30 juli - 10

I måndags kväll tog vi bilen och åkte upp till Gesunda, på vägen käkade vi på Donken, jag tog mig en CBO. Sjukt gott! Blev en plusmeny eftersom man då fick ett CocaCola glas, och det var ett rosa. Då blev i alla fall jag glad :) På kvällen kikade vi på Speedway, kul eller? haha

I tisdags åkte vi in till Mora en liten sväng, hittade lite saker men inte så jättemycket då. Blev även en kulglass, regnbåge och daim.

I onsdags gick vi upp i skaplig tid, det var fint väder ute så vi åkte till Mångberg och badade. När vi varit där ett tag åkte vi till Orsa, först gick vi på Björnlandet, det var riktigt kul och intressant! Måste säga att tigrarna var den dagens höjdpunkt. Sjukt fina och enormt stora! När vi hade varit i parken åkte vi in till Orsa city, där var det Orsayran. Vi köpte brända mandlar och lyssnade på flera musikanter, mot slutet var det ett uppträdande i ett öltält och det var Kalle Moraeus och delar av hans kör som sjöng där, så vi stannade såklart och lyssnade. När det var klart drog vi "hem" igen. PÅ vägen köpte vi pizza som vi tog med..

Igår var det inge vidare väder, då blev det shopping i Mora, hittade en hel del faktiskt. Kortet blev lite lättare! haha.

Idag har vi plockat ihop och städat i stugan.. Blev även en promenad om till Laxodlingen! Var lite jobbigt för ett tag började det spöregna.. Vi åkte hem ungefär vid fyra och efter vägen stannade vi till på Clas Ohlson, jag hittade ingenting där, som vanligt.. haha!

Var riktigt mysiga och sköna dagar i Gesunda :)


Vi köpte persikor som såg ut som munkar.. Hette faktiskt "Munkpersika".


Veckans dryck.. haha!








SE MEN INTE RÖRA! Gäller ALLA bilder..



Kan inte du visa vad du köpte för något? :) snälla

2010-07-31 // 18:58:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback