Dagens klädval.


30 september - 10

Igår blev det ingen uppdatering alls, men jag hade inte tid. Kom hem från skolan ungefär halv fyra och sedan pluggade jag ända till klockan sju, då jag drog iväg på dans.

Idag började jag 12.45, vilket var skönt! Men åkte med 10.20 bussen eftersom vi skulle fixa en rådgivare till företaget, men affären var stängd! Var bara att gå upp till skolan och lägga sig på bänkarna, mysigt! haha, nej inte det minsta.. Rättskunskap och natur är det enda lektionerna jag haft idag. Känner mig så himla stressad över skolan, två naturarbeten, tenta på psykologin och matteprov. Så ser närmaste veckorna ut, eller ska jag säga veckan?

Just nu orkar jag inte göra något, ska kolla runt lite och sedan får vi se om jag skriver lite på psykologin.


28 september - 10

Idag har det varit en jobbig dag i skolan, är så himla trött! Men ska inte klaga, får i alla fall gå i skola.. Hade rättskunskap första lektionen och då hade vi muntlig redovisning. Det gick riktigt bra, så är stolt över mig själv :) haha.. Fick även tillbaka en naturuppgift, blev inte speciellt nöjd med resultatet. Men med tanke på att jag hade sjukt ont i huvudet och såg dubbelt när jag skrev den är jag nöjd.

Sitter just nu och tittar på något program på 4:an, handlar om små tjejer som är med i skönhetstävlingar. SJUKT! Låt barn vara barn! Syns att det är mammorna som bestämmer allt och vill tjäna pengar på sin dotter..

Senare idag blir det hockey! :)




27 september - 10

Nu har även denna dag gått, har varit och lämnat en kattunge idag. Sedan drog mamma och jag ned till Konsum och köpte hårfärg. Det här kommer ni inte tro på, knappt så jag gör det MEN nu är jag inte blond längre. Nu har jag brunt hår. Skrev förut om detta på bloggen, att jag trivs bäst i ljust hår, men jag är trött på utväxten som jag får. Har nästan svart hår i vanliga fall så det syns väldigt tydligt när jag är blond. Nu kör jag i alla fall på brunt, får plågas ;) Nejdå..

Ska nu fortsätta rensa svamp som mamma plockat idag!


Fortfarande blött, får se hur det blir sen..

Kantareller..

Fråga & Svar

"hur blir det med tävlingen? :)"

SVAR: Det blev tyvärr inte tillräckligt många anmälda, tävlingen avbryts därför och startar om snart igen :)

dagens låttips

Dagens låttips blir: Miley Cyrus - When I Look At You






ring


27 september - 10

Har nyss kommit hem från varmköket, idag gjorde vi lövbiff, klyftpotatis och persiljesmör. Till efterrätt blev det jordgubbspaj med vaniljsås. MUMS! Gick riktigt bra, pajen var lite rinnig, men god var den.

Idag får jag se vad som händer, ska i alla fall läsa lite rättskunskap..


dagens låttips

Dagens låttips blir: Anna Bergendahl - The Army


26 september - 10

Idag har det varit en bra, men seg dag! Varit nere i ishallen och kikat på hockey, Smb-Hallstahammar. Det har inte hänt så mycket mer, har pluggat pyttelite och sedan bara tagit det lugnt och såklart varit med David. Imorgon bitti åker han hem igen så jag har precis sagt hejdå till honom. Hatar att säga hejdå, tårarna bara sprutar..


ring


26 september - 10

Som jag sa igår, det kommer bli dålig uppdatering denna helg. Igår var vi ned till Nora, syster och Fredrik lite. David hade med sig en tårta som vi  bjöd på, fryst och god! haha.. Efter det drog mamma och jag ned på fotboll, smedjebacken-säter. Säter vann, illa! När matchen var slut åkte vi hem och jag började göra iordning mig, sedan blev det en massa fix. Ungefär vid åtta drog Cissi, Stefan och jag till Ludvika, först hem till Anton lite och sedan gick vi till SOLO, i det underbara regnet! (ironisk) Jag hade en grym kväll, tack alla! :)

Idag ska jag ta det lugnt, ska nog se lite hockey senare också.


dagens låttips

Dagens låttips blir: Alexandra Burke - All Night Long



25 september - 10

Blev ingen mer uppdatering igår, pappa och jag åkte till Borlänge och hämtade bästa bror vid tåget! Han blir hemma under helgen, jag ska spendera så mycket tid jag bara kan med honom. Vi får helt enkelt ser hur mycket jag har tid för bloggen denna helg, men några inlägg kan jag LOVA!

Idag vaknade jag ungefär vid 10, förstår inte varför.. När jag väl får, vill och kan sova längre gör jag aldrig det! Nu blir det frukost och fix..


Tur att man ser så pigg ut :)  

ring


dagens låttips

Dagens låttips blir: Coldplay - Fix You




24 september - 10

Usch vilken hemskt jobbig dag i skolan! Denna vecka har verkligen tagit kål på mig, och har inte haft ork på hela dagen.. Svenskan var riktigt rolig idag, vi fick välja om vi ville träna mer på muntligt eller skriftligt. Jag valde muntligt! Vi blev indelade i tre grupper och varje grupp skulle på ett papper skriva upp saker som stör oss när någon redovisar. När vi gjort det skulle en grupp i taget ställa sig framför klassen och redovisa om hur man gör ett paket. Det roliga var att vi skulle  redovisa så dåligt som möjligt. Vi hade en liten tävling, vilken som kunde vara sämst. Riktigt kul var det! :)

Nu sitter jag här och poppar lite musik, får se vad det blir senare..


23 september - 10

Idag har det varit en väldigt jobbig dag, och med jobbig menar jag att jag har varit sjukt trött. Gick till fyra i skolan och sista lektionen, som var natur höll jag på att somna på.. Jag har skrivit lite på ett arbete efter jag kom hem. Sedan har jag inte gjort så jätte mycket mer.. Tänkte nästan gå och sova för ett tag sedan, men det är ju idol! :)


ring


dagens låttips

Dagens låttips blir: U2 - Pride (In the name of love)




Dagens klädval.


ring


22 september - 10

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår, men jag slutade fyra i skolan. Sedan åkte jag hem, var hemma ungefär halv fem.. Klockan sex drog vi iväg på hockey till säter och på den tiden, från halv fem till sex duschade jag, åt mat och fixade iordning mig. Fanns helt enkelt inte tid för att blogga :)

Idag har jag varit i skolan, inte gjort speciellt mycket, lite natur och psykologi. Har även tagit skolfoto, älskar det! (skoja).. Skolfoto är något av det värsta jag vet!


21 september - 10

Hann inte uppdatera något idag innan jag drog iväg till skolan, men nu kommer det i alla fall ett inlägg! Har just nu religion och skriver om etnocentrism. Känner mig less på att skriva efter gårdagen, men jag har faktiskt på 35 minuter fått ned ungefär ett halvt A4, då är man värd lite tid att kolla runt på! haha.. Innan religionen hade jag rättskunskap, gick segt som vanligt. Men det var ändå helt okej idag :)

Längtar tills det är lunch för min mage börjar låta och det är nog något av det värsta jag vet. När man inte kan få stop på ljudet, eller vad tycker ni? :)


Bjuder på en bild från tvåan..


20 september - 10

Nu har jag varit hur duktig som helst, inte för att skryta.. Men jag har faktiskt skrivit klart 3 arbeten, natur, svenska och filosofi! Har aldrig varit såhär flitig i hela mitt liv, jag gillar det.. Tänkte att jag ska göra iordning en kopp te och bara ta det lugnt resten av kvällen tills det är läggdags! :)



dagens låttips

Dagens låttips blir: Ron Pope - A Drop In The Ocean




ring


20 september - 10

Inatt tittade jag på valvakan, förstår egentligen inte varför. Är inte alls intresserad, men ändå kände jag mig jätte insatt! Politik kanske är något för mig? Nej skojade bara..

Var inte speciellt pigg när klockan ringde imorse, hade lätt kunnat sova några timmar till. Men det var bara att pallra sig upp och fixa iordning allt. Börjar 08.50 på måndagar, vilket är jätteskönt! Vi har varmkök här, så får sovmorgon och tar ungefär 7 minuter att gå ned dit :) Idag har vi gjort massa kyckling, vårrullar till förrätt, flygande jakob till varmrött och chokladtårta(nästan som kladdkaka) till efterätt. MUMS! Chokladtårtan var nog dagens höjdpunkt, fick faktiskt med mig en bit hem i en liten låda.. Inte ska man väl kasta så goda grejer!

Har precis skrivit klart ett arbete som jag har på naturkunskapen om immunförsvaret. Det är nu inskickat vilket känns super! Tänkte att jag även ska skriva klart svenskan nu och skicka in.. Då har jag två saker klara, har en hel del kvar! Jobba jobba jobba.




Vet att det inte ser så jäkla gott ut, men jag älskar att röra ihop allt.. haha! Gott var det ska ni iaf veta :)


19 september - 10

Har varit dålig uppdatering idag också, förlåt för det :) Men jag har gjort annat helt enkelt! Var först ner och röstade för första gången. Kände sig ganska stor faktiskt.. Efter det åkte vi ut till mormor och morfar, och sedan blev det mat på Sibylla. Mums!

Sedan har Becca och jag varit ute på en rolig fotopromenad :)


ring


19 september - 10

Igår blev det dåligt med uppdatering, men jag kollade på hockey på tv. Mora-Rögle! När matchen var slut fixade pappa och jag lite mat, och sedan väntade vi på att klockan skulle ticka. För vi var iväg till Arlanda inatt, hämtade mamma. Kom hem ungefär fyra imorse, tror jag.. Var i alla fall grymt trött, somnade nog innan jag hunnit lägga mig ned.

Idag vaknade jag ungefär vid tolv, skönt var det i alla fall att sova lite! Rösta står på dagens schema..




Borlänge shopping!

Dagens köp:







18 september - 10

Imorse drog pappa och jag till Kupolen direkt när jag vaknat. Hade sett ett par höstskor jag ville ha och det fanns bara 2 par kvar min storlek, försökte ringa och lägga undan ett tag. Men fick inte tag på någon, så vi drog upp, och gjorde en chansning på att de skulle vara kvar. Var nästan så jag sprang in i affären, haha nejdå inte riktigt.. Men rätt storlek fanns kvar, så nu har jag blivit lite fattigare, men det var det värt. Älskar verkligen skorna! :) Köpte även två ringar, en cardigan och torrschampo.. Bilder kommer inte snart! :)


ring


17 september - 10

Har precis kommit hem från skolan, kan inte ens med ord beskriva hur segt två sista lektionerna gått. Klarade i alla fall av det och nu sitter jag här och lyssnar på lite skön musik. Funderar om jag ska städa rummet, men känns så himla jobbigt! haha.. Ska kanske slå på en film först och till det äta lite popcorn och ett glas dricka till det :)


Dagens klädval.


17 september - 10

Godmorgon på er! Nu sitter jag här och är klar för att åka, har skjuts till skolan idag.. Tänkte att jag först slänger in ett inlägg här! Idag slutar jag klockan fyra så nästa inlägg kommer runt en fem. Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge! haha..

Hoppas ni får en bra dag! :)




haha!

"Du är så hjulbent, att en gris kan springa mellan benen på
dig."
"Ja, men spring då."

Talang!


Fråga & Svar

"kan du skriva 15 sanningar om dig själv? =)"

SVAR: Vilken rolig fråga! Visst kan jag göra det, eller i alla fall försöka.. Det är svårare än man tror att svara på detta :)

1. Jag älskar cola!
2. Jag ogillar skolan
3. Jag äter inte bönor eller ärtor
4. Jag vill ha en hund
5. Jag hatar när människor skryter
6. Jag blir inte imponerad av priser eller statusprylar
7. Jag tycker det är jättejobbigt när människor skriver ";)" hela tiden..
8. Jag älskar att blogga!
9. Blir dålig av stark mat
10. Letar efter prinsen (haha)
11. Har aldrig rökt, kommer aldrig röka!
12. Smycken är något jag inte kan vara utan.
13. Min bästa vän är min bror
14. Älskar att åka karusell
15. Är stolt att jag klarade av 15 sanningar!

Plugg, CHECK!

Nu är jag äntligen klar med dagens plugg, psykologin är inskickad, gjorde en hel ändringar på den. Svenskan har jag kommit igång med, och det känns riktigt bra! Tänkte att jag ska göra iordning en kopp te och sedan bara njuta av skön musik.

Glöm inte tävlingen! :)

Dagens klädval.


ring


16 september - 10

Nu har jag kommit hem från skolan, har ätit mat, har plockat ur diskmaskinen. Det är bara läxorna kvar, drygaste av allt! Ska precis börja skriva på svenskan, imorgon ska jag ha ett utkast med på det jag skrivit. Skönt att jag egentligen inte behöver göra detta så seriöst som vanligt, nu blir det bara att kladda ner lite, sedan får jag renskriva om ett tag.. (alltså inte idag) Första bilden här nedanför är arbetet jag ska göra, ska skriva om bilderna. Hur vet jag inte, vet bara att jag ska det! haha..

Ska även hinna med att göra en sak på psykologin, men det kommer gå bra. Hoppas jag! :)



16 september - 10

Sitter just nu i skolan, har egentligen naturkunskap men ska skriva arbetet där. Kan inte koncentrera mig när jag sitter här vid datorn så istället slänger jag in ett inlägg här och skriver arbetet hemma. Idag har jag haft psykologi och rättskunskap, hur segt som helst..

Ska snart ta bussen hem och då ska jag direkt börja med svenskan, och även skicka in psykologin.

Nej, nu måste jag börja gå ned mot bussen, hörs om ett tag! :)


15 september - 10

Förlåt för dåligt uppdatering, men jag har helt enkelt inte haft tid. Idag hade jag bara naturkunskap i skolan, eller nästan inte ens det.. För vi drog till Falun, kickoff för UF. Var faktiskt riktigt intressant och jag ångrar inte en sekund att jag åkte med dit! När det var klart åkte Anders och jag till Kupolen och snackade lite med personalen på Panduro. När det var klart åkte vi hem och så fort jag kom hem startade jag med naturkunskapen. Har inte så jättemycket kvar vilket är jätteskönt!

Har även hunnit med att titta på hockey, Leksand-Mora. Leksand lekte med Mora, 7-1 slutade matchen.. WIHO!


Dagens klädval.


Dagens klädval.


videoblogg 14 september


rösten hänger inte med, I know..

Ur min garderob!



Mina absoluta favoritshorts! Hög midja, svarta med nitar.. Kommer grina dagen dessa går sönder.

ring


Dagens klädval.


13 september - 10

Nu har jag kommit hem från varmköket, idag gjorde vi två olika sorters fisk och till det duchesses. Laxen blev riktigt god, det andra var inte riktigt min smak! haha.. Fick även min mössa, klart man blir lycklig då.

Hade tänkt att jag ska läsa på häftet om etnocentrism nu en sista gång, imorgon är det seminarium för mig.



13 september - 10

Godmorgon på er! Nu har jag precis gjort iordning mig, eller okej.. Klätt på mig och sminkat mig! Ska snart trycka i mig lite frukost och sedan dra iväg mot varmköket. Idag ska vi göra någonting med fisk tror jag.. Ska få min snygga kockmössa idag, yeeeah!

Men vi hörs när jag kommer hem..


drömplagg från GinaTricot.com


12 september - 10

Håller på och städar rummet för fullt, har rensat igenom hela byrån och en hel del blir kastat. SKÖNT!  Har även vikt mina kläder och nu ser garderoberna proppfulla, men bra ut. Men det kommer ta ett tag innan jag är klar för har grejer kvar på golvet, måste dammsuga och damma också.

Gjorde en liten paus för ett tag sedan då jag skalade ett paket räkor, blir couscoussallad ikväll, mums!


ring


12 september - 10

Godmorgon, hoppas allt är bra med er. Jag mår nästan helt bra nu. Ligger fortfarande i sängen så skriver från mobilen. Det år verkligen inte det lättaste! Ser inga bokstäver som jag skriver.. Idag ska jag städa!

Ny design!

Nu har jag fixat en ny design, tog en hel del timmar. Vad tycks? :)

Drömplagg från Nelly.com


11 september - 10

Det här känns så underbart, nu har jag bara lite huvudvärk kvar. Febern är borta, halsen mår bra! Idag drog pappa och jag till pizzerian och köpte mat, blev kebabrulle för min del. Mums! Pizza kan jag inte äta längre, eller jag kan äta det. Men då blir jag att må så himla illa, är så mycket fett på en pizza. Men en rulle är ju godare, så klagar definitivt inte :) När vi hade ätit åkte vi ner till världens sötaste Nora och såklart Fredrik och syster! Vi blev bjudna på fika, jättegoda muffins!  Sedan drog vi iväg och handlade lite smått och gott, det goda var alltså cola och godis! hahaha..

Jag ville åka lite bil så vi åkte Barken runt, enda djuret vi såg var häst. Kan ha sett rådjur också, vet inte om det var riktigt eller en staty.. haha!

Glöm inte tävlingen


ring


11 september - 10

Sov inte bra inatt heller, vad är det för fel? Kvart i sju tog jag täcket och gick till soffan. Tittade på lite tv, efter ett tag blev jag trött, och  då somnade jag. Vaknade för ungefär en timme sedan, jag kör på att sova på dagarna istället för nätterna.. Idag får jag se vad som händer, ska nog i alla fall titta på lite fotboll!


dagens låttips

Dagens låttips blir: Eminem - Not Afraid




Drömplagg från Lindex.com


ring


10 september - 10

Godmorgon på er! Har sovit extremt dåligt inatt också, tack vare huvudet. Det är som värst när jag blundar, förut spelade det ingen roll vad jag gjorde men just nu är det att blunda som är värst. Gick upp kvart i sju och la mig på soffan, tittade på lite tv. Till slut lyckades jag somna, och har sovit fram till nu. Mår fortfarande inte helt bra, har fortfarande lite feber, lite ont i halsen och lite huvudvärk. Men har tagit en tablett, annars skulle det nog vara värre! Nu blir det frukost och sedan Life Of Ryan. Sju avsnitt på raken, jag klagar inte!




ring


9 september - 10

Blev ingen uppdatering idag, hade sådan enorm huvudvärk inatt så kunde inte sova. Två sömnlösa nätter är inte bra, jag la mig i alla fall på soffan och lyckades somna. Sov bort några timmar, vilket verkligen behövdes. Huvudet känns lite bättre, halsen vet jag finns där (haha) och febern har sjunkit lite. Kan väl sammanfatta kort, enda jag gjort idag är att ha sovit och kollat tv. MTV har varit på hela dagen, och nu på slutet 4:an, IDOL! :)

Nu har jag precis duschat, känner mig fräsch för ett litet tag, men ni måste hålla med om att man inte känner sig så himla fräsch när man är sjuk? haha..


Bjuder på en bild från i somras..


lyssna och njut!


naglar

Såhär ser mina naglar ut nu, för att vara första gången jag använder glitter och pärlor är jag nöjd! :)

Har även gjort en ny kategori,  "Naglar".


ring


8 september - 10

Tänkte inte uppdatera här idag, mitt huvud känns inte alls bra. Spelar ingen roll om jag ligger, sitter, blundar, kollar. Värken är lika illa hur jag än gör. Idag blir det bara att ligga på soffan, och jag tidigare hade jag tråkigt så  fixade naglarna. Eller en hand är klar hittills. Jag är så täppt i näsan så känner inga dofter, därför kan jag fixa naglarna trots huvudvärk. Men det är jobbigare än vanligt! Nej nu ska jag sluta klaga :)


dagens låttips

Dagens låttips blir: Patrik Isaksson - Hos Dig Är Jag Underbar




7 september - 10

Det är svårt att hålla uppdateringen uppe när man inte mår bra. Har fått hem mina nagelgrejer idag, jippi! Har inte hänt så mycket mer än det och att jag kollat filmer. Först Grown Ups och sedan Vampyrer Suger. Ska snart titta på den förstnämnda igen, pappa vill också se den. När den är slut börjar fotbollen, så ser min kväll ut. Till det något glas cola och säkert lite te.


ring


7 september - 10

Godmorgon på er, imorse hade jag klockan på halv sju. Men mådde inte alls bra, tog tempen och det visade sig att jag fortfarande hade feber. Var bara höra av sig till klassföreståndaren och sjukanmäla. Sedan gick jag och la mig igen, somnade om. Efter ett tag hörde jag hur det vibrerade på golvet, då ringde pappa och frågade hur jag mådde. Tänk att man blir så pratig (inte) när någon ringer och väcker en. Kommer knappt ihåg att jag svarade honom! haha..

Nu sitter jag och äter fil och havrefras, mums! När jag ätit upp blir det film.


haha!

Långtradarchauffören hade stoppats i en poliskontroll:
"Dina bakjus fungerar inte," konstaterade poliskonstapeln.
Chauffören klev ut för att kontrollera saken och blev alldeles mållös. Konstapeln upprepade påpekandet om de trasiga bakljusen.
"Sluta tjata om bakljusen. Jag undrar vart släpet har tagit vägen."

Drömplagg från Ellos.se


Fråga & Svar

"Vilken sjukt bra blogg du har Linnea. Fortsätter du såhär så kan den bli riktigt bra!
Sedan har jag en fråga, undrar om du gjort texten själv i headern där det står "Linnea Grahn" eller om du tagit den? Och om du har gjort headern själv :)?"

SV: Tack så mycket! :) Nej jag fick hjälp med headern, jag har gjort alla andra tidigare men fick hjälp av Christopher med denna header. Det var då jag var SÅHÄR nära att ta bort bloggen! Glad att jag inte gjorde det. Förstår tyvärr inte riktigt första frågan? :)

dagens låttips

Dagens låttips blir: Rasmus Seeback - Natteravn




6 september - 10

Hela min dag har spenderats liggandes på soffan. Känner mig knappt levande, okej så illa är det inte, but you get my point ;) Har tittat på filmer, sovit, varit kall som en isbit samtidigt som jag har varit alldeles kallsvettig. Mysigt eller hur? Får se om det blir skola imorgon, just nu lutar det inte åt det. Men en natts sömn kan göra susen!

Synd att jag inte hade mina nya nagelgrejer idag, då hade jag kunnat haft i alla fall lite kul. Fast vet inte om jag orkat ödsla tid på naglarna, jag är en sådan som kan börja grina för ingenting när jag är sjuk. Tänkte att det kanske är bra för er att veta! ;) haha..


Den sjuka sanningen.. haha! tolka det hur ni vill.


Mynttoaletter på flygplan

Jag tror Ryanair har grävt sin egen grav nu, ta betalt för toaletterna. Var tvungen att lägga ut det här, för jag sitter bara och skrattar, det är så jäkla sjukt. Det kanske inte räcker för vissa att gå på toa innan man stiger på flyget och när man har gått av. Man sitter ju ändå på planet någon timme och kanske dricker något där. Ni kan läsa själva här. Tycker ni det är rätt? :)


ring


6 september - 10

Vaknade imorse alldeles kallsvettig med huvudvärk och halsont. Gick upp och tog tempen och jag har feber, så blir att stanna hema från skolan idag.. Ska försöka somna om, eller i alla fall ta det lugnt med någon film. Får se hur det blir med uppdateringen idag! :) Men ni får ha en bra dag, så länge..


haha!

Hönan Agda och kompisen Beda sprang över ladugårdsbacken med tuppen tätt i hälarna.
"Ska vi stanna", skrek Agda.
"Nej, då tror han vi är lättfotade."
"Ska vi springa fortare då?"
"Nej, då tror han vi är rädda."
"OK, skrek Agda. Då snubblar vi."

Drömplagg från Nelly.com


5 september - 10

Nu har jag tittat på två filmer, först Picture This och sedan Sex And The City 2. Båda två var riktigt bra filmer! Men SATC va helt klart den bästa! Dags för den tredje filmer, The Bounty Hunter. Någon som sett den? Vad tycker ni? :)

Vi hörs om någon timme, tror jag. Blir nog så att jag slänger in något sista inlägg för dagen!


dagens låttips

Dagens låttips blir: Oskar Linnros - Från Och Med Du




ring


Fråga & Svar

"blir det några nya kläder för dig nu när det är höst? Isåfall vad ska du satsa på? :)"

SVAR: Jag ska helt klart köpa lite nytt till garderoben, en mörkgrön jacka och jeans är nästan helt bestämt. Sedan några snygga varmare leggings, några snygga tröjor, höstskor som är lite varmare. En mössa och ett par vantar ska också köpas!

Har gjort iordning litet kollage, allt kommer ifrån H&M. Nu är det inte så att jag kommer köpa allt på bilden, men det är ungefär sådant här jag kommer satsa på! :)


5 september - 10

Vaknade för en halvtimme sedan, hur pigg som helst.. Då är det bara att gå upp, hade dock inte klagat om jag sovit lite längre! haha.. Har precis ätit lite youghurt/fil och havrefras. Ska kollar runt lite här, och sedan ska jag nog ta på mig städningen av mitt rum. Nu är det enormt stökigt! Blir nästan att må dåligt när man går in där..


nagelstuff


Har precis klickat hem dessa saker till naglarna, hoppas jag får allt nästa vecka.

haha!

Hanna övar flitigt på sitt piano då det ringer på dörren."
"Goddag, jag är pianostämmaren, säger mannen som ringde på."
"Men jag har inte beställt någon pianostämmning, säger Hanna."
"Nej, men det har grannarna gjort.

dagens låttips

Dagens låttips blir: Lars Winnerbäck - Kom Änglar


1000

Nu har jag skrivit hela 1000 inlägg på bloggen, tycker det är sjukt. När jag började skriva på denna tänkte jag att det skulle väl bli ett inlägg/dag. Men det blev mer, och kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar detta!

Har precis varit nere och duschat, underbart skönt måste jag säga! Var jättefrysen och då är det skönt att ta en varm dusch. Innan duschen tittade pappa och jag på film, var faktiskt bra.


Glömde nämna att jag just nu dricker cola..

Vill du vinna ett armband, klicka här!

film

Nu blir det film..


ur min garderob!


Köpte denna i Turkiet (även därifrån bilden är, när jag provade den)

Dagens klädval.


ring


4 september - 10

Imorse vaknade jag ganska tidigt vilket jag tycker både var skönt och inte skönt! När man vaknat till i någon timme följde jag med pappa i bilen och skjutsade mamma till Säter. Hon ska till Turkiet, avundsjuk tjej! När vi hade lämnat av i Säter åkte vi till Jenny och Nora. Hon är så underbart fin! :)

Nu blir det snart Sibylla, och sedan ta det lugnt. Hade tänkt gå ut och springa idag, MEN jag har lyckats få ont i halsen, igen..


Ser sådär superfräsch ut! haha.. (IRONI)


Drömplagg från GinaTricot.com


tävlingen

Glöm inte tävlingen där ni har chans att vinna ett gulligt armband! :)


haha!

Polisen till den nervöse föraren:
"Det här skrothögen vägrar jag kalla bil!"
"Vilken tur, jag har nämligen inget körkort."

dagens låttips

Dagens låttips blir: Daniel Adams-Ray - Dum Av Dig




ring


3 september - 10

Jag var påväg att skriva ett inlägg för någon timme sedan, när jag kom hem från skolan. Men hann aldrig, mamma och jag åkte ut lite istället, hälsade på mormor och morfar, sen jenny. Vi handlade även lite, eller det blev coca cola och chips till ikväll!

Idag var det en lugn dag i skolan, hade endast två lektioner. Det var matte och filosofi, matten gick bättre än väntat och filosofin förstod jag inget av! Det var alltså som vanligt :)


När jag kom hem käkade jag sjukt goda minimorötter från ICA

Drömplagg från H&M.se


2 september - 10

Idag skulle jag ta en liten sovmorgon hade jag tänkt, satt klockan på åtta! Men vaknade klockan sju och kunde verkligen inte somna om så det var bara att gå upp. Dagen har gått ganska snabbt idag, vilket jag tycker är skönt. Imorgon är det fredag och sedan helg!

Nu ska jag göra upp en eld i öppna spisen, det är hur kallt som helst här inne. Mina händer är kritvita, fryser så mycket att jag nästan tappat känseln!  Igår när jag skulle lägga mig var det inte ens 5 grader ute.. BURR


dagens låttips

Dagens låttips blir: Ke$ha - Your Love Is My Drug




ring


Dagens klädval.




ring


naglar



Ignorera att det är målat utanför, men det är snart borta..

1 september - 10

Ny månad, nya möjligheter.. Eller hur är det man brukar säga? Idag var jag i skolan till kvart i två, då hämtade mamma mig. Vi åkte upp till Falun för jag skulle träffa en käkkirurg. Det gjorde jag, satt och pratade och fick även röntga käkarna. coolt.. Efter det blev det en vända på Kupolen, köpte två linnen och ett nagellack. Har hunnit fixa naglarna efter jag kom hem också.. Bild kommer antingen ikväll eller imorgon! :)