donken

Avslutade kvällen med fin mat ifrån Donken, mums!


what are words

Chris Medina - What Are Words


världens finaste låt!

dagens klädvalsomrigt och skönt!

29 juli - 11

Idag har det varit en sjuk dag på jobbet, alltså äcklig. Ska inte på detalj gå in på varför men det var det värsta jag varit med om i HELA mitt liv.. Nu är det bara 5 jobbdagar kvar och jag vet att det inte kan bli värre än idag, det känns ju i alla fall bra på ett sätt! Jag har faktiskt lärt mig en hel del på jobbet, från början undrade jag hur sjutton det skulle gå med tanke på att jag blir äcklad av saker väldigt lätt. Hur många skulle kunna tro att jag kan torka bort andras skit på toaletterna utan att spy? Inte jag i alla fall, vilket jag är förvånad över! haha..

När jag kom hem la jag mig direkt ute och solade, somnade nog till också.. Eller inte nog, det gjorde jag! Känner mig fortfarande jättetrött så blir nog läggdags rätt tidigt idag, för imorgon ska jag och göra stan osäker! haha


h&m


kjol 199 kr

27 juli - 11

Ännu en dag är avklarad på jobbet, nu är det inte lång tid kvar! Varje cykeltur hem från jobbet är hemsk, på tal om inget! Har endast backar till mig och när jag är hemma är jag alldeles slut..

Har duschat och fixat iordning mig, så nu är jag fräsch! Tänkte att jag ska lägga mig lite på soffan och sova.. Är så sjukt trött och har varit nära att somna flera gånger på jobbet idag! Tror inte att jag är född till att gå upp tidigt ;)


ABBA Medley

Haha så jäkla sköna!


topshopklänning ca 399 kr (£42)

26 juli - 11

Idag har det varit en jobbig dag på jobbet, har nämligen varit enormt trött! Men jag klarade mig igenom dagen tack vare mina härliga arbetskompisar :) Har så himla kul ihop vilket är jätteskönt, var orolig att det skulle bli stelt med tanke på att jag inte kände någon av dem.

När jag kom hem la jag mig nästan direkt i solstolen och självklart somnade jag där! Vaknade lite brunare, jag klagar inte! :)


tattoos

Har glömt visa tatueringarna jag gjorde i Turkiet! Här är bilderna, bättre sent än aldrig :)Helt nygjorda, därför det är rött runt omkring..

the way you are

Så himla fint!


norge

Jag har nästan mått dåligt de senaste dagarna, eller inte nästan.. Jag har mått dåligt! Har haft en ledsamhet i precis hela kroppen och jag har varit extremt nära att börja grina. Det beror på bomben och massmordet i Norge! Hur kan en människa vara så vidrig att man ger sig på oskyldiga människor? Hur kan en människa vara så hemsk att han samlar ihop ett gäng med barn/ungdomar framför sig och låtsas att han ska göra en rutinkontroll pga bomben och istället börjar han skjuta dem? Hur kan en människa vara så vidrig att han jublar när han ser ett barns liv som släcks? Hur kan samma människa vara så vidrig att han ler när han åker ifrån rätten bara tre dagar efter tragedin?

Det gör ont i hela mig och jag önskar att jag kunde göra något för att stötta och hjälpa Norge. Men jag tror det enda som hjälper är att visa att de inte är ensamma utan har flera länder på sin sida. Ungdomarna var i min ålder och dem hade inte ens börjat leva livet!armband


25 juli - 11

Ännu en jobbdag över och nu är det bara 9 st kvar.. SKÖNT! Det bästa är nästan att det bara är en måndag, känns som att det är den jobbigaste dagen! Idag har det varit som vanligt, moppat, gjort rent vid toaletterna + i dem, tömt papperskorgar.. Ja, det är så mina dagar ser ut! Men det finns faktiskt en positiv sak med det, i och med att jag varje dag moppar och man måste ta i rätt mycket pga. alla olje/fettfläckar. Jag har fått mer armmuskler, det kan jag inte klaga på!

Nu tror jag att jag ska ta mig ett glas cola så jag orkar hålla mig vaken ett tag, för ska försöka låta bli att sova nu.. Brukar jämt ha så svårt att somna då när jag lagt mig på kvällen.topshopklänning ca 440 kr (£46)

24 juli - 11

Ååååh irriterande! Jag skrev precis ett långt inlägg och sedan låste sig datorn och allt försvann. Därför får det nu bli kortare, eller föresten, det visar sig.. haha

Tänk att det redan är slutet på juli, hur snabbt har det inte gått och vart har tiden tagit vägen? Jo, min tid har nu på slutet gått till att städa! Nu är det "bara" 10 dagar kvar, ska börja med en nedräkning :)

Just nu sitter jag och tittar på resor till Alanya, är så sjukt sugen att åka samtidigt som bror och hans kompisar. Dyker det upp något fynd slår jag till direkt! :) hoppas hoppas hoppas.. Dricker även cola för tillfället och blandar det med colalipsyl, good stuff!
en bild säger mer än 1000 ord


saknad

Vet ni vad jag saknar? Jo att skriva av mig här.. Hade kass uppdatering på slutet och det kanske jag fortsätter ha, men vissa dagar är det bara så skönt att få skriva lite. Jag gillar det, allt som man tänker på och håller inom sig kan skrivas ned. Har även blivit kontaktad av ett företag om en väldigt rolig sak (som jag inte kan nämna än eftersom det inte är helt spikat än). Men jag lovar er, jag gillar det verkligen!

Idag har jag som vanligt varit på jobbet! Trött i ben, armar, huvud och ja allt jag har.. Men det är ett jobb och det är ju ändå en merit att jag städat, tagit eget ansvar och att jag kan hålla fint runt mig! (dock inte på mitt rum, haha). Har i alla fall 11 jobbdagar kvar och jag kan lova att det ska firas när jag klarat mina fem veckor som städerska!
tänk tänk tänk

Nu får ni tycka att jag har svårt att bestämma mig, och ja det hade jag! Har väl det fortfarande men har kommit fram till att från och med idag skrivs inget mer på bloggen.. Jag har noll inspiration och har absolut inget att skriva om! Men nu vill jag i alla fall tacka er som följt mig ända tills idag! :) Bloggen kommer inte tas bort för jag tror att om några år är det roligt att titta tillbaka på mitt gamla liv! PUSSklocka


6 juli - 11

Hm, vet inte hur jag ska börja det här.. Kul att ni är här? Ja det är väl kul men jag tycker inte det är kul längre. Jag får ingen respons på det jag gör = jag tröttnar på att uppdatera.. Men jag tänkte såhär, ska börja uppdatera lika mycket och bra som förut och sen får jag se hur jag gör med bloggen!

I måndags började jag jobba som städerska på Ovako. Måste faktiskt säga att det är ett helt okej jobb och jag är så himla glad att jag fick det! :)