14 mars

Åh vilka härliga dagar det har varit nu! Jobbade tisdag och onsdag, på rasterna gick vi ned till Ica och köpte varsin glass. Sedan satte vi oss i solen, så jäkla underbart! Igår var jag uppe i stan och hade en fikadejt med Emma, först frukost och sedan "riktigt" fika :) Imorse vaknade jag 8:30, kan inte sova länge längre. Är så van med rätt tidiga jobbtider på sista tiden, så kroppen börjar ställa in sig på det = extremt trött på kvällarna. I alla fall, gick direkt upp när jag vaknade imorse. Åt lite frukost och sedan bakade jag en morotskaka! Den blev god men inte det finaste jag gjort, är så annorlunda ugn här mot hemma i huset. Gräddas helt olika! Men för att vara första gången så är jag nöjd!
 
När kakan var klar började jag rensa garderoben, så nu har jag fått bort massa som ska säljas! Känns så himla skönt, jag brukar ha svårt för att göra mig av med kläder. Men jag vet hur jag är, har inte kläderna använts på två år så kommer jag inte heller använda dem.. 
 
När garderoberna var klara fixade jag mat, kycklingrullader, stekta morötter och sallad. Blev riktigt mumsigt! När jag var mätt och belåten tog jag hand om disken. Sedan har jag plockat lite i lägenheten. Åh vad jag gillar det här stället, mitt hem. Efter ett tag tog jag med all plast och gick till återvinningen i spöregnet. Men det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder! Jag var förberedd, regnjacka och luva som nästan täckte halva ansiktet. När jag var klar med det gick jag tillbaka till lägenheten. Tog med mig alla flaskor jag hade ned till Konsum där jag fortfarande var en miljövän och pantade dem. Köpte även med mig lite saker hem för jag skulle försöka mig på att göra palsternackachips. Haha, det slutade som kolbitar, inte jättelyckat precis.. 
 
Nu sitter jag i soffan, har kikat Let´s dance och druckit cola. Snart sovdags då det är öppningstid på jobbet imorgon! 
 
bjuder på en bild på mitt lilla kök, där jag ägnat mycket tid idag :) 

Live Love Laugh

Nu är vi än en gång inne på en ny månad, förstår verkligen inte vart dagarna tar vägen.. I tisdags kväll kom David och jag hem från Teneriffa. Har haft en kanonvecka, tyvärr var vädret inte riktigt på vår sida så blev att åka hem utan någon färg. Men det är som det är, vi åt gott och hade det lugnt och skönt. Ett jättefint hotell med världens mest grymma balkong till vår lägenhet. Vi hade egna solsängar och allting! Utsikt över havet, solnedgången såg vi varje kväll och vi såg även Teide, Spaniens högsta berg därifrån. En vecka går alldeles för snabbt, det är synd. 
 
Vi kom hem hit till Dalarna ungefär vid 01:45, jag fick skjutsa hem David till stan och sen åka hem. Kom i säng halv tre, sen upp och jobba dagen efter. Det var tungt vill jag lova, men funkade :) Trivs så himla bra på jobbet! Jobbat onsdag-lördag och igår efter jobbet följde jag med Amanda hem. Hon fixade sig och när det var klart gick vi till Johanna där även Jessica var. Vi hjälptes åt att göra tacos och sen när vi ätit klart började vi dricka lite. Spelade kortspel innan vi drog ut på krogen. Blev mycket dans och oj vad kul vi hade. Det känns så skönt när alla är lika dåliga på att dansa.. haha! 
 
Idag sov jag till 11 och sedan började jag plocka ihop lite här i lägenheten, har inte hunnit ta bort kläderna efter resan eftersom jag jobbat. Sedan kom pappa hit, vi tittade på lite kort från Teneriffa och efter ett tag gick vi ned och beställde mat från pizzerian. Jag valde en god havssallad, älskar skaldjur! När vi ätit klart åkte vi till Björbo och kikade hockey i Sveriges kallaste ishall. Burr Burr! Blev tyvärr förlust, så bara att ta nya tag!
 
Tänkte lägga upp massa bilder från resan men till detta inlägg lägger jag upp en bild på brudarna och mig från igår. En bild säger mer än tusen ord, det stämmer verkligen. För vi hade så himla kul hela kvällen!