Vinterkänslor

Åh vad jag tycker allt är mysigt nu när det kommit lite snö. Så himla vitt och fint ute! Brukar inte tycka om snö men nu har jag helt plötsligt fått lite julkänslor också. Håller på och bakar saffransbullar som blir fyllda med vanilj, men för tillfället jäser degen. Ska alldeles strax gå och fixa plåtarna och sedan köra igång och fixa bullarna, mums vad gott det kommer lukta! Och jag känner att det är bäst att inte vänta för länge, mitt tålamod kan bli något sämre på kvällarna om något skulle gå fel :)
 
Idag har mamma och jag varit i Ludvika och kikat lite, hittade en sprits så jag kan börja göra riktigt fina cupcakes!
 

tjugoåttonde november

Vart tar tiden vägen någonstans? Det är snart december, årets sista månad. Snart börjar julkalendern (längtar) och man kan börja få lite mysigt med glitter osv. Det måste vara det bästa med december, allt glittrande och ja det blir så fint.
 
Har inte skrivit här på länge, har helt enkelt inte haft lust eller ork till det. Ville väl bara berätta nu att jag lever och mår bra. typ. Jag börjar känna mig lite sjuk.. Hoppas det inte bryter ut något! :)
 
 

H&M

 
299 kronor

new design

Förra designen fuckade ur, ja så kan man faktiskt beskriva det.. Nu är den ny, passar även lite bättre in på årstiden! Hoppas designen och jag får många bra dagar tillsammans :) haha
 

Fina torsdag

Sitter just nu och äter frukost, lite sent kanske? Jag har fixat lite på mitt rum så frukosten fick bli när jag va klar :)

Sedan ska jag gå upp på vinden och plocka ned roliga leksaker. Imorgon kommer prinsessorna hit och stannar hela helgen. Sett fram emot det sedan vi fick reda på det! Kommer få den mysigaste helgen!


gårdagens klädval


trettonde november

Sjukt vad tiden går och sjukt att jag nämner det i ungefär varje inlägg.. Har varit en bra dag, åkt med och hämta bilen i Ludvika, gick och kolla lite affärer med mamma.. Hittade en fin lykta till mitt nya fina bord, blev riktigt fint! Åkte hem, käkade lite mat och sedan tog vi en biltur för att se att bilen inte krånglade. När vi gjort det åkte vi och handlade och sedan åkte vi förbi och hälsade på vid syster. Mys!
 
Har även sett derbymatchen mellan Mora-Leksand.. Förstnämnda laget vann, skulle vilja svära men jag skippar det nu :)
 

Helgen

Jag har haft en grym helg! I lördags var jag ut med boysen. Mat, dans, dricka, skratt är väl så man kan förklara kvällen/natten. Igår var jag väldigt trött, så sov lite och sedan blev det mat från Sibylla. På kvällen blev det att åka en sväng till mormor och morfar. Fick äta god tårta :)


gäsp och burr!

Usch vad jag fryser hela tiden, och elementen i huset är helt konstiga så är typ ingen värme på.. Börjar sakta men säkert tappa känseln i händerna och fötterna börjar svalna lite efter värmetofflorna. Ska koka mina stjärnor så man kan värma händerna och sedan får tofflorna åka in i mikron innan det är dags att dejta kudden!
 
Tänkte att det får bli en skapligt tidig natt så jag är pigg imorgon! Ska träffa boysen och vi ska käka lite och sedan blir det fest. Kommer bli grymt, det är något jag bara vet. Enda problemet är väl vad sjutton jag ska ha för kläder på mig? Jaja, det har alltid löst sig tidigare..
 
På tal om kläder och utseende. Idag var jag lite spontan och drog till frisören! Har numera rak lugg och jag älskar det. Hade det för flera år sedan och då trivdes jag i det :)
 

Nionde november

Sitter och fryser, som vanligt. Har gjort mig en kopp te och har även värmt värmetofflorna jag köpte igår. Hoppas jag får upp kroppstemperaturen lite i alla fall!

Ska snart göra mig något att äta och sedan blir det troligtvis en pw i kylan!


stretcha, haha!

mitt huvud finns där nånstans!

stolt som tuppen!

Jag har precis kört ett 40 minuters zumbapass, svetten rann och det var riktigt jobbigt! Älskar att dansa, så det är verkligen ett perfekt träningssätt för mig. Bästa spenderade pengarna på länge måste jag säga. Trodde aldrig att det skulle vara så bra träning som det faktiskt var!
 
Nu ska jag springa ned i duschen och sedan blir det soffmys resten av kvällen! Får nog bli ett glas cola och torkad majs till det :)
 
justin bieber!

Clothing


Åttonde november

Idag sov jag till halv tolv, var riktigt skönt att få sova ut! Åt lite frukost och satte mig framför öppna elden litet tag. Sedan drog mamma och jag ut på en PW. Blåste inte det minsta vilket var jätteskönt. Kom hem och då käkade vi lite mat, fixade mig och sedan tog vi en tur till Ludvika.

Har länge önskat mig ett brickbord, men tyckt det varit lite för dyrt. Såg ett i tisdags som det var rea på, var ändå lite för snål då det kostade 399 kronor. Idag var det halva reapriset och då kunde jag inte låta bli! Köpte mig även en röd polotröja och ett Zumbaspel till Wii!

Tog även en sväng till Dollar Store, värmetofflor och torkad majs fick följa med mig hem därifrån :)


Sjunde november

Har haft en toppendag! Imorse åkte mamma och jag ned till syster och där lånade vi prinsessorna. Promenad, lek, torka snor och fika gjorde vi! Vi gick tillbaka med dem och åkte sedan hem.

Sedan har jag städat hela badrummet uppe! Putsat allt så nu glänser det vill jag lova :)

När jag var klar drog mamma och jag ut på en PW! Vi gick förbi Kyrkogården, så tände ljus för farmor och farfar. Gick sedan till Konsum och handlade lite och efter det tog vi samma väg tillbaka. Så det blev längre att gå :) kom hem och då tyckte jag att jag var värd en klubba, inte vilken klubba som helst heller. Utan en kastanjeklubba!






Sjätte november

Imorse åkte jag till AF för ett möte. Efter det åkte jag hem och drog på mig träningskläderna. Sedan gick mamma och jag ut på en skön PW i höstvädret!

Kom hem, åt mat, sminkade mig och sedan åkte vi till Ludvika och tittade i lite butiker. Riktigt mysigt måste jag säga!

Sedan hem och vi åt en jättegod sallad! I den blev det musslor, bläckfisk, räkor, sallad, gurka, fetaost m.m.


Nagelfix

Tänker inte röra någonting med min hand! Orkar inte med däckspår igen..


jag är unik

Jag är inte perfekt, men jag är unik!
 


tårarna rinner

 
 
 
 

femte november

Sjukt vad tiden går snabbt, det står inte på förrän julen är här. Det är klart, julen är mysig men jag tycker det går alldeles för fort. Jorden går ju under december 2012..
 
Jag lovade er att visa bild på naglarna, om det inte blev misslyckat vill säga. Och ja, det blev misslyckat. Eller först blev det sjukt bra men sedan har jag lyckats med något. Det ser ut som däckspår på naglarna, inte alls fint.. Skulle jag på fest eller något hade jag nog grinat. Hatar när man lägger ned tid på något och så blir det bara skit av allt ändå.
 
Sedan har mamma och jag varit ute på en PW! Himla skönt ute, trots att det regnade lite ett tag. På hemvägen gick vi in på Konsum och handlade lite..
 
Nu sitter jag här, trött och ofixad. Tycker det är himla skönt att man kan sitta och kolla på Youtube utan att bli helt svart under ögonen. Jag tror jag för tillfället är inne i en väldigt känslig period, jag grinar åt alla videoklipp och det värsta är nästan när klippen är lyckliga. Tittade nyss på klippet när Susan Boyle för första gången kliver upp på scenen. Publiken kollar snett och även juryn. Det är sorligt, riktigt sorgligt.. Men det sorgligaste är när hon sjunger och alla blir så förvånade. Ja, det är ett fint klipp helt enkelt ;) haha
 
ofixad tjej!

my room

Det slog mig nu, jag har ju för längesen sagt att jag ska visa bilder på mitt rum. Har helt enkelt inte blivit av, men ni kan få en smygtitt! Ovanför min säng :)
 

Chai latte

Sitter just nu och fixar naglarna, får bli en fransk manikyr denna gång. Bild kommer! (om inget går fel) Har även tryckt i mig en Chai latte för att få upp värmen, funkade inte speciellt bra..


Tredje november

Idag började jag jobba klockan tolv. Hittade först ingen parkeringsplats, men till slut fanns det en allra längst bort. Suck.. Haha!

På min rast gick jag in på Gina och köpte mig ett par byxor. Love them! Kollade även lite på magdans men inget som intressera mig, så gick därifrån.

När jag slutat blev jag jättehungrig så sprang in pä ICA och plockade ihop en god sallad! Mums :)


Andra november

Hade en jättebra gårdag! Började ju med att göra min efterlängtade tatuering. Sen åkte jag hem lite och tittade på tv. Sedan åkte jag åter igen till stan för att åka vidare mot Grängesberg med Cissi. Vi åkte och hälsade på Lisette, fikade gott och snackade massa skit!

Åkte hem och då gick mamma och jag ut på en PW. Skönt var det! Annars har kvällen bara spenderats framför tvn!


New tattoo


När vi två blir en

Jag är så glad just nu, idag gjorde jag äntligen min efterlängtade tatuering. Den här har jag önskat mig i fem år, och nu är den min! Har i alla fall skrivit Linnea på handleden. Åh är så glad, den blev helt perfekt :)

Ni kan inte få se bild nu för jag har både plast och någon linda eftersom det blödde lite. Det ska jag ha på i fem timmar. Kan fortfarande inte fatta att jag nu har dig, min fina drömtatuering på kroppen. När vi två blir en! Haha.