31 januari

Snart är vi inne på februari, hur sjukt är inte det? Jaja, tiden går både snabbt och långsamt tycker jag. Idag har mamma och jag varit till syster och hälsat på lite och sedan banken och sist men inte minst Konsum. Har nyss ätit mat och nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka lite! Ikväll blir det hockey i Leksand mot Almtuna :) 
 
Ska byta om till den mysiga och snygga Leksandströjan och sedan kasta på mig lite smink så man vågar visa sig ute bland folk ;) Haha, skulle jag göra ändå men!
 

new in


true

Man bör aldrig skämmas för att erkänna att man har haft fel, för det betyder ju att man är klokare idag än igår!

27 januari

Idag har jag varit iväg och jobbat tre timmar, 12-15. Det gick ganska snabbt, kändes det som. Eller ja, det tog ju tre timmar! haha.. När jag slutat stannade jag kvar och kikade lite, hittade ett par shorts och ett par byxor på rean. Kan visa bild sen, men orkar inte gå och prova och ta kort nu. Sov inte så bra inatt så orken är inte riktigt här.
 
Gick till bilen och lämnade påsen och sedan gick jag upp till Skohuset där pappa satt utanför och väntade på mig. Jag behövde ett par rejäla vinterskor, jag har alltid tittat på utseendet först. Har inga varma skor, inga skor man kan gå längre i. Det märkte jag för någon dag sedan, fick världens fetaste skavsår av mina vinterskor. Skavsåret mår inte alls bra, compeed ska ju vara så bra och man ska låta det lossna av sig själv. Igår tog jag bort det av mig själv, haha. Och tro det eller ej, men det luktade riktigt ruttet under plåstret och hela hälen är öm nu.
 
Jaja, fick i alla fall tag på ett par skor. Helt okej fina för att vara så varma och bekväma :) Köpte även ett jättefint ljus innan vi tog bilen hemåt i det ruskiga vädret. Hemma åkte vi ned till Sibylla och köpte mat, perfekt söndagskäk!
 
Nu blir det film med pappa, och får nog bli ett glas cola till det. Medan det fortfarande är helg :)
 

summer


kan inte  någon komma hit med sommaren, NU? :)

Företagshockey

Har varit i ishallen hela dagen och kikat på företagshockey! Köpte tre lotter på något saklotteri. Det blev dragning och jag vann på två av lotterna. 3:e pris och typ 6:e. Första pris var en dataskärm, andra pris en färgskrivare. Och vad fick jag på 3:e? Jo en hockeyklubba.. Kan ju säga att jag blivit mer glad förut när jag vunnit smågrejer :) småpojkarna som stod bredvid när jag hämtade vinsten blev i alla fall jätteavundsjuka.. Haha! Det andra jag vann var två Usb-minnen :)


crocker 2

Här är en bättre bild på min underbara tröja från Crocker! Kommer användas flitigt kan jag lova :)
 

25 januari

Sjukt vad tiden går snabbt, samtidigt som den går så himla sakta. Svårt att förklara helt enkelt.. Jag sover fortfarande dåligt, inatt blev det ungefär 4 timmar. Vrider och vänder så snart är det väl en stor grop i hela min säng! Vaknade ungefär halv tio och då gick jag upp och gjorde rent örat och sedan gjort jag upp en eld. Jättekallt i huset och ute var det -18. Åt frukost, fixade mig, åt lunch, klädde på mig, och sedan tog jag bilen till ICA. Hämtade ett paket från Bubbleroom och när det var klart åkte jag till Borlänge och jobbet. Hade idag ett kortskift 15-20:15. Men är så glad att få jobba! Gick in på Panduro innan jag började och köpte lera och sockerpasta i tre olika färger.
 
När jag kom hem från jobbet stod maten på spisen, klyftpotatis och något kött. Haha, vilken koll jag har, sjukt gott var det i alla fall. Till det tog jag mig ett kallt glas cola :) Nu tänkte jag borsta tänderna och sedan titta på lite Gossip Girl, första säsongen, första skivan! Har en hel del avsnitt att se om man säger så ;) Sedan får jag hoppas att det blir lite bättre sömn inatt för imorgon ska jag iväg och kika på företagshockey!
 
 
 

Fire

Jag somnade till slut efter ilskan mot mina element. Haha! Vaknade ungefär halv tolv, skapligt skönt på mitt rum, snorkallt uppe. Tryckte i mig lite frukost och sedan gjorde jag upp en eld. Sitter fortfarande framför den, för att få tillbaka normaltemperatur i kroppen :)


Impossible

Går inte att sova, förbannar elementen! Var i alla fall på hockey tidigare, blev tyvärr förlust efter straffar.. Ville bara göra en uppdatering så ni förstår att jag är arg på elementen som låter som jag vet inte. Låter som att min rum ska sprängas, ungefär ..


22 januari

Jag vet inte vad det är med mig nu, jag har jättesvårt att somna om nätterna. När jag väl somnat vaknar jag kort efter och ja sedan fortsätter det så. Sover otroligt oroligt, men det är så mycket tankar som går runt i mitt huvud just nu. Känner mig helt slut om dagarna, och det beror ju på nätterna såklart.
 
Nu ska jag kasta på lite smink och sedan blir det hockey i Ludvika. Derby på schemat, är redan nervös..
 

H&M


haha!


19 januari

Skön dag måste jag faktiskt börja med att säga. Tittade på film till ungefär halv två inatt, gjorde rent piercingen och sedan la jag mig. Somnade ganska snabbt och idag sov jag till ungefär elva. Gick upp och käkade frukost och sedan körde jag ett två timmars danspass, kul och skönt!
 
Har tittat på Eva och Adam och fixat mat, potatisgratäng, hamburgare och beasås. Lördagsmat så det bara skriker om det! Nu sitter jag här och fryser samtidigt som jag dricker kall cola. Bra kombo Linnea! Har bestämt mig för en sak. Tänker till och med skriva ut det här, i februari ska jag bli mer hälsosam, eller ja, tänker inte överdriva! Kommer inte hänga på ett gym, för det är inte jag, inte någonstans. Värsta idrottslektionerna var på gymmet! Alla tycker om olika och det är väl tur :) En sak som jag ska ändra på är coladrickandet. Ingenting på vardagar, men på helgen är det okej med något glas. Fikabröd ska jag försöka sluta helt med och chips klarar jag mig utan. Godis kan jag få unna mig någon gång ibland, men inte på vardagar!
 
Vi får helt enkelt se hur det går!
 

haha trött tjej! men den bjuder vi på :)

tragus piercing

Ja igår tog jag ju som sagt hål i tragus, som jag längtat! Måste ju även visa en liten bild :)
 

new piercing

Idag var jag uppe med tuppen, faktiskt innan klockan nio. Började dagen med en god frukost på Engeln med Cissi, fick bli en macka och en smoothie för min del. Mums, vilken energi man fick! Haha eller? När vi varit där i ungefär tre timmar gick vi ut och kikade på stan lite. Köpte en ljuslykta och sedan var vi lite impulsiva och gick in för att pierca oss. Jag har ända sen jag gick i sexan önskat ett hål i Tragus men jag har alltid trott att jag har för liten. Men det hade jag inte, så nu har jag ett hål där! :) Glad tjej!
 
Åkte hem och åt lite och sedan blev det en till vända till stan. Köpte en liten skål och en slickepott, halva reapriset på allt som jag köpte idag, bäst att passa på :) Kvällen avslutades i ishallen där det blev en nervig match, men vinst i alla fall!
 

crocker

För någon dag sedan var mamma och jag i Borlänge och kikade i lite affärer. Gjorde riktiga fynd. Köpte två sådana här muggar för 69 kronor. Var halva reapriset och fanns två kvar! Ibland gäller det att ha tur :) Hittade även tröjan jag har på mig. Det är en Crocker och lovar att det är världens mysigaste tröja, ynka 125 kronor!

homemade sushi

Idag är jag en mycket trött tjej då jag sov en timme natten till idag.. Gick helt enkelt inte att sova! Men typ vid ett la jag mig och sov till fyra, det behövdes verkligen :) Tittade på lite tv och slappade på soffan när jag vaknat och sedan kände jag mig hungrig. Funderade på vad jag skulle käka och då blev jag sugen på sushi, så det var bara att börja fixa det :) Hade allting hemma, så det var ju tur! Blev supergott och jag tyckte det syntes i alla fall att det var sushi.
 
Nu sitter jag här och dricker te, snart är det dags att dejta kudden känner jag :)
 

1:a gången

Magisk låt


H&M


new clock

 
Inget stort fan av att bära klocka men det är ju faktiskt bra om man ska ha koll på tiden. Så köpte denna lilla söta idag :)

AF

Startat dagen på bästa sätt med en kopp grönt te och till det en skål med havregrynsgröt. Nu kom jag precis hem från AF, pratade om jobb..

Nu ska jag slå på Letters to Juliet för att lugna ned mig själv lite :) take a chill pill and relax! Typ..


season 2


Beneath your beautiful

 

7 januari

Har ändrat både mitt cv och personliga brev idag, får hoppas att det ger lite tur. Imorgon ska jag söka jobb, en massa jobb faktiskt. Jag håller alla mina tummar och tår att jag den här gången får något napp..
 
Nyss lekte jag lite med kameran och snart ska jag och mamma ta en sväng till stan. Sedan tror jag det blir en liten promenix och sist men inte minst ska jag laga tacos! Mums :)
 
dagens face

JFR


en bild säger mer än tusen ord

Så nu borde ni verkligen förstå hur min morgon varit!

JFR


6 januari

Hade jättesvårt att somna inatt, jävla jävla jävla mage.. Hade kramp, värken gick upp i ryggen och mådde illa. Fick i alla fall se en riktigt bra thriller på tvn. Inte alls bra att se sådana filmer när man ska sova strax efter men jag var "tvungen". Vaknade rätt sent idag, och tack och lov mådde magen bättre då! Men huvudvärk hade jag så var bara att trycka i sig tablett. Sedan la jag mig på soffan och somnade nästan om igen.
 
Har även varit ute och gått med mamma, tände ljus vid graven! Nu ska jag snart hoppa in i bastun för jag håller på att frysa ihjäl. Vet att det inte är bästa kombon när man har lite huvudvärk, men jag fryser så jag nästan sitter och hackar tänder så ska basta i alla fall litet tag :)
 
tired girl..

benjamin button

Har haft en mysig kväll framför tvn, började med att Leksand utklassade Mora! Sedan har pappa och jag tittat på Benjamin Buttons otroliga liv ända sedan hockeyn var slut. Det är lite mindre än en timme kvar nu. Men är inte det minsta trött för tillfället, kanske beror på colan? Och föresten, jag är så sjuuuukt sugen på godis eller chips. Men har ingenting så nyss satt jag och åt saltgurka. Ungefär samma sak..
 

5 januari

Igår kväll innan jag gick ned och borstade tänderna åt jag ett kycklinglår för kände mig lite småhungrig. Ungefär tio minuter efter började jag må jätteilla. Skyndade mig upp och blandade en samarin, brukar kunna bli bättre. Hink bredvid sängen, men blev inget mer än det tack och lov. Mådde jätteilla fram till halv fem och sedan började det avta lite och då kunde jag somna. Vaknade ungefär halv två sen, var skönt att få sova lite. Missade dock bronsmatchen..
 
Kom upp lagom till finalen, tyvärr förlorade Sverige. Men tycker ändå man ska vara stolt över ett silver :)
 
Har även hunnit med att sova lite på soffan då jag fått huvudvärk igen, och nu är det Mora-Leksand på tv. Sömnen gjorde susen, huvudet känns bättre.
 

det du inte såg

Det blev ingen promenad idag, så pappa och jag har tagit bort granen. Inte oss själva då, utan granen som inte lever på vanlig mat ;) Har även tittat på någon film som gick på sjuan, faktiskt riktigt bra! Skruvat upp min dvdhylla som jag köpte på IKEA när mamma och jag var där, skruvat upp tre fina hjärtkrokar jag fick i julklapp och ätit mat. Har även installerat skrivaren och jaa nu får det räcka för idag. Ska spela lite Sims hade jag tänkt, wiho! Och idag är det fredag så till det dricker vi cola och laddar för finalen imorgon..
 
Om ni undrar varför jag skrivit den rubriken som jag gjort så är det för att så heter boken jag fick hem idag. Patrik Sjöbergs bok som tydligen ska vara jättebra. Jag är ingen bokläsare, har aldrig varit och kommer aldrig att bli. Men jag tror att det här ändå kan vara en bok i min smak. Den är sann och man vet även vilken personen det handlar om är. Har i alla fall aldrig läst en så tjock bok med så liten text. Blir väl klar till nästa år, eller något ;)
 

JFR


Oh it's friday, friday

Har legat i sängen länge idag, skönt måste jag säga! Hade väldigt svårt att somna inatt eller säger man imorse?

Idag är det fredag, mamma o h jag ska snart ut och promenixa och sedan ska jag bjuda upp mitt wii lite hade jag tänkt.


stolt som tuppen!

Jag känner mig så glad, Sverige vann över Ryssland.. Först hade man ledningen och det såg så himla bra ut ända tills Ryssland gjorde ett mål. Var nästan så jag ville börja bita på naglarna.. 2-2 efter full tid, 2-2 efter förlängningen.. Men på straffarna vann vi! Kan med handen på hjärtat säga att det kom någon tår efter mitt glädjeskrik. Vi är final, iår igen :) Hockeynörd!
 
 

JFR


Nervöst

Snart är det dags, semifinal mellan Sverige och Ryssland. Börjar redan bli nervös! Tänker ta min plats i soffan och sen håller jag tummarna att det inte blir en nagelbitare. Kom igen nu Sverige! :)


2 januari

Har haft en skön dag, förutom att nästäppan inte riktigt vill släppa.. Imorse tittade jag på hockey, första kvartsfinalen mellan Tjeckien-USA. Det sistnämnda laget gjorde en riktig utklassning! Sedan tog pappa och jag en biltur, barken runt. Så himla fint väder det varit ute idag, skulle nästan kunna tro att våren är påväg. Hem snabbt för att se kvartsfinal nummer 2. Ryssland-Schweiz, herregud vilken spännande match! Jag hade hoppats på förlust för Ryssland men så blev det inte. Så imorgon möts vi i semi, börjar redan få hjärtklappning..
 
Sedan har jag även hunnit med att basta idag och gjorde en hårinpackning.
 

armband


mitt 2012

Jag kan inte vara sämre än någon annan, måste göra en kort sammanfattning av mitt år 2012. Har varit både ett bra och dåligt år, så som det ska vara. Skulle allt bara flyta på skulle man aldrig lära sig någonting, tror jag..
 
Ja, hur börjar vi, har blivit moster åt en till prinsessa, mamma fyllde 50 och den dagen firades med världens bästa familj på Fuerteventura. En sjukt skön vecka, med mycket sol och många sköna dagar vid poolen. Samma dag som vi kom hem (landade på natten) började jag min praktik på H&M. Tror aldrig jag varit så nervös som när jag skulle va där tills det öppnade. Praktiken gick bra och jag hade tur att få sommarjobb där. I augusti åkte Cissi och jag till Turkiet. Värme och sol fick vi gott av, lite väl mycket kändes det som i början. Minst 40 grader varmt på kvällarna, men det hindrade inte oss från att varje kväll ta en promenad ned till alla affärer och discon. Firade även min 20-årsdag därnere, minne för livet!
 
I september opererade jag bort halsmandlarna och det blev rent utsagt ett helvete efter det. Aldrig någonsin haft så ont! Men jag klarade av det, med hjälp av både morfintabletter, vanliga värktabletter och till slut antibiotika! Har även gjort min 3e tatuering och varit på många roliga fester.
 
Hade en jättemysig jul och nyår var toppen!  Nu ser jag fram emot ett nytt år med nya möjligheter osv. Det blir vad man gör det! :)
 
 
 
 
 

utan dina andetag

Med handen på hjärtat, det här är den finaste svenska låten som finns. Spelas om och om igen!
 
 

2013

Hade en grymt bra nyårsafton. Åkte upp till Ludvika och gick direkt till China där vi hade ett bord bokat. Käkade typ världens godaste mat, oxfilé på planka. Blev även glass till efterätt, oj vad mätt man var efter! Satt riktigt skönt med en promenad när vi var klara. Sedan hade vi kul, spelade spel, drack och ja strax innan tolvslaget gick vi ut. Firade nya året med en skål! Ungefär vid halv fem la jag mig, hemma hos bror :) Skönt att han bor i stan, då kan man gå dit om det inte finns någon skjuts.
 
Imorse blev jag hämtad av pappa och så fort vi kom hem käka jag någon macka och sedan blev det att lägga sig på soffan. Såg på en film och sedan somnade jag från och till. Har nyss ätit världens godaste mat x2. Oxfilé och potatisgratäng.
 
Blir en lugn kväll, troligtvis se på någon film med pappa. Och självklart med ett glas cola i handen ;)