saknar

ååh vad jag blev att sakna studenten och allt som hade med den att göra, studentkryssningen, balen och alla nya människor man träffat!


fredagsmys

Idag har pappa och jag åkt till Borlänge och fixat påskrift osv från praktikplatsen. Har blivit massa krångel, blir så irriterad när man trivs med något och sen stoppar ett papper mig. Jaja, nu får jag hoppas detta går snabbt så jag snart får gå tillbaka! :)

Sedan har jag plockat undan lite på mitt rum, sköljt näsan (tänkte att ni ville veta det) och varit ned till AF. Nu väntar jag på att Idol ska starta, fredagsmys till 100%! Till det blir det godis och Cola, fiint!


haha!

Kvinnan kom hem, parkerade sin bil på uppfarten och sprang in i huset. Hon slängde igen dörren och skrek så högt hon kunde:

- Älskling packa dina väskor, jag har vunnit på lotteriet!

Mannen säger:

- Åh herregud! Vad ska jag packa, strandsaker eller friluftssaker?

Frun svarar:
- Spelar ingen roll, bara försvinn!!

ny design av gammal!

Har fixat så min design är lite annorlunda, känns mer höstig eftersom den nu blev mörk istället för ljus.. Har den gamla bilden på mig kvar på headern! Har ingen annan och det kommer bli krångligt att byta. Nu får det se ut såhär ett tag i alla fall! Vad tycker ni? :) Det är ju inte jag som gjort själva "grunddesignen" men jag har ändrat nästan allt så den känns ändå personlig :)


turkiet med min bästa!

XoXo

Efter mycket krångel har jag nu fått ringen som jag betalade och beställde för två månader sedan!


make you feel my love
näsblod

Gick och la mig halv tio igår trots att jag nästan sovit hela dagen.. Huvudvärken ville inte ge sig och den sitter fortfarande kvar. Nu har jag dock blivit förkyld också, helt täppt i näsan! Åhhh.. Blev alltså ingen praktik idag och nu upptäckte jag precis att det var tur! Utan vidare började det bara spruta blod ur näsan, usch.. Jag brukar aldrig blöda näsblod så då vet jag att något är fel.

Jag vet inte varför men jag sitter här nu med julkänslor? Eller jag blev att sakna julen.. Musiken, maten, Kalle Anka, julklappar, mys, ljus och goda dofter. Hade det här varit för några år sedan hade jag endast nämnt julklapparna, haha! Men även jag har väl växt upp lite ;)


svårt att bestämma sig

Jag känner att jag har väldigt svårt att bestämma mig när det gäller bloggen.. Ska jag blogga? Var ska jag blogga? Vad ska jag skriva om?

Tittade runt på bloggen där jag skriver nu och sedan min gamla (som är denna på blogg.se) På något känns känns det dumt att jag har två bloggar så vill ta bort en. Men jag kan omöjligt ta bort denna, har skrivit massa inlägg och jag tycker det är kul att kunna gå tillbaka och se vad som hände en specifik dag t.ex. Därför har jag nu bestämt och nu är det helt SÄKERT att jag återigen börjar blogga här. Känns som att detta är mer jag :)