vi fick sluta tidigare från italienskan, och då slutade jag för dagen. Men åt klyftpotatis, biff och tzatziki innan jag drog hem, underbart gott! haha. Men man kanske stinker nu?

Jag kom hem ungefär vid halv två och sen dess har jag legat ute och solat, ätit glass. Eller man kanske kan kalla det strössel? Men ska det vara så ska det vara ;)






Dagens låttips

Dagens låttips blir: Melissa Horn - Lät du henne komma närmre


25 maj - 10

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte haft ork. Idag var det skola som vanligt, idrott, företagsekonomi och svenska stod på schemat. Egentligen engelska också, men läraren var sjuk och vi skulle bara förbereda inför redovisningen imorgon, det var redan gjort. Från början var det meningen att vi skulle redovisa inför hela klassen, men som sagt läraren är sjuk, så det har blivit ändrat. Min grupp ska redovisa inför en annan grupp! Skönt måste jag säga.. Dock ska en recension skrivas efteråt, men det är som det är!

På företagsekonomin började vi på ett nytt kapitel, IGEN! Vi fick även reda på att vi ska ha ett prov på det, nästa torsdag. Två lektioner till i skolan, sen prov, det är sjukt! Svårt är det också för den delen.. På fredagen efter är det studenten och då är vi lediga, sedan kommer i alla fall inte jag tillbaka något mer innan lovet. För jag drar till Turkiet, ska bli så underbart skönt! 1 vecka med sol, bad och shopping.. Får hoppas jag klarar provet så jag inte får komplettera efter lovet, men det tycker jag inte att jag kan få göra. Har gått bra på alla prov hittills, ett prov kan inte sänka mig! (haha)

Nu ska jag snart gå ned och slå på bastun,  för jag fryser enormt mycket. Tror det beror på att jag är så himla trött, men är nog också vädret, burr!


22 maj - 10

Dålig uppdatering igen, men det är så det kan vara. Bloggen kommer alltid i andra hand om jag har något annat viktigt som måste göras! Igår var det bal för alla treor, David var med och han var så himla stilig. Precis som alla andra var. Jag kan väl säga att jag lekte lite fotograf igår, 267 bilder blev det. När vi kom hem åkte pappa och jag ut och körde lite, det gick skapligt faktiskt. Jag är aldrig nöjd, hittar alltid småfel.. (haha!)

Idag har jag kollat på hockey och fotboll. Jag har även redigerat massa bilder från igår!



Världens bästa bror! <3

19 maj - 10

Idag var det skola som vanligt, inte speciellt jobbigt måste jag säga! Efter vi hade slutat drog jag ned till frisören Cissi. Blev massa blonda slingor och klippning, jag är riktigt nöjd!

 


18 maj - 10

Inatt sov jag hur dåligt som helst, vaknade flera gånger varje timme. Tror det var för att det var så varmt på mitt rum! Men jag var ändå pigg när jag skulle iväg till skolan. Har haft prov idag, om kroppen, det gick nog faktiskt skapligt. Eller?! Sedan har vi varit ute i solen, underbart skönt måste jag säga!

När jag kom hem från skolan la jag mig ute i solstolen, då satt sig en liten fjäril på mitt ben. haha! Men det var riktigt skönt ute och jag tror jag somnade till lite..


Snickerskakor!

Jag sa att en bild skulle komma upp på mina UNDERBART goda snickerskakor. Man kan helt klart ta fram det som vanligt snacks, för det smakar precis som Snickers,  om inte godare.. Nu kommer bilden bättre sent än aldrig!


Färga håret!

Imorgon ska jag till frisör och först färga håret och sedan slingor på det.

Jag funderar på denna färg i hela håret, men sedan ska jag lägga i massa blonda slingor. Vad tror ni om det? :)



?

Dagens låttips

Dagens låttips blir: Queen - We are the champions


Vinn en Goodiebag!

Jag är med och tävlar hos lindapauline om en stooor goodiebag!

Är du också sugen på att se fräsh ut i sommar?

För att komma direkt till tävlingen trycker du här eller på bilden! :)


16 maj - 10

Idag gick jag ut och gick med Cissi, vi gick först i ungefär 1 timme, sedan satt vi oss på en bänk vid ån och bara pratade. Saknat den bruden! Man får alltid skratta och man kan vara sig själv till 120 %. För vi är lika galna båda två (haha). Tillsammans blir vi i alla fall det! Men aja, när vi hade suttit på bänken i lite mer än en timme började vi frysa. Så vi traskade hem, var för sig. När jag kom hem åt jag lite mat och sedan började jag baka snickerskakor. Har precis kletat på choklad uppe på, kladdigt var det! Men fick ut det skapligt ändå tycker jag, resultet kommer här senare, tror jag! Vi får se hur det blir att se ut.

Nu sitter jag här och väntar på att Gossip Girl ska börja, 19.00. Det är helt sjukt hur man kan se fram emot ett program i en vecka. Sen är det slut och då längtar man till veckan efter. Det enda dåliga är väl att det alltid är på söndagar = skola dagen efter.. Men nu är det snart lov, 13 riktiga skoldagar kvar för mig. Tummen upp! :)


Bild från i förrgår..

15 maj - 10

Gårdagen i bilder! :)





14 maj - 10

Nu sitter jag här på golvet med.. cola. haha! Lite musik på det och ja, ett mysigt nystädat rum! Eller okej, just nu har jag börjat städa min byrå, tycker det var dags. Men det går snabbt att städa den :) Snart är rummet perfekt! haha.

Idag var mamma och jag till Borlänge en snabbis, jag köpte nya hårnålar. Men bättre det än inget! Hårnålar behövs verkligen. När vi hade varit hemma ett tag åkte hela familjen till restaurang Coco Thai i Ludvika. Där åt vi en grymt god buffé! Jag åt hela tre portioner, men det var så himla gott! På det fick jag även ned en efterrätt, glass! Mums..

När vi kom hem tittade vi på filmen Paranormal Activity, den var inte så läskig som jag trodde den skulle vara, tyvärr! Var sugen på att bli riktigt rädd (haha).




Världens bästa bror!

13 maj - 10

Idag vaknade jag ungefär vid halv elva, och då gick jag direkt upp och åt lite frukost. Blev faktiskt förvånad över att jag vaknade så tidigt med tanke på att jag somnade ganska sent inatt. Det var tack vare att det åskade ute, och jag är livrädd för det! Men till slut kunde jag i alla fall somna, och det var väl skönt!

När jag hade ätit frukost idag följde jag med och skjutsade David till skolan. Sedan åkte pappa och jag hem, vi började direkt städa. Det tog sin tid, men vi har dammat, dammsugit och torkat golven. Tror aldrig det varit så här rent hemma! När vi hade städat klart åt vi lite mat och jag tog en glass till efterrätt, sen började jag städa mitt rum. Det såg ut som en garderob, låg kläder överallt. Jag plockade ihop kläderna och strax efter det kom mamma hem med bakelser. Min skulle likna en groda, men såg mer ut som en fisk.. haha! Tror hon köpte dem för att jag har namnsdag idag, det är alltså Linnea idag.

Jag har nyss torkat mitt golv och snart ska jag in och städa upp allt som jag kastat på sängen och soffan. Hade även tänkt mig en liten ny möblering, kan nog bli bra!


Annorlunda skor..

Jag har hittat några skor som jag tycker ser väldigt konstiga ut, och framför allt obekväma! Men vad tycker ni, skulle ni kunna tänka er att använda några av dessa skor?







Foki har härmat mig...

Dålig stil av Foki, sno inspiration från mig!

Förut skrev jag detta inlägg i bloggen:



Idag har Foki haft med dessa i ett inlägg:



PS: jag är ironisk!


Bara massa resande..

Igår åkte jag med klassen till Stockholm, eller rättare sagt Älvsjö. Vi var där på en UF-mässa, det fanns hur mycket som helst! Hittade en jättebra produkt som jag nog kommer beställa via nätet. Tänkte att jag ska vara snäll och göra lite reklam för den också, men det kommer senare idag! Vi gick runt ungefär 1,5 och efter det blev vi hungriga. Vi letade på centrum och där var det bara att försöka hitta något matställe, blev en pizzeria. Becca och jag delade på en Hawaii, och jag ska vara ärlig. Pizza är inte min grej! När maten var uppäten beställde Lisa och jag en efterätt som vi delade på. Vit chokladpannacotta med apelsinsås och choklad. Mums, den var riktigt god!

Jag kom hem ungefär halv sex och då tryckte jag i mig lite mat och sedan åkte pappa och jag till Nyhammar för att titta på fotboll. Nyhammar vann, jag frös om tårna! haha.

Hade i alla fall en jättebra gårdag!








Dagens klädval.




12 maj - 10

Just nu sitter jag i skolan och letar fakta om Amish. Det är någon folkgrupp, tror jag. haha! Har hittat allt jag behöver, dags att börja stryka under bara. Men det tar jag nästa lektion, för nu har jag gjort dagens jobb! Igår var jag i Stockholm och direkt jag kom hem åkte jag till Nyhammar, jag skriver mer om det när jag kommer hem idag :)

Ha en bra dag så länge!


Bilder istället för text!


7 maj - 10

Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik, Lars Winnerbäck och Miss Li är det som spelas! Ska gå ut i solen lite nu och bara njuta. Ikväll blir det troligtvis fotboll, vi får se. Frågan är, vill jag frysa ihjäl?

Idag har jag "bara" haft Nationella prov i skolan, först läs och sedan hör på engelska. Det var hur svårt som helst, eller i alla fall hör. Chansade på nästan hela det provet!


Dagens låttips

Dagens låttips blir: Cheryl Cole - Fight for this love


Grattis Cissi!

Idag vill jag gratulera bästa Cissi som fyller hela 18 år! :) Grattis brullis! :)


6 maj - 10

Idag har jag haft 3 timmar företagsekonomi i skolan, usch säger jag bara. Det är som språk, såna där ämnen man bara kan somna till! Men nu till sommarn är företagsekonomin, engelskan och italienskan SLUT! Det känns sjukt bra. På företagsekonomin jobbade vi med bokslut, något jag inte alls tycker om..

När jag kom hem kom jag inte riktigt ihåg va jag gjorde, (haha) . Men sedan åkte mamma och jag ut på en biltur, barken runt. Köpte oss varsin glass, och det var riktigt mättande! Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik, håller på att somna..


5 maj - 2010

Vaknade imorse, solen sken utanför! Kom till skolan, det blev mulet.. Nu är solek framme igen, när ska vädergudarna bestämma sig? Fast jag klagar inte på solen, underbart skönt när den väl är framme. Men det känns som en bra dag fast vädret inte vill bestämma sig, första lektionen i engelska, speaking nationellt prov. Jag fick äran att prata med Lisa, och det gick riktigt bra!

När engelskan var slut, var det dags för italienska. Tyvärr hade jag prov där också, det kändes faktiskt skapligt. Fast det vet man aldrig, kanske gick hur dåligt som helst?!

Jag åt lite på skolan när jag var klar med provet (gick på 30 minuter). Sedan gick Lisa och jag ned på stan, och den jäkeln tog hål i naveln. Jag är så jäkla avundsjuk just nu, ni kan inte ens förstå. Men jag var snäll och höll henne i handen när hålet togs :) I augusti är det min tur, då jäklar!


4 maj - 10

Skola som vanligt idag, tungt som vanligt.. haha! Fick i alla fall sluta 1,5 timme tidigare, vi behövde inte vara kvar på svenskan. Det är bara att tacka och ta emot!  När jag kom hem började jag direkt läsa lite italienska, men som vanligt när jag gör det somnar jag. Kan inte förstå hur det kan vara så tråkigt med språk? Vissa älskar det, men jag är tyvärr inte en av dem!  Satt mig här lite, för att göra glosmaskin. Alla glosor i boken finns på nätet, så det är perfekt om man vill träna på lite glosor.

Men nu har jag tagit en paus, har inte ork att sitta flera timmar och plugga. För jag menar, jag har skolan på dagarna också, och den gör mig alldeles slut! Det är inte lång tid kvar till sommarlovet nu, så jag får kämpa på med mina absolut sista krafter.




1 maj - 2010

Nu hoppar vi in i en ny månad, igen.. April månad har gått så himla fort, bara sprungit iväg! Håller ni med mig?

Igår bjöd jag hit några från klassen och vi lekte lekar, sjöng, spelade gitarr, snackade och hade allmänt roligt! Vi bestämde oss senare på kvällen för att gå ned och kolla lite vid brasan.. Det var nästan helt dött och vi drog lika snabbt som vi kom dit! Vi satt oss sedan i "centrum" och väntade på att en skulle få skjuts! :)

Idag vaknade jag halv 9, jaa ni hörde rätt! Jag somnade halv 3 inatt också, så det blev inte speciellt mycket sömn för min del. Men i alla fall, när jag vaknade var jag enormt trött, det gick ändå inte att somna om.. Satte mig vid datorn och kollade runt lite, sedan fixade jag iordning mig. Klockan tickade väldigt snabbt efter det, och ungefär vid 14.00 åkte mamma, pappa och jag till Säter och kikade på fotboll. Det var helt sjukt kallt! Kan inte beskriva hur mycket jag frös.. Tappade känseln i fötterna och det började sprida sig upp i benen, tack och lov var matchen då slut! När vi kom hem käkade vi på sibylla, jag tog det vanliga, lövbit! Men blev besviken, vitlökssmöret finns inte längre kvar, så fick ta beasås. Nu mår jag pyton, tål inte så feta såser, blä!


Lisa och jag bjöd på välkomstdrink!


Jag & Becca


Och såhär ser jag ut idag!