H&M

199 kronor

29 april

Just nu sitter jag nere på mitt rum och lyssnar på lite musik. Ska snart gå ut och njuta lite av solen, men är tvungen att bara skicka iväg något mail först! Har nyss kikat på film, kommer inte ihåg vad den hette och jag orkar inte ta reda på det heller.. Haha! Men den var i alla fall bra, huvudsaken!
Håller även på att måla naglarna i en väldigt fin färg. När jag var på Kupolen och shoppade förra helgen köpte jag två färgglada nagellack från Mavala. Helt sjukt vilka bra lack det är! Jag hade den ena färgen på mig förra veckan och det satt kvar precis hela tiden, lossnade ingenting. Då är det värt att lägga till ungefär 10 kronor extra för att få ett nagellack som håller, tycker i alla fall jag!

april april

Jag är kass på att uppdatera, men who cares? haha..

Idag har jag ätit kinamat och ja det var lika gott som vanligt! När jag var mätt och belåten kom världens bästa Cissi hit. Vi tog en skön promenad, åt popcorn, drack cola och tittade på film. Sedan har jag bara tittat på tv och ja, nördat lite :)


dagens klädval


fashion against aids 2012Jag fick tag i godingarna: Shorts, Bustier, Kjol och mobilväska!

Mina fina!

Jag har varit dålig på att uppdatera men har helt enkelt inte haft tid eller lust. Har bara njutit av allting, allt känns så himla bra just nu! 2 april åkte jag med familjen till Fuerteventura och vi kom hem på natten den 10 april.. På morgonen började jag min praktik på H&M i Borlänge! Älskar att vara där, det är verkligen sådant jag vill jobba med :)

Idag fick jag även träffa världens bästa Cissi på min lunch, vi pratade lite och gick i lite affärer. Men jag hann inte med så mycket innan det var dags för jobb igen!

Har även köpt lite nya kläder osv så jag tänkte att det kan komma upp lite bilder ibland med det nya! :)