haha!

Varför gör inte blondiner isbitar?

- De kommer aldrig ihåg receptet!

bloglovin

Follow my blog with Bloglovin

all natural

Dagen har rullat på bra kan jag tycka.. Pappa och jag åkte iväg och kastade massa skräp, drygt att göra, skönt när det är gjort! Sedan åkte vi och hämtade semlor för att sedan åka ut och bjuda mormor och morfar på en varsin. Jag hade även lite mys med Curry, som inte är en krydda utan en hund! haha..

Jag har även hunnit med att själv trycka i mig en vaniljsemla och sedan har jag inte gjort så mycket mer.


H&M


ögonbryn

Jag har alltid haft enorma ögonbryn och det har jag fått efter pappa. Men jag ska inte klaga, jag är glad att jag aldrig behöver färga dem! Men i alla fall, det växer verkligen som ogräs och det gör så sjukt ont att noppra eftersom hårstråna är så pass grova. Idag tyckte jag det var dags, ganska stor skillnad, eller hur? haha


dagens klädval



Tröja- ONLY
Jeans - Lager 157

Kladd i håret

Nu har Cissi varit här och hon hjälpte mig att färga håret! Tog en risk, kastade i mycket ljusblond färg i mitt mörka hår med lite röd nyans.. Det blev inte en orange färg utan mer ljusbrunt, en till färgning och sen är jag åter igen blond. Så som det ska vara :)

Ska gå ut i solen lite och njuta av värmen! Ser även att jag måste plocka fram pincetten och plocka ögonbrynen, aj! Men vill man vara fin får man lida pin, eller hur?


Linnea, SPRING

Haha idag vaknade jag på ett väldigt roligt sätt. Plockade med sjalar och mössor i hallen och mamma låg och sov och vakna till. Hon trodde det va nån tjuv så hon skrek "linnea, SPRING". Om ni inte förstått det så va det ju alltså en dröm!

Idag ska jag träffa Cissi, det va extremt längesen. Saknar den bruden :)


Våren är här..

Tänkte eftersom att man sjunger julen är här typ i oktober borde man ju kunna säga att våren är här nu! Kom på det helt själv faktiskt.

Nog pratat om det, idag har jag städat övervåningen. Sen kom syster med familj hit och jag fotade båda prinsessorna. De stannade även på fika och middag, jättemysigt! Fick mysa med mina två favorittjejer :)

Tittade på Top Model och sedan tog jag en promenix till Kevin! Big Brother och sen kortspel, man skulle kunna säga att jag vann! Blev en promenix hem och nu sitter jag här i sängen. Svåraste frågan just nu: är min tandborste uppe eller nere?


H&M


Samarin?

Är det någon ute i denna värld som kan skicka Samarin till mig? För tillfället är magen och jag inte ett bra team och det har vi inte varit på hela helgen. Har även haft lite feber, huvudvärk och har varit helt slut.. Nu är febern och huvudvärken borta och då vill halsen också visa att den finns. Jättekul kan man ju tycka!

Men jag har ändå lite positiva känslor i kroppen, inte så många för tillfället men man ska väl vara glad för det lilla? Idag var jag till Borlänge sjukhus och visade mina halsmandlar så inom tre månader blir operationen av! Vet att jag kommer få jätteont i början men det är verkligen värt det. Att vara 19 år och stinka är ju faktiskt ingen höjdare! Frågade även doktorn vad det kan vara i min ena näsborre. Varje dag känns det som att något kryper långt in, precis som när man har fått in en liten fluga på sommaren. Jag är rädd att jag har något djur där, för det finns ju faktiskt en chans. Hoppas att det inte är så men jag ska i alla fall prata med doktorn som ska operera mig och då ska han kolla näsan när jag ändå är sövd.

Har även fixat en ny praktikplats, det är nog det som gör mig mest glad! Får där jag vill vara, det kommer bli bra :)




Sjuk..

Nu var det längesen (peppar peppar) som jag va sjuk. Men nu kan jag inte precis kalla mig frisk.. Har sovit rätt mycket nu på kvällen, men har fortfarande lite feber och huvudvärk.

Spenderar lite tid framför tvn nu med ett glas cola.


uppsala

Förlåt för dålig uppdatering, har helt enkelt inte orkat! Just nu sitter jag i brors lilla rum i Uppsala, utan tv, utan snabbt internet.. Har i alla fall en cola, godis och en säng som jag kan sova i senare. Har även en mamma, ett yatzy och tända ljus. Ska väl inte klaga :)
Imorgon ska vi ut på stan och kika i affärer och sedan blir det restaurang och melodifestivalen nånstans på kvällen!
Nej nu orkar jag inte skriva mer, ska utklassa mig själv på yatzy hade jag tänkt..

Hockey

Nu har jag fixat mig och nu ska snart mamma och jag åka ned och kolla på hockey! Har tagit på mig mer kläder än vanligt, håller tummarna att jag inte behöver frysa..
Huset är föresten städat och fint nu och det glänser överallt! Nejdå, det gör det inte, och det är svårt när det finns parkettgolv. Så jag har inte misslyckats.. haha! Aja, nog snackat om det, nu ska dunjackan och halsduken på och sedan drar vi!

städa städa städa

Ja jag städar faktiskt, mitt rum är klart, ja hela källaren är klar.. Har bara hela övervåningen kvar! Skjut mig? Haha nejdå så illa är det inte. Har sovit uselt inatt, och känner att jag är lite trött. Kanske ska ta mig ett glas cola, det skulle vara gott :)
Nej nu ska jag fortsätta så det blir klart!

sovdags

Har haft en skapligt bra dag trots att jag inte mår helt hundra och att jag stinker sjukt.. haha! Mitt rum är fint, jag har spelat fin musik, jag har gråtit till världens sorgligaste film och jag tänkte att jag skulle ta ett kort med kameran. Det blev inte ett, det blev inte två.. För första gången på flera månader blev jag nu påmind om varför jag köpte den! Älskar att fota, skapa och sedan redigera. Som vanligt tyckte jag att varför ska jag ta kort när det bara blir misslyckade bilder? Nu har jag bestämt mig, att fota är något av det bästa som finns så nu ska jag utvecklas inom det. Det kan man ju inte göra om man inte ens försöker..

Allt för min syster

Tårarna rinner, så himla hemsk film..


ring


Inte igen..

Sitter just nu och dricker lite te och lyssnar på fin musik. Har sovit extremt dåligt, varit uppe och tagit tabletter två gånger.. Har fått jätteont i halsen, huvudvärk, täppt i näsan och sen har jag hostat mycket. Hoppas det bara är något tillfälligt så jag inte har blivit smittad av bror!
Ska försöka plocka lite på rummet, så mycket jag orkar i alla fall :)

H&M


Mysstund

Nu blev jag precis lämnad ensam av Cissi, buhu.. Hon hade med sig goda muffins och till dem drack vi cola, som jag stod för! Förvånande? Vi kikade på en bra film, Monte Carlo. Skrek ikapp vad alla skulle göra, gick enligt planerna :) haha.

Tänkte fixa mig något att äta och sedan blir det nog mer film!

Mmmm, mysbild till mysstund..


Sömnlös

Kan inte sova, blir tokig, lyssnar på lugna favoriter, nyser och värmer mig under täcket.. Ja så kan man beskriva min sömnlösa natt! Klockan är i alla fall på ringning för imorgon ska jag träffa världens bästa Cissi :) Godnatt på er och sov så gott! Och självklart vakna torrt..


Nitar och läder

Rubriken är inte sann, ska bara snacka om nitar nu och alltså inte läder! Ledsen att göra er besvikna.. Aja, på tal om nitar nu! Köpte 5 förpackningar idag på Panduro så nu kommer mina shorts bli grymma! Hej Sommar :) eller föresten, hej krogen med strumpbyxor under.

Kommer visa före- och efter bild när det är helt klart! Så länge kan ni få ett litet smakprov..