körkort!

Är så jäkla stolt över mig själv, idag tog jag KÖRKORT! :D klarade teorin igår och idag hade jag uppkörningen :)


earcuff


Har precis klickat hem detta fina earcuff örhänget!

ängeln i rummet

Det bor en ängel i mitt rum
Hon har sitt bo ovanför mitt huvud
Hon gör mig lugn
Och hon viskar till mig
Allt det jag säger dig ♥

27 juni - 11

Har ni haft en bra midsommar? Min har varit helt klockren, faktiskt den bästa någonsin! Umgåtts med fina människor och haft jättekul! :) Det har blivit väldigt lite med sömn men det är ju bara kul. Hur ofta är det midsommar liksom? Helgen som kommer blir likadan för då är det Ludvikafesten! Det kommer bli grymt och höjdpunkten blir utan tvekan, BJÖRN ROSENSTRÖM!

Nu har jag precis ätit mat, det blev grillat.. Mums!


kände mig väldigt somrig!

23 juni - 11

Nu har halva den här dagen också gått, har varit och handlat.. Har jag gjort något mer? Lite smått och gott, men ingenting som är av värde, eller vad man säger. haha!

Sitter och lyssnar på bra musik och dricker smulgubbe, mums!

Är det någon som är allergisk och känner av det nu? Jag är allergisk mot gräs och just nu är det väldigt jobbigt! Ögonen kliar, känns som att hjärnan kliar och det hjälper verkligen inte med tabletterna jag har och ögondropparna gör det inte heller mycket bättre. Men men, det är ju runt midsommar det brukar vara jobbigast för gräsallergiker, håller tummarna att det är lika iår! :)


torsdagsunderhållning


topshop


playsuit ca 427 kr (£45.00)

ring
på tal om roliga saker

Kom precis på en rätt "rolig?" sak, nu har jag haft min blogg i två år.. Sjukt vad snabbt det gått! Första året var fett bra uppdatering, nu iår har inte varit lika bra.. Det började bli sämre när jag hade det tufft i skolan, när jag var på god väg att gå in i väggen!


23 juni - 11

Haha, sitter här och skrattar lite för mig själv. Gjorde precis ett inlägg där det ser ut som jag skrivit en fin dikt till någon och sedan hjärtat bakom gjorde det litei extra spännande.. Eller hur? Nej men tyckte bara att det var fint med ett hjärta efter den fina texten som är tagen från Melissa Horns nya låt.

Jag har blivit dålig på det här med uppdatering, det kan jag erkänna.. Men samtidigt får jag ingen respons när jag väl uppdaterar trots att jag har rätt många läsare. Kommentarer är verkligen uppskattade, annars tröttnar jag rätt lätt tyvärr :/ Vi får se hur länge jag behåller bloggen om det fortsätter såhär!


innan jag kände dig

Här blev jag den jag är
Här kommer jag förbli
Här har jag längtat bort
Här har jag känt mig fri
Här har jag blickat framåt
Men ofta tittat ner
Jag är nog inte det du drömmer om
Men jag är det du ser  ♥

Egendesignad klänning!

Mina designade klänning på NELLY.COM

Snälla hjälp mig att vinna! :) Jag har designat denna klänning som passar till både vardags och fest! Klicka på bilden för att komma till sidan där rösten kan tryckas in! :)

17 juni - 11

Dagarna går så fort nu, vart försvinner timmarna? Aja, idag var mamma och jag ned till syster lite och träffade prinsessan! Sedan åkte vi hem, jag körde till Ludvika och sen gick vi i lite affärer.. Blev ett par byxor rikare, kollat på sådana tidigare men då tycker jag priset var för högt! Nu var det rea, så slog till :)

Nu sitter jag här med ett glas cola, ovanligt eller hur? haha.. Blev plötsligt sjukt sugen på godis eller något annat onyttigt, popcorn är nog det närmaste man kan komma onyttigt här hemma! Men det är inte fy skam det heller.


myser i min sköna one piece!

Everybody hurts

R.E.M - Everybody Hurts
ring


14 juni - 11

Nu var det längesen jag gjorde en riktig uppdatering, men nu på senare tid har det varit väldigt bokat schema hos mig! Allt som har med studenten att göra har tagit upp mycket tid. Har även varit i Alanya med mina vänner och vi hade en underbar resa.. Synd att en vecka går så fort! Kom hem med två tatueringar och jag älskar dem!

I veckan har jag umgåtts med klassen, eller man kanske säger en del av klassen? För vi har aldrig träffats alla tillsammans, tycker det är synd att vi inte fick en bra sammanhållning! Jag har kommit några väldigt nära och det är jag väldigt glad för.. Under studentdagen kom det inte en enda tår, det är rekord när det gäller mig! När jag har lämnat mina tidigare klasser har tårarna bara sprutat. Men det var annorlunda den här gången, det var så mycket lycka i skolan! ÄNTLIGEN är man klar, äntligen har man nått sitt mål! Sprang ut och utanför stod min fina älskade familj och tog emot mig med gosedjur, rosor och kramar. På kvällen sågs några från min klass och jag njöt av en sista kväll tillsammans. På morgonen när jag vaknade var allt över och jag kan erkänna att då kom min första tår. Det är verkligen över nu och mina vänner sticker iväg till andra länder! inte okej..

Idag har jag i alla fall gjort mitt första besök på arbetsförmedlingen, får se hur detta blir!FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN