tävlingen!

Kom ihåg tävlingen! :)

Kliiiar

Mitt ärr kliar så mkt att jag håller på att bli tokig!


Dan före dan, före dan, osv.

Hade en väldigt jobbig dag igår, det är anledningen till att jag inte skrev något mer. Har knappt sovit inatt pch det känns idag.. Har i alla fall nyss kastat alla sommarens blommor! Som inte mådde så himla bra.

Nu tänkte jag att jag ska slå in lite julklappar och sen ska jag nog städa badrummet!

Bakade igår så jag skulle få annat att tänka på! (så bilden är inte helt random)


Drar mig

Vissa dagar när man vaknar hör det ont i hela kroppen att lämna det varma täcket för att kliva upp i det kalla rummet. Idag är en sådan dag, men tänk vad mycket man kan göra då i värmen. Läsa bloggar, titta aftonbladet, titta på julkalendern, uppdatera bloggen.. Ja listan kan göras hur lång som helst!

Nu ska jag snart upp och tvätta håret, äta frukost, göra degen till saffransbullarna, ställa den på jäsning medan jag drar ned till Arbetsförmedlingen på ett möte! Mmmm älskade Af.. Efter mötet ska bullarna göras klara och sedan får jag se vad dagen har att bjuda på!

Ha en fin dag!


ha en fin luciaHoppas ni alla får en fin lucia och att ni äter många goda lussebullar!

tävling - vinn presentkort

I samarbete med runns.se och erikasgarderob.se drar jag nu igång en tävling här på bloggen där du kan vinna ett presentkort på 100 kronor.

För att vara med och tävla måste du:

- Gilla Runns Webshop och Erikas garderob på facebook.
- Leta reda på varan du vill ha om du vinner från Runns Webshop eller Erikas garderob.
- Skriv länken till varan du vill vinna i en kommentar på detta inlägg. (kom ihåg namn och e-post)

Vill du ha större chans att vinna?
- Skriv om tävlingen och länka till varan i din Facebook-logg.
- Skriv om tävlingen (med bilden ovanför) och länka till varan i din blogg.

Tävlingen håller på till den 3 januari 2012! LYCKA TILL

AVSLUTAD!

sminkvisning

Jag har nyss kommit hem från en "sminkvisning" för Oriflame! Har under tre år använt smink därifrån och jag är helnöjd! Det enda jag inte använder därifrån är min mascara men annars är precis allt beställt där. Sjukt bra smink och billigt! Idag beställde jag en eyeliner, dagkräm, nattkräm och en rougeborste. Ska  börja ta hand om ansiktet, det har jag varit väldigt dålig på.. Men det är aldrig försent att börja, right? :)
Nu ska jag fixa det sista inför tävlingen och sedan drar jag igång den ikväll!

12 december

Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik och tittar på framsidan på min Cosmopolitan som kom idag! Har helt enkelt inte kommit längre än så.. haha! Just nu känner jag inte för att skriva mer, eller jag har inget mer att skriva faktiskt.


Lite väl snabb!

Skulle ju lägga in bild på en nyvaken tjej men va för snabb på "publicera inlägg"


Good morning

Första natten på hur länge som helst som jag sover bra, riktigt skönt! Ligger fortfarande kvar i sängen men nu ska jag gå upp och platta håret, sminka mig, äta frulle och sedan åka en sväng till stan.


Natti natti

Har haft en rätt mysig dag som avrundades med Gossip Girl och sedan bastu! Blir att känna mig så fräsch efter ett tag där. Lyxade även till det med en ansiktsmask så nu är jag len som en babyrumpa!


snart tävling

Snart kommer jag dra igång en tävling där ni kan vinna presentkort! Kika in lite titt som tätt, för när ni minst anar det finns den här. Plötsligt händer det, eller något.. haha!

coca cola

Detta fina skal kommer snart pryda min telefon, längtar så himla mycket tills det är här :) Är ni lika galna i Cola och i detta skalet som mig så kan ni hitta det här!

Första julkänslorna

Nu har helt plötsligt mina julkänslor börjat komma! Är klar med städningen och nu är det allt julpynt kvar "bara". Till det spelas fin julmusik och jag borde ju dricka julmust men eftersom cola är det enda som finns hemma så får väl det duga ;) haha!

När mamma och jag var i Uppsala i oktober köpte vi en penna som man kan skriva på glas, speglar osv med! Jag har alltid gillat att kladda så nu står det God Jul på alla speglar i huset och speglarna på mitt rum har jag ritat på så man knappt ser sig själv! Är det jul så är det :)


Julstök

Nu gör jag mitt allra första mobilinlägg här. Får se hur det går, läste att det krånglat för många! Hela den här helgeb har gått åt till att städa, fast kallar det julstök ändå.. Ska snart börja julpynta och senare ikväll kanske jag ska baka en till omgång av lussebullarna, har gått åt. Så sjuuuuukt goda :) sedan är jag sugen att göra lite ischoklad också.8 december - 11

Ja nu är vi inne på sista månaden och jag har inte fått in den där julkänslan än. Har varit väldigt många jobbiga dagar och varför kommer jag inte ta upp här. Det har i alla fall hänt mycket senaste tiden..

Jag har slutat på praktikten där jag trivdes hur bra som helst. Gick nästan därifrån med tårar i ögonen.. Bjöd på goda cupcakes som tack för att jag fått varit där. Jag har även klippt mitt hår axellångt, tro det eller ej! Trivs hur bra som helst i det och det är skönt att inte ha det där långa elektriska slitna/torra håret kvar :)

Sedan har jag även fått en sådan där metallgrej i käften så tänderna ska bli lite rakare. Eller jag har alltid haft raka tänder men för flera år sedan fick jag operera fram en tand som annars skulle kommit i gommen, den har ändå växt lite inåt och har gjort tänderna i nedre käken sneda. Just för tillfället har jag bara i den övre käken men 20 december får jag även i nedre. I början kan jag erkänna att jag tyckte det var pinsamt och jag mådde dåligt när jag såg mig själv i spegeln. Men nu börjar jag bli van och jag ska ha det längre än i ett år. Men jag kan inte förstå hur jag kommer sakna den när den väl tas bort? Alla säger att det blir så tomt och att man nästan vill ha tillbaka den..

I måndags bakade jag typ världens godaste saffransbullar med vaniljfyllning. Varför har jag aldrig funderat på att bli bagare? ÄLSKAR att baka :)