31 mars - 11

Hur ska jag börja det här egentligen, hej? nu är jag tillbaka? Fast ska jag vara helt ärlig är jag nog inte det, tänkte bara berätta att jag fortfarande lever och livet rullar på. Studenten börjar närma sig med stormsteg + allt annat som kommer före. Ska åka på studentkryssning, gå på bal och nu är även en resa beställd till Turkiet. Körningen går bra nu också, skolan går bra. Det enda negativa är väl att jag har blivit lite småsjuk.


12 mars - 11

Nu var det längesen jag uppdaterade här, men har helt enkelt inte haft lust att skriva. Just nu sitter jag på bussen påväg till Stockholm. Lycka när jag upptäckte att det är gratis internet på bussen! Vilken tur att jag tog med mig min dator.

Idag fyller min bästa bror David 20 år. Har sjungit för han och gett han en fin present, har gjort iordning och beställt en fotobok med bilder på oss två och texter.

Får se när nästa inlägg kommer, känns som att jag har mer att skriva om nu när jag drar till huvudstaden. Hemma i lilla Dalarna händer det inte speciellt mycket, jag äter inte mat på restaurang varje dag och jag kan definitivt inte åka iväg på en spontansemester.


hope

Idag fick jag hem en ny ring, älskar den! Tycker det är så fint att ha något budskap på fingrarna, och hope är nog ett av de finaste :)


dansska ta och dansa lite med mitt just dance till wii!

ändrat utseendesatt ihop några bilder på mig från år 2006-2011. Lite förändring har det väl blivit? :)

4 mars - 11

Idag har jag varit på riskettan och där pratades det om droger, trötthet och alkohol. Var faktiskt en riktig bra och intressant kurs och man fick se några skräckexempel på människor som varit rattfulla eller har ändå blivit inblandade. Hemskt! Men det är ju tyvärr så det slutar rätt ofta..

Vi får se vad dagen har att bjuda på! :)


stelt halsband

Har klickat hem detta stela halsband, har kikat efter ett sådant ett tag nu men inte hittat något snyggt. Nu kunde jag inte låta bli :) 76 kronor bara!


3 mars - 11

Nu var det ett tag sedan jag skrev sist, men bloggen kommer åt sidan nu, det bara är så. Har haft en bra tid sedan jag skrev senast, haha låter som att jag alltid har det dåligt annars. Men så är det absolut inte! Men nu börjar jag få in vårkänslor och det är sådan härlig känsla! :)

Har snart haft ett helt sportlov, det har gått väldigt fort men det har samtidigt varit ett väldigt bra lov.. Har bakat, fikat en massa, umgåtts med fina vänner och hoppat i snöhögar! haha.


bjuder på en gammal bild! går inte att få in någon ny just nu..