Just chillin'

Sitter och spelar yatzy med pappa och bror, för sista gången någonsin! Jäkla skitspel..

Har varit lite högre upp i landet tidigare idag, eller ja det blev Borlänge och Falun. Lämnade in några CVn på stan och sedan blev det kupolen, köpte bara nitar så nu kan jag göra mina shorts klara.

Även hunnit med att spänna metallen, jätteskönt verkligen :)


fråga & svar

Hallå! Har följt din blogg i ca 1,5 år och jag blir inspirerad, du skriver inte bara positiva saker som att livet vore en dans på rosor. Det är inte verklighet!

detta kanske blir för personligt men du har skrivit väldigt mycket om att du är deppad, varför?! du verkar vara en jättefin tjej :-)


Ta hand om dig! Kram Elsa

- Vad kul att läsa att jag inspirerar dig då jag lever ett helt vanligt liv helt utan glam! haha.. Nej men det här är min blogg, alla dagar är inte tummen upp och eftersom jag får skriva precis vad jag vill här väljer jag att nämna när dagarna inte är toppen. That's the reality!

Första terminen i 3:an på gymnasiet var en väldigt jobbig tid. Anledningen var skolan, vadå kanske ni tänker nu.. Alla går i skolan! Ja, de flesta gör det men många kör inte i samma tempo på en gymnasienivå. Varje dag såg lika ut, skola 8:30-16:00, ta bussen hem, var hemma ungefär 16:40, åt mat, började plugga vid ungefär 17:00 och fortsatte till det var natt.. Schemat som vi hade var det värsta någonsin (t.om lärarna sa det och försökte hjälpa oss) men rektorn vägrade. Jag fortsatte till min kropp sa ifrån, kunde inte lämna sängen, hade extrem huvudvärk, blödde jämt näsblod, skakade, sov inte och bara grinade.. Jag var alltså helt slut som människa efter det! Fick vara hemma sista två veckorna för jag mådde så dåligt. Klarade av alla betyg men är besviken på vissa som jag vet att jag klarat bättre om jag haft ork. Det gällde att prioritera viktigaste ämnena..

Tänkte inte skriva ut det men jag vill att om någon har det lika, att ni känner att det inte går. Prata med föräldrar som sedan kan prata vidare med lärare/rektor. Tyvärr brukar det fungera bättre än om man själv försöker ändra något.. Ingen ska behöva prioritera ämnen i skolan och ingen ska behöva må dåligt pga skolan!




"morgon"häng

Nej jag har inte häng på några byxor! Utan jag har varit i värmen under täcket fram till nu. Så himla skönt! Tänkte jag ska käka lite och sen får jag se vad som händer. Ikväll blir det i alla fall hockey :) leksand-mora!

Igår var jag med världens bästa Cissi till Borlänge. Nya trosor, ett linne, nitar och smycken kom jag hem med! Hade i alla fall en toppendag.


Plocka

Förra gången blev jag inte heller klar med städningen, rensade lådor och det tar alltid sin lilla tid. Nu är allt som ska kastas borta från rummet så nu är det bara att försöka få bort resten av grejerna..


Fredagsmys

Har haft en bra fredag, sov till 10, fixade mig och tog det lugnt. På eftermiddagen gick jag ned och lånade Nora lite. Promenad och sedan gick vi hem och fikade :) bulle och kaka!

När jag lämnat henne åkte mamma och jag på hockey nästan direkt. Så himla orättvist resultat!

Nu sitter jag och myser i min underbara OP med ett glas cola, popcorn och ost och kex :) Är det fredagsmys så är det!




städa igen?

Hur kan jag vara så dålig på att städa klart när jag väl städar? Det händer jämt.. Men idag ska rummet bli klart och då lovar jag att ni ska få se bild, har fixat lite mer sedan jag flyttade ner. Tänkte att det är bäst att passa på medan det är städat! haha..
Ja, något roligare skriver jag inte för det blir inte mycket roligare än så här. Nu är bara den stora frågan, vart ska jag göra av allt? Har inga lediga lådor eller något och har rätt mycket stuff..
Första bilden där ni får se metallen i käften! Gillar inte.. Men kommer gilla när den är borta :)

Lättnad

Det måste vara något fel på mig, somnade precis före tolv igår! Och när tror ni jag vaknade? Jo klockan 4.. Var hur pigg som helst och när klockan va halv sex gav jag upp och gick upp och käka frulle. La mig lite till, somnade ungefär vid 9 och sov en timme. Ändå är jag pigg nu :)

Har hunnit med ett läkarbesök och känner mig lättad efter! Det är inte lätt att vara 19 år och lukta skit.. Precis den kommentaren fick jag av doktorn. Haha! Han ska skicka en remiss till falun så dem får kolla mina äckliga halsmandlar. Bort bort bort.

Mamma och jag har även varit i stan, krånglade med en jacka, köpte hårfärg och två fina nagellack!


ring


Ajjj

Måste göra ett till fyfan inlägg! Jag har fått ett underbart munsår som gör så sjukt ont. Haft förut men det var längesen så jag kommer inte riktigt ihåg.. Känner mig grinfärdig, skalade en apelsin, tappade en bit skal på golvet. Blev nästan ledsen :)

För kanske ett år sedan fick jag onda blåsor i hela munnen, så var tvungen att gå till doktorn. Det var munsår så fick tabletter utskrivna. Men äter helst inte i onödan! Och munsårsplåster funkar absolut inte. Lika bra att skära av läppen! Haha


Viktiga sömn

Fyfan, vet att man inte ska svära men idag får jag det. Tänkte jag skulle vara duktig igår så gick och la mig i tid. Före 24:00.. Var jättetrött men så fort jag la ned huvudet på den förbaskade kudden blev jag pigg. La mig på rygg, på mage, på högra sidan, på vänstra sidan.. Ingenting fungerade, provade med musik på tvn, utan musik på tvn. Nej.. Det var bara att inse, jag somnar när jag somnar.

Pappa gick iväg till jobbet och jag låg klarvaken. Blev jättehungrig, nästan illamående så gick upp och tog mig en macka. Sedan gick jag tillbaka till sängen, tittade lite tv och sen måste jag somnat. Senaste jag såg från klockan var 06:23.

Sedan hade jag mitt underbara alarm på 08:30 för jag hade ett möte inbokat 10:00 med Af. Klev upp ur sängen mkt senare, kastade lite kallt vatten på ansiktet, drog på mig kläder och gick. Höll på att ramla, istället sträckte jag mig i ljumsken..


Städa

Jag hatar att städa och det jag hatar ännu mer är att jag är expert på att stöka ned rummet! Har alltid varit så och tror inte det går att ändra..

Annars då? Jo jag sov rätt länge idag och det va för att jag somna rätt sent (tidigt?).

Fixade naglarna i förrgår!


julmust och choklad

Ja, ni läste faktiskt helt rätt! Här sitter jag och dricker julmust, en dryck som jag för några år sedan nästan fick kväljningar av. Det är inte något jag skulle välja att dricka, men är colan slut så.. Vad gör man inte? En lördag utan dricka, nej det går inte. Äter samtidigt lite choklad så det blir en liten annan smak i munnen! haha.

Pappa och jag har nyss kollat på en rolig film, kommer tyvärr inte ihåg vad den heter!


saknar mitt blonda hår, saknar mitt långa hår, saknar mina tänder utan tandställning..

h&m


halsband


Nytt intresse

Det är helt sjukt, jag har verkligen fått ett nytt intresse! Det börjar på s och slutar på mink. Jag hoppas att ni förstår att jag menar smink! Haha. Förut har jag bara kastat på mig lite mascara och lite rouge.. Men nu har jag börjat använda ögonskuggor och ögonbrynsfärg. Man kan göra så himla mycket fint med det förstnämnda. Färgglatt, svart sotning osv..

Helt fast är jag!


Hurt

Ååh jag har så ont i magen att jag håller på att gå under! Men det är bara att kämpa sig igenom det :)

Hade svårt att sova inatt pga flera anledningar. Mina fina köttiga skavsår gjorde ont, så fick gå upp och leta efter skavsårsplåster.. Hade ont i magen och största problemet, jag va inte trött! Haha.

Nu håller pappa och jag på och städar ut julen, nu är våren påväg! Eller? Om man tittar på mina skavsår så blir det ett ja, börjar komma när våren närmar sig, när sommaren är här mår mina fötter inte alls bra för då är det sår överallt!

Någon mer som har extremt lätt för att få skavsår?! Kan komma helt oväntat också, har ett par sneakers och jag har haft dem i typ två år. Igår fick jag första skavsåret trots att jag haft dem ungefär varje dag..


dam dam dam

Jobbsökandet gick inte speciellt bra, drygt att det inte finns några jobb! Vad ska man göra? Jo det finns nu en plan som ska fixas, berättar inte mer för tillfället men jag och min bästa Cissi har en plan och nu jäklar!
Just nu ligger jag i sängen och tittar på film på tvn, riktigt bra faktiskt :) Annars händer inte så mycket, mormor och morfar var här på lite käk, åt lutfisk för första gången i mitt liv. Riktigt gott faktiskt! Till efterrätt åt vi en banan- och chokladpaj.

Nuts

Idag vaknade jag extremt sent, 13.44 om jag ska vara exakt.. Ska ändra så det inte blir så mer! Men det är lätt hänt efter jul och nyår. Har hunnit med att plocka lite på rummet men inte speciellt mycket, haha.

Imorgon ska jag åka och söka jobb, hoppas på lite tur denna gång!




Städa

Haha opss, jag hade klockan på 10 och nu är klockan 12.23, hur kan det komma sig?! Kanske var bra, inatt är det ju hockey som jag måste hålla mig vaken till!

Nu ska jag upp och städa lite så det blir att glänsa ;) får se om pappa och jag åker en sväng till Ludvika sen :)


Bedtime

Nu har jag lagt mig och känner redan hur ögonlocken börjar bli tunga.. Det gör mig glad, inatt får jag sova riktigt :)


Det löser sig

Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur!

Älskar denna låt! Det Löser Sej - Timbuktu

H&M


ring


Ska, ska inte..

Jag hade verkligen bestämt mig, jag vill inte uppdatera, jag orkar inte uppdatera.. Sen tittar jag runt och hittar massa snyggt som jag vill tipsa om, bra musik som ni bör lyssna på! Jag sitter varje dag och kollar igenom mitt arkiv som nu har en hel del inlägg. Det är otroligt kul att kunna titta tillbaka på vad jag gjorde för ett år sedan. Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen i lite mer än ett år. Det berodde på att jag var påväg att gå in i väggen på grund av skolan. Nu har jag inte skolan, jag har inget jobb.. Vad ska jag skriva om?

Jag älskar att baka så kanske kör en ny kategori där jag lägger in smaskiga recept! Vad säger ni om det? :)




Grått nytt hår!

Ja jag har varit dålig på att uppdatera, men jag har inte mått så speciellt bra! Mår fortfarande inte helt 100 och därför har jag bestämt att bloggen kommer på sidan. Jag tänker inte sitta här och ljuga och säga att jag mår bra när jag inte gör det. Men imorgon avslutas tävlingen och det va helt fel tid att ha en sådan när jag inte ens orkat logga in här. Presentkortet kommer någon vinna så ni kan vara lugna! :)

Har precis gjort ett kollage med bilder från 2011. Jag har klagat men nu i efterhand ser jag hur kul jag faktiskt har haft. Det kan vara det bästa året någonsin för mig, eller det är faktiskt det.. Stockholm, Turkiet, studenten, bal, studentkryssning, säckgång, tog körkort, Uppsala, fester och jaa ni hör ju själva! Vad har jag klagat på? haha..

Aja, gott nytt år på er och sen får vi se när (om) jag återupptar skrivandet!