redo för nytt år


sotade ögon

Jag brukar alltid när vi ska festa vara ute i sista sekund eftersom jag jobbat nästan varje lördag innan vi går ut. Så jag får varje gång välja att lägga mindre tid på antingen sminkningen eller håret. Idag vill jag vara nyårsfin, så idag är det ingenting som jag ska lägga mindre tid på. Har faktiskt redan sminkat mig, fick bli en sotning. Jag brukar inte göra det ofta och har aldrig gjort en så "dramatisk". Men nu jäklar tänkte jag, och jag blev nöjd och behövde inte göra om någonting :)
 

30 december

Snart är det nytt år och jag känner mig så sjukt taggad. Inte för fest, inte alls. Utan för det nya året, hoppas på ett grymt år! Blir vad man gör det har jag hört :) Jag hade förövrigt världens mysigaste jul, synd att det alltid ska gå så himla snabbt. På juldagen var jag först och åt med släkten och sedan gick jag hem till Anders och förfestade med lite folk. Sedan blev det Solo en sista gång, någonsin.. Galet med folk men kände nästan ingen ändå. Men det var en helt okej kväll, tills det var dags att komma hem. Skjutsen skulle ta lång tid, så jag gick hem till brors lya. La mig i soffan men han skjutsade hem mig istället, snällt! :)
 
Jag har jobbat onsdag, torsdag och skulle jobbat fredag. Men redan på torsdagen kände jag mig klen på jobbet. Så fick tyvärr vara hemma i fredags och igår var jag ledig. Idag har jag dock jobbat, huvudet känns inte alls bra än. Har ni någonsin känt som att ni är någon annanstans när någon pratar? Fast du står precis bredvid. Men hade fyra timmar idag så det gick bra ändå. Gick in på Bik Bok och Gina Tricot innan jag åkte hem. Hittade en massa fynd, nöjd tjej!
 
bild från i höstas, hade samma kläder idag!
 
Och mamma - putar jag lite väl mkt på läpparna?!

Outfit


Pepparkakshus

Titta vad jag lyckades med igår, och brände inte ens fingrarna!


Nytt i garderob


Outfit


outfit

så som jag helst skulle gå klädd varje dag!

16 december

Har haft en jättebra helg! I fredags bakade jag pepparkakor och sedan gick jag på hockey när kvällen kom. Shc vann efter förlängning mot Avesta. Skulle jag ha dåligt hjärta hade jag varit tvungen att undvika hockey helt. Blir så nervös så att jag darrar i hela kroppen! Nog om det.. I lördags jobbade jag och sedan åkte jag hem och fixade mig. Drog upp till stan och festade med boysen!
 
Idag har jag varit lite trött, ätit pizza, druckit cola och kollat på datorn kan nog beskriva dagen ganska bra :)
 

12-12-12

Coolt att det är det 12/12-12 idag, tycker i alla fall jag! Imorse var jag beredd i 10 minuter för att knäppa ett kort när klockan var 12:12:12. Och jag fick det, tänk om jag missat med en sekund liksom.. Surt sa räven!

Nu håller jag på och städar vardagsrummet, men blev trött i ryggen så la mig lite på soffan :)


Vacker utan spackel!


new shoes

det är kärlek, rätt igenom!

nytt i garderob

 
köpte denna mysiga tröja idag!

pepparkaksdagen

Visste ni att idag är det den officiela pepparkaksdagen? Det är väl säkert för sista året då man inte ens får klä ut sig som en pepparkaka längre utan att det är rasistiskt. Vart sjutton är Sverige påväg? Vad ska jag börja ha i min pepparkaksdeg, kanske vit målarfärg? Det är så sjukt och jag börjar bli mer och mer irriterad. Vi bor i Sverige, varför ska vi ändra oss för att andra kulturer kommer hit? Sverige är Sverige, punkt!
 
Igår var jag ut med boysen, hade faktiskt riktigt kul! Kom hem inatt och sedan var jag vaken ett tag in på morgonen (drack cola). Blev väckt av mamma, sedan åkte vi och pappa till Ludvika och hämtade upp bror. Sedan bar det av till Sågmyra, shopping! Hittade lite smått och gott :) Stannade till på Trollkrogen när vi åkte hem där vi stannade och åt. Det var sjukt gott!
 
Kom hem och hittade en avi i postlådan som måste legat sedan i fredags. Hade ett paket att hämta, så åkte direkt ned och fixade det. Mina älskade skor har kommit! Bild kommer upp här snart.
 
Nu sitter jag här och äter popcorn och nyss drack jag cola men den tog slut. Så nu ska jag göra lite kolsyrat vatten hade jag tänkt :)
 
trött tjej med ett av dagens köp, hörlurar
 
 

H&M

 
199 kronor

prosit

Ja det här med att uppdatera är inte riktigt min grej nu för tillfället känner jag! Jag tänkte att jag ska lägga in receptet på bullarna jag gjorde, sjukt goda! I helgen var jag ut, det var Victoria secret show på Solo. Cissi och jag fick äran att följa med backstage efteråt och prova vingar. Kunde nästan börja grina, så glad blev jag :)
 
Nu har jag även lyckats bli förkyld, näsan är helt igentäppt och nyser hela tiden. Igår tror jag även att jag hade lite feber till och från. Ena stunden svettades jag och nästa kändes det som minusgrader inne.. Idag har jag även lite huvudvärk. Nässköljaren och nässpray är riktiga räddare i nöden i alla fall!