halsband


dagens klädval


24 februari - 10

Sjuk dag idag i skolan, började 8.30 slutade 10 på ekonomin. Svenskan var sedan inställd,  vilket kändes skönt! Kom hem rätt tidigt och jag har faktiskt pluggat lite och gjort klart en svenskauppgift. Duktig Linnea! haha..


hahaha, vilket smile!

ring


23 februari - 11

Nu var jag tillbaka igen, vissa dagar känner jag inte alls sug efter att blogga. Är inne på sista veckan i skolan innan sportlovet, hur skönt kommer inte det bli? Grymt! Fast iof, har inte alls mycket att göra i skolan. Idag blev musiken inställd så jag tänker skriva en uppgift hemma nu så den blir klar.

Vi får se vad som händer senare idag, ut och ta en skön promenad kanske? :)

Igår kväll bakade jag cupcakes, blev inte helt nöjd med utseendet men smaken är mums!


dagens klädval


typisk tröttoutfit

Like suicide

Dagens låttips blir: Christian Walz - Like Suicide




16 februari - 11

Blev ingen mer uppdatering igår och nu kommer dagens första. Igår gick mamma och jag på stan, jag köpte bla. en jacka. På kvällen var jag på hockey, nervöst var det! Inte bra om jag skulle ha dåligt hjärta..

Idag var det skola som vanligt, estetisk verksamhet Musik. I början var det teori, sista timmen praktiskt. Gick faktiskt riktigt bra idag för min grupp!

Har hunnit med att göra smycken sen jag kom hem, kika in på mitt företags hemsida för att se smycken jag gjort och där kan man även köpa ifrån :)


jag är trött, det syns! haha.. ursäkta bilden

H&M


Klänning 399 kronor

15 februari - 11

Godmorgon på er, sovit gott? Det har jag gjort, vaknade faktiskt innan alarmet ringde. Börjar kvart över tio idag så ska alldeles strax åka iväg. Dagens schema är först geografi och sedan matte. Hoppas det går snabbt! Jag slutar i alla fall kvart över två :)

Vaknade imorse och tänkte bara köra med torrschampoo men håret såg alldeles för fett ut.. Det är jättejobbigt, för det är inte ens det men min hårfärg jag har nu och min riktiga hårfärg gör att det blir att se fett ut. Sen tvättar man håret och när det är torrt är det lika igen..

Jaja, nu har jag ordbajsat lite, bara för att få ihop ett helt inlägg! Kanske kommer in något från skolan också, men lovar inte något..


morgonbild


ring


14 februari - 11

Jag har inte gjort så mycket mer, hämtade posten och hade fått allt material till företaget! Nu blir det alltså tillverkning av fler smycken, kul!

Ska snart åka iväg till Ludvika, har gitarr där idag. JÄTTEKUL! nej skoja.. Längtar bara tills det är slut :) Har i alla fall förberett mig och stämt gitarren och det var jag tvungen att ta ett kort på, upptäckte att den har rätt rejält med fingeravtryck på sig.. Har jag inte tänkt på tidigare!


H&M


Skor 399 kronor

With or without you

Dagens låttips blir: U2 - With Or Without You




alla <3 dag


Armband


14 februari - 11

Idag vaknade jag förvånansvärt tidigt, före nio.. Men det är skönt att komma upp i tid, ibland i alla fall! En ask med chokladhjärtan stod på bordet när jag kom upp, mums! Har även hunnit med att klä på mig och ja inte så mycket mer, tycker om att ta det lugnt när jag är nyvaken.

Ska fixa mig ett om ett tag!


osminkat


Happy valentines day!


Solsidan och Wallander

Min kväll har spenderats framför tvn, först blev det solsidan och sedan Wallander, Kuriren. Skönt att bara ta det lugnt på söndagar tycker jag, håller ni med?

Jag ska titta runt lite och sedan blir det sängen. Är i alla fall ledig alla måndagar, skönt! :)


lite synd att Ove inte var med idag!

H&M


Cardigan 99 kronor

tryck på F5

Jag har nu hört från många att min nya design inte syns utan den gamla är kvar. Tryck på F5 och simsalabim är nya designen där! :)

fryser

Usch vad kallt det ska vara, känns som att det är minusgrader här inne! typ.. Jag har bastat och det blev skönare för stunden men nu fryser jag precis lika mycket igen. Överväger nästan att åter igen sätta mig i bastun för att få lite värme. Provade med en stor kopp polka-te, men det blev bara varmt i halsen..

Nu har jag nyss ätit, biff och enorma makaroner, det var gott!


örhänge


ring


Längesen

Dagens låttips blir: Petter & Veronica Maggio - Längesen





13 februari - 11

Godmorgon på er! Är det okej att fortfarande säga så när klockan är över ett? För mig är det i alla fall det.. Inatt somnade jag ungefär halv tre, därför blev det att jag sov lite längre idag.

Har hunnit äta frukost, det blev resterna från min pizza som jag åt igår kväll.


Bjuder på en bild från förra söndagen, nu sitter jag här med flottigt hår och ofixad. Har precis slagit igång bastun, så sen blir det basta, duscha och fixa sig :) skönt!

Glad tjej!

Har precis kikat på Melodifestivalen och min absoluta favorit gick vidare, BROLLE! Jag brukar inte ha idoler men jag har alltid gillat honom, förut var han här på en festival och jag skrek som en galning.. Grym röst, grymt utseende, kan inte bli bättre! haha..

I alla fall, den 12 mars kommer jag se han live i Globen. Mamma har vunnit två biljetter och jag får följa med, det blir alltså en helgweekend i huvudstaden.


H&M



Poncho 299 kronor

12 februari - 11

Som ni ser har jag nu en ny design på bloggen, gillade inte den gamla och den kändes så dyster. Tog därför nu hjälp av en gratis bloggdesign och har bara fixat in bilder och så. Känner att den får vara kvar ett bra tag, skulle jag ha kvar den gamla skulle bloggen snart inte finnas kvar. Nu börjar vi om, ljusare blogg, ljusare tider!

Idag har jag varit ute och gått på en promenad med mamma, skönt när solen sken men när den försvann blev det genast kallt..


11 februari - 11

Förlåt för extremt dålig uppdatering men jag har bara varit så trött på att blogga. Tycker inte längre det är roligt men jag tänkte att jag nu börjar igen lite sakta så får vi se vart det bär!

Det är sjukt vad veckorna går snabbt, nyss stod man sista dagen på jullovet och fattade inte vart det tagit vägen. Men nu är det snart sportlov och det känns underbart skönt..

Idag har jag varit till Säter på hockey och så mycket mer har jag faktiskt inte gjort!