H&M

199 kronor

29 juli

Snart är det augusti, snart åker min bästa vän och jag utomlands, snart blir jag 20! Sjuuukt.. Jaja, nu ska vi inte ta upp det. Idag har jag jobbat ett kortpass! Åkte direkt hem efter och kastade mig i solstolen och självklart ville solen inte ge mig lite färg inför resan så jag fick frysa. Mamma och jag bestämde att vi skulle grilla så vi fixade det, mums så gott! Riktig söndagslyx.
 
Nu ska jag spendera lite tid med pappa, vi spelar Skip-bo och det går inte att sluta! Nu måste jag gå så vi hinner spela så mycket som möjligt :)
 
haha..

26 juli

Sjukt vad tiden går snabbt, och sjukt att sommaren snart är slut fast den inte ens börjat.. Jag jobbar, jobbar och jobbar och för tillfället känner jag mig kaos! Sånt är livet, så mkt falskhet bor det här. Vet inte varför jag skrev sådär, kul grej bara. Ja ni märker väl själva? :) haha. Sitter för tillfället ute i solstolen men solen försvann precis, så det börjar bli lite kyligt. (sitter i bikini)


just nu


18 juli

Jag är kass på att uppdatera, I knooow! Men jobbet går före allt annat och jag är helt enkelt för trött när jag kommer hem på kvällarna.. Och idag har nog varit jobbigaste dagen någonsin. 09:45-18:00. Inte så jobbigt kanske ni tänker? Nej det hade inte varit det om inte brandlarmet börjat tjuta strax efter tolv. Fick utrymma byggnaden och sedan var det bara att ställa sig ute i regnet på besked, som aldrig kom.. Klockan tickade, en timme gick, två timmar gick, tre timmar gick.. Fick reda på att det skulle dröja någon timme och vi skulle få nytt besked klockan fyra. Så vi alla gick och åt pizza, det satt riktigt fint efter att man missat lunchen med två timmar och endast åt en halv skål fil till frukost.
 
Klockan fem öppnades de flesta affärer igen, men vissa var rökskadade. En timme gick extremt snabbt och sen var det bara att gå mot bussen. Ja, så såg min dag ut! Nu ska jag och världens bästa pappa titta på film, The Hangover 2 :)
 
 

grym helg

Jag vill skriva av mig här, men jag vet inte vad jag ska skriva.. Svårt att få över allt i text bara så här! Så vi hoppar över den delen och berättar om helgen. I fredags träffade jag saknade kusin Anton över en fika och sedan blev jag klippt. Igår jobbade jag och sedan åkte jag direkt på 30 årsfest, grymt! Kom hem halv fyra imorse så idag har jag varit trött.. Idag har jag även varit på 2-års kalas hos finaste prinsessan!
 
Kul inlägg, nej.. Men jag fick i alla fall skriva lite :)
 

One last time

 

Gina Tricot

199 kronor

10 juli

Idag har jag faktiskt hunnit med rätt mycket, har i alla fall varit bästa dagen på länge. Blev väckt av mamma, skjutsade dom till bussen och sedan åkte jag hem och ringde sjukstugan. Fick ett tid för att ta lite prover, åkte dit och när det var klart stod tankning av bilen på schemat.
 
Hem och fixa sig och sedan åkte jag till Ludvika där jag fikade med Olle, Mackan och Jesper. Sjukt kul att träffa gamla klasskillar! Köpte mig en cupcake, den såg godare ut än vad den smakade. Men jag klagar inte, ångrar att jag inte tog kort på den!
 
Nu sitter jag och väntar på Top Model och sedan kanske det blir en film eller något innan sängen kallar. Imorgon är det jobb på schemat, finally!
 

Vårens första dag

 

Nelly

349 kronor

9 juli

Idag har jag varit ute för första gången på en vecka, skönt? Ja! Pappa och jag åkte till Ludvika och jag lämnade tillbaka en sladd jag köpt där. Sedan åkte vi hem till syster och där blev vi bjudna på fika. Sedan åkte vi hem och mamma och jag drog nästan direkt till Ludvika, igen.. Haha! Köpte mig ett par Lacoste skor och ett par jeansshorts med hög midja. Finally!
 
Nu är jag helt slut, kroppen är inte helt återställd än.. 
 

She doesn't mind

 

H&M

349 kronor

8 juli

Jag känner mig helt slut, har varit sjuk sedan i onsdags. Hög feber, halsont och huvudvärk.. Svetten har runnit lika mycket som niagarafallen, haha! Halsen har jag fått pli på nu och igår kväll hade jag fortfarande feber. Har inte tagit tempen, men det känns som att det går fram och tillbaka. Eller så är jag bara helt slut, att ha hög feber tar verkligen på energin. Har sovit dagarna igenom men känns som att jag inte sovit på flera veckor. Hej mörka ringar under ögonen!
 
Annars då, ja inte mycket händer nu. Sover, ligger på soffan, tittar film, lägger mig i sängen, sover.. Ja sen går det om och om igen. Vädret gör det ju inte heller bättre, men det kan man inte göra så mycket åt.
 
Ni kanske ser att jag har ny design, den här gången fuskade jag. Tog hjälp av en designer, jag är nöjd.
 

du är vacker

glöm aldrig det!