28 november

Hur kan det vara så att när jag sagt att jag ska uppdatera bloggen tycker jag det är drygt och när jag skiter i den saknar jag det? Jag saknar att få skriva av mig! Trots att jag inte ens nämner så mycket känslor här, känns som att sådant är mer privat = inget för bloggen. Kanske ska köpa en fin bok och börja skriva för hand? Nackdelen med det är nog att fler känslor skrivs ned där än på bloggen och då är det inte kul om någon skulle "råka" tjuvläsa".. Får se hur det blir helt enkelt :) När jag var mindre hade jag cirka 3 dagböcker som jag skrev i och när man nu tittar tillbaka kan man inte hålla sig för skratt. Tyckte att jag var jätteduktig att skriva då!

Annars då? Jo livet rullar på! Haha, det där lät väldigt deppigt, men det är det inte. Är kvar på Vero Moda men gör min sista dag på onsdag vilket jag tycker suger! Trivs som handen i handsken.. På torsdag ska jag även klippa mig, helt ny frisyr! Lovar att bild kommer.

dam dam dam

Hade en jättebra helg, var ute med fina vänner! Lyssnade på Ebba Gold, dansade och shottade, som vanligt. haha! Idag var jag tillbaka i Borlänge på praktiken och trivs fortfarande lika bra (om inte bättre) Nu vet jag att jag är rätt, det är kläder, skor eller smycken jag vill jobba med. Alltså sälja, inte ha som arbetskompisar ;) Nej förlåt det var dåligt..

Just nu sitter jag och dricker cola, förvånande? Aja, tänkte att det blir en "bildbomb" idag :) Föresten, innan jag släpper den måste jag berätta att jag nu är brunett, så ni inte får värsta chocken :) haha


festoutfit + strumpbyxorjesper & jag


life is good

Ja rubriken stämmer verkligen, allt känns så bra och jag mår så bra (om man bortser från skavsår och huvudvärk) Har haft en jättebra vecka och igår fick jag reda på att jag kunde gå tillbaka till praktiken vilket gjorde hela min vecka! Trivs hur bra som helst och längtar tillbaka när jag är hemma..

Imorgon ska jag träffa mina vänner och vi ska ut på krogen där Ebba Gold spelar, kommer bli en grym kväll (med tanke på sällskapet). Köpte nya skor idag också, riktiga partydojjor! Kommer leva i dem på krogen och tro mig, ett skavsår stoppar mig INTE!